Dingen om te doen Provincie Chinchero

Provincie Chinchero: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Cuzco: dagexcursie door de heilige vallei met lunch

1. Vanuit Cuzco: dagexcursie door de heilige vallei met lunch

De eerste halte van deze excursie van een dag vanuit Cuzco is de uitkijktoren van Taray, die een prachtig uitzicht biedt over de Andes en de heilige vallei. Ga dan naar het dorp Pisac met zijn populaire markt. Bezoek het archeologisch terrein en bekijk de agrarische terrassen, begraafplaatsen en koninklijke gebouwen van de Inca's. Vervolg je excursie naar Urubamba voor een heerlijke buffetlunch in een restaurant. Ga vervolgens naar Ollantaytambo, dat werd gebouwd om de ingang van Machu Picchu te bewaken en de Inca's tegen mogelijke invasies te beschermen. Bezoek op de weg terug naar Cuzco het pittoreske dorpje Chinchero en bekijk de ruïnes van het koninklijk domein van Tupac Inca Yupanqui. Zie ook hoe de lokale bevolking de wol van alpaca's blauw verft met natuurlijke planten uit de omgeving.

Cusco: 2-daagse heilige vallei en rondleiding door Machu Picchu

2. Cusco: 2-daagse heilige vallei en rondleiding door Machu Picchu

Ontdek de oude wonderen van Peru met een tweedaagse excursie vanuit Cusco. Verken Ollantaytambo in de Heilige Vallei, volg een rondleiding van 2 uur door de oude ruïnes van Machu Picchu en upgrade je tour met een wandeling naar Huayna Picchu of de berg Machu Picchu. Dag 1 De reis begint met het ophalen van je hotel in Cusco. Als je de starttijd van 06:30 uur kiest, bezoek dan Chinchero, Maras-Moray en Ollantaytambo. Kies de start van 07:50 uur om Pisaq en Ollantaytambo in de Heilige Vallei te bezoeken. Stop om te lunchen in de stad Urubamba (inbegrepen) voordat je de trein naar Aguas Calientes neemt. Bij aankomst in Aguas Calientes gaat u naar uw accommodatie. Kies de accommodatie-add-on bij het boeken om te genieten van een inbegrepen comfortabele hotelkamer. Geniet van een vrije middag in Aguas Calientes. 'S Nachts neemt de gids contact met je op in je hotel om alle instructies te geven voor de tour naar Machu Picchu de volgende dag. Dag 2 Sta vroeg op voor een vertrek van 07:00 uur vanuit Aguas Calientes naar de Inca-citadel van Machu Picchu met de bus. Geniet bij aankomst van een rondleiding van 2 uur door Machu Picchu. Loop met je gids en leer meer over deze oude Inca-stad. Bezoek tuinen, heiligdommen, waterkanalen en gevangenissen. Geniet na de rondleiding van wat vrije tijd om de Inca-citadel op eigen gelegenheid te verkennen. Vergroot je avontuur door een optionele Huayna Picchu- of Machu Picchu-klim aan je reis toe te voegen. Volg de aanwijzingen van je gids en klim naar de top om te genieten van een panoramisch uitzicht over de omgeving. Ga terug naar de stad Aguas Calientes en geniet van wat vrije tijd voor de lunch (niet inbegrepen) voordat je de trein terug naar Ollantaytambo neemt. Keer ten slotte met de bus terug naar de stad Cusco.

