Belevingen in

Chiang Rai

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Chiang Rai

Wil je alle activiteiten in Chiang Rai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Chiang Rai

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 737 beoordelingen

geweldige dag gehad en tempels waren zeer verrassend anders dan wat we tot nu toe gezien hadden. Vooral de zwarte was zeer de moeite waard om zo lang voor te rijden. Maar ook de witte zeer bijzonder. Onze gids Wan Sin ( niet zeker of ik het goed heb) sprak zeer goed Engels en nam veel tijd voor de goep om dingen uit te leggen en vragen te beantwoorden. Ook de chauffeur was zeer kundig en we voelde ons veiligheid in de bus. Ik raad deze trip ten zeerste aan.

Fantastisch

Deze tour was echt geweldig. Ms Kik en Mr San hebben onze dag compleet gemaakt. Kik vertelde veel over wat ons te wachten stond tijdens de gehele tour. Ook werd er veel verteld over de geschiedenis van de verschillende bezienswaardigheden. Het was een lange en vermoeiende dag ivm met de vele km maar had het echt niet willen missen. Dus een echte aanrader.

Alles was PRACHTIG! De gids vooral: heel erg competent, zonne-energie, intelligent, het was echt magnifiek, we zagen prachtige plekken en aten in een geweldig restaurant, onberispelijke organisatie zoals altijd! Sterk aanbevolen, degenen die dat niet weten, weten niet wat er verloren is!

Dit was een zeer lange dag, maar het was het waard! De tempels en het Zwarte Huis waren allemaal zo verschillend en interessant. Onze gids was erg vriendelijk en gaf ons veel info over elke plaats. Ik denk dat we op elke locatie voldoende tijd hadden en alles goed gestructureerd was.

Deze tour is een lange dag maar uitstekend! Goed tempo. Zag veel geweldige bezienswaardigheden. Veel detail