Belevingen in
Charity Hospital Cemetery

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Charity Hospital Cemetery: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB bustour

1. New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB bustour

Een bezoek aan de beroemde "Steden van de doden" in New Orleans is een must voor iedereen die deze stad bezoekt. Spookachtig mooi en rijkelijk versierd, deze begraafplaatsen bevatten ook verhalen over spoken, verleden en heden, die je tot in de kern zullen koelen. Deze begraafplaats tour wordt aangeboden onder de dekking van de nacht. Je verlaat de Franse wijk als je bus langs Esplanade Avenue kruipt naar wat vroeger de rand van de stad was, maar nu de bruisende buurten van Mid-City en City Park is. Er zijn 42 begraafplaatsen in de omgeving van New Orleans, en tijdens deze ervaring zul je er een aantal bezoeken. Je gidsen zullen de unieke begrafenisrituelen en -praktijken tijdens de wandeling bespreken, terwijl je een van de meest populaire begraafplaatsen van dichtbij wordt aangeboden.

...
New Orleans: wandeltocht begraafplaatsen Canal Street

2. New Orleans: wandeltocht begraafplaatsen Canal Street

Ontdek de unieke begraafplaatsen van New Orleans tijdens dit stedelijke avontuur met een lokale gids. Begin je tour op Greenwood Cemetery, de thuisbasis van enkele van de meest indrukwekkende graven van New Orleans, evenals graven van immigrantenverenigingen en een monument uit de burgeroorlog. Loop vervolgens naar Cypress Grove Cemetery, waar je verhalen zult horen over de ontwikkeling van New Orleans terwijl je tussen de graven van enkele van de oudste families van de stad staat. Hier krijg je de kans om een graf van een Chinese samenleving te zien en een gedenkteken voor de onbekende soldaten uit de burgeroorlog. Ga daarna naar de Katrina Memorial Cemetery. Opgericht in de 19e eeuw als een massagraf voor de slachtoffers van gele koorts, is het nu de locatie van een bewegend monument voor de slachtoffers van de orkaan Katrina in 2005. Maak een korte wandeling door St. Patrick # 1 Cemetery, een van de vele katholieke begraafplaatsen in New Orleans, en leer meer over de geschiedenis van de Ierse bevolking van New Orleans. Als de tijd het toelaat, is uw volgende stop Dispersed of Judah Cemetery, een andere 19e-eeuwse begraafplaats die speciaal voor de Joodse gemeenschap is gebouwd. Lees meer over de Joodse tradities en begrafenisvereisten die ertoe hebben geleid dat de gemeenschap innovatieve en interessante manieren heeft bedacht om hun doden te herdenken. Beëindig je tour bij een plaatselijk koffiehuis direct aan de tramlijn van Canal Street.

...
New Orleans: wandeltocht door de stadsbegraafplaats

3. New Orleans: wandeltocht door de stadsbegraafplaats

Verken een unieke verzameling van 5 cultureel en architectonisch diverse begraafplaatsen in de historische wijk Mid-City in New Orleans. Deze begraafplaatsen bevinden zich op wat eens de noordelijke (oever) grens van de stad New Orleans was, wat de dichtheid en verscheidenheid aan begraafplaatsen in dit gebied verklaart. Het is ook waar de overblijfselen van niet-geïdentificeerde lichamen van de orkaan Katrina zijn begraven. Neem de tram 47 van het centrum van New Orleans naar het ontmoetingspunt bij Sacred Grinds Coffee House, waar badkamers en drankjes te koop zijn voordat de tour begint. Het geeft gasten ook een glimp van de mysterieuze Odd Fellows Rest van New Orleans - de laatste rustplaats voor leden van een vervaagd geheim genootschap. Dan op naar de begraafplaatsen. Kom meer te weten over de beproevingen en beproevingen van de vroege Ierse immigranten van de stad op St. Patrick Cemetery, evenals de verwoestende gevolgen van gele koorts op de Charity Hospital Cemetery. Ervaar verbluffende architectuur terwijl je enkele van de meest extravagante graven van de stad bewondert op de begraafplaatsen van Greenwood en Cypress Grove. Sluit uw tour af met een diepgaand overzicht van de blijvende effecten van de orkaan Katrina, terwijl u respect betuigt voor de vele levens die verloren zijn gegaan op de begraafplaats Hurricane Katrina Memorial.

