Champs Elysees
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Champs Elysees: tours & tickets

Champs Elysees: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Parijs

Bekijk alle 762 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Champs Elysees

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 12.182 beoordelingen

Geweldige segwaytour met mooie hoogtepunten in Parijs

Locatie prima te vinden. Goede ontvangst en een half uur les voordat we vertrokken. Veiligheid was erg belangrijk en werd veel aandacht aan besteed. Een erg enthousiaste en leuke Franse gids, Marin, die ons in het Engels veel hoogtepunten heeft laten zien. Totale groep 6 personen + gids, dus prima. Wij hebben genoten en komen zeker weer terug bij ons volgende bezoek aan Parijs1

Hoogtepunten van Parijs Segwaytour (2,5 uur) Beoordeeld door

Leuk om de bezienswaardigheden vanaf de Seine te bekijken.

De plaatsbepaling op Google Maps, om de vouchers om te ruilen in een kaartje voor de hele dag, klopt helemaal niet. Het lijkt achter l'Hotel de Ville te liggen, maar ligt gewoon aan de Seine bij het opstappunt. We hebben hierdoor erg lopen zoeken, terwijl het zo makkelijk had kunnen zijn. Verder is het heel leuk om de bezienswaardigheden vanaf de Seine de bekijken.

Parijs: hop on, hop off-rondvaart over de Seine Beoordeeld door

Wat een waanzinnige manier om Parijs te zien!

Dit was echt zó leuk om te doen. De tour is super persoonlijk, dus de gids laat je dingen zien en vertelt je dingen die jij graag wilt weten. Zo kwamen we zomaar in een wijk waar we nog nooit geweest waren en kregen we een top tip van een fantastisch restaurantje. Volgende keer gaan we weer!!

Parijs ontdekken op een ouderwetse zijspanmotor Beoordeeld door

Leuke boot met gids.. handig hop on hop off.

De Batobus is makkelijk. Stap op bij 1 van de 8 haltes. Je print kan je inwisselen bij de kassa van Batobus bij 1 van de haltes. De hele dag hop on hop off. Erg leuke ervaring, zal het zeker aanraden. De boten varen om de 20 minuten en voor ons even niet lopen, maar je lekker laten varen.

Parijs: hop on, hop off-rondvaart over de Seine Beoordeeld door

leuke manier om langs de hoogtepunten te gaan

We hadden een gezellige gids, vooral ook omdat het een nederlandse gids was. Het was een leuke fietstocht langs de monumenten van Parijs. Veel leuker dan de bus bijv. Gedaan met 2 kleinkinderen en was prima te doen.

Hoogtepunten van Parijs: 3 uur durende fietstocht Beoordeeld door