Charleston
Tours

Als de belichaming van zuidelijke charme en charisma is het geen verrassing dat de charleston in deze stad is ontstaan.

Onze aanbevelingen voor Charleston

Charleston: Fort Sumter toegangsbewijs met veerboot heen en terug

Charleston: Fort Sumter toegangsbewijs met veerboot heen en terug

Geniet van een tocht met de veerboot naar het terrein van Fort Sumter en verken het terrein in uw eigen tempo. Ga langs de Arthur Ravenel Jr.-brug en geniet van de bezienswaardigheden van Charleston's statige Rainbow Row- en Battery-huizen. Als je Fort Sumter nadert, dragen sierlijke zeilboten en speelse dolfijnen bij aan het fotogenieke tafereel. Als u vertrekt vanaf Mount Pleasant, kunt u van dichtbij genieten van het uitzicht op de USS Yorktown Aircraft Carrier, terwijl tours die vanuit het centrum vertrekken, Aquarium Wharf zien vertrekken en terugkeren. Kom aan bij The Fort Sumter en Fort Moultrie National Historical Park, dat prominent aan de monding van de haven van Charleston ligt, een strategische locatie die cruciaal was voor de verdediging ervan. Terwijl u hier bent, kunt u het terrein van Fort Sumter verkennen. Sta op het terrein waar de dodelijkste oorlog van Amerika begon in Fort Sumter en Fort Moultrie National Historical Park. Hier werden de eerste schoten gelost, waardoor een conflict ontstond waarbij meer dan 700.000 slachtoffers vielen. Ervaar de openingsslag van de Amerikaanse Burgeroorlog en verken de oorsprong ervan met een National Park Ranger. Uw bezoek van ongeveer 1 uur aan Fort Sumter biedt voldoende tijd om goed bewaarde fortruïnes te verkennen en souvenirs uit de museumwinkel te bekijken. Een bezoek aan Fort Sumter en Fort Moultrie National Historical Park biedt een kijkje in het leven en de beproevingen van Amerika's helden, van de burgeroorlog tot de hedendaagse moderne conflicten. Kom meer te weten over de gebeurtenissen die tot de oorlog hebben geleid door deskundige National Park Rangers die verhalen vertellen over moedige helden in actie uit de eerste slag van de burgeroorlog. Loop in de voetsporen van degenen die deze natie hebben gevormd samen met een National Park Ranger. Geniet vervolgens van het prachtige uitzicht over de stad terwijl u met de veerboot terug naar Charleston rijdt.

Charleston: historische stadstour per paardenkoets

Charleston: historische stadstour per paardenkoets

Rijd in een traditionele paardenkoets door het historische centrum van Charleston tijdens een rondleiding. Luister naar live commentaar over de stad terwijl je langs Charleston Harbour, Rainbow Row, King Street, White Point Gardens en Charleston Battery vaart. Begin de rondleiding bij de stallen van de activiteitenaanbieder. Stap aan boord van een prachtige op maat gemaakte koets en vertrek vanuit de schuur. Rijd richting de stadspoort, gelegen op de Oude Stadsmarkt. Leer meer over de rijke geschiedenis van de stad van een professionele gids terwijl je aan boord van een uniek voertuig reist. Kijk vanuit uw stoel naar levendige buurten en elegante gebouwen. Ervaar de hoogtepunten van de historische binnenstad, zoals Charleston Harbor, Rainbow Row, 4 Corners of Law, King Street, White Point Gardens en de Charleston Battery. Neem informatief en vermakelijk commentaar van je gids in je op voordat je terugkeert naar de stallen.

