Datums kiezen

Chapel of the Shepherds' Field

Chapel of the Shepherds' Field: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Jerusalem/Tel Aviv: rondleiding Bethlehem, Jericho en de rivier de Jordaan

1. Jerusalem/Tel Aviv: rondleiding Bethlehem, Jericho en de rivier de Jordaan

Nadat je bent opgehaald uit Tel Aviv of Jeruzalem, afhankelijk van je boekingsoptie, reis je naar Bethlehem waar je je gids ontmoet voordat je naar de oude stad Bethlehem gaat. Geniet van een geleid bezoek aan de Geboortekerk. Vervolg uw tour met een bezoek aan de Milk Grotto Church voordat u naar de stad van de herders, Bayt Sahur, rijdt, waar u de Kapel van het Herdersveld bezoekt voordat u een olijfhoutfabriek bezoekt waar u zie ambachtslieden die houten sculpturen maken. Reis vervolgens door de prachtige woestijn van Judea naar het laagste punt op aarde. Maak kans om te stoppen en foto's te maken op het punt op zeeniveau in de woestijn met uitzicht op de oudste continu bewoonde stad ter wereld, Jericho. Rijd Jericho binnen waar je enkele van de beroemde bezienswaardigheden van de stad zult zien, waaronder de boom van Zacheüs die in de bijbel wordt genoemd. Reisplan in detail - Beste Bethlehem, Jericho en Jordan River Tour Verken Bethlehem gedurende 4-5 uur, beginnend om ongeveer 08.30 uur in Bethlehem Shepherds Field (30 minuten): Bezoek een charmante plek waar het kerstverhaal zich afspeelde. Milk Grotto Church (10 minuten): Ervaar kalmte en vrede in deze spirituele kerk. Geboortekerk (60 minuten): Leer meer over de geschiedenis van Bethlehem op deze belangrijke plaats. Houd er rekening mee dat grotbezoeken mogelijk niet mogelijk zijn, tenzij de VIP-optie is gereserveerd Zuluf Olive Wood Factory & Community Store (25 minuten): bekijk bekwame vakmensen aan het werk en koop handgemaakte artikelen. Geen lunchpauzes: geniet van handige sandwiches met falafel en kipshoarma om mee te nemen Jericho en verder Stop op zeeniveau (5 minuten): neem even de tijd om de betekenis van deze locatie op zeeniveau te waarderen. Saint Gerasimous-klooster (15 minuten): Ontdek de geschiedenis van het Saint Gerasimous-klooster in Jericho. Jordaan (30 minuten): Reflecteer bij de Jordaan, een plek met een diepe bijbelse betekenis. Hisham Palace (30 minuten): Verken Hisham Palace, waar oude architectuur verhalen uit het verleden vertelt. Oude stad van Jericho (30 minuten): Ga terug in de tijd terwijl je de eeuwenoude verhalen over de oude stad van Jericho verkent. De Sycamore Tree (5 minuten): Zie de Sycamore Tree gekoppeld aan het verhaal van Zacheüs uit de Bijbel. Elijah Spring (5 minuten): Geniet van de vredige Elijah Spring, een rustige oase in het woestijnlandschap.

Vanuit Jeruzalem: Halve dag rondleiding door Bethlehem

2. Vanuit Jeruzalem: Halve dag rondleiding door Bethlehem

Je verzamelt in het David Citadel Hotel en vanaf daar begin je aan de 3 tot 5 uur durende tocht (de duur is afhankelijk van het seizoen). Je verkent een aantal van de religieuze hoogtepunten van Bethlehem, waaronder de Geboortekerk, Catharinakathedraal en het Herdersveld. Allereerst bezoek je de 1500 jaar oude Geboortekerk waar Jezus is geboren. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht op de oude stad van Bethlehem, compleet met het Mangerplein. Dan maak je een rit door de stad Bethlehem en Beit Sahour langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Een speciaal bezoek aan de Melkgrot behoort ook tot de mogelijkheden, evenals een uitstapje naar het Herdersveld waar de engelen de geboorte van Jezus Christus voor het eerst aankondigden.

