Kies data

Changdeokgung

Changdeokgung: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Privétour op maat Seoul met je Koreaanse buddy

1. Privétour op maat Seoul met je Koreaanse buddy

Volg deze privéwandeling van 4 uur om Seoul in je eigen tempo te verkennen met een aangepast reisschema. Selecteer waar je heen wilt en plan je route met je gids. Bekijk de beste plaatsen om te bezoeken tijdens uw verblijf, leer hoe u in toprestaurants kunt komen en leer hoe u door het transportsysteem kunt navigeren. Voor liefhebbers van geschiedenis, bezoek Gyeongbokgung Palace, Changdeokgung Palace, Bukchon Hanok Village, Samcheongdong en Insadong. Als je meer geïnteresseerd bent in de moderne aspecten van de stad, ga dan naar de wijk Gangnam, COEX, en ontspan bij de Han-rivier. Voor shoppers wordt een bezoek aan Myeongdong en de Namdaemun-markt ten zeerste aanbevolen.

Seoul: Dark Side of the City en Ghost Stories Walking Tour

2. Seoul: Dark Side of the City en Ghost Stories Walking Tour

Bereid je voor op de engste, historisch correcte en angstaanjagend kille verhalen. Korea heeft een unieke geschiedenis die je naar binnen zal zuigen. Je zult plaatsen zien waar bloedige bloedbaden plaatsvonden. Je zult onder een brug lopen die een duister sinister geheim draagt. Je zult drie van de vijf paleizen van Seoul tegenkomen en de geheimen leren over een van hen die zelfs Seoulites niet weten. Je rondleiding wordt geleid door een historicus die je de duistere kant van de Koreaanse geschiedenis vertelt, waaronder de slachting van de mannen van zijn neef door prins Suyang en het bloedbad op de plek waar Korea's eerste westerse ziekenhuis was. Verhalen in de Japanse koloniale tijd worden gedeeld tijdens het wandelen in koninklijke paleizen. De route strekt zich uit naar andere delen van Seoul, zoals Nagwon-dong en Chenggyecheon Stream. Hoor moderne urban legendes, echte misdaadgebeurtenissen en eigenzinnige geheimen van gebouwen die de lokale overheid liever niet zou weten. Misschien ontmoet je een geest wel, dus wees niet te verrast. Je krijgt een basisindeling van de lay-out van Seoul en ziet veel sites, waaronder de drie van vijf paleizen, de Cheonggyecheon-stroom, Tapgol Park, de Insa-dong-buurt, het stadhuis van Seoul en het iconische Gwanghwamun-plein. Uw gids is een waardevolle bron van informatie en volledige tips over andere plaatsen om te zien en te eten. Er zijn rustpauzes en mogelijkheden om drankjes en snacks te nuttigen. Als je de donkere steegjes en geheime plekjes vol horror wilt verkennen, kun je de "Premium Tour" nemen voor uitgebreid en exclusief delen van verhalen.

Seoul: Royal Dynasty City-verkenningsspel

3. Seoul: Royal Dynasty City-verkenningsspel

Laat je leiden op een spannende, zelfgeleide tour door Hanyang, een van de oudste buurten van Seoul, terwijl je een mobiele zoektocht met zombiethema speelt met je vrienden en familie. Los aanwijzingen op, bekijk prachtige paleizen en leer meer over de fascinerende geschiedenis van de koninklijke dynastie. Download de app, ga naar het startpunt en begin aan het avontuur. Vermijd de zombies en volg aanwijzingen terwijl je langs populaire stadssites loopt met een mix van oud en modern in het hart van Seoul. Ontgrendel geheimen over de plaatsen die je bezoekt terwijl je puzzels oplost en de antwoorden raadt. Verken het dorp Bukchon Hanok en bewonder de traditionele Koreaanse architectuur. Lees meer over hoe Joseon zich openstelde voor de buitenwereld en begon te moderniseren. Gebruik de aanwijzingen om u van de ene site naar de andere te leiden. Elke aanwijzing geeft je exacte aanwijzingen, zodat je geen kaart, GPS of gids nodig hebt. Voltooi de tour in ongeveer 1,5 uur, maar er is geen tijdslimiet, zodat je in je eigen tempo kunt gaan. Speel als een groep of splits in kleinere groepen/teams en neem het op tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, gescheiden van de groep, en de groep ontmoeten aan het einde van de tour.

Seoul: middagtour koninklijk paleis inclusief Changdeokgung

4. Seoul: middagtour koninklijk paleis inclusief Changdeokgung

Om je avontuur te beginnen, zal een gids je ontmoeten voor de receptie (1 verdieping) van Lotte Hotel Seoul. Eerst ga je naar het Changdeokgung-paleis; de naam zelf betekent 'deugd opvrolijken'. Changdeokgung is het best bewaarde paleis van Korea en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verken de antiekwinkelstraat Insadong en ervaar de traditionele cultuur van Korea in het hart van de stad. Met kunstgalerijen, traditionele ambachtswinkels, antiquairs, traditionele theehuizen en restaurants mag deze straat niet ontbreken. Ga vervolgens naar het dorp Namsangol Hanok, gelegen tussen de hoge gebouwen in het midden van een normaal stadsbeeld. Dit dorp heeft 5 gerestaureerde traditionele Koreaanse huizen, een paviljoen, een vijver en ook een tijdcapsule, waardoor het een perfecte plek is voor een ontspannende wandeling. Op het terrein kunt u traditionele spellen proberen, zoals: neolttwigi (wipspringen), tuhonori (pijlwerpen) en yutnori (traditioneel bordspel) . Daarna bezoek je de Namdaemun-poort (Sungnyemun of Zuidpoort) en loop je naar binnen om de poort te bewonderen. Bezoek vervolgens de Namdaemun-markt, die dateert uit de Joseon-dynastie. Deze openluchtmarkt ligt op slechts een paar minuten van de oude Namdaemun-poort (Sungnyemun of Zuidpoort) van Seoul. Het ligt dicht bij het centrum en een aantal luxe hotels en beschikt over een indrukwekkende selectie koopwaar. Aan het einde van de tour word je afgezet bij het metrostation Myeongdong of het stadhuis Routebeschrijving: • 13:00 voor de receptie (1 verdieping) van Lotte Hotel Seoul (30 eulji-ro, Jung-gu, Seoul) • [UNESCO] Changdeokgung-paleis (Jongmyo Royal Shrine op maandag) • Insadong antiekwinkelsteeg • Namsangol hanok-dorp (maandag: Bukchon hanok-dorp) • Sungnyemun-poort (buiten de Sungnyemun-poort op maandag) • Namdaemun-markt • 17:00 U wordt afgezet bij het metrostation Myeongdong of het stadhuis

  • Rondleidingen
  • Andere belevenissen
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Changdeokgung

Wil je alle activiteiten in Changdeokgung ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.