Cheow Lan-meer
Extreme sports en adrenaline

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Cheow Lan-meer Extreme sports en adrenaline: Onze meest aanbevolen

Tour naar Cheow Lan-meer & koraalgrot met kajakken

1. Tour naar Cheow Lan-meer & koraalgrot met kajakken

Ga terug naar de natuur tijdens een dagtocht naar Khao Sok en het Cheow Lan-meer. Beleef een van de oudste regenwouden ter wereld en breng een ontspannen middag door onder het genot van een traditioneel, Thais buffet en een kajaktocht op het meer.  Je wordt rond 06:15 uur gratis opgehaald vanaf je hotel, zodat je vroeg en fris aan je avontuur kunt beginnen. Wees getuige van  het interessante lokale leven onderweg naar Nationaal park Khao Sok. Na aankomst bij het Cheow Lan-meer stap je  aan boord van een traditionele langstaartboot en geniet je van het prachtige uitzicht.  Geniet van een mooie wandeling door de jungle en spring vervolgens op een bamboevlot bij een verborgen lagune. Vervolgens maak je een spannende verkenningstocht door de oeroude Koraalgrot, met een 10.000 jaar oude geschiedenis.  Aan de andere kant van het meer geniet je van  een  heerlijk en authentiek Thaise lunchbuffet op een drijvend restaurant - het resort met het beste uitzicht op het Cheow Lan-meer. Na de lunch heb je wat vrije tijd   om te kajakken op het smaragdgroene meer. Ontspan met verfrissende drankjes en vers fruit bij het zwembad, voordat je terugkeert naar je hotel.

...
Khao Sok: dagexcursie Chiew Larn-meer

2. Khao Sok: dagexcursie Chiew Larn-meer

Je wordt gratis opgehaald vanaf je hotel, zodat je vroeg en fris aan je avontuur kunt beginnen De eerste halte is het uitzichtpunt bij de Rajja Prabha-dam, waar je unieke foto's kunt maken. Daarna ga je met een langstaartboot naar het hoogtepunt van het Chiew Larn-meer, de kalksteenberg Khao Sam Kler. Daarna wandel je door de jungle naar de Nam Ta Lu-grot om de indrukwekkende kalksteenformaties te zien die zich diep in deze grot bevinden. Daarna ga je door naar het bijzondere drijvende resort Pae 500 Rai voor een heerlijk Zuid-Thais buffet. Na de lunch breng je tijd in de natuur door en kun je vogels kijken. Je kunt ook kajakken of zwemmen in het adembenemende turquoise water van het Chiew Larn-meer, leren hoe je cocktails kunt maken of lekker van de zon genieten in de groene omgeving. Vanaf het resort heb je het beste uitzicht op het meer en de omringende kalkstenen kliffen en weelderige jungle. Na een avontuurlijke dag ga je terug aan boord van de langstaartboot en vaar je naar de andere kant van het meer. Vanaf daar ga je naar je hotel of volgende bestemming.

...
Vanuit Khao Lak: dagexcursie Cheow Lan Lake met grottour

3. Vanuit Khao Lak: dagexcursie Cheow Lan Lake met grottour

Na ophaalservice van je hotel in Khao Lak, vaar je met een bamboevlot over de Khao Sok-rivier. Je ontspant op het vlot en bereikt het Cheow Lan-meer. Hier bewonder je het prachtige landschap van verbazingwekkende kalksteenformaties. Pauzeer bij de oever van de rivier en geniet van een kopje bamboekoffie in de ochtend voor de grot. Later proef je een heerlijke lunch geserveerd in een authentiek drijvend vlothuis. Ga naar de pier van het meer om aan boord te gaan van een traditionele longtailboot voor meer verkenning van het meer. Je ontdekt hier de Rajjaprabha-dam voordat je ongeveer 2 uur besteedt aan je vrije tijd, ontspant en zwemt aan het Khao Sok-meer.

...

Sitemap Cheow Lan-meer

Wil je alle activiteiten in Cheow Lan-meer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cheow Lan-meer

We hadden een ongelooflijk mooie dag met onze gids - mevrouw NIM :) De longtail-boottocht, de korte wandeling, de grot (onschadelijk en mooi met kalksteen), de bamboevlottocht en zwemmen met kajakken waren een PERFECTE dag - en mevrouw Nim, onze reisgids, was zo vriendelijk, spreekt perfect Engels en weet alles over het nationale park. Sterk aanbevolen :) Voor informatie: er is koud en warm eten, warm en niet heet, dus we raden een goed ontbijt aan, niet veel keuze voor kieskeurige mensen. Groeten van 4 zeer tevreden vakantiegangers

We hadden een geweldige gids (Nim) die heel goed Engels sprak en alle dingen over het park en alle activiteiten enz. Kon uitleggen. Zeer behulpzame en erg aardige persoon. We waren 5 vrienden en we waren allemaal heel tevreden met deze ervaring. Het lukt ons zelfs om een slang te zien op weg naar de grot. Als je van buiten houdt, is dit een zeer perfecte manier om een dag door te brengen met dit avontuur / ervaring.

We hadden een geweldige dagtour! Alles was goed georganiseerd, onze gids was geweldig en erg vriendelijk, we werden niet zo hectisch door het programma geslagen als we het van andere tours kenden, bedankt daarvoor !!

Een ongelooflijke ervaring, een perfecte dag tussen boottocht, kleine trektocht, bamboeboot, grot, heerlijke maaltijd, zwembad, kanovaren ... niets te zeggen! Perfect

Geweldige dag vol verrassing. De duur per boot is een beetje lang, maar de excursie in de jungle en de lunch zijn top