Vanuit Jeruzalem/Tel Aviv: Dagtour Bethlehem en Dode Zee

3. Vanuit Jeruzalem/Tel Aviv: Dagtour Bethlehem en Dode Zee

Ontdek de beroemde oude stad Bethlemen en de Dode Zee tijdens een begeleide dagtrip vanuit Jeruzalem. Zwem in de Dode Zee, bezoek een olijfhoutfabriek en bekijk de beroemde Geboortekerk. Nadat je bent opgehaald in Jeruzalem, rijd je naar Bethlehem om je gids te ontmoeten voordat je naar de oude stad van Bethlehem gaat. Begin met een geleid bezoek aan de Geboortekerk. Bezoek vervolgens, als de beschikbaarheid het toelaat, de Geboortester en de Grot van St. Hiëronymus. Ga vanaf daar naar de Melkgrotkerk, waar wordt aangenomen dat de Heilige Familie een toevluchtsoord heeft gevonden voor het bloedbad van de onschuldigen voordat ze naar Egypte konden vluchten. Rijd vervolgens naar de stad van de herders, Bayt Sahur. Geniet in Bayt Sahurt van een geleid bezoek aan de kapel van The Shepherd's Field, de kerk waar de engelen voor het eerst aan de herders verschenen om de geboorte van Jezus Christus aan te kondigen. Vervolg uw reis met een bezoek aan een olijfhoutfabriek en kijk hoe de ambachtslieden houten sculpturen maken. Ga verder door de woestijn van Judea om het laagste punt op aarde te bereiken. Stap uit en maak foto's op zeeniveau in de woestijn. Ga verder naar de Dode Zee om de rest van de dag te genieten, drijvend in het rijke water of ontspannen op het strand.

Vanuit Jeruzalem/Tel Aviv: Bethlehem Halve dag privétour

4. Vanuit Jeruzalem/Tel Aviv: Bethlehem Halve dag privétour

Dompel jezelf onder in de religieuze geschiedenis van Bethlehem tijdens een privétour van een halve dag met vervoer heen en terug vanuit Jeruzalem of Tel Aviv. Bezoek belangrijke religieuze plaatsen, waaronder de Geboortekerk, St. Catherine en Shepherds Field. Geniet van het ophalen van je hotel in Jeruzalem of Tel Aviv en ontmoet je gids bij aankomst op de Westelijke Jordaanoever. Begin met een rondleiding door de 1500 jaar oude Geboortekerk, gelegen op de plaats waar Jezus werd geboren. Geniet van het prachtige uitzicht op de oude stad van Bethlehem, inclusief het bruisende Manger-plein. Maak vervolgens een rit door Bethlehem en Beit Sahour om een overzicht te krijgen van de belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving. Stop bij een olijfhoutfabriek in Beit Sahour om lokale ambachtslieden houten sculpturen te zien maken. Bezoek de Milk Grotto Church en leer meer over de historische nalatenschap. Bezoek ten slotte de Church of Shepherds Field, waarvan wordt gezegd dat deze zich bevindt op de plaats waar de engelen voor het eerst de geboorte van Jezus aankondigden. Na je tour word je teruggebracht naar je accommodatie in Jeruzalem of Tel Aviv.

