Datums kiezen

Ontdek het beste van
Chapman's Peak

Chapman's Peak: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Kaapstad: Kaap de Goede Hoop en Pinguïns Tour met gids

1. Vanuit Kaapstad: Kaap de Goede Hoop en Pinguïns Tour met gids

Je wordt 's ochtends opgehaald bij je accommodatie in Kaapstad door een gekwalificeerde gids/chauffeur in een luxe minibus, en je wordt meegenomen op een volledige dagtour door Kaap Schiereiland. We beginnen met een rondrit door het centrum van Kaapstad en een stop in de Bo-Kaap voor foto's van de kleurrijke huizen. Vervolgens rijden we langs de schilderachtige kustroute met de bergen aan de ene kant en de oceaan aan de andere kant en zien we wat deze kustlijn zo bijzonder maakt. Rijd langs de stranden van Bantry Bay, Clifton, Camps Bay en Llandudno langs de Chapman's Peak drive en geniet van een fotostop bij Maiden's Cove. In Hout Bay kun je een boot nemen naar Seal Island om de zeehondenpopulatie van dichtbij te bekijken (niet inbegrepen in de excursieprijs). De boottocht duurt ongeveer 45 minuten en we bekijken de zeehondenkolonie vanaf de boot. Nadat je de haven in Hout Bay hebt verkend, gaat je tour verder naar Noordhoek Village voor een optionele stop om de beste koffie te proeven die aan deze kant van de Kaap wordt gebrand (kosten niet inbegrepen). De volgende stop is bij het Kaap de Goede Hoop Natuurreservaat en Cape Point, waar je het reservaat verkent, het Dias baken ziet en ook waar de twee stromen samenkomen. Je kunt naar de top wandelen om de vuurtoren van Cape Point te zien of de kabelbaan nemen (kosten niet inbegrepen). Vanaf Cape Point ga je verder naar Boulders Beach en stop je om de pinguïnkolonie te bekijken. Geniet van de schilderachtige Boyes Drive en bekijk Kalk Bay en St. James Beach met zijn kleurrijke strandcabana's voor optionele foto's. De terugweg naar Kaapstad gaat via Old Cape Road en eindigt met een drop-off bij je accommodatie.

Kaapstad: Tafelberg, Kaap Punt & Pinguïns Groepstour

2. Kaapstad: Tafelberg, Kaap Punt & Pinguïns Groepstour

Begin aan een dag vol Zuid-Afrikaanse ontdekkingen tijdens een bustour vanuit Kaapstad. Ga naar de majestueuze Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, Muizenberg en meer om jezelf onder te dompelen in de diverse cultuur en erfgoed van de regio. Stop voor de lunch op eigen kosten en proef onderweg lokale smaken. Ga naar je eerste stop: Table Mountain National Park, dat werd uitgeroepen tot een van de nieuwe zeven wonderen van de natuurlijke wereld. Laat je gids je begeleiden naar de lagere kabelbaan, rechtstreeks naar de top, om de Tafelberg te verkennen en ervan te genieten in je eigen tempo. Rijd vanaf de Tafelberg langs de chique woonwijk Camps Bay, beroemd vanwege reizigers die foto's maken van de zonsondergang en naar de Atlantische kust van het schiereiland rijden. Rijd langs Llanduno en Hout Bay, een stad die bekend staat om zijn bloeiende vissersgemeenschap. Daar kunt u een optionele boottocht maken voordat u over de wereldberoemde weg Chapman's Peak Drive rijdt. Stop bij Chapman's Peak Drive, een bergweg die plaatselijk bekend staat als chappies met een spectaculair uitzicht op de oceaan en de bergen. De weg is een technisch meesterwerk dat 10 kilometer lang langs de gigantische Chapman's Peak Mountains slingert, die als een lawine in de oceaan lijken te vallen. Aan de zuidkant van Chapman's Peak Drive ligt Noordhoek, een Afrikaans woord dat in het Engels is vertaald als Noord-Corner. Het was aanvankelijk een boerderij waar boeren groenten en fruit plantten om de schepen te bevoorraden die vanuit Simon's Town aandeden. Maak een korte stop bij een struisvogelboerderij om de grootste vogel ter wereld te zien en leer over deze loopvogels van een gids. Ga verder naar het Cape Point Nature Reserve, de thuisbasis van de meest zuidwestelijke hoek van Afrika (Kaap de Goede Hoop). De rijke fauna en flora maken deze plek tot een hotspot voor biodiversiteit. Stop bij de vuurtoren van Old Cape Point, het natuurreservaat Cape Point en Cape Point Zuid-Afrika. Loop of neem een optionele kabelbaan naar de oudste vuurtoren voor een 360 graden uitzicht over het nationale park. Je volgende stop is de pinguïnkolonie in Boulders Beach, waar je Afrikaanse pinguïns van dichtbij kunt zien, voordat je op eigen kosten in Simon's Town stopt voor de lunch. Nadat je genoeg hebt gegeten, ga je verder met het bekijken van de kleurrijke strandhutten van Muizenberg vanaf de top van de berg. Ga vervolgens naar Bo-Kaap Malay Quarter, voordat je terugkeert naar Kaapstad.

