Kies data
Belevingen in

Chinatown, Vancouver

Chinatown, Vancouver: De beste dingen die je niet wil missen

Van Vancouver: Butchart Gardens & Victoria Sightseeing Tour

1. Van Vancouver: Butchart Gardens & Victoria Sightseeing Tour

Ontmoet elkaar in het centrum van Vancouver en maak een schilderachtige cruise van 90 minuten aan boord van de veerboot naar Vancouver Island. Vaar door de Straat van Georgia en geniet van het landschap. Breng zeker een bezoek aan de buitendekken, want het is niet ongewoon om allerlei soorten zeeleven te zien, waaronder bruinvissen en walvissen. Aankomst op Vancouver Island en bezoek eerst de prachtige Butchart Gardens. Verken deze wereldberoemde botanische tuin die ooit een steengroeve was, met de Japanse tuin, de Ross-fontein, een Italiaanse tuin en andere bloemenpracht. Vervolg de reis met een veerboot naar de stad Victoria's Inner Harbor. Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Victoria met je gids, beginnend bij Mile O. Zie Ogden Point, Fisherman's Wharf, Empress Hotel en het historische Chinatown, inclusief de beroemde Fan Tan Alley. Geniet later van wat vrije tijd om zelf te verkennen of boek een extra optionele activiteit. Uw gids staat voor u klaar om u te helpen met suggesties over de beste restaurants, brouwerijen, winkels en verborgen juweeltjes. Ontspan terwijl je 's avonds terugvaart naar het vasteland en rond 21.30 uur terugkeert in Vancouver.

Vancouver: City Highlights Tour

2. Vancouver: City Highlights Tour

De stadsrondleiding biedt een persoonlijke manier om het beste van deze prachtige stad aan de westkust van Canada te zien! Je 4-uur durende rondleiding wordt geleid door bekroonde gidsen die je naar meerdere haltes in Vancouver brengen, waaronder Stanley Park, Granville Island, Vancouver Lookout, Gastown, Chinatown, Robson Street en de English Bay Vancouver Harbor. Je ontdekt de kunst, historische monumenten en winkels van de stad. Tijdens deze tour geniet je vanuit The Lookout van een vogelperspectief op Vancouver, het uitkijkplatform bovenop Harbor CentreTower.

Vancouver: Victoria, Gulf Islands Cruise en Butchart Gardens

3. Vancouver: Victoria, Gulf Islands Cruise en Butchart Gardens

Bekijk de spectaculaire kustlijn van British Columbia over land en per schip, gevolgd door een stop bij Butchart Gardens op weg naar de Brits geïnspireerde stad Victoria. Stap aan boord van een BC Ferries-schip in de Tsawwassen-terminal voor een vaartocht van 90 minuten door de serene schoonheid van de Gulf Islands. Waarnemingen van zeedieren vanaf de buitendekken komen vaak voor, vooral adelaars, zeeleeuwen en walvissen. Kom aan bij de Swartz Bay-terminal op Vancouver Island en ga verder naar het betoverende botanische paradijs Butchart Gardens. Dwaal door een reeks thematuinen, gemarkeerd door de enorme Sunken Garden, compleet met dansende fontein. De stad Victoria heeft vele indrukwekkende architectonische wonderen, waaronder de iconische parlementsgebouwen en het Fairmont Empress Hotel aan het water. Bezoek de unieke winkels en cafés van Government Street en Chinatown. Wandel langs de Inner Harbor voor een eersteklas uitzicht op de oceaan en geniet van wat vrije tijd om deze cultureel belangrijke stad in je op te nemen. Keer terug met de bus naar Vancouver met de veerboot om deze gevarieerde tour af te sluiten. Deze tour zit boordevol steeds veranderende ervaringen van de Pacifische kust en Vancouver Island en is een must voor degenen die Victoria nog niet hebben bezocht.

