Kies data

Dingen om te doen Chetumal

Chetumal: De beste dingen die je niet wil missen

Van Riviera Maya: Private Temazcal & Cenote Ceremony

1. Van Riviera Maya: Private Temazcal & Cenote Ceremony

Neem deel aan een traditioneel Temazcal-zuiveringsritueel met een duik in een cenote. Dompel jezelf onder en leer over het Prehispanic ritueel en kom naar buiten met een schoon en verfrist gevoel. Betreed de zweethut en voel hoe je lichaam en geest spanning, stress en gifstoffen beginnen los te laten door het gebruik van warmte, stoom en geïnfuseerde kruiden. Voel hoe je spieren ontspannen en je poriën zich openen. De ceremonie duurt ongeveer 2 uur, met een aantal pauzes om de overtollige warmte af te voeren en ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Leer meer over de talrijke gezondheidsvoordelen, met name voor de huid, de bloedsomloop, het ademhalingssysteem en het immuunsysteem. Temazcal is ook 'goed voor de ziel', het geeft rust en een gevoel van gewichtloosheid, waardoor je je ontspannen en lichter voelt dan normaal. Bezoek na de ceremonie een nabijgelegen cenote om alle sporen van zweet en spanning weg te wassen en het ontspanningsproces te voltooien. Het koele water voelt bijzonder verfrissend aan na de hitte van de zweethut. U zult ook genieten van een heerlijke maaltijd met regionale delicatessen en vers fruit, bereid door een lokale familie.

Chetumal Airport: gedeelde transfer van en naar Bacalar

2. Chetumal Airport: gedeelde transfer van en naar Bacalar

Geniet van een zorgeloze vakantie van begin tot eind wanneer u uw luchthaventransferservice van tevoren boekt. Kies tussen een enkele reis of retourtransfer tussen Chetumal Airport en uw hotel of accommodatie in Bacalar. Zodra u aankomt op Chetumal Airport, haalt u uw bagage op en verlaat u de aankomsthal, waar uw chauffeur op u wacht. Uw chauffeur houdt een bordje met uw naam vast, zodat u uw rit gemakkelijk kunt vinden. Spring aan boord van je gedeelde transfer en ontspan terwijl je het uitzicht bewondert op weg naar je hotel of accommodatie. Voor vertrek kunt u rechtstreeks bij uw hotel of accommodatie in Bacalar worden opgehaald en dezelfde geweldige service krijgen op weg naar de luchthaven van Chetumal.

Chetumal Airport: enkele reis privétransfer naar Bacalar

3. Chetumal Airport: enkele reis privétransfer naar Bacalar

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of bewaar het op je telefoon. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de exploitant of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Beschikbare activiteiten

  • Transfers
  • Wateractiviteiten
  • Privétours
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Chetumal

Welke topattracties zijn een must-see in Chetumal?

De topattracties in Chetumal zijn:

Overzicht activiteiten in Chetumal

Wil je alle activiteiten in Chetumal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.