Kies data
Dingen om te doen

Chetumal

Chetumal: De beste dingen die je niet wil missen

Chetumal Airport: gedeelde transfer van en naar Bacalar

1. Chetumal Airport: gedeelde transfer van en naar Bacalar

Geniet van een zorgeloze vakantie van begin tot eind wanneer u uw luchthaventransferservice van tevoren boekt. Kies tussen een enkele reis of retourtransfer tussen Chetumal Airport en uw hotel of accommodatie in Bacalar. Zodra u aankomt op Chetumal Airport, haalt u uw bagage op en verlaat u de aankomsthal, waar uw chauffeur op u wacht. Uw chauffeur houdt een bordje met uw naam vast, zodat u uw rit gemakkelijk kunt vinden. Spring aan boord van je gedeelde transfer en ontspan terwijl je het uitzicht bewondert op weg naar je hotel of accommodatie. Voor vertrek kunt u rechtstreeks bij uw hotel of accommodatie in Bacalar worden opgehaald en dezelfde geweldige service krijgen op weg naar de luchthaven van Chetumal.

Van Riviera Maya: Private Temazcal & Cenote Ceremony

2. Van Riviera Maya: Private Temazcal & Cenote Ceremony

Neem deel aan een traditioneel Temazcal-zuiveringsritueel met een duik in een cenote. Dompel jezelf onder en leer over het Prehispanic-ritueel en kom er gereinigd en verfrist uit. Upgrade uw ervaring door een bezoek aan de archeologische vindplaats Coba op te nemen. Betreed de zweethut en voel hoe je lichaam en geest spanning, stress en gifstoffen beginnen los te laten door het gebruik van warmte, stoom en doordrenkte kruiden. Voel hoe uw spieren ontspannen en uw poriën zich openen. De ceremonie duurt ongeveer 2 uur, met een aantal pauzes om de overtollige warmte af te laten en ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt. Lees meer over de talrijke gezondheidsvoordelen, met name voor de huid, de bloedsomloop, het ademhalingssysteem en het immuunsysteem. Temazcal is ook 'goed voor de ziel', geeft rust en een gevoel van gewichtloosheid, waardoor je je ontspannen en lichter voelt dan normaal. Bezoek na de ceremonie een nabijgelegen cenote om alle sporen van zweet en spanning weg te spoelen en het ontspanningsproces te voltooien. Het koele water voelt vooral verfrissend aan na de hitte van de zweethut. Je hebt ook een heerlijke maaltijd met regionale lekkernijen en vers fruit, bereid door een lokale familie. Om deze bijzondere dag af te sluiten, kun je ervoor kiezen om de archeologische vindplaats Coba buiten de reguliere openingstijden te bezoeken. Deze site is op dit moment bijna altijd vrij van veel bezoekers, waardoor je de Nohoch Mul-piramide kunt beklimmen en in absolute rust kunt genieten van het avondzicht over de jungle.

Chetumal Airport: enkele reis privétransfer naar Bacalar

3. Chetumal Airport: enkele reis privétransfer naar Bacalar

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of bewaar het op je telefoon. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de exploitant of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Van Bacalar: transfer naar Chetumal Terminal Marítima

4. Van Bacalar: transfer naar Chetumal Terminal Marítima

Reserveer uw stoel van tevoren en geniet van een probleemloze transfer in uw verbinding naar San Pedro, Belice. Spring aan boord van uw gedeelde transfer en ontspan. Verschijn op het afgesproken tijdstip en maak een rit van 40 minuten die u op tijd naar de Chetumal Terminal Marítima brengt voor uw aangepaste en migratiedocumentatie. Eersteklas service in laat model voertuigen met inzittendenverzekering volgens de lokale regelgeving.

Veelgestelde vragen over Chetumal

Welke topattracties zijn een must-see in Chetumal?

De topattracties in Chetumal zijn:

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Chetumal?

Welke tours in Chetumal nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Sitemap Chetumal

Wil je alle activiteiten in Chetumal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.