Belevingen in
Chao Sam Phraya National Museum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Chao Sam Phraya National Museum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Bangkok: privé-dagtocht naar Ayutthaya (UNESCO)

1. Vanuit Bangkok: privé-dagtocht naar Ayutthaya (UNESCO)

Kies ervoor om je gids op het ontmoetingspunt te ontmoeten of gebruik te maken van hoteltransfers vanuit je accommodatie in Bangkok. Rijd naar  de oude stad Ayutthaya, de voormalige hoofdstad van Thailand. Je bezoekt eerst Wat Phra Sri Sanphet, dat lange tijd als het spirituele centrum van Thailand werd beschouwd. Gelegen op het koninklijk paleisterrein, is de tempel het koninklijk klooster en is het een model van de koninklijke tempel van de Smaragdgroene Boeddha of Wat Phra Kaew in Bangkok. Ga vervolgens naar  Wat Mahathat Ayutthaya, één van de oudste en belangrijkste tempels in de geschiedenis van Ayutthaya, waar zich het heilige relikwie van Boeddha bevond. De tempel is het meest bekend om het Boeddhahoofd in een Bodhi-boomwortel. Daarna bewonder je Wat Ratchaburana, waar een groot aantal Boeddha-afbeeldingen en gouden artefacten zijn ondergebracht. Geniet van een lunch die wordt geserveerd in het Krungsri River Hotel. In de middag ga je verder naar het Chao Samphraya National Museum. Bewonder de belangrijkste objecten hier, waaronder de Boeddha-relikwieën die zijn gevonden in de crypte van Wat Mahathat en andere gouden schatten zoals het gouden zwaard, de gouden hoofddeksels (hoed), de miniatuur koninklijke regalia, gouden sculpturen en meer. Bezoek vervolgens Wat Lokaya Sutharam om de 42-meter lange liggende witte Boeddha te zien. Last but not least, beëindig de reis in Wat Chaiwattanaram die aan de oever van de Chao Phraya-rivier ligt. Je ontdekt hoe de tempel in 1630 werd gebouwd door koning Prasat Thong ter ere van zijn moeder met de architecturale stijl die werd beïnvloed door het tempelcomplex Angkor Wat in Cambodja. Kom rond 17:00 uur terug in Bangkok.

...
Van Bangkok: Ayutthaya UNESCO privé-dagtrip

2. Van Bangkok: Ayutthaya UNESCO privé-dagtrip

Vertrek vanuit Bangkok vanuit Bangkok op deze privédaagse dagtrip naar Ayutthaya, de voormalige hoofdstad van het koninkrijk Siam en een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Bezoek Wat Phrasrisanphet en het voormalige paleis, het prototype van het Grand Palace in Bangkok. Maak een wandeling naar Wihan Mongkon Borpit om het zittende Boeddhabeeld te zien. Vervolg uw reis naar Wat Mahathat en Wat Ratchaburana en luister naar het verhaal van de strijd die tegen de ruggen van olifanten is gevochten. Stop voor de lunch in een lokaal restaurant. Het bezoek eindigt in het Choasampraya Museum. Bewonder de verzameling oude ornamenten. Breng wat tijd door in Wat Chaiwattanaram, de prachtige tempel aan de rivier, voordat je terugkeert naar Bangkok.

...
Vanuit Bangkok: dagtrip naar tempels en avondmarkt Ayutthaya

3. Vanuit Bangkok: dagtrip naar tempels en avondmarkt Ayutthaya

Je ontmoet je gids om 12:00 uur bij een van de trefpunten. Je bezoekt eerst de Wat Mahathat in Ayutthaya, een van de meest bezochte tempels van Thailand. Op weg naar Ayutthaya stop je eerst om traditionele Thaise kleding aan te trekken die je tijdens je hele Thaise avontuur draagt. De eerste tempel die je bezoekt, kent een zeer interessante geschiedenis. Je gids vertelt je hier alles over bij een Boeddhahoofd dat omgeven wordt door de wortels van een Bodhi-boom. Vervolgens ga je naar de Wat Ratchaburana, een van de best bewaarde tempels uit de 15e eeuw in Thailand. Hier zie je de belangrijkste prang (torenspits), de koninklijke viharn en de crypte van de tempel. Hierna leer je meer over de geschiedenis van Thailand tijdens een bezoek aan het Chao Sam Phraya-museum waar je de kans hebt om een breed scala aan gouden objecten, Boeddhabeelden, houten deurpanelen en andere schatten te bezichtigen. Je eindigt de dag bij de Wat Chaiwatthanaram-tempel waar je geniet van een spectaculaire zonsondergang. Vervolgens ga je aan boord van een langstaartboot om de bezienswaardigheden van de eilandstad te bekijken en te zien hoe de lokale bevolking leeft. Als je geluk hebt, zie je onderweg zelfs een of meerdere olifanten. De laatste halte van deze enerverende excursie is de lokale avondmarkt waar je ruim de tijd krijgt om op verkenning uit te gaan en te genieten van de atmosfeer. Rond 20:30 uur keer je terug naar Bangkok.

...

Sitemap Chao Sam Phraya National Museum

Wil je alle activiteiten in Chao Sam Phraya National Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Chao Sam Phraya National Museum

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 352 beoordelingen

Zeer professionele gids die duidelijke uitleg gaf en ook voor fotograaf speelde. Steeds eerder beperkte tijd per tempel, maar er zijn er dan ook veel te bezoeken. Het eten eten s middags was ook een uitgebreid buffet.

I AM impressed!

Mooie rondleiding en een privé chauffeur. Beter kon het niet. The guide heeft goede uitleg gegeven over de Thaise geschiedenis en nog veel meer.. ik/we waren onder de indruk. Dank daarvoor