Chopin Concertzaal

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Chopin Concertzaal: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Krakau: Chopin-pianorecital in de Chopin Concert Hall

1. Krakau: Chopin-pianorecital in de Chopin Concert Hall

Verwen je oren met pianomuziek van Chopin en ervaar een van de belangrijkste cultuuruitingen. Bewonder het muzikale genie van de beroemdste Poolse componist in de unieke sfeer van het Marktplein van Krakau. Je woont een speciaal concert bij dat gewijd is aan Frederic Chopin, een icoon van Poolse en Europese muziek en een pianovirtuoos. Je luistert naar zijn beroemdste pianostukken uitgevoerd door jonggetalenteerde pianisten. Concerten worden gehouden in de Chopin Concert Hall, versierd met gotische architectonische elementen. Je luistert naar nocturnes, mazurka's en polonaises, waarin Chopin zijn gevoel van verlangen naar zijn moederland uitdrukte. De combinatie van een sfeervol interieur en uitstekende muziek zorgt voor een onvergetelijke ervaring, niet alleen voor muziekliefhebbers.

Sitemap Chopin Concertzaal

Wil je alle activiteiten in Chopin Concertzaal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Chopin Concertzaal

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 469 beoordelingen

We hebben nog nooit zoiets gedaan, dus besloten om het te proberen en blij dat we het deden! Beetje ongeorganiseerd toen we daar aankwamen, maar de wijn was leuk :) De pianist was een ongelooflijk getalenteerde man en speelde prachtig en de setting droeg bij aan de sfeer van het concert. Let op: er is geen lift en het zijn twee trappen, dus als je mensen hebt die niet goed kunnen lopen, is dat misschien een probleem. Over het algemeen was dit een goede avond om iets anders te doen in Krakau en zou het iedereen die een bezoek brengt aanraden.

Je moet echt kansen benutten om naar Chopin's werken in Polen te luisteren - er zijn zoveel fantastische pianisten om zijn werken te interpreteren en degene die vanavond optrad was geweldig. De concertzaal is veel intiemer dan de typische orkestzaal en u kunt genieten van geweldige uitvoeringen in een ongedwongen comfort. Ik was niet zeker of encore niet is toegestaan in deze uitvoering, omdat iedereen snel wegging na de eerste buiging voor de pianist. Ik had nog een stuk geliefd ...

Verrassend leuke locatie. Huiskamer achtig. Hele aardige host met humor. Glas wijn bij binnenkomst. Maar het beste was de performance van de jonge Poolse pianist. Internationale prijswinnaar. Geniaal. Heel erg van genoten had nog wel een uurtje langer mogen duren. Top!

Leuk avondprogramma

Bij binnenkomst stond de wijn klaar. Mooie `huiskamer`. De uitvoering was prachtig door de pianist en als toegift met een dame quatre mains. Erg mooi!

Het was een goede uitvoering, wel wat kort!

De ambiance en uitvoering waren goed. Vooraf een glas Prosecco.