Cheow Lan-meer
Activiteiten in de openlucht

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Cheow Lan-meer Activiteiten in de openlucht: Onze meest aanbevolen

Tour naar Cheow Lan-meer & koraalgrot met kajakken

1. Tour naar Cheow Lan-meer & koraalgrot met kajakken

Ga terug naar de natuur tijdens een dagtocht naar Khao Sok en het Cheow Lan-meer. Beleef een van de oudste regenwouden ter wereld en breng een ontspannen middag door onder het genot van een traditioneel, Thais buffet en een kajaktocht op het meer.  Je wordt rond 06:15 uur gratis opgehaald vanaf je hotel, zodat je vroeg en fris aan je avontuur kunt beginnen. Wees getuige van  het interessante lokale leven onderweg naar Nationaal park Khao Sok. Na aankomst bij het Cheow Lan-meer stap je  aan boord van een traditionele langstaartboot en geniet je van het prachtige uitzicht.  Geniet van een mooie wandeling door de jungle en spring vervolgens op een bamboevlot bij een verborgen lagune. Vervolgens maak je een spannende verkenningstocht door de oeroude Koraalgrot, met een 10.000 jaar oude geschiedenis.  Aan de andere kant van het meer geniet je van  een  heerlijk en authentiek Thaise lunchbuffet op een drijvend restaurant - het resort met het beste uitzicht op het Cheow Lan-meer. Na de lunch heb je wat vrije tijd   om te kajakken op het smaragdgroene meer. Ontspan met verfrissende drankjes en vers fruit bij het zwembad, voordat je terugkeert naar je hotel.

...
Khao Sok: dagexcursie Chiew Larn-meer

2. Khao Sok: dagexcursie Chiew Larn-meer

Je wordt gratis opgehaald vanaf je hotel, zodat je vroeg en fris aan je avontuur kunt beginnen De eerste halte is het uitzichtpunt bij de Rajja Prabha-dam, waar je unieke foto's kunt maken. Daarna ga je met een langstaartboot naar het hoogtepunt van het Chiew Larn-meer, de kalksteenberg Khao Sam Kler. Daarna wandel je door de jungle naar de Nam Ta Lu-grot om de indrukwekkende kalksteenformaties te zien die zich diep in deze grot bevinden. Daarna ga je door naar het bijzondere drijvende resort Pae 500 Rai voor een heerlijk Zuid-Thais buffet. Na de lunch breng je tijd in de natuur door en kun je vogels kijken. Je kunt ook kajakken of zwemmen in het adembenemende turquoise water van het Chiew Larn-meer, leren hoe je cocktails kunt maken of lekker van de zon genieten in de groene omgeving. Vanaf het resort heb je het beste uitzicht op het meer en de omringende kalkstenen kliffen en weelderige jungle. Na een avontuurlijke dag ga je terug aan boord van de langstaartboot en vaar je naar de andere kant van het meer. Vanaf daar ga je naar je hotel of volgende bestemming.

...
Vanuit Phuket: Khao Sok met meer en kajakken

3. Vanuit Phuket: Khao Sok met meer en kajakken

Je wordt opgehaald bij je hotel in Phuket. De eerste halte is het uitzichtpunt bij de Rajja Prabha-dam, waar je unieke foto's kunt maken. Daarna ga je met een langstaartboot naar het hoogtepunt van het Chiew Larn-meer, de kalksteenberg Khao Sam Kler.  Bij het 500 Rai drijvend resort geniet je van een heerlijke zuid-Thaise lunch. Smul van authentieke Thaise gerechten en geniet van de prachtige ambiance. Na de lunch kun je het meer door peddelen met je kajak op het water, of gewoon relaxen bij het zwembad met je nieuwe boek en een cocktail die je daar kunt kopen. Vanaf het resort heb je het beste uitzicht op het meer en de omringende kalkstenen kliffen en weelderige jungle. Na een avontuurlijke dag ga je terug aan boord van de langstaartboot en vaar je naar de andere kant van het meer. Vanaf daar ga je naar je hotel.