Vancouver: fietstocht

4. Vancouver: fietstocht

Deze fietstocht komt langs de beste bezienswaardigheden, attracties en fietsroutes die Vancouver te bieden heeft! Het is een geweldig begin van je bezoek aan de stad. Je ontmoet de rest van je groepje bij de fietsenwinkel waar je je fiets huurt in het centrum van Vancouver. Hier begin je aan je 5 uur durende fietstocht door de stad. Je krijgt eerst een veiligheidsinstructie en passende fiets en helm. Je rijdt in kleine groepjes over vlakke, vrijliggende fietspaden. Aangezien we rustig fietsen, krijg je de kans om de levendige cultuur en mooie bezienswaardigheden van de stad in je op te nemen. Je begint de tour met het wereldberoemde Stanley Park, waaronder de bijzondere zeewering en de betoverende bospaden die erdoorheen lopen. Bij het Beaver Lake kun je de bevers groeten en de torenhoge bomen bewonderen. Vervolgens fiets je door English Bay, waar zich enkele van de beste stranden van de stad bevinden. Je neemt de boot over de False Creek om bijzonder eten en kunst te ontdekken op Granville Island. Hier heb je een pauze van een uur, zodat je genoeg tijd hebt om een plek te vinden om te lunchen. Vervolgens fiets je over de zeewering aan de zuidkant van de False Creek. Je kunt ondertussen genieten van een prachtig uitzicht op Vancouvers moderne architectuur met daarachter de North Shore Mountains. Je leert meer over de Expo '86 en de Olympische Winterspelen van 2010 bij het Olympische Dorp en bij Science World. Daarna maak je een reis terug de tijd in in Vancouvers bruisende Chinatown. Je bezoekt hier onder meer de Chinese Tuinen van Dr Sun Yat Sen en Gastown dat rijk aan historie is. Je leert over de bescheiden beginperiode van de stad waarin het een houtzagersplaatsje was en over de beroemde Gassy Jack en Vancouvers eerste pub. Je komt weer terug bij de zeewering en fietst vervolgens door de prachtige Coal Harbour terug naar de fietsenwinkel. Als je naar de kust kijkt, zie je jachthavens en zeevliegtuigen die opstijgen en landen.

Vancouver & Capilano-hangbrug: sightseeingtour van halve dag

5. Vancouver & Capilano-hangbrug: sightseeingtour van halve dag

Het fascinerende verleden en heden van Vancouver komen samen tijdens deze innemende ervaring die door urban cityscapes, parken aan de kust en oude regenwouden gaat. Begin met de hoogtepunten in downtown, waaronder Canada Place, het thuis van de 2010 Olympic Cauldron. Je wandelt langs de indrukwekkende moderne en historische architectuur, langs het kunst- en financiële district en het het modemekka Robson Street. Betreed het 1000-hectare regenwoud in de stad, Stanley Park, voor een uniek perspectief op de stad vanuit een rustig woud. Bezoek de First Nations Totem Poles voordat je verdergaat naar het noorden van Vancouver. Je steekt de Lions Gate Bridge over naar de panoramische noordkust en het Capilano Suspension Bridge Park. Mis de indrukwekkende collectie van First Nations kunst niet samen met het historische Story Centre. Vanaf de spectaculaire Cliffwalk kijk je uit over de torenhoge cederbomen en de Capilano River die beneden je in de vallei kronkelt. Loop over de Capilano Suspension Bridge naar de andere kant waar veel unieke en informatieve ervaringen op je wachten, waaronder de TreeTops Adventure. Sla de geweldige Cliffwalk boven de canyon niet over. Keer via Stanley Park en English Bay terug naar Vancouver en maak je klaar om de Granville Island Market te bewonderen. Deze markt is een ambachtelijke haven voor alle producten die lokaal en met de hand geproduceerd zijn, zoals heerlijk eten, koffie, thee, eclectische kunst en muziek van de westkust. Ga door naar het levendige Chinatown, een eerbetoon aan het verre oosten. Je vervolgt je weg naar Gastown, het hart van Vancouver, waar het allemaal eens begon.  

Vancouver: begeleide stadstour met hoogtepunten

6. Vancouver: begeleide stadstour met hoogtepunten

Haal het meeste uit je tijd in Vancouver tijdens deze ultieme tour langs bezienswaardigheden en bezienswaardigheden met een lokale gids. De tour begint met een rit door Gastown, de oudste wijk van Vancouver, en gaat verder door het cultureel rijke Chinatown, een smeltkroes van Aziatische keukens en winkels. Geniet vervolgens van een bezoek aan Stanley Park, waar u een van de meest indrukwekkende collecties totempalen in het centrum van Vancouver kunt zien. Ga langs English Bay Beach en verder naar Granville Island, de thuisbasis van de beroemdste voedselmarkt van Vancouver. Mis niets met een gids die u tijdens uw reis naar alle verborgen juweeltjes op het eiland wijst. Na een actievolle halve dag sightseeing, eindigt de tour met terugbrengen op de ophaallocatie.