Vanuit Jeruzalem: Bethlehem, Jericho & Qasr al-Yahud

5. Vanuit Jeruzalem: Bethlehem, Jericho & Qasr al-Yahud

Daal af naar de woestijn van Judea en zie onderweg de herberg van de barmhartige Samaritaan. Kijk uit over het opmerkelijke maanlandschap van de adembenemende woestijn van Judea. Ga verder naar Jericho, de oudste stad ter wereld. Stop bij Zacheüs' Sycamore om een van de oudste Sycamore-bomen te zien, die Zacheüs beklom om Jezus te spotten. Bezoek de heuvel van het oude Jericho, waar 25 oude steden werden blootgelegd. Betreed Jericho, dat werd gesticht in 8000 voor Christus en de oudste Joodse nederzetting is, veroverd door Jozua en Israël in 1200 voor Christus. Stop voor een overzicht van de berg Temptation, waar Satan probeerde Jezus te verleiden, en bekijk de oase van Jericho en de bron van Elisa. Vertrek vanuit Jericho om naar de Judese bergen en de stad Bethlehem te reizen. Bezoek Bethlehem, de geboorteplaats van koning David, wiens naam letterlijk vertaald wordt als "Stad van het brood", vanwege de tarweoogst die in de regio groeide, de stad waar het volgens de christelijke traditie de geboorteplaats van Jezus is, en ongetwijfeld een van de meest bijbelse plaatsen op aarde. Ontdek de Geboortekerk en de grot waar Jezus werd geboren. Zie Manger Square, waar Jezus na zijn geboorte werd geplaatst. Verken de Griekse en de katholieke kerk voordat je verder gaat met een overzicht van Shepherd's Fields. Geniet van retourtransfers vanuit Jeruzalem en de diensten van een Engelssprekende gids, tijdens deze essentiële rondleiding langs bijbelse locaties en fantastische panoramische uitzichten.

Van Tel Aviv: halve dag historische rondleiding door Bethlehem

6. Van Tel Aviv: halve dag historische rondleiding door Bethlehem

Reis naar het hart van het bijbelse verhaal van de geboorte van Christus tijdens deze begeleide excursie van een halve dag vanuit Tel Aviv. Rijd naar Bethlehem om inzicht te krijgen in Shepherds' Field en bezoek de Geboortekerk, een van de oudste continu werkende kerken ter wereld. De stad, gelegen op de Westelijke Jordaanoever, is de geboorteplaats van koning David en betekent "Stad van het brood" als resultaat van de tarweoogst die in de regio groeide. Breng een bezoek aan de Geboortekerk en de grot waar Maria volgens de christelijke traditie het leven schonk aan Jezus. Ga verder naar Manger Square, de thuisbasis van de moskee van Omar, een belangrijke plek voor de vele moslims die in de stad wonen. Verken Shepherds' Field door het minder bekende Grieks-orthodoxe klooster te zien. Bezoek vervolgens de rooms-katholieke Shepherds' Field-kapel waar engelen voor het eerst de geboorte van Christus aankondigden. Na een overzicht van het bedevaartscentrum te hebben gekregen, sluit u de tour in Jeruzalem af.

Vanuit Jeruzalem: Bethlehem-dagtour

7. Vanuit Jeruzalem: Bethlehem-dagtour

Nadat je bent opgehaald uit Jeruzalem, reis je naar Bethlehem waar je je gids zult ontmoeten voordat je de oude stad Bethlehem binnengaat. Geniet van een geleid bezoek aan de Geboortekerk en de Grot van St. Hiëronymus. Vervolg je tour met een bezoek aan de Melkgrotkerk voordat je naar de stad van de herders, Bayt Sahur, rijdt. Bezoek in Bayt Sahur de kapel van het herdersveld voordat je een olijfhoutfabriek bezoekt waar je ambachtslieden zult zien die houten sculpturen maken. Vervolg je tour met een bezoek aan Herodion National Park voordat je het klooster van Sint Saba bezoekt om je tour door Bethlehem te beëindigen.

Van Tel Aviv: begeleide tour van een halve dag door Bethlehem naar Jeruzalem

8. Van Tel Aviv: begeleide tour van een halve dag door Bethlehem naar Jeruzalem

Na een ontmoeting in het Grand Beach Hotel rijd je naar Jeruzalem om de rest van onze groep te verzamelen en ga je rechtstreeks naar Bethlehem, waar je begint aan je tour van 4 tot 6 uur, afhankelijk van het seizoen. Je zult enkele van de religieuze hoogtepunten van Bethlehem verkennen, waaronder de Geboortekerk, St. Catherine en de herdersvelden. Een speciaal bezoek aan de Melkgrot is ook mogelijk, evenals een rondleiding naar het herdersveld waar de engelen voor het eerst de geboorte van Jezus Christus aankondigden.

