Datums kiezen

Chopin Concertzaal

Chopin Concertzaal: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Krakau: Chopin-pianorecital in de Chopin Concert Hall

1. Krakau: Chopin-pianorecital in de Chopin Concert Hall

Verwen je oren met pianomuziek van Chopin en ervaar een van de belangrijkste cultuuruitingen. Bewonder het muzikale genie van de beroemdste Poolse componist in de unieke sfeer van het Marktplein van Krakau. Je woont een speciaal concert bij dat gewijd is aan Frederic Chopin, een icoon van Poolse en Europese muziek en een pianovirtuoos. Je luistert naar zijn beroemdste pianostukken uitgevoerd door jonge, getalenteerde pianisten. Concerten worden gehouden in de Chopin Concert Hall, versierd met gotische architectonische elementen. Je luistert naar nocturnes, mazurka's en polonaises, waarin Chopin zijn gevoel van verlangen naar zijn moederland uitdrukte. De combinatie van een sfeervol interieur en uitstekende muziek zorgt voor een onvergetelijke ervaring, niet alleen voor muziekliefhebbers.

Krakau: Chopin-pianoconcerten in de Chopin-galerij

2. Krakau: Chopin-pianoconcerten in de Chopin-galerij

Beleef een buitengewoon en zeer populair concert georganiseerd door muziekexperts, doktoren in de muziekkunst. Luister naar de belangrijke werken van Fryderyk Chopin, het genie van pianocompositie. Luister naar uitzonderlijke vertolkingen van de briljante en voortreffelijke pianist van winnaars van de meest erkende pianoconcoursen. Doe onvergetelijke en unieke herinneringen op aan deze inspirerende optredens. Deze musici zijn gekozen door vooraanstaande artiesten, wat garant staat voor een uitstekende beleving tijdens het concert. Reis naar de magische muziekwereld van Chopin en de poëtische vibes van vervlogen tijden. Ontdek de individuele stijl van Chopin die terug te vinden is in dansmazurka's, heroïsche en virtuoze polonaises, expressieve ballades, uitbundige scherza's en virtuoze etudes.

Beschikbare activiteiten

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Chopin Concertzaal

Wil je alle activiteiten in Chopin Concertzaal bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Chopin Concertzaal

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 682 beoordelingen

Verrassend leuke locatie. Huiskamer achtig. Hele aardige host met humor. Glas wijn bij binnenkomst. Maar het beste was de performance van de jonge Poolse pianist. Internationale prijswinnaar. Geniaal. Heel erg van genoten had nog wel een uurtje langer mogen duren. Top!

Very nice piano concert. Unfortunately Nocturne 20 in C-sharp minor was not played.