Charleston: Luxe havenrondvaart

Charleston: Luxe havenrondvaart

Beleef een echte Charleston Harbor-dinerervaring aan boord van de Spirit of Carolina. Geniet van een driegangendiner, op bestelling gemaakt van lokale seizoensingrediënten. Terwijl u dineert op een heerlijk meergangendiner, vaart u door de prachtige haven van Charleston, langs Fort Sumter, langs de Battery en onder de Ravenel Bridge door. Geniet van het uitzicht vanaf de grote overdekte terrassen met airconditioning of het observatiedek in de open lucht. Geniet tijdens de cruise van muziek en een full-service bar. Dinermenu: Soep: Charleston she-crab soep Salade: Edisto groene salade met een mix van babysla, gedroogde veenbessen, verkruimelde fetakaas en geroosterde amandelen met kruidenvinaigrette (glutenvrij) Voorgerechten: (Alle voorgerechten zijn inclusief versgebakken brood en boter) • Gestoofde runderribbetjes (glutenvrij, zuivelvrij) met cabernetreductie, geroosterde knoflook opgeklopte aardappelen (glutenvrij) en seizoensgroenten (glutenvrij)• Geschroeide kip met vleugeltip borst (glutenvrij) met witte wijn-citroensaus, gesauteerde spinazie en fetakaasvullingen, geroosterde knoflookgeklopte aardappelen (glutenvrij) en seizoensgroenten (glutenvrij)• Garnalen uit het laagland en grits (glutenvrij) met gebakken garnalen, tassoham en andouilleworst. Geserveerd op romige steengemalen grits en gegarneerd met gerijpte cheddar kaas en spekjam garnituur• Geroosterde gesneden bloemkool (zuivelvrij, vegetarisch) met geroosterde rode peper motregen, geslonken spinazie, citroen en olijfolie gemengde oude granen van quinoa, farro, geroosterde gerst (zuivelvrij, vegetarisch) en gegrilde asperges (glutenvrij, zuivelvrij, vegetarisch) Nagerechten: • New Yorkse cheesecake met aardbeien en slagroom • Chocoladepot van crè me (glutenvrij) met slagroom en chocoladeschilfers ($ 6,00 per stuk) Voedsel wordt niet bereid in een nootvrije, schaaldiervrije of glutenvrije faciliteit.

Charleston: Sightseeingtour door de haven & dolfijn kijken

Charleston: Sightseeingtour door de haven & dolfijn kijken

Bewonder de verbazingwekkende bezienswaardigheden van Charleston Harbour tijdens een boottocht met live commentaar van een gids. Krijg inzicht in de geschiedenis van Charleston terwijl je door de zachte golven van de haven glijdt, langs de Battery, de Ravenel Bridge, Castle Pinckney en meer. Vertrek vanaf Patriots Point of Aquarium Wharf terwijl je langs de kustlijn van de prachtige Heilige Stad vaart. Luister naar boeiende verhalen over het kleurrijke verleden van de stad en sprankelende feiten over de meest interessante voormalige inwoners. Zorg ervoor dat u uw camera meeneemt om beroemde Amerikaanse bezienswaardigheden vast te leggen, zoals Fort Sumter, het vliegdekschip USS Yorktown, de Battery, de Ravenel Bridge, Castle Pinckney en andere bezienswaardigheden uit het verleden en heden van Charleston.

Charleston: Haunted Carriage-avondtour

Charleston: Haunted Carriage-avondtour

Luister naar huiveringwekkende verhalen over gevangenen, schurken en piraten die deel uitmaken van de geschiedenis van Charleston. Bedek meer dan 300 jaar geschiedenis vanuit het comfort van uw koets. Mysterieuze steegjes en kasseien wachten op je terwijl je deskundige gids je door het historische Charleston leidt tijdens een Haunted Carriage Tour van 40 minuten. Begin de tour in de stallen van Old South Carriage Company, waar de tour de 15-blokkern verkent die het historische Charleston omvat. Onderweg ziet u Old Exchange & Provost Dungeon, Circular Congregational Church and Graveyard, Charleston City Market en St. Michael's Episcopal Church. Alle gidsen van deze activiteit zijn lid van de Palmetto Guild, wat aangeeft dat ze met succes een uitgebreid onderzoek van de geschiedenis van Charleston hebben doorstaan.

Charleston: begeleide bustour langs historische hoogtepunten van de stad

Charleston: begeleide bustour langs historische hoogtepunten van de stad

Onder begeleiding van een deskundige, lokale gids kom je langs 100 van de meest iconische bezienswaardigheden van Charleston van vroeger en nu, terwijl je luistert naar verbazingwekkende verhalen en anekdotes over de stad. Reis tijdens je rondleiding door de meest historische delen van de stad. Bezoek Charleston's Historic Homes, The Battery Sea Wall, de Four Corners of Law en Rainbow Row om er maar een paar te noemen. Andere hoogtepunten van de tour zijn verschillende historische kerken, oude markten en pittoreske buurten.

