Ontdek het beste van
Chongqing

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Chongqing

Chongqing: Wulong Privé Dag Verkenningstocht

Chongqing: Wulong Privé Dag Verkenningstocht

Rond 08:00 uur haalt je uitstekende gids je op bij je hotel in het centrum van Chongqing voor een comfortabele rit van 3 uur met een privévoertuig naar Wulong County. Na een stevige lunch in een plaatselijk restaurant, begint je schitterende Chongqing Wulong-karsttour met de Three Natural Bridges, het essentiële landschappelijk kenmerk van dit werelderfgoedgebied. Prachtig gebeeldhouwd door de handen van God, de drie gigantische stenen boogbruggen zijn echte wonderen die nergens anders ter wereld te zien zijn. In het rustige, schilderachtige gebied kun je de ruige schoonheid van de bergbruggen en kloven omarmen door over het smalle pad op de bodem van de vallei te slenteren. Tijdens het 2 - 2,5 uur durende bezoek stop je ook bij een oude halteplaats in de buurt van de Qinglong-brug, die werd gebouwd tijdens de Tang-dynastie (618 - 907) voor het afhandelen van officiële zaken en het ontvangen van gasten. De binnenplaatsen met houten structuren zijn nog steeds goed bewaard gebleven en er zijn nog meer dan 20 kamers over. Na wat vrije tijd om rond te dwalen, eindigt uw Wulong-reis vanuit Chongqing. U wordt teruggebracht naar uw hotel. Bij aankomst rond 18.30 uur.

Chongqing: China (met VPN)/ Azië eSIM Roaming Mobiele Gegevens

Chongqing: China (met VPN)/ Azië eSIM Roaming Mobiele Gegevens

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het zoeken naar winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-simservice. Na aankoop ontvang je een QR-code die je kunt scannen op je compatibele apparaat om de e-SIM te installeren waar en wanneer je hem nodig hebt. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen na XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies in de fotosessie om de compatibiliteit met andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met wifi of een netwerk, en vergeet niet roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als je problemen hebt met het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van problemen. Als u een aansluitende reis in Azië heeft, selecteert u gewoon de optie 22 Aziatische landen, die betrekking heeft op:Vietnam, Hongkong, Macau, Cambodja, China, Taiwan, Maleisië, Australië, Indonesië, Filipijnen, Thailand, Singapore, Nieuw-Zeeland, India, Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Koeweit, Saoedi-Arabië Arabië, Israël, Japan, Zuid-Korea Als uw gegevens op zijn? Simpel, koop gewoon een andere e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:China Unicom

Chongqing: Yangtze riviercruise met maaltijden en accommodatie

Chongqing: Yangtze riviercruise met maaltijden en accommodatie

Century Cruises, de prachtig ingerichte hutten en suites van de 5-sterrenboot beschikken over geïmporteerde marmeren badkamers, authentieke Shanghainese katoenen spreien en kussenslopen, en een eigen balkon om het landschap van de kloven te bekijken. Met hemelsblauwe verlichting die gloeit vanuit de periferie van hoge plafonds, privébalkons en een elegante inrichting door het hele interieur van het schip, varen passagiers comfortabel terwijl ze het landschap, de natuurlijke historie en de cultuur van de Yangtze ervaren. Alle Century-cruises beschikken over professionele, meertalige, westerse cruisedirecteuren en goed opgeleid lokaal personeel. Tot de faciliteiten van het schip behoren een conferentiezaal, een vergaderruimte, een fitnessruimte, een sauna, een bibliotheek, een zonnedek, een rookruimte, een kliniek, een schoonheidssalon, Chinese en westerse eetzalen, een zakencentrum met internet, fax en kopieerruimte. printen, een winkel, liften en karaoke. Routebeschrijving: Dag 1 We halen u op van de luchthaven of het treinstation van Chongqing, gaan aan boord van het schip van 18:30 tot 21:00 uur en vertrekken om 21:30 uur uit Chongqing & Captain Welcome Dinner. (Diner) Dag 2 Traditioneel Chinees Taiji boksen leren. Kustexcursie naar Fengdu Ghost City. Je hebt de mogelijkheid om de Feng Yan San Guo Show (Three Kingdoms Open Air Show, 290 cny/pp) te bezoeken. (Ontbijt lunch diner) Dag 3 Leren van traditioneel Chinees Taiji-boksen en optionele excursie - de stad van de Witte Keizer, bekend als de "Stad van de gedichten" (290cny/pp, 08:00-10:30). Zeilen door de Qutang-kloof. Excursie aan wal naar excursie aan wal bij Shennv Stream (14:00-16:30). Zeilen door de Xiling-kloof. Afscheidsbuffet. (Ontbijt lunch diner) Dag 4 Kustexcursie naar de locatie van de Three Gorges Dam & optionele tour naar de scheepslift: 290cny/pp. Aankomst in Yichang om 13.30 uur, waarna de chauffeur u ophaalt naar de luchthaven van Yichang. (Ontbijt)

