1. Verenigde Staten
 2. Illinois
 3. Chicago

Bike and Roll Chicago: Halve dag fietsverhuur

Product ID: 14614
Bekijk gallery
Onze halve dag huur tour laat je Bike and Roll Chicago op 18 mijl van lakefront paden - autovrij! U kunt kiezen uit gloednieuwe Trek-fietsen in veel modellen.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 4 uur
Directe bevestiging

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Gloednieuwe Trek-fietsen
 • Veel modellen om uit te kiezen: hyrbird / comfortfietsen, racefietsen, fitnessfietsen, mountainbikes
 • 18 mijl van aangewezen fietspaden langs het meer
 • Helm, fietsslot en wandelkaart verstrekt
 • 4 uur huur
Volledige beschrijving
Bike and Roll Chicago nodigt je uit om de stad te verkennen langs de 18 mijl aan autovrije fietspaden aan het meer. We bieden gloednieuwe Trek-fietsen voor verhuur van een halve dag. Inbegrepen in de huurprijs is een helm, fietsslot en wandelkaart.

Er zijn veel stijlen van Trek-fietsen waaruit je kunt kiezen, waaronder hybride / comfortfietsen, mountainbikes, low-step cruisers, fitnessfietsen, elektrische fietsen en racefietsen.

Onze hybride / comfortfietsen zijn verkrijgbaar in zowel heren- als damesmodellen. Deze stijl heeft een lichtgewicht frame en zorgt voor een comfortabele, rechte rijpositie die zorgt voor bijna moeiteloos verkennen van Chicago's buurten of rijden op de paden aan het meer.

Mountainbikes zijn perfect om door de parken te rijden of naar het meer te gaan. Dit model biedt een lichtgewicht aluminium frame samen met grote banden die de schokken van off-road rijden absorberen.

Voor een modieuze en functionele rit, wilt u misschien onze low-step 3-speed cruiser proberen. Hij wordt geleverd met een verende stoel en een bagagedrager om uw tas in te bewaren.

Fitnessfietsen zijn ook verkrijgbaar in zowel heren- als damesmodellen. Ze zijn licht van gewicht en bieden een rechtopstaande rijstijl - een geweldige keuze voor rijders die de beste bezienswaardigheden van de stad willen bekijken.

Elektrische fietsmodellen voor heren en dames stimuleren uw natuurlijke pedaalkracht door elektrische ondersteuning te bieden. Dit is geen scooter of motorfiets, maar een fiets met een motor die het trappen tot 40 procent gemakkelijker maakt.

Onze racefietsen zijn de stijl die wordt gebruikt in racewedstrijden en zijn gebouwd voor snelheid. Ze bieden een aerodynamische rijpositie en zijn voorzien van een lichtgewicht frame, verlaagd stuur, meerdere versnellingen en smalle banden.

Als je besluit dat een halve dag niet genoeg is voor je tour, laat het ons weten op het moment van verhuur en we kunnen de periode verlengen tot een volledige dag voor slechts een paar dollar meer!
Inbegrepen
 • Trek fietsverhuur
 • Helm
 • Fietsslot
 • Routekaart
Niet inbegrepen
 • Fietsschade en diefstalverzekering - $ 3 optionele dekking beschikbaar op het moment van verhuur
 • Tips en fooien
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Bike and Roll Chicago bevindt zich in het McDonald's Cycle Center in de noordoostelijke hoek van Millennium Park. We zijn slechts 2 deuren ten oosten van het Harris Dance Theatre, en aan de overkant van het AON Center.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
Een aanbetaling is vereist voor elke fiets, in de vorm van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs of een creditcardstop van 50 USD (kaart wordt niet in rekening gebracht).
Ontheffing van handtekening is vereist voor elke rijder.
Ouder of wettelijke voogd moet afstandsverklaring ondertekenen voor renners jonger dan 18 jaar.
Huurders kunnen ervoor kiezen om de huurperiode te verlengen tot een volledige dag voor slechts 4 USD of voor een extra nacht voor 15 USD.
Georganiseerd door

Bike and Roll Chicago

Product ID: 14614