Charleston: havencruise bij zonsondergang

Charleston: havencruise bij zonsondergang

Ontdek de haven van Charleston 's avonds tijdens een cruise bij zonsondergang per motorcatamaran. Zie hoe de skyline van de stad tot leven komt met glinsterende lichtjes terwijl je bezienswaardigheden zoals de historische Battery, de Ravenelbrug en Fort Sumter bewondert. Vertrek vanaf het Maritime Centre en vaar door de omliggende waterwegen van Charleston Harbor. Houd dolfijnen en kustvogels in de gaten en geniet van de bezienswaardigheden en geluiden terwijl de zon ondergaat. Bewonder de bezienswaardigheden van de historische forten, de batterij, de eilanden en de vuurtorens. Bekijk de Arthur Ravenel Jr.-brug vanuit een ander perspectief terwijl je er onderdoor vaart. Geniet van het uitzicht op de skyline van Charleston terwijl deze 's avonds verlicht wordt. Ontspan en kies ervoor om wat drankjes of snacks te kopen bij de bar aan boord terwijl u de bezienswaardigheden in u opneemt.

Charleston: Magnolia Plantation Entree & Tour met Vervoer

Charleston: Magnolia Plantation Entree & Tour met Vervoer

Wees getuige van een stukje levende geschiedenis in Magnolia Plantation en de wereldberoemde tuinen, al 12 generaties in het bezit van de familie Drayton. Bezoek de historische tuinen, de kinderboerderij en de serre. Begin je halfdaagse tour in Charleston in een bus met klimaatbeheersing. Ontmoet je Gray Line chauffeur en rijd naar Magnolia Plantation, daterend uit 1676 en de tijd van de Britse kolonie. Stap binnen in een van Amerika's eerste toeristische attracties en eerste openbare tuinen, die sinds 1870 open zijn voor het publiek. Maak een wandeling met gids door de laatste grootschalige romantische tuin van Amerika. Beleef de geschiedenis tijdens een 45 minuten durende rit met de tram met uitleg door de Audobon Swamp Gardens en bezoek belangrijke locaties zoals Drayton Home (niet Drayton Hall), Orientation Theater en de Old African American Cabin.

Charleston: begeleide wandeling door geschiedenis en architectuur

Charleston: begeleide wandeling door geschiedenis en architectuur

Ervaar het beste van Charleston met deze populaire geschiedenis- en architectuurtour door het historische centrum van Charleston. Maak een meeslepende reis door geheime steegjes en kleurrijke gangen en ontdek de rijke geschiedenis en kleurrijke architectuur van de stad. Deskundige gidsen geven fascinerende inzichten in het verleden en heden van Charleston, waardoor deze tour een onvergetelijke ervaring wordt. De tour begint in het historische centrum. Van daaruit leidt je gids je door het zuiden van Broad, de Franse wijkdistricten met hun charmante architectuur, geplaveide straten en historische huizen, en eindigt bij de beroemde Pineapple Fountain. Hoogtepunten zijn onder meer bezoeken aan drie verborgen steegjes, het prachtige smeedijzeren werk aan eeuwenoude poorten, een bezoek aan het interieur van St Michaels Church, het Dock St Theatre en de Old Exchange (allemaal afhankelijk van beschikbaarheid), de beroemde Rainbow Row, de bruisende City Market en historische Sint-Philipskerk.

Charleston: schoener zeilhaventour en dolfijnen kijken

Charleston: schoener zeilhaventour en dolfijnen kijken

Ervaar het wonder van zeilen op een klassiek, 24 meter hoog schip in de idyllische omgeving van Charleston Harbor. Bewonder tijdens het varen de kracht van de wind die de zeilen vult en de rust van de zee. Vang een glimp op van historische bezienswaardigheden, zoals Fort Sumter, en dolfijnen die op de golven dartelen. Begin uw zeilexcursie bij de Aquarium Wharf. Ontmoet daar je kapitein en bemanning van het opvallende driemasterschip dat bekend staat als de Schooner Pride. Bewonder het karakter en de klasse van dit authentieke model van de klassieke kusthandelsschoeners. Maak je vervolgens klaar om uit te varen en help de bemanning terwijl je begint weg te varen van het dok. Zodra de zeilen zijn gehesen, kunt u achterover leunen en ontspannen op de banken langs het hoofddek. Geniet van het uitzicht op de haven van Charleston die zich voor u uitstrekt. Vervolg uw tour terwijl u langs hoogtepunten van Charleston vaart, zoals Fort Sumter, Fort Johnson en Yorktown Point. Ontdek vervolgens de historische waterkant van Castle Pinckney. Vaar verder op wateren die Blackbeard ooit heeft bevaren voordat hij terugkeerde naar Aquarium Wharf.

Populaire activiteiten

Alle activiteiten

Veelgestelde vragen over Charleston

Topattracties in Charleston

Activiteiten in Charleston

Rondleidingen in Verenigde Staten

Wat te doen in Verenigde Staten

Verken Charleston

Lees onze volledige gids voor Charleston of ontdek de beste ervaringen van de stad.