Van Cusco: Chinchero, Moray, Ollantaytambo en Pisac Tour

3. Van Cusco: Chinchero, Moray, Ollantaytambo en Pisac Tour

Verken Cusco's Heilige Vallei en bekijk Inca-ruïnes, zoutmijnen, lokale markten en textielproductie. Stop in Moray, Chinchero, Ollantaytambo en Pisac tijdens deze dagtour per busje. Je wordt 's ochtends opgehaald bij je hotel in Cusco voordat je naar een archeologische zone en een textielcentrum in Chinchero gaat. Zie hoe de lokale bevolking alpacawol verven met natuurlijke planten uit de regio. Bezoek de archeologische vindplaats in Chinchero en bekijk de terrassen voordat je verder gaat naar Moray om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Inca's en verwonder je over hun mysterieuze ronde terrassen. Ga naar het nabijgelegen dorp Maras en leer over zijn geschiedenis als centrum voor zoutproductie in de Maras-zoutmijnen. Bewonder het unieke quiltwerk van meer dan 3.000 zoutvijvers die uitmonden in de Heilige Vallei. Reis naar Urubamba en geniet van een lunchbuffet in een lokaal restaurant. Stop bij de ruïnes van Ollantaytambo en bewonder de opmerkelijke Inca-architectuur die is gebouwd tijdens de hoogtijdagen van het Inca-rijk. Zie een verbazingwekkende rotsformatie die de Inca-god van Wiracocha vertegenwoordigt. Aankomst bij de laatste tourstop, het archeologische park van Pisaq, waarna je de nabijgelegen stad bezoekt om de ambachtelijke markt te verkennen. Keer terug naar Cusco en word afgezet in het stadscentrum nadat de tour voorbij is.

Cusco: Chinchero, Moray en zoutmijnen Tour

4. Cusco: Chinchero, Moray en zoutmijnen Tour

Uw tour begint met het ophalen van uw groep. Vanaf daar rijd je ongeveer een uur naar Chinchero en maak je een korte stop in deze stad om een van de laatste traditionele families te bezoeken. Je leert ook over oude stoffen en het weefproces. Na nog 30 minuten rijden, komt u aan bij Moray, het oude landbouwlaboratorium van Inka, gelegen in een zeldzame topografische depressie waarin de Inka's zich ontwikkelden tot unieke ronde terrassen. Je zult leren hoe dit hele gebied ook werd bewaterd door een goed ontwikkeld irrigatiesysteem. Na het genieten van Moray ga je nog een uur verder naar de Salineras-zoutmijnen van Maray, je laatste bestemming op je tour. De zoutmijn is eigenlijk een enorme verzameling terrassen geboren uit een waterstroom hoog op een berg. Gedurende vele eeuwen is deze zoutbron gekanaliseerd naar 1.000 kleine poelen. Mensen wachten op de zonnige dagen om het water te verdampen waardoor het pure zout achterblijft, een techniek die al sinds de pre-Inka-tijd wordt gebruikt. Je rijdt uiteindelijk ongeveer 1,5 uur terug naar Cusco, waar je groep wordt afgezet bij de Main Plaza de Armas.