Chongqing: Hoogtepunten van de stad Privétour met gids en lunch

Chongqing: Hoogtepunten van de stad Privétour met gids en lunch

Ontmoet je gids in de lobby van je hotel, stap in je privéauto en ga op weg naar het Three Gorges Museum. Het museum heeft nu meer dan 180.000 culturele relikwieën verzameld. Wandel met je gids door het museum en krijg een diep inzicht in de geschiedenis en cultuur van Chongqing en het Drie Kloven gebied. Ga verder naar Shancheng Alley, wandel naar de top en geniet van een panoramisch uitzicht over de Yangtzi rivier. Luister naar het commentaar van je gids over het verleden en de toekomst van deze oude stad. Neem vervolgens de Crown Grand Escalator, de op een na langste roltrap van Azië. We raden je ten zeerste aan om de 5 minuten durende Chongqing Yangtze River Cableway te nemen om van het prachtige landschap te genieten (soms is de rij erg lang). Na de lunch in een plaatselijk restaurant verken je 's middags de oude stad Ciqikou. Omringd door drie bergen en doorstroomd door een rivier en twee stromen, heeft Ciqikou de geweldige locatie om een transportknooppunt te zijn in de oude tijd, die beroemd was om de productie en verkoop van porselein. Volg je gids en verken de Ming en Qing stijl huizen, proef lokale snacks of neem een pauze in het theehuis in oude stijl. Als je Hongya Cave wilt bezoeken, laat het dan je gids weten. Hongya cave was een militair fort van de oude Ba State (1046 v. Chr. - 256 v. Chr.) tot de Ming en Qing Dynastieën (1368 - 1911). Dit is een ideale plek om souvenirs te kopen en heerlijk lokaal eten te proeven. Na de tour word je teruggebracht naar je hotel in Chongqing.

CHONGQING:Wandelen door de stad (inclusief diner)

CHONGQING:Wandelen door de stad (inclusief diner)

Bedankt voor het zien van deze informatie. Als je deze reis boekt, kun je me ontmoeten aan de buitenkant van de tempel, daar is een ingang van het metrostation en op het bord staat 6 EXIT. Ik zou vereerd zijn om deze stad met je te verkennen en jouw ervaring zal de eerste zijn tijdens je reis. Eerst zullen we kennismaken met en een bezoek brengen aan de oude traditionele tempels en deelnemen aan speciale tempelactiviteiten. Dit is het belangrijkste deel van de reis. Daarna gaan we met een privéauto naar de oude straten van het Nan'an district. Deze straten hebben honderden jaren geschiedenis en na renovatie zijn ze zeer geschikt om te wandelen en te verkennen. Daarna komen we aan bij het park onder de brug, dat een rustpunt is om te wandelen. Het ligt dicht bij de Changjiang rivier, dit is een mooi plekje met een zeer open uitzicht, we drinken hier Chinese traditionele thee of koffie en rusten uit. Na de pauze lopen we naar het restaurant, dat een geweldig Chongqing-specialiteiten hotpotrestaurant is. Hot pot is een traditioneel gerecht in Chongqing. Het heeft een geschiedenis van meer dan tweehonderd jaar en is uitgegroeid tot het populairste eten in China. Het is mogelijk om van hotpot te genieten terwijl je van het uitzicht geniet, ik garandeer je dat het een goede ervaring is, en je kunt het soort eten kiezen. Als je geen varkensvlees eet of vegetariër bent, stuur me dan van tevoren een e-mail, jouw ervaring zal het belangrijkste zijn tijdens je reis. Daarna maken we een wandeling in het rivierpark van een kwartier tot een half uur en maken we foto's van het prachtige nachtzicht als je dat wilt. Aan het eind van de trip gaan we met een privéauto naar de club street, die erg beroemd is in Chongqing. Er zijn veel bars en clubs met elektronische muziek, je kunt er vrij drinken kopen of een wandeling maken in de bar street. Het is aan te raden om na 09:30 uur te gaan. Bedankt voor het lezen van deze introductio, en een prettige reis.