...
New Orleans: Begraafplaatsen Insiders Walking Tour

4. New Orleans: Begraafplaatsen Insiders Walking Tour

Sluit je aan bij een lokale gids voor een wandeltocht door 3 van de heilige historische begraafplaatsen van New Orleans. Volg je gids door het doolhof van bovengrondse graven op Masonic Cemetery #1, St. Patrick Cemetery #2 en het Katrina Memorial op Charity Hospital Cemetery. Leer tijdens je tour meer over de unieke begrafenisgebruiken en -tradities van New Orleans. Ontdek de geschiedenis van de vrijmetselaars op de vrijmetselaarsbegraafplaats #1 en bekijk unieke graven. Op St. Patrick Cemetery #2 kom je meer te weten over de connectie van New Orleans met de Ierse immigranten. Eindelijk arriveer je op de begraafplaats van het Charity Hospital, waar je meer te weten komt over de duizenden mensen die begraven liggen op het kerkhof achter het Katrina Memorial.

...
New Orleans: Canal Street-begraafplaatsen en Katrina Memorial Tour

5. New Orleans: Canal Street-begraafplaatsen en Katrina Memorial Tour

Bezoek meerdere begraafplaatsen in het Mid-City District aan het einde van de Canal Street No. 47 Streetcar Line, die naar het noordwesten loopt vanaf de Downtown / French Quarter. De tour wordt geleid door Master Storytellers die je zullen informeren over de verschillende, unieke begrafenisgebruiken en -praktijken die je zullen worden uitgelegd terwijl je een reeks historische begraafplaatsen bezoekt. De tour begint van buitenaf bij de Beachcorner Bar and Grill op Canal Street. De eerste stop is bij de Gates of Mercy of the Dispersed of Judah, waar je meer te weten komt over de unieke Joodse begrafenisgebruiken en -tradities die verband houden met deze begraafplaats. De volgende stop zijn de oude Ierse begraafplaatsen van St Patrick's # 1 & # 2, twee katholieke begraafplaatsen met verschillende stijlen die getuigen van het verschrikkelijke verlies van mensenlevens opgelopen tijdens de gele koorts-epidemie. Daarna gaat het verder naar Odd Fellows Rest, waar u het verhaal zult ontdekken van de "buitengewoon mooie" processie om deze begraafplaats in te wijden en meer te weten komt over de nu beroemde traditie van "tweedelijns processies". De tour steekt vervolgens Canal Street over naar het Katrina Memorial op de Charity Hospital Cemetery. Hier vind je de laatste rustplaats van de niet-geïdentificeerde zielen van de orkaan Katrina. Vervolgens naar Cypress Grove Cemetery, gevestigd in 1840, waar je rondgeleid wordt om de vele architectonisch prachtige gebouwen in deze verbazingwekkend mooie stad van de doden te zien. Dit is een van de beste plekken om meer te weten te komen over de unieke begrafenisgebruiken van New Orleans. De laatste stop is op de Greenwood Cemetery, opgericht in 1852, waar je rond de begraafplaats wordt rondgeleid en leert wat een tumulus is en wat het te maken heeft met een Burlesque Circus! Je zult ook horen over de associatie die deze begraafplaats heeft met de Elks Lodge. Van daaruit zal uw lokale gids u begeleiden naar de Canal Cemeteries Streetcar Terminus, waar u de tram terug kunt nemen naar Downtown of de French Quarter.

...

Sitemap Charity Hospital Cemetery

Wil je alle activiteiten in Charity Hospital Cemetery ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.