Lima: 7-daagse Inca-tour met vluchten en Macchu Picchu

5. Lima: 7-daagse Inca-tour met vluchten en Macchu Picchu

Ontdek de Inca-cultuur tijdens een 7-daagse tour door Peru vanuit Lima. Bezoek de Ballestas-eilanden, verken de prachtige stad Chinchero en bezoek het beroemde Machu Picchu. Dag 1 Bij uw aankomst in Lima wacht uw vertegenwoordiger met een bord met uw naam. Van daaruit wordt u naar uw respectievelijke hotel gebracht waar u kunt inchecken. Binnenkort begint u aan een stadstour door Lima, die begint met een panoramisch uitzicht op de Pucllana-piramide of Huaca Pucllana, het historische centrum van Lima. Het zal daar zijn dat je meer dan vijftig monumenten en koloniale gebouwen kunt waarderen, en zodra de tour is afgelopen, keer je terug naar je hotel. Dag 2 Begin uw dag met een pick-up van uw hotel tussen 04.30 uur en 5.00 uur. Je begint met een reis naar het schiereiland Paracas om de Ballestas-eilanden te bezoeken, een nationaal reservaat. Vanaf daar gaat u verder naar de stad Ica voor een demonstratie met wijnen en traditionele Pisco van de vallei. Daarna proef je een typische lokale lunch volgens het menu van de dag. Je reist dan ongeveer 30 minuten naar de oase van Huacachina, waar je zult genieten van de adrenaline van het rijden met buggy's en sandboards. Na dit geweldige avontuur keer je terug naar Lima in je privévervoer. Dag 3 Volgens uw vluchtschema in Cusco, wacht uw vertegenwoordiger op u op de luchthaven van Cusco. Van daaruit zal je dag worden doorgebracht door te acclimatiseren aan de hoogte van Cusco. Dag 4 Je begint tussen 8:00 en 8:30 uur, waarna je naar het kleurrijke stadje Chinchero reist. Daar leer je over Andes-stoffen in een textielinterpretatiecentrum, voordat je verder gaat naar de beroemde cirkelvormige teeltterrassen in Moray. Daarna daal je af naar de zoutmijnen in Maras, waar je de meer dan 3.000 zoutbronnen zult bezoeken. Ten slotte reis je naar het station van Ollantaytambo, waar je aan boord gaat van de trein naar Aguas Calientes. Dag 5 Op dag 5 kom je één van de 7 wereldwonderen tegen: Machu Picchu. Je begint met de bus vanuit Aguas Calientes, aangezien je gids je alle informatie geeft voor je 2 uur durende tour door deze Inca-citadel. In de middag neem je de trein terug naar Ollantaytambo, vanwaar je met privévervoer naar Cusco wordt gebracht. Dag 6 Tussen 04.30 uur en 5.00 uur haalt je vervoer je op bij je hotel vanwaar je 3 uur in de richting van Rainbow Mountain rijdt. Na het ontbijt rijd je nog 45 minuten om je 2 uur durende trektocht te beginnen. Bij het bereiken van de top van de "Mountain of Colors", heb je genoeg tijd om foto's te maken en te genieten van het landschap. Daarnaast zul je ook de hoogste sneeuwtop in Cusco kunnen waarderen: Ausangate Mountain. Dag 7 Op de laatste dag van je tour wordt je naar de luchthaven van Cusco gebracht, waar je tour eindigt.

