Chicago Architectuur

Chicago Architectuur: Onze meest aanbevolen

Chicago River: 1,5 uur begeleide architectuurcruise

1. Chicago River: 1,5 uur begeleide architectuurcruise

Ervaar meer van Chicago per boot dan op welke andere architectuurcruise dan ook. Bekijk de architectonische hoogtepunten en geniet van een openlucht dek of een geklimatiseerd interieur terwijl je de hoofdrivier en haar noordelijke en zuidelijke takken bevaart. Bekijk alle architecturale hoogtepunten van Chicago tijdens deze uitgebreide sightseeingtour. Laat je vermaken door de deskundige en vriendelijke gidsen die jou de 130 jaar oude geschiedenis achter de skyline uitleggen, terwijl de barmannen en het personeel je bedienen met versnaperingen.  Kies tijdens je cruise tussen de frisse lucht van de openluchtdekken of geniet van het comfort van de klimaatgeregelde interieurs. De tour begint bij de brug over Michigan Avenue (DuSable) en voert over de hoofdtak van de Chicago River tot voorbij Wolf Point. Vervolgens vaart deze langs de noordelijke en zuidelijke takken van de rivier, alvorens langs de Chicago Riverwalk terug te keren naar Lake Michigan. Onderweg kom je meer te weten over sierlijke, historische wolkenkrabbers van het eerste uur, zoals het Wrigley Building en de Tribune Tower, de imposante art deco Merchandise Mart, wolkenkrabbers uit het midden van de vorige eeuw, zoals het Mies Van der Rohe AMA Building. Niet te missen zijn de ronde Marina City Towers, de majestueuze Willis Tower (voorheen de Sears Tower en het hoogste gebouw in Chicago), het torenhoge AON Center en meer modernistische bouwwerken, zoals Aqua, Trump Tower, Nuveen en de nieuwe Vista Tower. Tijdens je cruise heb je de mogelijkheid om te genieten van een full-service cash bar met authentieke Chicago producten, waaronder lokale bier en sterke drank, en Garrett's Popcorn. Vergeet niet een selfie te nemen bij de Grand Staircase aan de voorkant van de boot of poseer voor foto's bij de pittoreske achtersteven of boeg van dit klassieke vaartuig.

Chicago: voorrangsticket 360 Chicago Observation Deck

2. Chicago: voorrangsticket 360 Chicago Observation Deck

Bewonder het uitzicht over Chicago's legendarische Michigan Avenue vanaf 300 meter hoogte met dit ticket voor het 360 CHICAGO observatiedek op de 94e verdieping van het John Hancock Center. Bespaar tijd met voorrangstoegang tot deze populaire attractie. Bezoek het 360 CHICAGO observatiedeck om het adembenemende uitzicht over de oevers van Chicago en de skyline van de stad te bewonderen. Zie vanaf deze hoogte de 4 naburige staten. Voel de spanning van de 40-seconden durende rit met een van de snelste liften van Noord-Amerika. Eenmaal op het observatiedek beleef je wat 'Travel & Leisure Magazine' een van de beste uitzichten van Amerika heeft gedoopt. Krijg eenvoudig toegang tot Chicago's eersteklas winkel en dineerdistricten met 360 CHICAGO. Bezoek ook de interactieve tentoonstelling op de begane grond. Deze toont je Chicago's rijke geschiedenis en 9 van de cultureel unieke buurten van de stad. Vervolgens verken je op de 94e verdieping de geschiedenis en architectuur van deze geweldige stad beneden je aan de hand van de audiotour beschikbaar in 5 talen.Als je wilt, kun je ter plekke upgraden om de Tilt te ervaren. Door de aankoop van dit tijdvensterticket vermijd je de rij voor de kassa en kun je je voucher direct bij de beveiliging scannen. Misschien moet je wachten in de korte rij voor de veiligheidscontrole. Vervolgens kun je direct door naar de tentoonstelling op de begane grond en vervolgens naar de rij voor de lift.

