Datums kiezen

Chùa Ngọc Hoàng

Chùa Ngọc Hoàng: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Ho Chi Minh Stad: Saigon Stad Halve Dag Tour

1. Ho Chi Minh Stad: Saigon Stad Halve Dag Tour

Korte reisroute Perfecte manier om het meest bruisende Saigon en hun cultuur en geschiedenis te ontdekken. •Notre Dame kathedraal (de reparatiewerkzaamheden zijn nog niet voltooid, je kunt niet naar binnen) •Saigon-postkantoor •Hereniging paleis •Oorlogsmuseum •Lokale markt (het is flexibel, kan worden overgeslagen als er niet genoeg tijd is).

Saigon: Privé Autotocht van een halve dag door Ho Chi Minhstad

2. Saigon: Privé Autotocht van een halve dag door Ho Chi Minhstad

Verken de fascinerende stad Saigon, ook wel bekend als Ho Chi Minh City, tijdens deze tour van een halve dag. Reis comfortabel in uw privéauto met airconditioning en leer over de bezienswaardigheden van de stad met uw behulpzame gids. Ontmoet je gids in je hotel en ga eerst naar de Ban Thanh-markt. Maak foto's van de activiteiten op de levendige markt of maak van de gelegenheid gebruik om keukenapparatuur, souvenirs, kledingstukken, fruit en vele andere voedingsmiddelen te kopen. Breng vervolgens een bezoek aan de neo-romaanse kathedraal Notre-Dame-basiliek van Saigon, die dateert uit de 19e eeuw. Houd lokale koppels in de gaten die hun pre-huwelijksfoto's maken in deze prachtige basiliek, officieel bekend als de kathedraalbasiliek van Onze-Lieve-Vrouw van de Onbevlekte Ontvangenis. Bewonder de verrassende architectuur bij je volgende stop, het centrale postkantoor van Saigon. Hoor hoe het gebouw vaak ten onrechte wordt toegeschreven aan Gustave Eiffel, ook al is het ontworpen door Alfred Foulhoux. Dan is het tijd om te beslissen. Kies tussen het War Remnants Museum voor meer informatie over de Amerikaanse oorlog in Vietnam of het Herenigingspaleis. Deze laatste locatie, ook wel bekend als het Onafhankelijkheidspaleis, is een mijlpaal in de geschiedenis en architectuur van Saigon, dat ooit dienst deed als het huis en de werkplek van de president van Zuid-Vietnam tijdens de oorlog in Vietnam. Sluit ten slotte je tour af bij de Jade Emperor Pagoda. Zie de plaatselijke aanbidders in gebed voor hun carrière, liefde en vruchtbaarheid. Geniet van deze smaak van de taoïstische aanbiddingscultuur, voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

Privé rondleiding door Saigon met auto van Phu My haven

3. Privé rondleiding door Saigon met auto van Phu My haven

De gids en chauffeur halen je op in de haven met het bordje met jouw naam erop. Tijdens deze tour door Saigon bezoek je enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad in een comfortabel busje met airconditioning. Bezoek eerst de Ben Thanh markt. Deze markt werd gebouwd in 1914 en is ook de eerste must-see attractie voor toeristen om veel levendige foto's te maken van de lokale marktactiviteiten. Je kunt op de markt veel dingen vinden, zoals keukengerei, souvenirs, kleding, eten, fruit en nog veel meer. Verken de bruisende markt en zie het enorme aantal goederen dat de markt te bieden heeft. Ga na de markt naar de Saigon Notre Dame Basiliek. Deze prachtige basiliek werd in de jaren 1870 ontworpen door de Franse architect J.Bourad en laat een neoromaanse architectuur zien met uit Frankrijk geïmporteerde materialen. Het wordt ook wel "Saigon kerk" of "Maagd Maria kerk" genoemd en is een favoriete plek voor lokale bruidsparen om pre-wedding foto's te maken. Je tour langs de beroemde bezienswaardigheden van de stad gaat verder met een bezoek aan het Saigon Central Post Office dat in 1891 werd gebouwd voordat je naar het War Remnants Museum of het Reunification Palace gaat. Als je van geschiedenis houdt en meer wilt weten over de Amerikaanse oorlog in Vietnam, kun je het War Remnants Museum bezoeken. Het Reunification biedt een andere optie om de geschiedenis van Saigon te bekijken terwijl je de architectuur van het paleis verkent. Ga vervolgens naar de Jade Emperor Pagoda. Gebouwd in 1909 door de Chinese gemeenschap, is het de meest indrukwekkende spirituele plek voor lokale gelovigen om te bidden voor hun carrière of liefde, vooral voor het krijgen van baby's. Een bezoek hier is een geweldige kans om de traditionele Aziatische aanbiddingscultuur te ontdekken. Daarna ga je lunchen in een lokaal restaurant. De gids en de auto brengen je terug naar de haven.