Cusco: 8-daagse Machu Picchu en Puno Southern Treasures Tour

6. Cusco: 8-daagse Machu Picchu en Puno Southern Treasures Tour

Dag 1: Aankomst in Cusco Wordt opgehaald bij aankomst op de luchthaven in Cusco en naar uw lodge in de charmante historische wijk van Cusco gereden. Uw lodge is het 3-sterren Ayni Cusco Hotel of vergelijkbaar. Breng de eerste dag door met rusten en acclimatiseren op een hoogte van ongeveer 3.400 meter (11.000 voet). Later ontmoet je je expeditiegroep om 17.00 uur.   Dag 2: Sacred Valley-tour door Chinchero, Moray en de zoutmijnen Begin je avontuur op een belangrijke oude plek voor de Inca's op de hoogvlakten van Chinchero. Bezoek de pittoreske koloniale kerk en een lokaal textielcentrum. Leer meer over de oude wetenschap van het weven van de ambachtslieden zelf. Ga verder door de glooiende heuvels naar de raadselachtige cirkelvormige terrassen van Moray. Leer hoe ze dienden als een experimenteel landbouwcentrum om de beste Andes-gewassen bij verschillende temperaturen te verbouwen. Maak in de buurt van Moray een stop bij de stad Maras om de oude zoutmijnen te bezoeken. Ontdek de natuurlijke kunst van het oogsten van zout rechtstreeks van het land. In de middag reist u naar Ollantaytambo en stapt u op de trein naar Aguas Calientes. Overnacht in het 3-sterren Golden Sunrise Hotel of vergelijkbaar.   Dag 3: Machu Picchu Sta vroeg op voor het ontbijt en klim dan naar de citadel Inka van Machu Picchu - erkend door UNESCO als een van de zeven wereldwonderen en een Werelderfgoed. Volg een rondleiding van 2 tot 3 uur over de site met een gids die je meer over de site zal vertellen en eventuele vragen zal beantwoorden. Keer terug naar Aguas Calientes voor de lunch en overnacht in het driesterrenhotel Golden Sunrise of vergelijkbaar.   Dag 4: Pisaq en Awanancancha Reis naar Ollantaytambo en ga verder naar de stad Pisaq. Ontdek de techniek van de Inca's, want de berghellingen staan vol met terrassen en gebouwen op steile hellingen en hoge toppen. Reis naar de top van deze berg voor het beste uitzicht op de Heilige Vallei beneden. Keer later terug naar de stad Pisaq en bezoek de lokale ambachtelijke markt om allerlei producten te zien, waaronder weefsels, muziekinstrumenten en souvenirs. Keer terug naar Cusco en stop onderweg bij het weefcentrum, Awanacancha. Maak kennis met de Andes-kamelsoorten, waaronder alpaca, lama, vicuña en guanaco. Leer de wetenschap van het weven om de handgemaakte kunst van de Andes-vrouwen te waarderen. Overnacht in het 3-sterren Ayni Cusco Hotel of vergelijkbaar.   Dag 5: Cusco Geniet van vrije tijd om Cusco te verkennen. Je kunt de dag zelfstandig in de stad doorbrengen of een dagtour boeken zoals de stadswandeling, paardrijden in Saqsayhuaman Park of ziplinen in de Heilige Vallei. Overnacht in het 3-sterren Ayni Cusco Hotel of vergelijkbaar.   Dag 6: Puno Ga 's ochtends naar Puno en stop dan bij Andahuaylillas - een van de beste voorbeelden van de fusie tussen katholieke en Andes-religies. Bezoek Raqchi, een Inka-tempel gewijd aan de god Wiracocha, de schepper van het universum. Bekijk vervolgens La Raya halverwege uw reis en het hoogste punt op de weg op 4.335 meter boven zeeniveau. De indrukwekkende uitzichten hier laten je de ruige hoogte vol hoge besneeuwde toppen en kuddes lama's, alpaca's en vicuña's bewonderen. Ga verder naar Pucara, een van de oudste en belangrijkste ceremoniële centra van de hoogvlakten, die bekend staat om zijn lithische structuren en graven. Overnacht in het 3-sterren Puno Qalasaya Hotel of vergelijkbaar.   Dag 7: Uros en Taquile Island Vertrek om 7.30 uur vanuit je hotel naar het dok of de belangrijkste haven. Begin om 07:45 uur aan je reis naar de drijvende eilanden van Uros, het nationale reservaat van het Titicacameer. Bekijk het prachtige panoramische uitzicht terwijl je deskundige gids je leert over de drijvende eilanden en vaar vervolgens 2,5 uur naar Taquile Island. Onderweg zie je de bergketen, de koninklijke bergketen. Na uw bezoek van 2 uur kunt u genieten van een heerlijke typische lunch en vervolgens enkele van de ambachten kopen. Keer om 17.00 uur terug naar de stad Puno en verblijf in het driesterrenhotel Puno Qalasaya of vergelijkbaar.   Dag 8: Puno naar Juliaca naar Lima Neem een korte transfer van Puno naar de naburige stad Juliaca. Bij uw aankomst in Lima wordt u begeleid naar uw internationale aansluitende vlucht of accommodatie.