Chicago: gezinsvriendelijke riviercruise van 45 minuten

3. Chicago: gezinsvriendelijke riviercruise van 45 minuten

Bewonder de indrukwekkende architectuur van Chicago vanuit een uniek perspectief aan boord van een cruise die over de Chicago River vaart, met een binnen- en buitendek, samen met live commentaar op maat om het hele gezin te vermaken. Trakteer uzelf op eigen kosten op een full-service kassabar. Ervaar het beste van de Chicago River van Lakeshore Drive naar de Willis Tower, navigeer langs de zuidelijke tak van de rivier, voordat je terugkeert langs de Chicago Riverwalk in de richting van Lake Shore Drive en Lake Michigan. Laat je vermaken door de leuke en ervaren gidsen die de geschiedenis achter de gebouwen van Chicago langs de rivier en de uitzonderlijke architecten die deze steeds veranderende skyline hebben gecreëerd, uitleggen. Geniet van de meest ontspannende manier om bezienswaardigheden in Chicago te bekijken en de stad te verkennen zonder verkeer, lawaai en opstoppingen. Zorg ervoor dat u een bezoek brengt aan de full-service geldbar met authentieke Chicago-producten, waaronder lokaal bier en sterke drank. Verken de openluchtdekken waar u de verkoelende rivierbries kunt voelen en bekijk de stad vanuit vele uitkijkpunten die perfecte fotomomenten bieden.

Chicago: ticket Willis Tower Skydeck en The Ledge

4. Chicago: ticket Willis Tower Skydeck en The Ledge

Geniet van een ongeëvenaard uitzicht over Chicago op een uitstap in de Willis Tower. In dit beroemde gebouw, ooit bekend als de Sears Tower, vind je niet alleen een Skydeck op de 103e verdieping, maar ook The Ledge: 4 glazen kubussen die uit de gevel steken zodat je als bezoeker recht naar beneden kunt kijken. Terwijl je door de benedenverdiepingen van de Willis Tower loopt zijn er overal om je heen tentoonstellingen van museumkwaliteit, die gewijd zijn aan deze iconische toren. Kom van alles te weten over de rijke geschiedenis en cultuur van Chicago dankzij dit informatieve beeldmateriaal. Je kunt ook een videopresentatie bekijken, 'Reaching for the Sky', waarin meer verteld wordt over de geschiedenis van het gebouw en de architectuur in Chicago. Stap dan in jouw lift en verbaas je over hoe snel je omhoog gaat. Tijdens je reis naar boven zal de multimedia in de lift je informeren over je verticale vordering. Bij aankomst op de 103e verdieping stap je op het Skydeck vanwaar je een uitzicht hebt van wel 80 kilometer ver en over 4 staten. Raap dan je moed bij elkaar om The Ledge op te stappen, een glazen balkon op ongeveer 412 meter hoogte dat aan het gebouw vastzit. Vanaf hier heb je een duizelingwekkend uitzicht op de stad die recht onder je ligt. Download de Skydeck Mobile App, die veel belangrijke bezienswaardigheden van Chicago voor je aanstipt. Leer meer over bezienswaardigheden zoals Navy Pier, Wrigley Field, Grant Park, Art Institute of Chicago, Shedd Aquarium, en het Field Museum of Natural History.

Chicago: voorrangsticket architectuurrondvaart op de Chicago

5. Chicago: voorrangsticket architectuurrondvaart op de Chicago

Profiteer van een ticket voor toegang met voorrang en klim aan boord van een ultramoderne boottocht voor een tocht van 60 tot 75 minuten. Vaar door alle 3 takken van de Chicago-rivier en bewonder de legendarische architectuur van de stad. Kom meer te weten over de bouwkunde van de stad die aan de wieg stond van de wolkenkrabber en de bakermat is van de moderne Amerikaanse architectuur. Je deskundige gids neemt je mee over de Chicago-rivier naar zowel verborgen schatten als de beroemdste bezienswaardigheden van de stad zoals het John Hancockgebouw, Trump Tower, Marina City en Willis Tower. Leun achterover met een drankje uit de bar terwijl je over de waterweg van de Windy City vaart en oordeel zelf of deze moderne metropool terecht een van 's werelds mooiste steden wordt genoemd. Beëindig je tour op dezelfde plaats waar je aan boord bent gegaan.

Chicago: stadswandeling "Gangsters en Geesten" van 2 uur

6. Chicago: stadswandeling "Gangsters en Geesten" van 2 uur

Ga mee op een 2 uur durende stadswandeling door de Chicago Loop en ontdek verhalen over gangsters en geesten uit het verleden van de stad. De Loop stond in de jaren '20 en '30 bekend als de zondige wijk. Zie de plekken waar gangsters zoals Al Capone kwamen om te feesten, deals te maken en bedreigingen uit te delen. Bezoek spookachtige locaties en oude plaatsen delict op een tour geleid  door historici. Onderweg hoor je griezelige verhalen over de gangsters en geesten in de straten van Chicago. Je stopt bij het Congress Hotel, Death Alley en het Palmer House. Dit is een familievriendelijke tour, met  regelmatige stops en een pauze om wat te drinken en het toilet te gebruiken.

