Datums kiezen

Ontdek het beste van
Charleston

Als de belichaming van zuidelijke charme en charisma is het geen verrassing dat de charleston in deze stad is ontstaan.

Onze aanbevelingen voor Charleston

Charleston: Fort Sumter toegangsbewijs met veerboot heen en terug

1. Charleston: Fort Sumter toegangsbewijs met veerboot heen en terug

Geniet van een tocht met de veerboot naar het terrein van Fort Sumter en verken het terrein in uw eigen tempo. Ga langs de Arthur Ravenel Jr.-brug en geniet van de bezienswaardigheden van Charleston's statige Rainbow Row- en Battery-huizen. Als je Fort Sumter nadert, dragen sierlijke zeilboten en speelse dolfijnen bij aan het fotogenieke tafereel. Als u vertrekt vanaf Mount Pleasant, kunt u van dichtbij genieten van het uitzicht op de USS Yorktown Aircraft Carrier, terwijl tours die vanuit het centrum vertrekken, Aquarium Wharf zien vertrekken en terugkeren. Kom aan bij The Fort Sumter en Fort Moultrie National Historical Park, dat prominent aan de monding van de haven van Charleston ligt, een strategische locatie die cruciaal was voor de verdediging ervan. Terwijl u hier bent, kunt u het terrein van Fort Sumter verkennen. Sta op het terrein waar de dodelijkste oorlog van Amerika begon in Fort Sumter en Fort Moultrie National Historical Park. Hier werden de eerste schoten gelost, waardoor een conflict ontstond waarbij meer dan 700.000 slachtoffers vielen. Ervaar de openingsslag van de Amerikaanse Burgeroorlog en verken de oorsprong ervan met een National Park Ranger. Uw bezoek van ongeveer 1 uur aan Fort Sumter biedt voldoende tijd om goed bewaarde fortruïnes te verkennen en souvenirs uit de museumwinkel te bekijken. Een bezoek aan Fort Sumter en Fort Moultrie National Historical Park biedt een kijkje in het leven en de beproevingen van Amerika's helden, van de burgeroorlog tot de hedendaagse moderne conflicten. Kom meer te weten over de gebeurtenissen die tot de oorlog hebben geleid door deskundige National Park Rangers die verhalen vertellen over moedige helden in actie uit de eerste slag van de burgeroorlog. Loop in de voetsporen van degenen die deze natie hebben gevormd samen met een National Park Ranger. Geniet vervolgens van het prachtige uitzicht over de stad terwijl u met de veerboot terug naar Charleston rijdt.

Charleston: Luxe havenrondvaart

2. Charleston: Luxe havenrondvaart

Beleef een echte Charleston Harbor-dinerervaring aan boord van de Spirit of Carolina. Geniet van een driegangendiner, op bestelling gemaakt van lokale seizoensingrediënten. Terwijl u dineert op een heerlijk meergangendiner, vaart u door de prachtige haven van Charleston, langs Fort Sumter, langs de Battery en onder de Ravenel Bridge door. Geniet van het uitzicht vanaf de grote overdekte terrassen met airconditioning of het observatiedek in de open lucht. Geniet tijdens de cruise van muziek en een full-service bar. Dinermenu: Soep: Charleston she-crab soep Salade: Edisto groene salade met een mix van babysla, gedroogde veenbessen, verkruimelde fetakaas en geroosterde amandelen met kruidenvinaigrette (glutenvrij) Voorgerechten: (Alle voorgerechten zijn inclusief versgebakken brood en boter) • Gestoofde runderribbetjes (glutenvrij, zuivelvrij) met cabernetreductie, geroosterde knoflook opgeklopte aardappelen (glutenvrij) en seizoensgroenten (glutenvrij)• Geschroeide kip met vleugeltip borst (glutenvrij) met witte wijn-citroensaus, gesauteerde spinazie en fetakaasvullingen, geroosterde knoflookgeklopte aardappelen (glutenvrij) en seizoensgroenten (glutenvrij)• Garnalen uit het laagland en grits (glutenvrij) met gebakken garnalen, tassoham en andouilleworst. Geserveerd op romige steengemalen grits en gegarneerd met gerijpte cheddar kaas en spekjam garnituur• Geroosterde gesneden bloemkool (zuivelvrij, vegetarisch) met geroosterde rode peper motregen, geslonken spinazie, citroen en olijfolie gemengde oude granen van quinoa, farro, geroosterde gerst (zuivelvrij, vegetarisch) en gegrilde asperges (glutenvrij, zuivelvrij, vegetarisch) Nagerechten: • New Yorkse cheesecake met aardbeien en slagroom • Chocoladepot van crè me (glutenvrij) met slagroom en chocoladeschilfers ($ 6,00 per stuk) Voedsel wordt niet bereid in een nootvrije, schaaldiervrije of glutenvrije faciliteit.