Houtbaai: zeehondenkoloniecruise Duikereiland

3. Houtbaai: zeehondenkoloniecruise Duikereiland

Kies uit 40 tot 60 minuten durende cruise en vaar naar Duiker Island om duizenden Kaapse pelsrobben in hun natuurlijke omgeving te zien. Geniet van enkele van de meest spectaculaire landschappen die het Kaapse Schiereiland te bieden heeft terwijl je langs de ruige kustlijn vaart vanuit de haven van Hout Bay. Terwijl je over het water vaart, krijg je een adembenemend uitzicht op de beroemde Chapman's Peak Drive en de Sentinel Mountain, naast de kans om ander zeeleven te zien, waaronder dolfijnen en walvissen. Zeehondenkoloniecruise van 40 minuten: kindvriendelijke cruise van de haven van Houtbaai naar Duiker Island, de zeehondenkolonie, waar u duizenden wilde Kaapse pelsrobben van dichtbij kunt bekijken in hun prachtige natuurlijke habitat. Zeehonden- en scheepswrakcruise van 60 minuten: bekijk de Kaapse pelsrobben op Duiker Island en ga dan verder onder de Kabonkelberg-bergketen naar Moari Bay, berucht om zijn scheepswrakken die in 1994 aan de grond liepen tijdens een van de beroemde Kaapse winterse stormen. 60 minuten durende Chapmans Peak Cruise: vertrek vanuit de haven van Hout Bay naar Duiker Island om de Kaapse pelsrobben te bekijken. Van daaruit steekt de boot de baai over en vaart terug naar de haven langs de kliffen en grotten van Chapmans Peak.

Vanuit Kaapstad: tour om zeehonden met glazen bodem te spotten

4. Vanuit Kaapstad: tour om zeehonden met glazen bodem te spotten

Na vertrek uit de haven van Houtbaai voert de cruise u langs 300 jaar oude vestingwerken die werden gebruikt om het strand van Houtbaai te beschermen tegen vijandelijke troepen. Vervolgens vaart de cruise onder de verticale kliffen van de iconische Sentinal Mountain met Chapmans Peak over de baai voordat de tour aankomt op onze bestemming, Duiker Island; Beter bekend als "zeehondeneiland", waar duizenden Kaapse pelsrobben leven en de spectaculaire kelpbossen die onder de boot te zien zijn door onze kijkpoorten met glazen bodem. Na ongeveer 10 minuten met de zeehonden te hebben doorgebracht, keert de tour terug naar de haven en wijst op eventuele dieren in het wild die ze onderweg tegenkomen. Dolfijnen, walvissen en maanvissen worden vaak waargenomen. De ervaren en deskundige bemanning staat altijd aan dek om al uw vragen te beantwoorden.