Vancouver: City Secrets rondleiding

7. Vancouver: City Secrets rondleiding

Begin het verhaal op Cathedral Square tegenover de Holy Rosary Cathedral en stap terug in de tijd naar 1917, toen het verbod arriveerde in British Columbia. Je gids vertelt de verhalen van de schurken, kromme politici en gangsters die de stad regeerden in de jaren twintig toen de salondeuren dichtsloegen en Vancouver een hol van illegale drank, misdaad en ondeugd werd. Terwijl je langs sierlijke erfgoedgebouwen loopt, over nauwe steegjes die al meer dan honderd jaar onveranderd zijn, en langs historische straten die ooit vol zitten met schunnige huizen, opiumholen en blinde varkens, ontdek je een uniek perspectief op de geschiedenis van Vancouver. Rond de wandeling af op de geplaveide straten van Maple Tree Square, omringd door Gastown's meest besproken bars en restaurants. Het is de perfecte plek om een diner of een drankje na de tour te delen nadat je hebt geleerd waarom de voormalige burgemeester LD Taylor ooit zei: "dit is een havenstad, we zijn geen zondagsschoolstad!"

Film- en tv-tours in Vancouver: The Hollywood North Experience

8. Film- en tv-tours in Vancouver: The Hollywood North Experience

Doe mee aan een meeslepende wandeltocht van 3 uur door de film- en tv-industrie van Vancouver. Volg een lokale acteur-gids om meer te weten te komen over 3 verschillende buurten in Vancouver. Bekijk clips van scènes op een tablet van verschillende Hollywood-producties die zijn opgenomen waar je staat en hoor over alles wat met de filmindustrie in de stad te maken heeft. Vancouver is een van Noord-Amerika's grootste en meest actieve filmproductiesteden en daardoor een hotspot voor beroemdheden. Doe mee aan een rondleiding door de stad en bezienswaardigheden die je misschien hebt gezien in films, muziekvideo's en andere entertainmentmedia om de cultuur van de stad en haar bijdrage aan media en technologie op een unieke manier te waarderen. Ontmoet je vriendelijke lokale acteur op Robson Square. Ga op pad om 3 verschillende wijken in Vancouver te bezoeken en krijg tips over elke locatie. In de loop van 3 leuke uren bezoek je populaire filmlocaties die essentieel zijn voor de filmindustrie in Vancouver. Bekijk clips en foto's van deze locaties op een tablet en ontdek hoe de locatie per locatie is getransformeerd. Bekijk populaire ontmoetingsplekken voor beroemdheden. Voer een scriptweergave uit van een populaire film op de locatie waar deze is opgenomen. Leer de ins, outs en persoonlijke geheimen van lokale acteurs die door de filmindustrie van Vancouver navigeren. Maak het helemaal af door getuige te zijn van een productieploeg die is opgezet voor nieuwe opnames (op basis van beschikbaarheid). Beëindig de ervaring met een goed begrip van de stad en haar positie in de entertainmentindustrie van de wereld.

Vancouver: fietstocht door Stanley Park

9. Vancouver: fietstocht door Stanley Park

Stanley Park is echt een van de mooiste parken ter wereld. Deze unieke rondleiding van 3 uur omvat een perfecte combinatie van verkenning van bossen, cruisen langs de kust en stadsritten. Ontmoet je groep in de fietsverhuurwinkel in Downtown Vancouver om je rondleiding door het park en de stad te beginnen. Tijdens een veiligheidsbriefing wordt u voorzien van een fiets en helm. Je fietst in kleine groepen en volgt vlakke, beschermde fietspaden. Reizend in een rustig tempo, kunt u genieten van de natuurlijke schoonheid van het park. Nadat je door enkele pittoreske wijken van Vancouver bent gereisd, waaronder het West End en English Bay, sta je aan de ingang van het juweel van de stad: Stanley Park. Je gids zal je begeleiden door het park en langs de route stoppen, diepgaande informatie delen over de biodiversiteit van het gematigde regenwoud, de geschiedenis van de First Nations aan de kust en hun legendarische totempalen, evenals een overvloed aan verborgen schatten en verhalen dat het park zich heeft verzameld over zijn 125-jarige geschiedenis. Stanley Park is uniek gelegen met ongelooflijk mooie uitzichten op Downtown Vancouver, de North Shore, de Lion's Gate Bridge, evenals de English Bay en de West End. Deze eenvoudige rit van 12 km laat de geweldige natuurlijke schoonheid van Vancouver zien.