Charleston: historische stadstour per paardenkoets

3. Charleston: historische stadstour per paardenkoets

Rijd in een traditionele paardenkoets door het historische centrum van Charleston tijdens een rondleiding. Luister naar live commentaar over de stad terwijl je langs Charleston Harbour, Rainbow Row, King Street, White Point Gardens en Charleston Battery vaart. Begin de rondleiding bij de stallen van de activiteitenaanbieder. Stap aan boord van een prachtige op maat gemaakte koets en vertrek vanuit de schuur. Rijd richting de stadspoort, gelegen op de Oude Stadsmarkt. Leer meer over de rijke geschiedenis van de stad van een professionele gids terwijl je aan boord van een uniek voertuig reist. Kijk vanuit uw stoel naar levendige buurten en elegante gebouwen. Ervaar de hoogtepunten van de historische binnenstad, zoals Charleston Harbor, Rainbow Row, 4 Corners of Law, King Street, White Point Gardens en de Charleston Battery. Neem informatief en vermakelijk commentaar van je gids in je op voordat je terugkeert naar de stallen.

Charleston: historische havencruise overdag of bij zonsondergang

4. Charleston: historische havencruise overdag of bij zonsondergang

Vaar door de haven van Charleston op een ouderwets jacht met een Bay-Steamer-replica uit de jaren 1920. Geniet van live vertelling van de kapitein en koop lekkernijen van een goed gevulde drank- en snackbar. Bekijk de bezienswaardigheden van de burgeroorlog en de revolutionaire oorlog en houd dolfijnen in de gaten. Ontspan in het afgesloten observatorium of op het gedeeltelijk overdekte bovendek. Luister aandachtig terwijl je kapitein je begeleidt op een reis door meer dan 300 jaar Amerikaanse geschiedenis. Je komt langs 75 oriëntatiepunten en bezienswaardigheden tijdens deze reis van 32 kilometer. Bekijk close-ups van de 'Heilige Stad', inclusief Fort Sumter - waar de eerste schoten van de burgeroorlog werden afgevuurd. Zweef langs de forten van het Zuidelijke en Union-leger en zie de beroemde "Fighting Lady" uit de Tweede Wereldoorlog. Passeer overblijfselen van de burgeroorlogen en de revolutionaire oorlogen en zoek naar lokale dieren in het wild, zoals dolfijnen en pelikanen die in de buurt spetteren. Kies tussen zitplaatsen binnen of buiten.

Charleston: Sightseeingtour door de haven & dolfijn kijken

5. Charleston: Sightseeingtour door de haven & dolfijn kijken

Bewonder de verbazingwekkende bezienswaardigheden van Charleston Harbour tijdens een boottocht met live commentaar van een gids. Krijg inzicht in de geschiedenis van Charleston terwijl je door de zachte golven van de haven glijdt, langs de Battery, de Ravenel Bridge, Castle Pinckney en meer. Vertrek vanaf Patriots Point of Aquarium Wharf terwijl je langs de kustlijn van de prachtige Heilige Stad vaart. Luister naar boeiende verhalen over het kleurrijke verleden van de stad en sprankelende feiten over de meest interessante voormalige inwoners. Zorg ervoor dat u uw camera meeneemt om beroemde Amerikaanse bezienswaardigheden vast te leggen, zoals Fort Sumter, het vliegdekschip USS Yorktown, de Battery, de Ravenel Bridge, Castle Pinckney en andere bezienswaardigheden uit het verleden en heden van Charleston.

Charleston: begeleide bustour langs historische hoogtepunten van de stad

6. Charleston: begeleide bustour langs historische hoogtepunten van de stad

Onder begeleiding van een deskundige, lokale gids kom je langs 100 van de meest iconische bezienswaardigheden van Charleston van vroeger en nu, terwijl je luistert naar verbazingwekkende verhalen en anekdotes over de stad. Reis tijdens je rondleiding door de meest historische delen van de stad. Bezoek Charleston's Historic Homes, The Battery Sea Wall, de Four Corners of Law en Rainbow Row om er maar een paar te noemen. Andere hoogtepunten van de tour zijn verschillende historische kerken, oude markten en pittoreske buurten.