Kaapstad: Kaap de Goede Hoop, zeehonden en pinguïns dagtour

5. Kaapstad: Kaap de Goede Hoop, zeehonden en pinguïns dagtour

Breng een dag door met het verkennen van de beroemde natuurlijke schoonheid en schattige dieren in het wild van het Kaapse Schiereiland in Zuid-Afrika. Maak foto's bij het bord bij Kaap de Goede Hoop, bekijk zeehonden en pinguïns en geniet van de Chapman's Peak-rit. Op een struisvogelboerderij kun je zelfs een struisvogel tegenkomen. We laten Kaapstad achter ons en rijden langs Bantry Bay, genesteld in de uitlopers van de Lion's Head, een welvarende buitenwijk die bekend staat om zijn windvrije status. Passeer Clifton, een prestigieuze wijk in Kaapstad waar de vier stranden van Clifton op natuurlijke wijze gescheiden zijn door granieten rotsblokken. Geniet van een fotostop bij Maiden's Cove voor sociale media-waardige foto's met een prachtig uitzicht op de Twelve Apostles en Camp's Bay Beach. Ga verder naar Hout Bay, waar u optioneel een veerboottocht van 45 minuten kunt maken naar Seal Island, bewoond door meer dan 5000 Kaapse pelsrobben. Als u liever met uw voeten op het droge blijft, kunt u de zeehonden vanaf het vasteland zien en de tijd gebruiken om de lokale ambachtsmarkt te verkennen. De volgende is Chapman's Peak Drive, een zijweg in de bergen die plaatselijk bekend staat als Chappies. Chapman's Peak is een technisch meesterwerk dat 10 kilometer lang langs de bergen slingert die als een lawine in de oceaan lijken te vallen. Er is een fotostop bij het uitkijkpunt voor uitzicht op de oceaan en de kliffen. Bij aankomst in Noordhoek Farm Village heeft u tijd om te genieten van het adembenemende uitzicht op Noordhoek en kunt u genieten van de beste koffie die in Kaapstad wordt gebrouwen in de Village Roast. Vervolg je reis voor een snel bezoek aan een lokale struisvogelboerderij om de grootste vogel ter wereld te zien. Cape Point Nature Reserve is de thuisbasis van Kaap de Goede Hoop, de meest zuidwestelijke hoek van Afrika. De rijke fauna en flora maken deze plek tot een hotspot voor biodiversiteit en een geweldige plek om een selfie te maken met het beroemde bord. Bij Cape Point kun je wandelen of een optionele kabelbaanrit maken naar de oudste vuurtoren van Zuid-Afrika voor een 360 graden uitzicht over het nationale park. Het gebied is ook een hotspot voor lokale vogelaars. Je Cape Peninsular-dagtour gaat verder op Boulder Beach. Hier wordt u begeleid naar de kolonie Afrikaanse pinguïns die deze plek hun thuis noemen. Bekijk de vogels van dichtbij en hoor over de inspanningen voor natuurbehoud om hun voortbestaan te garanderen. Ga verder naar Muizenberg om de kleurrijke strandhutten vanaf de top van de berg te zien die worden gebruikt als kleedruimtes voor zwemmers. Je laatste stop is in de unieke Bo-Kaap Maleisische wijk. Hier heb je de tijd om de straten vol kleurrijke huizen te verkennen en meer te weten te komen over de rijke geschiedenis van het gebied. Houd er rekening mee dat de volgorde van het reisschema op de dag kan worden gewijzigd.

Kaapstad: helikoptervlucht over 2 oceanen + ticket boottocht

6. Kaapstad: helikoptervlucht over 2 oceanen + ticket boottocht

Geniet van een helikoptervlucht vanaf het V&A Waterfront van Kaapstad met informatief commentaar.Vlieg rond de Tafelberg om de Atlantische Oceaan aan de ene kant van het Kaapse Schiereiland te zien en ga verder tot je aan de andere kant bij de Indische Oceaan komt. Krijg een ticket voor de Table Bay Boat Safari bij deze tour. Kom naar het V&A Waterfront-helikopterplatform en check 15-20 minuten van tevoren in voor je geplande gedeelde helikoptervlucht over de stad en de kust. Krijg bij aankomst eerst veiligheidsinstructies en ga dan door naar het mooie vluchtdek om het gebeuren van dichtbij te bekijken terwijl je wacht tot je zelf aan boord kunt gaan. Klim aan boord van de helikopter en begin je avontuur met een volledige rondvlucht om de Tafelberg. Daarna vlieg je over de stad om het stadion van Kaapstad te bekijken, een van de locaties van het WK van 2010. Reis verder langs de kust van de Atlantische Oceaan, langs Seinheuwel, Kampsbaai en het strand van Clifton. Op weg naar de Karbonkelberg kun je je in vogelvlucht vergapen aan riante villa's en de bergen van de Twaalf Apostelen. Je zweeft over de historische Houtbaai en steekt daarna het Kaapse Schiereiland over om van de ene oceaan naar de andere te gaan. Kijk of je kunt zien waar de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan bij elkaar komen in de buurt van de Valsbaai. Het terrein onder je verandert langzaam van zandstranden naar glooiende heuvels, die op hun beurt weer overlopen in ruige kliffen. Vlieg door over het strand van Muizenberg. Houd je ogen open voor schaduwen in het water – dat zouden wel eens witte haaien kunnen zijn. Je keert terug naar Kaapstad langs de andere kant van de Tafelberg en krijgt de kans om dit beroemde baken van de stad en het omliggende landschap vanuit een andere hoek te bekijken. Op weg terug naar het V&A Waterfront-helikopterplatform zweef je nog over de mooie wijngaarden van de Constantiavallei: een schilderachtige afsluiting van je tocht.