Van Cusco: Chinchero, Moray en Maras zoutmijnen Tour

7. Van Cusco: Chinchero, Moray en Maras zoutmijnen Tour

Geniet van een uitstekende dag om verschillende van de meest interessante locaties in Cusco in de heilige vallei te leren kennen. Begin deze tour in het Chinchero-district en leer over Alpacawol en het proces om het te verven en er kleding van te maken. Bezoek dan Moray, ook wel bekend als het Inca-laboratorium. Deze prachtige plek met de vorm van een omgekeerde kegel werd gebruikt om planten te laten acclimatiseren aan hoogte en klimaat. Op deze plaats creëerden de Inca's duizenden soorten aardappelen zodat ze in verschillende klimaten kunnen groeien. De tour eindigt met een bezoek aan de zoutmijnen van Maras, waar alle reizigers de mogelijkheid hebben om het beroemde Maras-zout te kopen, maar ook een proeverij van de verschillende soorten zout die in het gebied zijn, hebben. Tijdens de rondleiding legt de gids de geschiedenis en interessante feiten van elke plaats uit en geeft hij reizigers de tijd om alleen te lopen en foto's te maken.

Van Cusco: wandelen 8 dagen Salkantay Trek naar Machu Picchu

8. Van Cusco: wandelen 8 dagen Salkantay Trek naar Machu Picchu

Dag 1: Cusco Navel of the World naar Museo Inka Y Koricancha. Deze ochtend wordt gereserveerd voor rust of vrije tijd. Bezoek 's middags het Inka Museum, dat de thuisbasis is van duizenden jaren Andes-cultuur. Maak hier meer kennis met de oorsprong en het begin van de Andes-beschavingen. Vervolg de tour naar de tempel van Koricancha, de beroemde Zonnetempel van Qosqo, die het toppunt van organisatie, architectuur en religie van de Inka-beschaving was en nog steeds is. Tijdens de bouw hadden ze al de grootste vooruitgang van hun tijd geboekt. Deze tempel was mogelijk de exacte weergave van de Navel of the World en daarom het centrum van de wereld, zoals gedicteerd door de pre-Spaanse Andes-kosmovisie. Verblijf in het 3-sterren Cusco Tandapata Boutique Hotel of vergelijkbaar. Dag 2: Chinchero naar de zoutmijnen van Maras en Moray. Word rond 8:00 uur opgehaald en ga naar Moray. De rit duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten en is absoluut prachtig. Je rijdt door de met sneeuw bedekte toppen van de Andes en door weelderige gele tarwevelden, langs enkele dorpen. Eindelijk kom je bij de fascinerende weergave van terrassen in Moray. Moray heeft drie amfitheaterachtige terrassen gemaakt door de Inca's. Deze terrassen, die diep in de aarde zijn uitgehouwen in een komvorm, werden verondersteld te worden gebruikt om de optimale omstandigheden voor het verbouwen van gewassen te bepalen. Als je klaar bent met het verkennen van Moray, ga je naar de zoutmijnen van Maras, op ongeveer 3,2 km afstand. Dit dorp staat bekend als een voormalig zoutproducerend centrum waarvan wordt gedacht dat het dateert uit de pre-Inca-tijd. Er zijn meer dan 3.000 zoutpoelen uitgehouwen in de berghelling, die dagelijks worden gevuld met een klein stroompje water. De laatste plaats om te bezoeken is Chinchero. Bewonder hier de goed bewaard gebleven Inka-muren van het centrale plein en de vele altaren. Bezoek de prachtige koloniale kerk, die uniek is met zijn interieurkunst en beeldspraak. Ga verder en neem deel aan een prachtige introductie en leerervaring van de kunst van Andes-textiel. Maak de hele middag kennis met de wijsheid van Andes-weefsels zoals die al lang voor de Inka-tijd werd gehandhaafd. Als je klaar bent, ga je op tijd terug naar de stad om op eigen gelegenheid te lunchen. Verblijf in het 3-sterren Cusco Tandapata Boutique Hotel of vergelijkbaar. Dag 3: Cusco naar Molleptat naar Soraypampa Trek. Vertrek vanuit Cusco ongeveer tussen 04.30 uur en 5.00 uur. Een bus brengt je om ongeveer 8.00 uur naar de stad Mollepata op 2.900 meter boven zeeniveau. Stop voor