14:00 uur Fietstocht door Gastown, Chinatown, Granville Island

10. 14:00 uur Fietstocht door Gastown, Chinatown, Granville Island

Begin je tour aan de zandige oevers van English Bay. Volg het strandpad naar het oosten met je fietsgids. Stop langs de False Creek-zeewering om de kleurrijke "Giants"-muurschildering van Osgemeos te bekijken. Verlaat de zeewering en ga de wijk Yaletown in voor een korte stop bij het Roundhouse Community Centre. Zie de eerste trein door Canada en hoor over de verbinding van Vancouver met de spoorlijn. Keer terug naar de zeewering en fiets door het stadiondistrict, langs BC Place, The Park Casino en Rogers Arena. Spring door de stad naar Gastown, de oudste wijk van Vancouver. Luister naar het verhaal van Gassy Jack, stop bij de Vancouver Steamclock en kijk omhoog naar het indrukwekkende ontwerp van de Woodwards Tower. Schuif naar Chinatown voor een kijkje in de meditatieve Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Gardens. Leer meer over de belangrijke rol die de Chinezen speelden in de ontwikkeling van Canada en luister naar het eigenzinnige verhaal van de Chinatownotter. Fiets door Strathcona, de eerste woonwijk van Vancouver. Pauzeer voor het huis van Nora Hendrix en hoor de connectie van Vancouver met de legendarische gitarist. Stop voor een smakelijke traktatie in La Casa Gelato, de Guinness World Record-ijswinkel met 238 smaken om uit te kiezen. Rijd door het Olympic Athlete's Village terwijl je terugkeert naar het westen langs de zuidkant van False Creek. Fiets naar Granville Island voor een langzame tocht langs de ambachtelijke winkels en de overgebleven fabriekselementen. Parkeer de fietsen en slenter door de meer dan 100 kraampjes op de openbare markt van Granville Island. Keer terug naar de fietsen voor een snelle zeetocht over False Creek op het Aquabus-veersysteem. Kom terug naar de fietsenwinkel voor een korte rondleiding, een aanbevelingslijst en Instagram-selfie!

Veelgestelde vragen over Chinatown, Vancouver

Welke tours in Chinatown, Vancouver nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Sitemap Chinatown, Vancouver

Wil je alle activiteiten in Chinatown, Vancouver ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Chinatown, Vancouver

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 827 beoordelingen

We hielden van deze 5 uur durende fietstocht door Vancouver. Het was leuk om een ritje te maken met mensen van over de hele wereld EN met een gids die zoveel kennis had over Vancouver. Dit was leuk EN zo informatief. We zouden dit absoluut opnieuw doen. We hadden het gevoel dat we een compleet overzicht kregen van het gebied dat perfect was voor de ochtend van dag 1; we wisten waar we de komende dagen naar terug wilden. Geweldige, goed geplande en georganiseerde rit.

Dit is een geweldige tour als je veel van Vancouver wilt zien, maar een krap tijdsbestek hebt. Onze gids, Nick, was geweldig en bracht extra tijd met ons door tijdens de tour. We hebben een groot deel van het gebied bestreken en we waren nooit op enig moment gehaast. Fantastische dag.

Great tour with George to see Vancouver’s highlights. It was a pleasure to ride with someone that shares the love, pride and a lot of details about this wonderful city. Highly recommended!

Geweldige tour, gemakkelijk te fietsen, veel informatie door ervaren gids. Zeer leuke manier om de stad Vancouver te ontdekken. Prachtig weer en gezellige groep!

Mooie trip, het park is mooi en geweldig om te zien.