Kaapstad: Hele dag privétour door Kaap de Goede Hoop

7. Kaapstad: Hele dag privétour door Kaap de Goede Hoop

Ontdek de hoogtepunten van het Kaapse Schiereiland tijdens een privétrip vanuit Kaapstad. Wees camera-klaar als je plekken bezoekt zoals Kaap de Goede Hoop, Chapman's Peak, Cape Point, Camps Bay, Llandudno en meer. Geniet van optionele activiteiten zoals een bezoek aan een struisvogelboerderij, wijnproeverijen en een cruise naar Seal Island. U wordt direct vanaf uw adres in Kaapstad opgehaald en ontmoet uw persoonlijke gids voor de dag. Als dit je eerste keer in Kaapstad is, begin dan met een rondleiding van 30 minuten over de stad voordat je eropuit trekt om het Kaapse Schiereiland te verkennen. Reis langs de Atlantische kust, rijd tussen de bergen en de oceaan, en passeer Bantry Bay, Clifton, Camps Bay, Llandudno en Chapman's Peak. Maak een fotostop bij Maiden's Cove en stop vervolgens in Hout Bay, waar je de mogelijkheid hebt om een boot naar Seal Island te nemen. Voor de lunch kunt u kiezen voor verse zeevruchten in een van de havenrestaurants of voor een lichte maaltijd in Noordhoek village, waar u de beste koffie aan deze kant van de Kaap kunt proeven bij Roast Village (eten en drankkosten niet inbegrepen). Vertrek vervolgens naar het natuurreservaat Kaap de Goede Hoop en de vuurtoren van Cape Point, een populaire stopplaats voor foto's. Bekijk de monumenten van Dias en da Gama en ontdek de lokale fauna en flora. U kunt ook enkele bavianen en andere dieren in het wild tegenkomen. Geniet van een optionele wijnproeverij van de beste Sauvignon Blanc uit de regio bij Cape Point Vineyard of stop bij de Cape Point struisvogelboerderij. Ga verder naar Simon's Town om het monument te zien van de Duitse Dog die zijn eigen geschiedenis schreef bij de Zuid-Afrikaanse marine. Bezoek Boulder's Beach en bekijk de pinguïnkolonie. Keer terug naar Kaapstad en passeer Fish Hoek en Muizenburg via de Old Cape Road. Maak voordat u wordt afgezet een optionele stop bij Kirstenbosch Botanical Gardens als de tijd het toelaat.