last-minute benodigdheden, beenstrekken en het gebruik van de toiletten. Ga verder naar het startpunt van de trek, Sayapata. Maak kennis met het ondersteunend personeel, die de uitrusting op paarden en muilezels zal laden. Begin rond 09:00 uur aan de wandeling richting Soraypampa op 3.850 meter boven zeeniveau. Geniet tijdens de reis van een panoramisch uitzicht op de majestueuze Salkantay, andere met sneeuw bedekte bergen en de vallei van de rivier de Apurimac. Om ongeveer 13:00 uur, neem een Peruaanse lunch. Ga dan verder met wandelen in de richting van Humantay Lake, wat ongeveer 3 uur duurt. Dit is een prachtig meer in de bergen. Keer terug naar het kamp, waar het diner en je tent voor je klaar staan. Dag 4: Soray Pampa naar Challway. Tegenwoordig zal de natuur drastisch veranderen van droge landschappen naar besneeuwde toppen en tropische gebieden. Na een voedzaam ontbijt begint het moeilijkste deel van de trektocht. Rond 7.00 uur zijn en wandelen naar een plaats genaamd Pampas Salkantay. Ga naar de linkerkant van de besneeuwde toppen van Umantay, gelegen naast de Apu Salkantay. Rond het middaguur bereikt u het hoogste punt op 4.600 meter boven zeeniveau. Geniet van een spectaculair uitzicht op de bergen en de imposante besneeuwde toppen van de Salkantay op 6.264 meter boven de zeespiegel, die bekend staat als het op een na hoogste punt van de regio Cusco. Rond 13:00 uur lunch je in het gebied genaamd Huayracmachay. Na een trektocht van ongeveer 3 uur arriveert u bij uw kamp in Challway op 2.920 meter boven zeeniveau. Om ongeveer 19:00 uur recupereer je van de trektocht en eet je het avondeten. Dag 5: Challway naar La Playa naar Lucmabamba. Begin rond 07:00 uur aan je trektocht en geniet van de prachtige zonsopgang. Loop ongeveer 5 uur in de richting van Playa Sahuayaco en zie tijdens deze periode een stad genaamd Collpabamba, ook wel het Forest Cloudy Brow genoemd, waar watervallen, fruitbomen, gevarieerde flora en vogels kunnen worden waargenomen. Als je geluk hebt, kun je de beroemde vogel, de Cock of the Rocks, observeren, de nationale vogel van Peru. Eenmaal bij Playa Sahuayaco luncht u en wandelt u vervolgens een paar uur verder naar Lucmabamba, uw laatste camping en het begin van de Inca Trail van Llacta Pata. Dag 6: Lucmabamba naar Llaptapata naar waterkrachtcentrale naar Aguas Calientes. Begin rond 8:00 uur aan de geleidelijke wandeling van ongeveer 2 uur. Bereik Llapta Pata, een prachtige archeologische vindplaats met verbindingen naar de Inca-locaties Machupicchu en Sayacmarka. Heb voldoende tijd om deze Inca-site te verkennen. Begin vervolgens aan uw afdaling naar de waterkrachtcentrale, die ongeveer 1,5 uur duurt. Een aangename wandeling van 3 uur brengt je naar Aguas Calientes, waar je zal overnachten in het Aguas Calientes Hatun Samay Hotel of een soortgelijk hostel. Ga samen uit eten in een van de vele restaurants. Dag 7: Aguas Calientes naar Machu Picchu naar Cusco. Sta vandaag heel vroeg op om de eerste bus naar Machu Picchu te nemen en betreed het terrein zodra het opengaat. Er zal een rondleiding van 2-3 uur door de site zijn om u enkele van de belangrijkste locaties, altaren en constructies te laten zien. Je leert over de geschiedenis van deze geweldige plek en de mensen die hier ooit hebben gewoond. Als je daarna de vergunning hebt om de berg Huayna Picchu of Machu Picchu te beklimmen, kun je dat nu doen. In de middag vertrekt je trein van Aguas Calientes naar Ollantaytambo, waarna je met de bus verder gaat naar Cusco. Verblijf in het 3-sterren Cusco Tandapata Boutique Hotel of vergelijkbaar. Dag 8: Vrije dag en vlieg naar Lima. Je hebt de ochtend om te ontspannen en vrije tijd door te brengen met het verkennen van Cusco. In de middag neemt u de transfer naar de luchthaven voor uw vertrekvlucht naar Lima.

