Kies data

Dingen om te doen Charleston

Als de belichaming van zuidelijke charme en charisma is het geen verrassing dat de charleston in deze stad is ontstaan.

Charleston: De beste dingen die je niet wil missen

Charleston: toegangsticket voor Fort Sumter en veerboot

1. Charleston: toegangsticket voor Fort Sumter en veerboot

Geniet van een tocht met de veerboot naar het terrein van Fort Sumter en verken het terrein in uw eigen tempo. Ga langs de Arthur Ravenel Jr.-brug en geniet van de bezienswaardigheden van Charleston's statige Rainbow Row- en Battery-huizen. Als je Fort Sumter nadert, dragen sierlijke zeilboten en speelse dolfijnen bij aan het fotogenieke tafereel. Als u vertrekt vanaf Mount Pleasant, kunt u van dichtbij genieten van het uitzicht op de USS Yorktown Aircraft Carrier, terwijl tours die vanuit het centrum vertrekken, Aquarium Wharf zien vertrekken en terugkeren. Kom aan bij The Fort Sumter en Fort Moultrie National Historical Park, dat prominent aan de monding van de haven van Charleston ligt, een strategische locatie die cruciaal was voor de verdediging ervan. Terwijl u hier bent, kunt u het terrein van Fort Sumter verkennen. Sta op het terrein waar de dodelijkste oorlog van Amerika begon in Fort Sumter en Fort Moultrie National Historical Park. Hier werden de eerste schoten gelost, waardoor een conflict ontstond waarbij meer dan 700.000 slachtoffers vielen. Ervaar de openingsslag van de Amerikaanse Burgeroorlog en verken de oorsprong ervan met een National Park Ranger. Uw bezoek van ongeveer 1 uur aan Fort Sumter biedt voldoende tijd om goed bewaarde fortruïnes te verkennen en souvenirs uit de museumwinkel te bekijken. Een bezoek aan Fort Sumter en Fort Moultrie National Historical Park biedt een kijkje in het leven en de beproevingen van Amerika's helden, van de burgeroorlog tot de hedendaagse moderne conflicten. Kom meer te weten over de gebeurtenissen die tot de oorlog hebben geleid door deskundige National Park Rangers die verhalen vertellen over moedige helden in actie uit de eerste slag van de burgeroorlog. Loop in de voetsporen van degenen die deze natie hebben gevormd samen met een National Park Ranger. Geniet vervolgens van het prachtige uitzicht over de stad terwijl u met de veerboot terug naar Charleston rijdt.

Charleston: historische stadstour per paardenkoets

2. Charleston: historische stadstour per paardenkoets

Rijd in een traditionele paardenkoets door het historische centrum van Charleston tijdens een rondleiding. Luister naar live commentaar over de stad terwijl je langs de Charleston Harbor, Rainbow Row, King Street, White Point Gardens en Charleston Battery loopt. Begin de rondleiding in de stallen van de activiteitenaanbieder. Stap aan boord van een prachtige op maat gemaakte koets en vertrek vanuit de schuur. Rijd naar de stadspoort, gelegen in de Oude Stadsmarkt. Leer meer over de rijke geschiedenis van de stad van een professionele gids terwijl je aan boord van een uniek voertuig reist. Kijk vanuit je stoel naar levendige buurten en elegante gebouwen. Ervaar de hoogtepunten van het historische centrum, zoals Charleston Harbor, Rainbow Row, 4 Corners of Law, King Street, White Point Gardens en de Charleston Battery. Luister naar informatief en vermakelijk commentaar van je gids voordat je terugkeert naar de stallen.

Charleston: historische havencruise overdag of bij zonsondergang

3. Charleston: historische havencruise overdag of bij zonsondergang

Vaar door de haven van Charleston op een ouderwets jacht met een Bay-Steamer-replica uit de jaren 1920. Geniet van live vertelling van de kapitein en koop lekkernijen van een goed gevulde drank- en snackbar. Bekijk de bezienswaardigheden van de burgeroorlog en de revolutionaire oorlog en houd dolfijnen in de gaten. Ontspan in het afgesloten observatorium of op het gedeeltelijk overdekte bovendek. Luister aandachtig terwijl je kapitein je begeleidt op een reis door meer dan 300 jaar Amerikaanse geschiedenis. Je komt langs 75 oriëntatiepunten en bezienswaardigheden tijdens deze reis van 32 kilometer. Bekijk close-ups van de 'Heilige Stad', inclusief Fort Sumter - waar de eerste schoten van de burgeroorlog werden afgevuurd. Zweef langs de forten van het Zuidelijke en Union-leger en zie de beroemde "Fighting Lady" uit de Tweede Wereldoorlog. Passeer overblijfselen van de burgeroorlogen en de revolutionaire oorlogen en zoek naar lokale dieren in het wild, zoals dolfijnen en pelikanen die in de buurt spetteren. Kies tussen zitplaatsen binnen of buiten.