Vanuit Kaapstad: Halfdaagse tour langs Boulders Beach en Pinguïns

8. Vanuit Kaapstad: Halfdaagse tour langs Boulders Beach en Pinguïns

Bo-kaap is een oude dame uit een vroegere woonwijk die aan de voet van de beroemde Seinheuvel van Kaapstad ligt. Deze woonwijk werd halverwege de 18e eeuw opgericht als een populaire huurruimte voor passerende zeilers. Hoewel de stad Kaapstad sindsdien verder is uitgebreid en nog luxueuzere buitenwijken langs de schitterende kustgebieden heeft gebouwd, zijn het de unieke architectuur van Bo-kaap, de geplaveide straatjes en kleurrijke gebouwen die nog steeds een groot percentage van de bezoekers van Kaapstad naar deze stad trekken. hoek van de binnenstad van Kaapstad. Je gids geeft je wat tijd om rond te lopen, foto's te maken en je op alle belangrijke bezienswaardigheden te wijzen en je hun geschiedenis te vertellen voordat je doorgaat naar de volgende stop. De twaalf apostelen is een bergketen gelegen aan de zuidwestelijke kant van de Tafelberg en is vernoemd naar de twaalf verschillende, uitstekende landtongen. Je gids zal een veilige parkeerplaats vinden, zodat je foto's kunt maken voordat je doorgaat naar de volgende stop op de tour. Hout Bay ligt aan de Atlantische kust van Kaapstad en op slechts 12 km rijden van Camps Bay. Bewaakt door de Constantia Berg, Leeukopie en Hout Bay bergen in het westen, noorden en oosten, voltooit de Atlantische Oceaan de natuurlijke 4e laag van een natuurlijke veiligheid in het zuiden en leidt er zo toe dat de stad de bijnaam Republiek van Hout Bay krijgt. Als je niet genoeg tijd hebt om de vrolijke vissershaven aan de zuidwestelijke kant van de stad te bezoeken, stopt je gids bij Chapman's Peak Drive, waar je een beter uitzicht hebt op Hout Bay. De Chapman's Peak Drive is misschien wel de mooiste rit van Kaapstad, zozeer zelfs dat zelfs lokale scholen uitstapjes organiseren om verblind te worden door het duet tussen de natuur en het werk van de mens, zoals te zien is op de Chapman's Peak. De bergpas kronkelt ongeveer 9 km van Hout Bay naar Noordhoek aan de zuidkant, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de Chapman's Mountains, Hout Bay en Long Beach van Noordhoek. Je gids stopt waar het veilig en mogelijk is om foto's te maken en te genieten van de schoonheid zoals je hier ziet. Net buiten Simon's stad verbergt zich een reeks ongerepte witte zandstranden bezaaid met granieten rotsblokken en de meest favoriete inwoner van de stad. De Afrikaanse pinguïn. Honderden bezoekers komen hier dagelijks om een glimp op te vangen van de waggelende smokingzwemmer op Foxy Beach. Deze tour geeft je het voorrecht om niet alleen de pinguïns te bekijken vanaf de promenade bij Foxy Beach, maar ook nog eens 10 minuten lopen naar Boulders Beach, waar je de kans hebt om op hetzelfde strand te lopen als de Afrikaanse pinguïns. Je gids geeft je anderhalf tot twee uur de tijd om de Boulders in zijn geheel te verkennen voordat je naar Muizenberg vertrekt. Het strand van Muizenberg is een van de favoriete hoekjes van strandgangers en surfers in Kaapstad. De beroemde kleurrijke kleedhokjes op het strand trekken ook voorbijgangers aan die hier even stoppen om hun eigen foto's te maken van een van de iconische plekken van Kaapstad. Vanuit Muizenberg gaat onze tour naar het centrum van Kaapstad, waar we vóór 13.00 uur worden afgeleverd.

Robbeneiland: tickets, pinguïns en Kaap de Goede Hoop

9. Robbeneiland: tickets, pinguïns en Kaap de Goede Hoop

Nadat je om 06:00 uur wordt opgehaald bij je hotel in Kaapstad of omgeving, ga je verder langs de Atlantische kust, waar je aan de ene kant bergen en aan de andere kant de oceaan kunt bewonderen. Stop bij de Maiden's Cover voor een fotomoment met op de achtergrond de Twelve Apostles Mountain Range. U passeert Clifton, Camps Bay, Llundadno en Hout Bay. Stop voor foto's op een van 's werelds mooiste routes, Chapman's Peak Drive. Stop vervolgens bij de pinguïnkolonie van Boulder om deze betoverende wezens te bezoeken. Kijk hoe deze schattige vogels spelen en stoeien in de oceaan. Je eindbestemming is het natuurreservaat Kaap de Goede Hoop voor een rondleiding en een fotostop bij dit zeer populaire monument. Vanaf daar reis je naar Cape Point, waar je naar de top van de vuurtoren kunt wandelen (of de kabelbaan kunt nemen). Om 10:30 uur arriveert u bij de Nelson Mandela Gateway naar Robbeneiland waar u de boottocht van 11:00 uur zult maken naar Robbeneiland voor een gevangenistour. Op het eiland zal een ex-gevangene je gids zijn en je door de gevangenis leiden. Zie de cel waar Nelson Mandela zoveel jaren heeft doorgebracht. Bij terugkomst van het eiland om ongeveer 15:00 uur, wacht je gids weer op je bij de klokkentoren om breng je terug naar je hotel.

