Datums kiezen

Chapel of the Miracle's Memory

Chapel of the Miracle's Memory: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lisboa - Porto privétransfer, met 2 bezoeken onderweg

1. Lisboa - Porto privétransfer, met 2 bezoeken onderweg

Kies 2 steden om te bezoeken tijdens uw overstap. We zullen 1 uur in de ene stad doorbrengen en 2 uur in de andere. Als je in Lissabon bent en naar Porto wilt, raden we je aan om als eerste een bezoek te brengen aan Óbidos, Nazaré of aan Fátima. Het tweede bezoek raden we Coimbra of Aveiro aan. Maar het is natuurlijk jouw beslissing. Tijdens de 2 bezoeken zullen we de stad aan je voorstellen en daarna heb je de kans om het zelf te verkennen. Laten we, om u te helpen beslissen, wat over de verschillende steden praten. Óbidos is een middeleeuws dorp binnen de muren van het kasteel. Een prachtige plek om 1 uur lang foto's te maken, te winkelen of iets te drinken. De beroemde Ginja-likeur in een chocoladebeker is een must. In Nazaré hebben we strand en een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan vanaf de klif waar de Kapel van het Wonder staat. Een perfecte plek om 1 uur een biertje / café te drinken of 2 uur te lunchen voor de oceaan. Fátima is vrede en licht. Het grootste katholieke heiligdom in Portugal. Geschikt voor een snelle stop of voor een lunchstop van 2 uur. Coimbra, de eerste Portugese hoofdstad, plaats van een van de oudste universiteiten van Europa, is de perfecte plek om 2 uur te verkennen of te lunchen. Aveiro met zijn kanalen is het Portugese Venetië. Perfect voor een bezoek van 1 uur om de beroemde zoete eieren te proeven of 2 uur als je de stad per boot wilt bezoeken. Het zal niet gemakkelijk zijn om tussen deze 5 steden te kiezen, maar u kunt rekenen op onze suggesties nadat we elkaar hebben ontmoet bij het ophaalpunt. Hoop je snel te zien!

Van Lissabon: privétransfer naar Porto, met stop bij Nazaré

2. Van Lissabon: privétransfer naar Porto, met stop bij Nazaré

Geniet van een vlotte rit van Lissabon naar Porto aan boord van een privévoertuig. Haal het meeste uit uw transfer door onderweg te stoppen in het rustige strandstadje Nazaré en de hoogtepunten te verkennen. Ontvang een persoonlijke service met een professionele chauffeur en vervoer van deur tot deur. Laat je direct ophalen bij je accommodatie in Lissabon en begin aan de reis naar Porto. Neem een pauze om de benen te strekken en de prachtige stad Nazaré te ontdekken. Bewonder de kust van de stad, een lang halvemaanvormig strand. Ontmoet traditionele vissersboten als je aankomt. Blik op Sítio, een indrukwekkende landtong met uitzicht op zee aan de rechterkant. Bekijk de Ermida da Memória-kapel op de top van deze opvallende 318 meter hoge rots, evenals het heiligdom voor Onze-Lieve-Vrouw van Nazaré. Loop van Sítio, door het Pedralva-park, naar Pederneira, een natuurlijke uitkijkpost met een onmiskenbaar uitzicht op de kust. Maak een ongedwongen wandeling door de smalle straatjes loodrecht op het strand of stap een restaurant binnen voor een bord verse zeevruchten, gegrilde vis of een bouillabaisse. Verlaat de stad om afgezet te worden op de door u gekozen locatie in Porto. Dit is een privétour. U kunt het programma aanpassen aan uw voorkeuren.

Lissabon: privétransfer Coimbra en 2 bezienswaardigheden in de stad

3. Lissabon: privétransfer Coimbra en 2 bezienswaardigheden in de stad

Kies 2 steden om te bezoeken tijdens uw overstap. We zullen 1 uur in de ene stad doorbrengen en 2 uur in de andere. Als je in Lissabon bent en naar Coimbra wilt, raden we aan om als eerste een bezoek te brengen aan Óbidos, Nazaré of aan Batalha. Het tweede bezoek raden we Fátima of Tomar aan. Maar het is natuurlijk jouw beslissing. Tijdens de 2 bezoeken zullen we de stad aan je voorstellen en daarna heb je de kans om het zelf te verkennen. Laten we, om u te helpen beslissen, wat over de verschillende steden praten. Óbidos is een middeleeuws dorp binnen de muren van het kasteel. Een prachtige plek om 1 uur lang foto's te maken, te winkelen of iets te drinken. De beroemde Ginja-likeur in een chocoladebeker is een must. In Nazaré hebben we strand en een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan vanaf de klif waar de Kapel van het Wonder staat. Een perfecte plek om 1 uur een biertje / café te drinken of 2 uur te lunchen voor de oceaan. Batalha, waar het het grootste gotische klooster van Portugal is, met zijn verbazingwekkende glas-in-loodramen en zijn prachtige onafgemaakte kapellen. Het is een UNESCO-site, die we het bezoek aanbevelen voor personen die van prachtige foto's en geschiedenis houden. We blijven 1 uur. Fátima is vrede en licht. Het grootste katholieke heiligdom in Portugal. Geschikt voor een snelle stop of voor een lunchstop van 2 uur. Tomar, de stad van de Tempeliers, met hun kasteel en ook het klooster van Christus (UNESCO-site). Maar Tomar is ook een stad met middeleeuwse straatjes en een prachtige rivier - de perfecte plek om 2 uur door te brengen met het verkennen van of een gidsbezoek brengen aan de UNESCO-site. Het zal niet gemakkelijk zijn om tussen deze 5 steden te kiezen, maar u kunt rekenen op onze suggesties nadat we elkaar hebben ontmoet bij het ophaalpunt. Hoop je snel te zien!

Beschikbare activiteiten

Andere activiteiten in Chapel of the Miracle's Memory

Wil je alle activiteiten in Chapel of the Miracle's Memory bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.