Chicago: 1,5 uur durende rondvaart over meer en rivierarchitectuur

7. Chicago: 1,5 uur durende rondvaart over meer en rivierarchitectuur

Ervaar een architectuurcruise langs de Chicago River en Lake Michigan, een familietraditie sinds 1935. Bewonder de historische en steeds veranderende skyline van Chicago met een lokale deskundige gids terwijl je door de stad vaart. Kies tussen de openluchtdekken of het comfort van de klimaatgestuurde interieurs tijdens de cruise. Begin de cruise bij de Michigan Avenue (DuSable) brug en ga de hoofdtak van de Chicago River op naar Wolf Point voordat u terugkeert langs de Chicago Riverwalk richting Lake Michigan. Kom meer te weten over historische wolkenkrabbers zoals het Wrigley-gebouw en de Tribune-toren, de deco Merchandise Mart, wolkenkrabbers uit het midden van de eeuw zoals het Mies Van der Rohe AMA-gebouw, de ronde Marina City Towers, het AON Center en modernistische structuren zoals Aqua, Trump Tower, Nuveen en de Vista-toren. Nadat u door de Chicago Lock bent gepasseerd en langs Navy Pier bent gevaren, kunt u de skyline van Chicago bewonderen vanaf Lake Michigan, een van de grootste zoetwaterlichamen ter wereld. Hier kunt u ook de dubbele superwolkenkrabbers, de beroemde Willis (voorheen Sears) Tower en het John Hancock-gebouw zien. Bekijk de majesteit van Grant Park met zijn beroemde Buckingham-fontein en iconische locaties in Chicago zoals Soldier's Field, Adler Planetarium en het Shedd Aquarium. Geniet van verschillende uitkijkpunten voor gedenkwaardige foto's en kom uiteindelijk terug bij Du Sable Bridge op Michigan Avenue.

Chicago: architectuurtour van 75 minuten per speedboot

8. Chicago: architectuurtour van 75 minuten per speedboot

Stap aan boord van een speedboot voor een spannende bootocht door Lake Michigan en de Chicago River, langs een aantal architectonische juweeltjes van Chicago. Kom meer te weten over de beroemdste bezienswaardigheden van de stad dankzij de informatie van de gids. Bewonder bezienswaardigheden als de Willis Tower, Tribune Tower en Buckingham Fountain. Vertrek vanaf het voormalige trainingscentrum van de marine van Navy Pier aan de oevers van Lake Michigan voor een tocht over het meer. Vaar door de sluizen en over de Chicago River helemaal door naar het op een na hoogste gebouw van de VS, de Willis Tower (voorheen Sears Tower). Je komt dicht bij de meest iconische gebouwen en unieke architectuur van Chicago, en geniet van geweldige uitzichten en de onderhoudende verhalen die onderdeel vormen van de spannende boottocht. Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van structuren zoals de neogotische Tribune Tower en de Lyric Opera of Chicago. Vaar over Lake Michigan en zie monumenten en attracties als de Buckingham Fountain, Grant Park, Chicago Harbor en de Chicago Museum Campus.

Chicago: 3 uur durende Private Speakeasy Cocktail VIP Tour

9. Chicago: 3 uur durende Private Speakeasy Cocktail VIP Tour

Breng een avond door met het bezoeken van de speakeasies in Chicago die open zijn sinds het Verbodstijdperk in de jaren 1920, waarvan vele in hun oorspronkelijke staat zijn bewaard. Ga met je eigen privégroep binnen via geheime ingangen en geniet bijna een eeuw geleden van dezelfde cocktails besteld door beruchte Chicago-gangsters en bankrovers op deze locaties. Beleef de glamour van de jaren 1920 opnieuw terwijl je luistert naar verhalen over de ongebreidelde racketeering en bootlegging van het tijdperk. Alcohol is verkrijgbaar bij de drie tot vier verschillende speakeasy-stops. Uw privégids zal aanbevelingen doen voor een verbod op het drinken van dranken en u de verhalen achter de oren vertellen. Reis rond met je jonge, professionele gids en word chauffeur in luxe vervoer, variërend van een luxe SUV tot een luxe luxe touringcar.