Vanuit Kaapstad: gedeelde tour Kaap de Goede Hoop en Penguins

10. Vanuit Kaapstad: gedeelde tour Kaap de Goede Hoop en Penguins

Rijd langs Sea Point Western Cape, Bantry Bay, gelegen aan de voet van de Lion's Head Mountain, is een welvarende buitenwijk die zeer bekend staat om zijn windvrije status. Komt langs: Clifton, Clifton, een prestigieuze wijk in Kaapstad met duur onroerend goed , De vier stranden van Clifton die op natuurlijke wijze in vier zijn verdeeld door granieten rotsblokken. Stop bij: Camp's Bay Beach, bij Maiden's Cove voor Instagram- en Facebook-foto's met een prachtig uitzicht op de Twaalf Apostelen op de achtergrond. Camps Bay Beach gecombineerd met het uitzicht op de Tafelberg, Lion's Head en de prachtige buitenwijken van Clifton, Camps Bay enz. Duur: 10 minuten Van Camp's Bay, bekend als de Beverly Hills van Kaapstad, beroemd als een van de meest fotogenieke steden ter wereld. Geniet van de majestueuze zonsondergang, de perfecte bestemming voor Sundowners. een stad die bekend staat om zijn bloeiende vissersgemeenschap met een mooie visfabriek. Stoppen bij: Seal Island. Reizigers stoppen bij de haven van Hout Bay, waar u een optionele veerboot kunt nemen en een schilderachtige reis van 45 minuten kunt maken naar een eiland dat wordt bewoond door meer dan 5.000 Kaapse pelsrobben. U zult de zeehonden vanaf het land zien. Als u zich niet op uw gemak voelt om de veerboot te nemen, kunt u tijdens de veerboot wat tijd besteden aan het verkennen van de ambachtelijke markt. Duur: 45 minuten Stoppen bij: Chapman's Peak Rijd over een bergweg die plaatselijk bekend staat als chappies. Chapman's Peak is een technisch meesterwerk dat 10 km lang langs de gigantische Chapman's Peak-bergen slingert, die als een lawine in de oceaan lijken te vallen. Reizigers krijgen de gelegenheid om bij het uitkijkpunt te stoppen voor foto's, te genieten van het uitzicht op de oceaan, de prachtige Cliffs Edge en het spectaculaire landschap. Duur: 15 minuten Stop bij: Noordhoek Farm Village, met het adembenemende uitzicht op Noordhoek en reizigers hebben de mogelijkheid om voor eigen rekening te genieten van de beste koffie die in Kaapstad wordt gebrouwen in de Village Roast. Duur: 25 minuten Stop bij een struisvogelboerderij om de grootste vogel ter wereld te zien. Gedurende 10 minuten Cape Point Nature Reserve is de thuisbasis van de meest zuidwestelijke hoek van Afrika (Kaap de Goede Hoop). De rijke fauna en flora maken deze plek tot een hotspot voor biodiversiteit. Stoppen bij: Oude vuurtoren van Cape Point. Loop of neem een optionele kabelbaan (op eigen kosten) naar de oudste vuurtoren voor een 360 graden uitzicht over het nationale park. Duur: 1 uur. Kaap de Goede, het meest zuidwestelijke punt van het Afrikaanse continent. Waar de warme Agulhas-stroom van de Indische Oceaan en de koude Benguela van de Atlantische Oceaan samenkomen. Foto's op het bord. Stop bij: Boulders Beach Penguin Colony, je wordt begeleid naar het uitkijkpunt om de Afrikaanse pinguïns van dichtbij te zien. Duur: 45 minuten. Stop in Simon's stad voor de lunch gedurende 1 uur Stop bij Muizenberg, waar reizigers de kleurrijke strandhutten vanaf de top van de berg kunnen zien, de strandhutten die als kleedkamers worden gebruikt voor foto's van 10 minuten. De laatste stop is 25 minuten in de Bo-Kaap Malay Quarter.

Alle activiteiten

79 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Chapman's Peak

Wil je alle activiteiten in Chapman's Peak bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Chapman's Peak

Gemiddelde beoordeling

4.7
(1.492 beoordelingen)

Het was een fantastische dag. We konden sochtends niet naar Robben eiland aangezien het te mistig was. De gids kon de tickets omboeken zodat we smiddags konden gaan. Dit zorgde er voor dat we eerst de andere activiteiten gingen doen maar dat was geen probleem. Verder was de gids een erg vriendelijke man die veel kennis heeft over de stad en omgeving. Dit is zeker een aanrader voor mensen die meer van de stad en omgeving willen zien en hier ook informatie over willen krijgen.

De excursie en het programma waren voor ons perfect. Talent, onze gids, reed zelfverzekerd de comfortabele minibus door de soms kronkelende straatjes en gaf ons interessante informatie. Wij kunnen Talent en de tour zonder enig voorbehoud aanbevelen 👍

Reagan is een zeer goede gids. Vriendelijk, punctueel en hij gaf ons veel informatie over dit circuit en de geschiedenis van Zuid-Afrika.

Fantastische reis die zoveel omvat met overal prachtige uitzichten. Sterk aanbevelen.

Het was een geweldige dag met een alleraardigste gids. Enthousiast en geduldig.