Charleston: Haunted Carriage-avondtour

7. Charleston: Haunted Carriage-avondtour

Luister naar huiveringwekkende verhalen over gevangenen, schurken en piraten die deel uitmaken van de geschiedenis van Charleston. Bedek meer dan 300 jaar geschiedenis vanuit het comfort van uw koets. Mysterieuze steegjes en kasseien wachten op je terwijl je deskundige gids je door het historische Charleston leidt tijdens een Haunted Carriage Tour van 40 minuten. Begin de tour in de stallen van Old South Carriage Company, waar de tour de 15-blokkern verkent die het historische Charleston omvat. Onderweg ziet u Old Exchange & Provost Dungeon, Circular Congregational Church and Graveyard, Charleston City Market en St. Michael's Episcopal Church. Alle gidsen van deze activiteit zijn lid van de Palmetto Guild, wat aangeeft dat ze met succes een uitgebreid onderzoek van de geschiedenis van Charleston hebben doorstaan.

Charleston: Magnolia Plantation Entree & Tour met Vervoer

8. Charleston: Magnolia Plantation Entree & Tour met Vervoer

Wees getuige van een stukje levende geschiedenis bij Magnolia Plantation en zijn wereldberoemde tuinen, al 12 generaties eigendom van de familie Drayton. Bezoek de historische tuinen, de kinderboerderij en het conservatorium. Begin je tour van een halve dag door aan boord te gaan van een klimaatgestuurde touringcar in Charleston. Ontmoet je professionele gids en rijd naar Magnolia Plantation, daterend uit 1676 en de tijd van de Britse kolonie. Betreed een van Amerika's eerste toeristische attracties en eerste openbare tuinen, die sinds 1870 open zijn voor het publiek. Maak een begeleide wandeling door Amerika's laatste grootschalige romantische tuin. Ervaar de geschiedenis tijdens een tramrit van 45 minuten door de Audobon Swamp Gardens en bezoek belangrijke locaties zoals Drayton Home (niet Drayton Hall), Orientation Theatre en de Old African American Cabin.

Charleston: 90 minuten durende spook- en kerkerswandeling

9. Charleston: 90 minuten durende spook- en kerkerswandeling

Test je zenuwen en verken de donkere randen van de spookachtige historische wijk van Charleston, diep doordrenkt van het lage bijgeloof van South Carolina tijdens een begeleide wandeling. Trek door de spookachtige historische wijk van Charleston, een van de oudste plaatsen in Amerika, en leer over zijn angstaanjagende geschiedenis. Ga verder langs de griezelige steegjes en kerken om erachter te komen waarom Charleston bekend staat als 'The Holy City'. Bezoek de Old Exchange en Provost Dungeon om meer te weten te komen over het schrijnende verleden, het opsluiten van tot slaaf gemaakte mensen, Amerikaanse revolutionairen en Britse soldaten.

Charleston: havencruise bij zonsondergang

10. Charleston: havencruise bij zonsondergang

Ontdek de haven van Charleston 's avonds tijdens een cruise bij zonsondergang per motorcatamaran. Zie hoe de skyline van de stad tot leven komt met glinsterende lichtjes terwijl je bezienswaardigheden zoals de historische Battery, de Ravenelbrug en Fort Sumter bewondert. Vertrek vanaf het Maritime Centre en vaar door de omliggende waterwegen van Charleston Harbor. Houd dolfijnen en kustvogels in de gaten en geniet van de bezienswaardigheden en geluiden terwijl de zon ondergaat. Bewonder de bezienswaardigheden van de historische forten, de batterij, de eilanden en de vuurtorens. Bekijk de Arthur Ravenel Jr.-brug vanuit een ander perspectief terwijl je er onderdoor vaart. Geniet van het uitzicht op de skyline van Charleston terwijl deze 's avonds verlicht wordt. Ontspan en kies ervoor om wat drankjes of snacks te kopen bij de bar aan boord terwijl u de bezienswaardigheden in u opneemt.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Charleston

Alle activiteiten

122 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Charleston

Wat zijn de leukste dingen om te doen met kinderen tijdens een bezoek aan Charleston?

Verken Charleston

Lees onze volledige gids voor Charleston of ontdek de beste ervaringen van de stad.