Skydeck Chicago - Willis Tower

Skip the Line: Chicago Skydeck Experience Ticket

Product ID: 19830
Gecertificeerd

Vanaf € 22 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Leer over de rijke culturele geschiedenis van Chicago door tentoonstellingen van museumkwaliteit
  • Kijk een film over de geschiedenis van de Willis Tower en andere bouwkundige wonderen van Chicago
  • Stap The Ledge op, een glazen balkon dat boven de stad uitsteekt voor een ongeëvenaard uitzicht
Overzicht
Sla de lange rijen over en trakteer jezelf op een opwekkend uitzicht over heel Chicago op de top van de Willis Tower. Neem de lift naar het Skydeck en stap The Ledge op, een met glazen panelen beklede doos met een verticaal uitzicht op de grond eronder.
Wat te verwachten
Geniet van een ongeëvenaard uitzicht over Chicago op een uitstapje in de Willis Tower. In dit beroemde gebouw dat ooit bekend stond als de Sears Tower vind je niet alleen een Skydeck op de 103e verdieping maar je vindt hier ook The Ledge, dit zijn vier balkons die van glazen panelen gemaakt zijn en die uit de gevel steken om bezoekers recht naar beneden te kunnen laten kijken.

Terwijl je door de benedenverdiepingen van de Willis Tower loopt zul je omgeven zijn door tentoonstellingen van museumkwaliteit die over de beroemde toren gaan. Leer over de rijke geschiedenis en cultuur van Chicago door middel van dit informatieve beeldmateriaal.

Bekijk een videopresentatie, "Reaching for the Sky" waarin meer verteld wordt over de geschiedenis van het gebouw en de architectuur in Chicago. Stap dan in jouw lift en verbaas je over hoe snel je omhoog gaat. Terwijl je omhooggaat zal de lift die vol zit met multimedia je informeren over je verticale vordering.

Bij aankomst op de 103e verdieping stap je op het Skydeck vanwaar je een uitzicht hebt van wel 80 kilometer ver en over vier staten. Raap dan je moed bij elkaar om The Ledge op te stappen, een glazen balkon dat aan het gebouw vastzit op ongeveer 412 meter hoogte, vanaf hier heb je een duizelingwekkend uitzicht op de stad die recht onder je ligt.
Inbegrepen
  • Tentoonstellingen van museumkwaliteit
  • Theaterpresentatie
  • Toegang tot The Ledge
  • Skip-the-line en snel door de veiligheidscontrole, als je de Fast Pass-optie kiest
Trefpunt

Skydeck bij de Willis Tower is gelegen op de hoek van S. Wacker Dr. en Jackson Boulevard. Maak gebruik van de ingang aan Jackson Boulevard en ga rechtstreeks naar de ticket handler die je voucher scant. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let op: met je toegangsticket mag je voorbij de ticketrij, maar je moet nog steeds in de rij staan bij de veiligheidscontrole voor de liften.

Met de Fast Pass-optie sla je de ticketrij over én geniet je snelle doorgang bij de veiligheidscontrole naar de liften.

Vanaf € 22 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (147 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Skydeck Chicago

Product ID: 19830