Belevingen in
Chengde

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Chengde

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Chengde: De beste dingen die je niet wil missen

Grote muur wandelen: kleine groep

1. Grote muur wandelen: kleine groep

je gids zal je om 8 uur ontmoeten en vervolgens naar Simatai West rijden. Je begint de wandeling rond 10.30 uur en het duurt ongeveer 3 uur om te voltooien. Na de wandeling wordt er een lunch georganiseerd in een lokaal boerenrestaurant voordat je terugkeert naar de stad. Dit gedeelte biedt misschien wel de mooiste wandelroutes overal op de Grote Muur. Het is extreem fotogeniek, met meer dan 15 wachttorens en steile hellingen die constant veranderende perspectieven en wijdse, open uitzichten geven. Er is een fascinerende variatie in de wachttorens hier. Sommige hebben twee verdiepingen, andere drie. Sommige hebben platte daken, andere zijn afgerond en weer andere zijn hellend met opstaande dakranden. Dit deel van de muur is wild, verwoest, bewaard gebleven en origineel. Op een heldere dag is het moeilijk om hier geen goede foto's te maken.

...
Jinshanling Great Wall Group Tour vanuit Beijing

2. Jinshanling Great Wall Group Tour vanuit Beijing

Profiteer van het ophalen van de vroege ochtend in uw hotel in het centrum van Beijing en ontspan vervolgens in comfort met airconditioning tijdens de 2,5 uur durende reis naar de Jinshanling Great Wall. 140 kilometer ten noordoosten van de keizerlijke hoofdstad ligt het Jinshanling-deel van de Chinese muur in verbinding met de Simatai- en Gubeikou-secties in het oosten en het westen en wordt geprezen om zijn met baksteen gebouwde wachttorens en drakenachtige vormen als het slingert over de bergen. Ontvang 3,5 uur om de muur te verkennen en een rustige wandeling te maken zonder de gebruikelijke toeristische drukte om van het geweldige uitzicht te genieten. Pauzeer voor een typische lunch in een lokaal restaurant voordat je terugrijdt naar Beijing, waar je voor je gemak wordt afgezet bij een metrostation.

...
Beijing: Jinshanling Great Wall Group Tour met lunch

3. Beijing: Jinshanling Great Wall Group Tour met lunch

Vertrek om ongeveer 6.00 uur vanuit je hotel in het centrum van Beijing. Geniet van een simpel ontbijt voordat je begint aan de reis naar de Jinshanling Great Wall. Begin uw 10-uur durende wandeling op het oostelijke gedeelte van de muur om 10.00 uur met veel fotokansen van het omliggende gebladerte, de architectuur en de torens onderweg. Wordt omringd door eeuwenoude architectuur om je te vergapen aan deze 6 km lange wandeling. Neem de tijd om te genieten van de adembenemende bezienswaardigheden langs de borstweringen op dit relatief minder drukke deel van de muur met ruimte om te stoppen en de uitzichten te bewonderen. Dit gedeelte van de Grote Muur biedt een blik op elke unieke toren langs de weg, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Na de lunch inbegrepen, zal je avontuur eindigen en word je terug naar de stad gebracht. Ophaalservice van het hotel is alleen beschikbaar bij bepaalde hotels op de tweede ringweg in het centrum van Beijing. Als uw hotel zich buiten de afhaalzone van de tweede ringweg bevindt, moet u vóór 08:00 uur op weg gaan naar het ontmoetingspunt in het Days Inn Forbidden City Hotel.

...

Sitemap Chengde

Wil je alle activiteiten in Chengde ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.