Cusco: Heilige Vallei van de Inca's Tour

9. Cusco: Heilige Vallei van de Inca's Tour

Begin de tour met een handige transfer rechtstreeks vanuit je hotel en ga door de bergen op weg naar Pisac. Onderweg maak je enkele stops, waar je foto's kunt maken en de heilige vallei van de Inca's kunt bewonderen vanuit een prachtig uitzichtpunt. Eenmaal in Pisac kunt u het archeologische centrum en de ambachtelijke markt bezoeken, vol met terrassen en tempels. Daarna ga je door de vallei naar de stad Urubamba, waar je kunt lunchen (niet inbegrepen). 'S Middags bezoekt de tour de archeologische vindplaats van Ollantaytambo, waar u meer te weten kunt komen over de geschiedenis, magie en cultuur. Het stadje Ollantaytambo heeft ongelooflijke energie en de lokale mensen zijn aardig. Stop dan bij Chinchero voordat je terugkeert naar je accommodatie in Cusco.

Van Cusco: Sacred Valley Tour met lunchbuffet

10. Van Cusco: Sacred Valley Tour met lunchbuffet

Ontspan na het ophalen tijdens een reis van 1 uur naar de stad Pisac in de Heilige Vallei en maak onderweg een aantal stops bij schilderachtige uitkijkpunten. Neem een pauze op een drukke, lokale markt, waar handgemaakte ambachten en kleding worden verkocht. Geniet van een vers bereide lunch en verken nabijgelegen archeologische vindplaatsen. Dwaal door de koloniale stad Pisac en koop unieke, handgemaakte souvenirs en geschenken. Na een bezoek aan de markt brengt de bus je naar de heuvels boven de stad Pisac om de beroemde archeologische vindplaatsen te bezoeken. Reis door de Heilige Vallei en stop voor een lunchbuffet in de stad Urubamba Ga verder langs de vallei naar Ollantaytambo, gesticht door de Inca Ollantay aan de oevers van de Urubamba-rivier. Bezoek de Zonnetempel, gebouwd van grote blokken die eeuwenlang intact zijn gebleven. Vanuit Ollantaytambo keert de bus terug via Urubamba en gaat dan omhoog en de vallei uit naar de hooglanden daarboven, waar je een laatste stop maakt in de stad Chinchero. Bekijk de oude geschilderde muurschilderingen en de traditionele markt die beroemd is om hun handgemaakte textiel en weefsels.

Sitemap Provincie Chinchero

Wil je alle activiteiten in Provincie Chinchero ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Provincie Chinchero

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 365 beoordelingen

Zeer mooie gids, gaf veel uitleg. Bezoektijden in plaatsen zijn getimed, dus het is soms frustrerend om te moeten vertrekken. Het ontbijtbuffet was erg goed.

Goede ervaring, zeer goede gids. De reizen tussen plaatsen duren ongeveer meer dan een uur, maar ze zijn absoluut de moeite waard. 100% aan te bevelen.

De bezoeken zijn zeer de moeite waard en onze gids Julio was geweldig. Alles werkte heel goed en zeer stipt. alle tien

De gids Julio was geweldig, de hele dag was erg goed georganiseerd. Ideaal als je niet veel tijd hebt in Cuzco

Zeer mooie en aangename rondleiding, uitstekende gids!