Chùa Ngọc Hoàng
Extreme sports & adrenaline

Extreme sports & adrenaline

Niks gevonden met 'Chùa Ngọc Hoàng Extreme sports & adrenaline'

Topactiviteiten in Ho Chi Minhstad

811 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Ho Chi Minhstad

Ho Chi Minhstad

Chùa Ngọc Hoàng Extreme sports & adrenaline: onze aanbevelingen

Ho Chi Minh Stad: Saigon Stad Halve Dag Tour

Ho Chi Minh Stad: Saigon Stad Halve Dag Tour

Korte reisroute Perfecte manier om het meest bruisende Saigon en hun cultuur en geschiedenis te ontdekken. •Notre Dame kathedraal (de reparatiewerkzaamheden zijn nog niet voltooid, je kunt niet naar binnen) •Saigon-postkantoor •Hereniging paleis •Oorlogsmuseum •Lokale markt (het is flexibel, kan worden overgeslagen als er niet genoeg tijd is).

Saigon: Privé Autotocht van een halve dag door Ho Chi Minhstad

Saigon: Privé Autotocht van een halve dag door Ho Chi Minhstad

Verken de fascinerende stad Saigon, ook wel bekend als Ho Chi Minh City, tijdens deze tour van een halve dag. Reis comfortabel in uw privéauto met airconditioning en leer over de bezienswaardigheden van de stad met uw behulpzame gids. Ontmoet je gids in je hotel en ga eerst naar de Ban Thanh-markt. Maak foto's van de activiteiten op de levendige markt of maak van de gelegenheid gebruik om keukenapparatuur, souvenirs, kledingstukken, fruit en vele andere voedingsmiddelen te kopen. Breng vervolgens een bezoek aan de neo-romaanse kathedraal Notre-Dame-basiliek van Saigon, die dateert uit de 19e eeuw. Houd lokale koppels in de gaten die hun pre-huwelijksfoto's maken in deze prachtige basiliek, officieel bekend als de kathedraalbasiliek van Onze-Lieve-Vrouw van de Onbevlekte Ontvangenis. Bewonder de verrassende architectuur bij je volgende stop, het centrale postkantoor van Saigon. Hoor hoe het gebouw vaak ten onrechte wordt toegeschreven aan Gustave Eiffel, ook al is het ontworpen door Alfred Foulhoux. Dan is het tijd om te beslissen. Kies tussen het War Remnants Museum voor meer informatie over de Amerikaanse oorlog in Vietnam of het Herenigingspaleis. Deze laatste locatie, ook wel bekend als het Onafhankelijkheidspaleis, is een mijlpaal in de geschiedenis en architectuur van Saigon, dat ooit dienst deed als het huis en de werkplek van de president van Zuid-Vietnam tijdens de oorlog in Vietnam. Sluit ten slotte je tour af bij de Jade Emperor Pagoda. Zie de plaatselijke aanbidders in gebed voor hun carrière, liefde en vruchtbaarheid. Geniet van deze smaak van de taoïstische aanbiddingscultuur, voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

Saigon: Halfdaagse tour per auto door de stad

Saigon: Halfdaagse tour per auto door de stad

Geniet van een halfdaagse tour die het turbulente verleden van Saigon onthult en ook een kijkje geeft in wat het hedendaagse Saigon te bieden heeft. Leer meer over de Vietnamoorlog door het oogpunt van een local bij must-see attracties. Bezoek iconische bezienswaardigheden zoals de Saigon Notre-Dame Basiliek, het centrale postkantoor van Saigon, het stadhuis, het operagebouw, het War Remnants Museum, de Jade Emperor Pagode en de Ben Thanh Markt. - Herenigingspaleis: Ontdek de residentie van de president van de Republiek Vietnam tot 30 april 1975. - War Remnants Museum: Bekijk talloze artefacten, foto's en afbeeldingen die de tweede Indochina oorlog documenteren. - Kathedraal Notre-Dame: Opgericht door Franse kolonisten die het aanvankelijk de Kerk van Saigon (Frans: l'Eglise de Saïgon) noemden, werd de kathedraal gebouwd tussen 1863 en 1880. - Centraal postkantoor: Bewonder de klassieke elementen van gotiek, renaissance en Frans koloniaal ontwerp. - Ben Thanh Markt: Bezoek een van de oudste markten van Ho Chi Minh City. Krijg de kans om andere populaire toeristische bestemmingen te zien, zoals het Opera House, Ho Chi Minh City People's Committee en Nguyen Hue Walking Street.