Chongqing: Privé dagtour naar Wulong Karst Geologisch Park

Chongqing: Privé dagtour naar Wulong Karst Geologisch Park

Ontmoet je gids in de lobby van je hotel in Chongqing Downtown en rijd dan met een voertuig met airconditioning naar het Wulong Karst Geologisch Park, dat ongeveer 3 uur duurt, ontspan onderweg en geniet van het prachtige uitzicht op het platteland. Met zijn echoënde grotten, instortende zinkgaten, steenachtige ravijnen en adembenemende natuurlijke bruggen vormt Wulong een integraal onderdeel van het karstlandschap in het zuiden van China en werd het in 2007 door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Je deskundige gids leidt je door het park, laat je kennismaken met de fascinerende hoodoos en vertelt over de geologische geschiedenis van het park. Verken de Drie Natuurlijke Bruggen: een serie van drie kalkstenen bruggen die in de loop der tijd op natuurlijke wijze zijn gevormd. Als grootste natuurlijke bruggencluster in Azië doen ze hun grootse namen zeker eer aan! Ga verder naar het tweede deel :de Qingkou Tiankeng Scenic Area, bekijk de unieke karstlandschappen die bekend staan als "tiankeng", wat grofweg vertaald "sinkhole" of "doline" betekent, en wees getuige van de unieke schoonheid van het park terwijl je je in het hart van dit natuurwonder begeeft. Houd je camera bij de hand als je een model van Optimus ziet, want hier is de setting voor de Hollywood kaskraker Transformers 4 uit 2014. Rijd vervolgens naar Longshuixia Fissure Gorge, een nageslacht van tientallen miljoenen jaren geleden en de formatie is typerend voor Karstlandschap. Longshuixia is eigenlijk een kloof in kloofstijl en het is een belangrijk onderdeel van de Wulong karstlandschap. De hele kloof is 5 km lang. De kloof is prachtig en de diepte varieert van 200 tot 500 meter. De natuur heeft duizenden jaren besteed aan het vormen van deze prachtige landschappen. Oerbossen, watervallen, bronnen en kloven. Na een late lunch eindigt je tour met hotel drop off.

Chongqing: Verlichte Nachttour met Cruise of Hot Pot

Chongqing: Verlichte Nachttour met Cruise of Hot Pot

Ontmoet je gids in de lobby van je hotel in het centrum van Chongqing. Stap in je privévoertuig met airconditioning. Begin je avontuur! Eerst ga je naar het People's Square, een van de architectonische symbolen van Chongqing. Leer van je gids over de fascinerende cultuur en geschiedenis van Chongqing. Voel je vrij om mee te dansen met de plaatselijke bevolking. (Als je kiest voor de tour met hotpot diner, dan begin je de tour met het diner in Hongya Cave gebied) Vervolgens ga je naar het beroemde Tongyuanzhiguang platform, waar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de Yangtze rivier en de moderne architectuur van de stad kunt bewonderen. Vanaf het uitkijkplatform kun je uitkijken over het panorama van de bossen van Chongqing en het landschap van de twee rivieren en vier oevers met 360° volledige transparantie en zonder dode hoek. Stop bij het Changjiahui uitzichtplatform om te genieten van een prachtig uitzicht op de Yangtze rivier en de Jialing rivier. Changjiahui ligt in het kerngebied van "Twee rivieren en vier oevers" in Chongqing. Het is de kern van de zes "visitekaartjes" van Chongqing. Je laatste stop is Hongya Cave met een geschiedenis van meer dan 2300 jaar. Bewonder het verbazingwekkende nachtzicht van de Yangtze rivier en volg daarna je gids om door verschillende straten te slenteren en de lokale snacks en bars te ontdekken. Na de tour word je teruggebracht naar je hotel.