Vanuit Tel Aviv: bustour Jericho, Jordaan en Bethlehem

9. Vanuit Tel Aviv: bustour Jericho, Jordaan en Bethlehem

Nadat je bent opgehaald uit Tel Aviv, rijd je naar Jeruzalem om de rest van onze groep op te halen en reis je vervolgens naar Bethlehem waar je je gids zult ontmoeten voordat je naar de oude stad van Bethlehem gaat. Geniet van een geleid bezoek aan de Geboortekerk. Vervolg uw tour met een bezoek aan de Milk Grotto Church voordat u naar de stad van de herders rijdt, Bayt Sahur, waar u de Chapel of the Shepherds Field bezoekt voordat u een bezoek brengt aan een olijfhoutfabriek waar u zie ambachtslieden die houten sculpturen maken. Reis vervolgens door de prachtige woestijn van Judea naar het laagste punt op aarde. Maak kans om te stoppen en foto's te maken op het punt op zeeniveau in de woestijn met uitzicht op de oudste continu bewoonde stad ter wereld, Jericho. u passeert de Berg der Verleiding en rijdt naar Jericho, waar u enkele van de beroemde bezienswaardigheden in de stad zult zien, waaronder de boom van Zacheus die in de bijbel wordt genoemd.

Bethlehem Old City en Jericho City Rondleiding / vanaf TLV

10. Bethlehem Old City en Jericho City Rondleiding / vanaf TLV

Nadat je bent opgehaald bij de ontmoetingspunten in Tel Aviv, begin je je rondleiding in Bethlehem om 08:30 uur (min of meer), waar je ongeveer 20 minuten zult besteden aan het bekijken van de Bansky Art op de "Muur" die Israël scheidt van Bethlehem. Daarna krijg je een rondleiding op het Manger-plein en de Geboortekerk (de heilige plaats waar Jezus Christus werd geboren). Als het niet druk is, bezoek je de Kapel van de Melkgrot (meestal is het niet gemakkelijk om in de Grot te komen, wat betekent dat we een overzicht moeten maken om tijd te besparen voor je volgende station, aangezien het betreden van de Grot kan lang wachten. U zult ook genieten van een bezoek aan een van de beste "Olijfhout" -fabrieken om te zien hoe olijfhout wordt vervaardigd; te veel gezinnen in deze stad zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van deze industrie. Daarna bezoek je de Chapel of the Shepherd's Field in Beit Sahour City, de plaats waar engelen voor het eerst de geboorte van Christus aankondigden. Ten slotte ga je naar het laatste station in Bethlehem, de souvenirwinkel, en ga je verder door de woestijn van Judea naar Jericho, de oudste stad ter wereld die 11.000 jaar oud is. Op weg naar Jericho stop je een paar minuten op zeeniveau om wat foto's ter herinnering te hebben. Bij aankomst in Jericho heb je een pauze van 30 minuten, daarna bezoek je de belangrijkste bijbelse sites zoals Mount of Temptation Sight, Sycamore Tree en Elisha Spring; Tot slot heb je wat vrije tijd voordat je terugkeert naar het 1e ontmoetingspunt.

13 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Chapel of the Shepherds' Field: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Chapel of the Shepherds' Field

Wil je alle activiteiten in Chapel of the Shepherds' Field bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Chapel of the Shepherds' Field

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 807 beoordelingen

Elias was een absoluut fantastische gids. Zijn verklaringen waren informatief en feitelijk. Hij maakte duidelijk wat folklore is, wat bijbels is en wat archeologisch/historisch gegrond is. Hij was ook onderhoudend. Laten we hopen dat de wereld weer tot rust komt en anderen snel weer van zijn tour kunnen profiteren.

het was geweldig. De Eliaz was erg briljant en de andere gids en chauffeur waren erg goed. Het was een unieke ervaring om op die plaatsen te zijn en we voldoen aan onze verwachtingen. Bedankt jongens

De waarheid is dat het heel goed georganiseerd is! We hebben enorm genoten van de reis naar Belen en de excursie naar de Dode Zee was een onvergetelijke ervaring.

De gids en de buschauffeur waren geweldig en we voelden ons heel goed verzorgd in deze turbulente situatie. Grote lof!

De rondleiding was erg goed! Elias maakte de ervaring heel bijzonder met zijn leuke geest! Het is de moeite waard