Cu Chi Tunnels Shooting Gun & Mekong Delta-dagtour

Cu Chi Tunnels Shooting Gun & Mekong Delta-dagtour

07.30 uur: vertrek vanaf het kantoor van Vietnam TravelGroup op 55 Do Quang Dau Street, Ngu Lao Ward, District 1, haal je op bij je accommodatie en arriveer in Handicraft Village. U kunt meer te weten komen over traditionele Vietnamese kunstschilderijen. Schilderijen zijn verfijnd en helder getekend. We kunnen onderweg stoppen voor verfrissingen en toilet. 09.00 uur: Het kost ons 1 uur om Ben Dinh te bereiken - een systeemnetwerk dat behoort tot Cu Chi-tunnels. Ben Dinh-tunnel Wanneer je door de ingang gaat, zie je een korte propagandavideo, die de oorlog in Vietnam introduceert en de manier waarop de tunnels werden gebruikt om te strijden tegen G.I's in de oorlog in Vietnam. We bezoeken de afrondingen en volgen onze gids om de Ben Dinh-tunnel te ontdekken. De gids zal je het leven uitleggen van mensen die onder de grond leefden en hoe ze het overleefden en met elkaar in contact kwamen. Vervolgens beleef je het realistisch door door de tunnels te kruipen. Rust even uit en voer interessante gesprekken over de oorlog in het verleden. 13.00 uur: We lunchen in een restaurant in de Mekongdelta 14.00 uur: Toeristen ervaren dan het zitten op speciale transportmiddelen die zich vroeger op de Tien-rivier voortbewogen. Langs de oevers van de rivier zijn er veel Coconut Trees Lines en drijvende huizen, en je gaat door veel smalle stroompjes om Unicorn Island te bezoeken. Als je een zoetekauw bent, is de Coconut Candy Workshop iets voor jou, en kun je het proces van het maken van stukjes kokosnootsnoep ontdekken en genieten van het proeven van zoete snoepjes. Rijstwijn is hier een populaire drank en heeft een superieure smaak. Daarna ga je naar een plek om te genieten van iconisch Vietnamees fruit, en geniet je van het luisteren naar en kijken naar artiesten die "Zuid-Vietnamese volksmuziek" uitvoeren die in 2013 door UNESCO is geaccrediteerd als immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid. We blijven naar de laatste bestemming op dit eiland gaan om de imkerij te bezoeken waar op natuurlijke wijze pure honingproducten worden geproduceerd. Daarna keren we per boot terug naar My Tho en eindigen onze reis op de zijdezachte rivier. Leun ten slotte achterover in uw comfortabele busje voor een gemakkelijke rit terug naar uw hotel om 18:00 uur.

Privé rondleiding door Saigon met auto van Phu My haven

Privé rondleiding door Saigon met auto van Phu My haven

De gids en chauffeur halen je op in de haven met het bordje met jouw naam erop. Tijdens deze tour door Saigon bezoek je enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad in een comfortabel busje met airconditioning. Bezoek eerst de Ben Thanh markt. Deze markt werd gebouwd in 1914 en is ook de eerste must-see attractie voor toeristen om veel levendige foto's te maken van de lokale marktactiviteiten. Je kunt op de markt veel dingen vinden, zoals keukengerei, souvenirs, kleding, eten, fruit en nog veel meer. Verken de bruisende markt en zie het enorme aantal goederen dat de markt te bieden heeft. Ga na de markt naar de Saigon Notre Dame Basiliek. Deze prachtige basiliek werd in de jaren 1870 ontworpen door de Franse architect J.Bourad en laat een neoromaanse architectuur zien met uit Frankrijk geïmporteerde materialen. Het wordt ook wel "Saigon kerk" of "Maagd Maria kerk" genoemd en is een favoriete plek voor lokale bruidsparen om pre-wedding foto's te maken. Je tour langs de beroemde bezienswaardigheden van de stad gaat verder met een bezoek aan het Saigon Central Post Office dat in 1891 werd gebouwd voordat je naar het War Remnants Museum of het Reunification Palace gaat. Als je van geschiedenis houdt en meer wilt weten over de Amerikaanse oorlog in Vietnam, kun je het War Remnants Museum bezoeken. Het Reunification biedt een andere optie om de geschiedenis van Saigon te bekijken terwijl je de architectuur van het paleis verkent. Ga vervolgens naar de Jade Emperor Pagoda. Gebouwd in 1909 door de Chinese gemeenschap, is het de meest indrukwekkende spirituele plek voor lokale gelovigen om te bidden voor hun carrière of liefde, vooral voor het krijgen van baby's. Een bezoek hier is een geweldige kans om de traditionele Aziatische aanbiddingscultuur te ontdekken. Daarna ga je lunchen in een lokaal restaurant. De gids en de auto brengen je terug naar de haven.