Chicago: avondtour met toegang tot Willis Tower & Skyline Cruise

10. Chicago: avondtour met toegang tot Willis Tower & Skyline Cruise

Dompel jezelf onder in de kenmerkende skyline van Chicago met gedurfde wolkenkrabbers en ongelooflijke uitzichten op Lake Michigan dat 's avonds verlicht is tijdens deze stadstour. Geniet van handig ophalen en inleveren van het hotel, skip-the-ticket-line toegang tot Willis Tower en een schilderachtige cruise op de skyline van Chicago. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Downtown Chicago, spring je in je Mercedes Metris-busjes met airconditioning en reis je naar je eerste stop, Willis Tower, het hoogste gebouw op het westelijk halfrond. Neem de lift helemaal naar de 103e verdieping van de toren, waar je kunt genieten van 360-graden uitzicht over 80 kilometer en 4 staten. Laat je adrenaline pompen bij The Ledge - een glazen balkon dat zich 1,4 meter buiten het gebouw uitstrekt en een spannende, once-in-a-lifetime ervaring biedt. Zodra je weer met beide voeten op vaste grond staat, ga je het water op voor een skylinecruise om de schoonheid van de wereldberoemde wolkenkrabbers van Chicago te zien, verlicht door het maanlicht en de bruisende stadslichten. Geniet van een gesproken boottocht langs meer dan 40 iconische bezienswaardigheden van Chicago. Sluit de nacht af door uw zintuigen onder te dompelen in een spectaculair licht- en muziekspel bij Buckingham Fountain - een van de grootste fonteinen ter wereld. Je krijgt ook de beruchte Chicago Bean (ook bekend als Cloud Gate) te zien, het eerste openbare buitenwerk van Anish Kapoor dat in de Verenigde Staten is geïnstalleerd. Aan het einde van je tour brengt je gids je terug naar je hotel in het centrum van Chicago.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Wateractiviteiten
  • Avonturen
  • Privétours
56 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 4

Veelgestelde vragen over Chicago

Welke topattracties zijn een must-see in Chicago?

De topattracties in Chicago zijn:

Sitemap Chicago

Wil je alle activiteiten in Chicago ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Chicago

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.499 beoordelingen

Prachtig landschap, interessante geschiedenis en actuele informatie over gebouw en stad, boeiend personeel! We kozen voor Wendella vanwege de beoordeling, het handige vertrekpunt, de beschrijving van de zitplaatsen en drankjes/eten. Plan vooruit en kom vroeg aan, vooral met langzamer bewegende oudere volwassenen om liften te vinden en nog steeds 12-15 trappen nodig te hebben. We kwamen 30 minuten voor vertrek aan, en al een lange rij en geen zitplaatsen voor groep van 3 op het bovendek tegen de tijd dat we aan boord gingen. Was in orde met ons omdat we geen blootstelling aan de volle zon wilden of onvermogen om gemakkelijk op het bovendek te bewegen. We hielden van onze zitplaatsen aan de bakboordzijde op een lager niveau. . . stillere sfeer, schaduw en het vermogen om omhoog / omlaag te gaan en rond te lopen zoals we wilden.

Zeer onder de indruk van alle exposities die je passeert voordat je naar het Skydeck gaat! ! De displays zijn alsof je door een vijfsterrenmuseum gaat! Er is een geweldig systeem om dingen in beweging te houden. Het zou echter leuk geweest zijn om het personeel meer betrokken te zien. De meesten waren stil en zeiden tegen niemand een woord. The Ledge was geweldig, maar voor wat je betaalt voor toegang, zou je denken dat je een kleine gratis foto zou krijgen in plaats van een extra 30,00+ voor hun foto's te betalen. Het was in ieder geval optioneel en ik kon mijn telefoon gebruiken om geweldige foto's te maken. Genoten van het praten met het personeel achter de balie in de cadeauwinkel (bovenaan). Erg vriendelijk.

Onze gids was uitstekend! Ze kende de geschiedenis van de stad, wist wie de architecten waren toen ze werden gebouwd. Ze had een goed gevoel voor humor en vertelde onderweg grappige grappen. Boot was schoon, personeel was vriendelijk. Sterk aanbevelen! Geweldige tijd en een goede prijs voor 1,5 uur durende reis.

Het was een goede ervaring alleen het personeel een beetje onbeleefd denk ik!Ze nemen heel snel een foto voor je persoonlijk Ik lachte toen ik de mijne zag omdat hij niet eens was ingelijst! en je tijd is beperkt! Maar kom in paren en maak zelf selfies en foto's

Toen we er waren was het niet druk, maar moesten wachten op de tijd die op de Ticket stond. Uitzicht van de 360 is mooier dan de Willis Towers. Helaas was de de tilt gesloten want die gaat smiddags pas open kennelijk.