Combineer Cu Chi-tunnels en stadstour in 1 dag

4. Combineer Cu Chi-tunnels en stadstour in 1 dag

Korte routebeschrijving -Opgehaald worden bij je hotel en naar Cu Chi rijden (60km - 1,5 uur) -Bezoek Lakwerkplaats -Bekijk bij aankomst een documentaire film -Ontdek speciaal gebouwde woonruimtes met keukens, slaapkamers, opslagruimtes, wapenfabrieken, veldhospitalen en commandocentra om iedereen die in de tunnels woont te helpen in hun basisbehoeften te voorzien. -Ontdek een ondergrondse stad - Ontdek vele verborgen valdeuren en gevaarlijke vallen in de doolhofachtige tunnels en leer meer over de handgemaakte wapens en vallen -Bezoek de rijstpapierwerkplaats -Proef speciale thee en tapioca (guerrillavoedsel tijdens de oorlog). Lunch met rundvlees/varkensvlees/kippennoedels in een plaatselijk restaurant in het centrum van district 1. Na de lunch komt een andere gids je ophalen bij een plaatselijk restaurant, waarna je een bezoek brengt aan: -Notre Dame kathedraal (de reparatiewerkzaamheden zijn nog niet voltooid, je kunt niet naar binnen) -Saigon Postkantoor -Herenigingspaleis -Oorlogsmuseum -Lokale markt (flexibel, kan worden overgeslagen als er niet genoeg tijd is).

Saigon: rondleiding van een halve dag door de stad en Jade Emperor Pagoda

5. Saigon: rondleiding van een halve dag door de stad en Jade Emperor Pagoda

Ontdek tijdens deze tour van een halve dag de prachtige stad Saigon, ook wel bekend als Ho Chi Minh City.Leer met een professionele gids relevante informatie over de hoogtepunten van de stad terwijl je comfortabel rijdt in uw eigen auto met airconditioning. Kies een ochtend- of middagtour van een halve dag om de beste manier te vinden om meer te weten te komen over de cultuur en geschiedenis van Saigon in het bloeiende Ho Chi Minh-stad, het belangrijkste commerciële centrum van Vietnam. De meest fascinerende bezienswaardigheden die Ho Chi Minh City te bieden heeft, worden uitgelicht door onze gids. Ontdek de bruisende stad Saigon terwijl je op een cyclo rijdt, een oud vervoermiddel in Vietnam. Verken prachtige Franse koloniale architectuur, zoals de Notre-Dame-basiliek van Saigon en het oude centrale postkantoor van Saigon. Maak een uitstapje naar de Jade Emperor Pagoda. Deze tempel dateert van eeuwen en is ontworpen in de stijl van een Chinese tempel. Geniet van uw bezoek aan het War Remnants Museum, waar u een enorme collectie relikwieën, foto's en foto's uit de Tweede Indochina-oorlog kunt bekijken. Proef typische gerechten zoals Pho, Beef Noodles en Vermicelli en winkel op de Ben Thanh-markt. Nadat de reis is afgelopen, wordt u afgezet bij uw hotel.

Andere activiteiten in Chùa Ngọc Hoàng

Wil je alle activiteiten in Chùa Ngọc Hoàng bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.