Charleston: luxe havencruise met diner

4. Charleston: luxe havencruise met diner

Beleef een echte Charleston Harbor-dinerervaring aan boord van de Spirit of Carolina. Geniet van een driegangendiner, op bestelling gemaakt van lokale seizoensingrediënten. Terwijl u dineert op een heerlijk meergangendiner, vaart u door de prachtige haven van Charleston, langs Fort Sumter, langs de Battery en onder de Ravenel Bridge door. Geniet van het uitzicht vanaf de grote overdekte terrassen met airconditioning of het observatiedek in de open lucht. Geniet tijdens de cruise van muziek en een full-service bar. Dinermenu: Soep: Charleston she-crab soep Salade: Edisto groene salade met een mix van babysla, gedroogde veenbessen, verkruimelde fetakaas en geroosterde amandelen met kruidenvinaigrette (glutenvrij) Voorgerechten: (Alle voorgerechten zijn inclusief versgebakken brood en boter) • Gestoofde runderribbetjes (glutenvrij, zuivelvrij) met cabernetreductie, geroosterde knoflook opgeklopte aardappelen (glutenvrij) en seizoensgroenten (glutenvrij)• Geschroeide kip met vleugeltip borst (glutenvrij) met witte wijn-citroensaus, gesauteerde spinazie en fetakaasvullingen, geroosterde knoflookgeklopte aardappelen (glutenvrij) en seizoensgroenten (glutenvrij)• Garnalen uit het laagland en grits (glutenvrij) met gebakken garnalen, tassoham en andouilleworst. Geserveerd op romige steengemalen grits en gegarneerd met gerijpte cheddar kaas en spekjam garnituur• Geroosterde gesneden bloemkool (zuivelvrij, vegetarisch) met geroosterde rode peper motregen, geslonken spinazie, citroen en olijfolie gemengde oude granen van quinoa, farro, geroosterde gerst (zuivelvrij, vegetarisch) en gegrilde asperges (glutenvrij, zuivelvrij, vegetarisch) Nagerechten: • New Yorkse cheesecake met aardbeien en slagroom • Chocoladepot van crè me (glutenvrij) met slagroom en chocoladeschilfers ($ 6,00 per stuk) Voedsel wordt niet bereid in een nootvrije, schaaldiervrije of glutenvrije faciliteit.

Charleston: begeleide bustour langs historische hoogtepunten van de stad

5. Charleston: begeleide bustour langs historische hoogtepunten van de stad

De bustour vertrekt vanaf Charleston Visitor's Centre, waar je aan boord van een luxe shuttle met airconditioning stapt voor een 90 minuten durende tour langs de historische hoogtepunten van de stad. span> Begeleid door een deskundige, lokale gids, passeer je 100 van Charleston's meest iconische bezienswaardigheden uit het verleden en heden terwijl je luistert naar verbazingwekkende verhalen en anekdotes over de stad. Reis tijdens je tour door enkele van de meest historische delen van de stad. Bezoek Charleston's Historic Homes, The Battery Sea Wall, de Four Corners of Law en Rainbow Row om er maar een paar te noemen. Andere hoogtepunten van de tour zijn verschillende historische kerken, oude markten en pittoreske buurten.

Charleston: Magnolia Plantation Tour en transport

6. Charleston: Magnolia Plantation Tour en transport

Wees getuige van een stukje levende geschiedenis bij Magnolia Plantation en zijn wereldberoemde tuinen, al 12 generaties eigendom van de familie Drayton. Bezoek de historische tuinen, de kinderboerderij en het conservatorium. Begin je tour van een halve dag door aan boord te gaan van een klimaatgestuurde touringcar in Charleston. Ontmoet je professionele gids en rijd naar Magnolia Plantation, daterend uit 1676 en de tijd van de Britse kolonie. Betreed een van Amerika's eerste toeristische attracties en eerste openbare tuinen, die sinds 1870 open zijn voor het publiek. Maak een begeleide wandeling door Amerika's laatste grootschalige romantische tuin. Ervaar de geschiedenis tijdens een tramrit van 45 minuten door de Audobon Swamp Gardens en bezoek belangrijke locaties zoals Drayton Home (niet Drayton Hall), Orientation Theatre en de Old African American Cabin.

Charleston: Haunted Carriage-avondtour

7. Charleston: Haunted Carriage-avondtour

Luister naar huiveringwekkende verhalen over gevangenen, schurken en piraten die deel uitmaken van de geschiedenis van Charleston. Bedek meer dan 300 jaar geschiedenis vanuit het comfort van uw koets. Mysterieuze steegjes en kasseien wachten op je terwijl je deskundige gids je door het historische Charleston leidt tijdens een Haunted Carriage Tour van 40 minuten. Begin de tour in de stallen van Old South Carriage Company, waar de tour de 15-blokkern verkent die het historische Charleston omvat. Onderweg ziet u Old Exchange & Provost Dungeon, Circular Congregational Church and Graveyard, Charleston City Market en St. Michael's Episcopal Church. Alle gidsen van deze activiteit zijn lid van de Palmetto Guild, wat aangeeft dat ze met succes een uitgebreid onderzoek van de geschiedenis van Charleston hebben doorstaan.