Vanuit Chongqing: Privétour van een hele dag door de rotstekeningen van Dazu

Vanuit Chongqing: Privétour van een hele dag door de rotstekeningen van Dazu

Vandaag ga je naar Dazu County voor een hele dag sightseeing (je gids zal je om 08:30 uur ontmoeten in de lobby van je hotel). Dit is de geboorteplaats van de verbazingwekkende Dazu-rotstekeningen, die zijn gemaakt vanaf de late Tang-dynastie (618~907) tot de vroege Song-dynastie (960~1127). Met het thema van het boeddhisme worden de Dazu-rotsgravures verspreid in Beishan, Baodingshan, Nanshan, Shimenshan en Shizhuanshan. Je zult de dag doorbrengen met het bezoeken van de Baodingshan-gravures op ongeveer 527 meter boven zeeniveau. Het bestaat voornamelijk uit het gebied met rotstekeningen van Dafowan en het gebied met rotstekeningen van Xiaofowan. Er zijn ongeveer 10.000 Boeddhabeelden uitgehouwen op de 500 meter hoge klif in de U-vormige Dafowan. Er wordt gezegd dat het een lange verhalende muurschildering is met veel commentaar maar geen herhaalde inhoud. Wanneer de tour eindigt, rijd je terug naar je hotel in Chongqing.

Chongqing: Dazu rotstekeningen privé transfer of rondleiding

Chongqing: Dazu rotstekeningen privé transfer of rondleiding

Verken Dazu Rock Carvings in je eigen tempo. Kies uit een basistransfer met entreekaartje en een rondleiding met entreekaartjes en lunch. Begin je avontuur nadat je bent opgehaald bij je accommodatie in de stad Chongqing, begroet door je deskundige en vriendelijke persoonlijke gids (voor rondleidingen) of chauffeur (alleen voor transfers) en vervolgens met een voertuig met airconditioning naar Dazu Rock Carvings gebracht (ongeveer 2 uur), ontspan onderweg en geniet van het prachtige uitzicht op het platteland. De Dazu Rock Carvings, opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst in 1999, is een verzamelnaam voor een reeks rotstekeningen die dateren uit de 9e tot 13e eeuw. Ze zijn opmerkelijk vanwege hun esthetische kwaliteit en rijke onderwerp en het licht dat ze werpen op het dagelijks leven in China in die tijd. De Dazu rotstekeningen liggen verspreid over vijf bergen in het district Dazu: Baodingshan - mogelijk de beroemdste -, Beishan, Shizhuanshan, Nanshan en Shimenshan. Volg je gids en begin je verkenningstocht vanaf de Beishan Site, waar de Assembly of Oriental Beauties' te zien is, je ziet het sierlijke beeld van Samantabhadra Bodhisattva. Maak kennis met het houtsnijwerk in dit deel dat het gemeenschappelijke boeddhistische geloof onthult. Ga dan verder naar het Kunstmuseum van Cliffside Images in Dazu. Kom meer te weten over Dazu Rock Carvings met je gids. Geniet van een lunch in een plaatselijk restaurant en daarna word je naar je hotel in Chongqing gebracht. Als je alleen Baodingshan bij Dazu Rock carving bezoekt, kun je 's middags Ciqikou Ancient combineren,

Chongqing Jiangbei Luchthaven (CKG) privé retourtransfer

Chongqing Jiangbei Luchthaven (CKG) privé retourtransfer

We hebben professionele en betrouwbare chauffeurs die persoonlijke diensten leveren. Chauffeurs wachten op je op ChongQing JiangBei International Airport zodat je niet in de rij hoeft te staan voor een taxi. Je neemt een ruime privéauto naar een hotel in het centrum van Chongqing. Geef bij het reserveren de volgende vlucht- en hotelgegevens op 1.Informatie luchtvaartmaatschappij 2.Vluchtnummer 3.aankomsttijd 4.Naam en adres van het hotel 5.Telefoonnummer contactpersoon Geniet van het gemak en comfort van vervoer in Chongqing, China

Veelgestelde vragen over Chongqing

Wat zijn de topattracties van Chongqing?

De topattracties van Chongqing zijn:

Bekijk alle topattracties van Chongqing

Wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige een dag tijdens een bezoek aan Chongqing?

De beste binnenactiviteiten voor regenachtige dagen zijn:

Bekijk de beste binnenactiviteiten van Chongqing op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Chongqing

Activiteiten in Chongqing

Steden in China

Andere activiteiten in Chongqing

Wil je alle activiteiten in Chongqing bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.