...
Vanuit Khao Lak: Sightseeing meer van Khao Sok en kajakken

4. Vanuit Khao Lak: Sightseeing meer van Khao Sok en kajakken

Je wordt opgehaald bij je hotel in de regio van Khao Lak. De eerste halte is het uitzichtpunt bij de Rajja Prabha-dam, waar je unieke foto's kunt maken. Daarna ga je met een langstaartboot naar het hoogtepunt van het Chiew Larn-meer, de kalksteenberg Khao Sam Kler.  Bij het 500 Rai drijvend resort geniet je van een heerlijke zuid-Thaise lunch. Smul van authentieke Thaise gerechten en geniet van de prachtige ambiance. Na de lunch kun je het meer door peddelen met je kajak op het water, of gewoon relaxen bij het zwembad met je nieuwe boek en een cocktail die je daar kunt kopen. Vanaf het resort heb je het beste uitzicht op het meer en de omringende kalkstenen kliffen en weelderige jungle. Na een avontuurlijke dag ga je terug aan boord van de langstaartboot en vaar je naar de andere kant van het meer. Vanaf daar ga je naar je hotel.

...
Van Krabi: Khao Sok Lake Sightseeing met kajakken en lunch

5. Van Krabi: Khao Sok Lake Sightseeing met kajakken en lunch

Bereid je voor om versteld te staan van de schoonheid van Khao Sok National Park en Cheow Larn Lake tijdens deze tour vanuit Krabi. Profiteer van het ophalen en inleveren van het hotel en geniet van een buffetlunch in Zuid-Thaise stijl. Nadat je je gids in je hotel hebt ontmoet, ga je naar je eerste stop bij het uitzichtpunt van Rajjaprabha Dam voor een fantastische fotomoment. Spring vervolgens in een longtailboot om het meer van Cheow Larn te verkennen en bewonder het onbetwistbare hoogtepunt, de Khao Sam Kler kalkstenen berg. Zodra je het meer hebt verkend, stop je bij het drijvende resort voor een heerlijk Zuid-Thais buffet. Terwijl uw energie is hersteld, kunt u tijd doorbrengen met het verkennen van het meer tijdens een kajak, zwemmen of gewoon achterover leunen en ontspannen bij het zwembad met cocktails die u kunt kopen. Wat je ook doet, geniet van het prachtige uitzicht van het resort op het meer, omringd door torenhoge kalkrotsen en weelderige jungle. Na een ontspannende dag stap je terug op de longtailboot en ga je terug naar de andere kant van het meer om je terugreis naar je hotel in Krabi te beginnen.

...

Sitemap Cheow Lan-meer

Wil je alle activiteiten in Cheow Lan-meer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cheow Lan-meer

We voelden ons zeer comfortabel "in handen van Pukky". Alles werd mogelijk gemaakt en elke wens werd uit onze ogen gelezen. We waren in staat om met een kleine groep per longboat naar het resort over het adembenemende meer te beginnen en daarna zelfs in paren te kajakken. We zagen een paar gibbons en konden zelf een stukje van het National Park-meer verkennen. We kregen ook non-stop eten en drinken. Een allround geweldige reis met veel prachtige en nieuwe indrukken die we iedereen van harte kunnen aanbevelen. Een waanzinnig geweldig panorama voor talloze foto's, een geweldige gids -Pukky- en zoveel momenten die we niet zullen vergeten. Bedankt daarvoor!

We hadden een ongelooflijk mooie dag met onze gids - mevrouw NIM :) De longtail-boottocht, de korte wandeling, de grot (onschadelijk en mooi met kalksteen), de bamboevlottocht en zwemmen met kajakken waren een PERFECTE dag - en mevrouw Nim, onze reisgids, was zo vriendelijk, spreekt perfect Engels en weet alles over het nationale park. Sterk aanbevolen :) Voor informatie: er is koud en warm eten, warm en niet heet, dus we raden een goed ontbijt aan, niet veel keuze voor kieskeurige mensen. Groeten van 4 zeer tevreden vakantiegangers

We hadden een geweldige gids (Nim) die heel goed Engels sprak en alle dingen over het park en alle activiteiten enz. Kon uitleggen. Zeer behulpzame en erg aardige persoon. We waren 5 vrienden en we waren allemaal heel tevreden met deze ervaring. Het lukt ons zelfs om een slang te zien op weg naar de grot. Als je van buiten houdt, is dit een zeer perfecte manier om een dag door te brengen met dit avontuur / ervaring.

Een ongelooflijke ervaring, een perfecte dag tussen boottocht, kleine trektocht, bamboeboot, grot, heerlijke maaltijd, zwembad, kanovaren ... niets te zeggen! Perfect

Geweldige dag vol verrassing. De duur per boot is een beetje lang, maar de excursie in de jungle en de lunch zijn top