Charleston: 1 uur durende koetstocht door de historische wijk

8. Charleston: 1 uur durende koetstocht door de historische wijk

Verken de historische wijk van Charleston tijdens een tocht met paard of muilezel. Luister naar je gids die je lokale verhalen en anekdotes vertelt terwijl je langs iconische monumenten, gebouwen, kerken en meer gaat. Begin je tour in de Big Red Barn in het centrum van Charleston en ontmoet je lokale chauffeur/gids. Neem vervolgens plaats in een koets getrokken door paarden of muilezels voor uw rondleiding. Volg een route die langs enkele van de meest elegante herenhuizen en tuinen van de historische binnenstad leidt en leer over de architectuur van elke plaats terwijl je er langs rijdt. Vang de geur van jasmijnbloemen op van diepe, schaduwrijke veranda's en loop langs rijen stekelige palmettobomen. Krijg een overzicht van de dramatische geschiedenis van Charleston, van lang geleden piratenaanvallen tot plantages, revolutionaire veldslagen, de burgeroorlog en wederopbouw. De stad werd gesticht in 1670 en de historische gebouwen van Charleston zijn zorgvuldig bewaard en gerestaureerd. Sluit je tour af met drop-off bij de Big Red Barn.

Charleston: Speakeasy Sagas Prohibition Kroegentocht

9. Charleston: Speakeasy Sagas Prohibition Kroegentocht

Leer meer over Charleston tijdens de drooglegging tijdens een levendige rondleiding. Spring van bar naar bar en geniet van heerlijke cocktails terwijl je grappige en bizarre verhalen uit de jaren 1920 hoort. Ontmoet je gids in het centrum van Charleston voor een combinatie van geschiedenistour en kroegentocht. Kom meer te weten over de minder bekende personages die naam hebben gemaakt in het tijdperk van de drooglegging. Ontdek de wilde en gekke legendes waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, maar die je nooit zult kunnen vergeten. Terwijl je de bars en cocktaillounges van tegenwoordig verkent, kun je genieten van heerlijke cocktails om je avond goed te beginnen. Krijg een nauwkeurig beeld van het nachtleven van de stad in het heden terwijl je de meest levendige straten verkent.

Charleston: magnoliaplantage en historische stadstour

10. Charleston: magnoliaplantage en historische stadstour

Begin uw tour van een halve dag door in Charleston aan boord te gaan van een touringcar met airconditioning. Ontmoet je professionele gids en rijd naar Magnolia Plantation, daterend uit 1676 en de tijd van de Britse kolonie. Beleef een stukje levende geschiedenis bij Magnolia Plantation and Gardens en krijg een geweldig perspectief op het verleden en heden van Charleston. De magnoliaplantage en de wereldberoemde tuinen zijn al 12 generaties in het bezit van de familie Drayton. Geniet van uw bezoek aan een van Amerika's eerste toeristische attracties en eerste openbare tuinen, die sinds 1870 open zijn voor het publiek. Maak een begeleide wandeling door Amerika's laatste grootschalige romantische tuin en ervaar de geschiedenis tijdens een 45 minuten durende natuurtramrit door de Audobon-moerastuinen. Stap uit tussen de romantische tuinen en het Spaanse mos om dieren in het wild te zien, zoals alligators, zilverreigers, reigers en schildpadden op de bijna 600 hectare grote plantage. Sluit het geheel af met een rondleiding van 30 minuten door het Magnolia Plantation Home voordat je aan boord van je bus terug naar Charleston stapt. Terug in de Heilige Stad neemt je luxe, klimaatgestuurde shuttle je mee voor een 1,5 uur durende tour langs de historische hoogtepunten van de stad. Begeleid door een deskundige, lokale gids, bezoek je meer dan 100 van Charleston's meest iconische bezienswaardigheden uit het verleden en heden terwijl je luistert naar verbazingwekkende verhalen en anekdotes over de stad. Reis tijdens je tour door enkele van de meest historische delen van de stad en bezoek de historische huizen van Charleston, The Battery Sea Wall, de Four Corners of Law en Rainbow Row om er maar een paar te noemen. Andere hoogtepunten van de tour zijn een aantal historische kerken, oude markten en pittoreske buurten.

Beschikbare activiteiten

93 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 6

Veelgestelde vragen over Charleston

Welke topattracties zijn een must-see in Charleston?

Andere activiteiten in Charleston

Wil je alle activiteiten in Charleston ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.