Ho Chi Minh: Sai Gon - De stad van bedrijvigheid en felle lichten

Ho Chi Minh: Sai Gon - De stad van bedrijvigheid en felle lichten

Onze gids haalt je met de auto op voor je hotel. Je bezoekt de Ben Thanh Markt. Dit is een van de beroemdste markten in Ho Chi Minh, een van de plekken die de meeste toeristen aantrekt. Omdat deze plek duidelijk de bruisende activiteiten van een lokale markt kan beschrijven. Je kunt het enthousiasme van de verkopers voelen en overal diverse goederen vinden. Vervolgens kun je genieten van de prachtige schoonheid van het Onafhankelijkheidspaleis. Je krijgt de gelegenheid om de luxueuze kamers te bewonderen die worden omringd door een grote tuin. Daarnaast ontdek je geheime kamers - waar de president van Vietnam in de geschiedenis werkte, en kun je oude en zorgvuldige architectonische werken uit de Franse periode zien, maar zeer luxe met unieke interieurs dure en zeldzame meubels, bovendien kun je meer begrijpen over de Vietnamese geschiedenis door middel van waargebeurde verhalen uit het verleden. Daarnaast ga je naar de Oorlogsmusea. In dit museum kun je zien hoe Vietnamese mensen vochten in de oorlog, samen met de wapens die ze gebruikten om te vechten, je kunt de pijn en het verlies voelen dat Vietnamese mensen leden tijdens de oorlog. De volgende plek die je bezoekt is de Notre Dame kathedraal van Saigon. Deze kathedraal staat ook bekend als "Saigon Cathedral" of "Cathedral of the Virgin Mary" en is een favoriete plek voor lokale bruidsparen om trouwfoto's te maken. Je kunt er oude architectonische werken bewonderen die na vele jaren nog steeds hetzelfde zijn. Daarnaast krijg je de kans om naar het Central Post Office te gaan. Dit postkantoor is ontworpen door Gustave Eiffel - de man die beroemde werken als de Eiffeltoren heeft gemaakt. Je kunt hier in het centrum van Saigon klassieke architectuur en prachtige patronen uit de Franse tijd bewonderen. Tot slot kom je aan bij de Jade Keizer Pagode. Dit is een van de heiligste tempels om te bidden voor hun carrière of liefde, vooral voor het krijgen van baby's. Een bezoek aan deze tempel is een geweldige kans om de echte Aziatische aanbiddingscultuur te ontdekken. Einde stadsrondleiding Saigon met de auto

Ho Chi Minh Stad (Saigon): Privétour met een lokale gids

Ho Chi Minh Stad (Saigon): Privétour met een lokale gids

Je deskundige lokale gids zal je de beste delen van de stad laten zien, waaronder veel verborgen geheimen die je op eigen houtje niet snel zult vinden. Tijdens deze wandeltour kun je in korte tijd veel sightseeingtours zien. Naast uitleg over de bezienswaardigheden kan je gids je ook inzicht geven in de geschiedenis en cultuur van de stad en het land in het algemeen. De nadruk van deze tour ligt op het zien van de stad als een inwoner. Deze privétour kan echter naar wens worden aangepast. Bezienswaardigheden kunnen van tevoren worden afgesproken of tijdens de ontmoeting worden besproken. STANDAARD sightseeingtours die we tijdens de tour gemakkelijk kunnen bezoeken zijn: - Ben Thanh Markt: De bekendste winkelbestemming voor toeristen waar je lokaal handwerk, merkartikelen, Vietnamese kunst en andere souvenirs kunt kopen. - Saigon Central Post Office: Grootste postkantoor en oudste koloniale structuur. Het is een vitaal onderdeel van de koloniale erfenis van Ho Chi Minh's stad. - Saigon Notre-Dame kathedraal: Adembenemende architectuur van gebrandschilderde ramen, uitgebreid steenbeeldhouwwerk en torenspitsen die een hoogte van meer dan 100 meter bereiken. - Onafhankelijkheidspaleis: Historisch monument om getuige te zijn van belangrijke veranderingen in de geschiedenis van Saigon. - War Remnants Museum: Museum dat de evolutie van de gruwelijke Vietnamoorlog laat zien. - Cu Chi Tunnels: Uitgebreid tunnelsysteem gebruikt door Viet Cong soldaten als schuilplaats, ziekenhuis en schuilplaats voor voedsel en wapens. Deze attractie ligt buiten de stad en je hebt minstens een halve dag nodig om het te bezoeken. Enkele voorbeelden van HIDDEN SECRETS die we kunnen bezoeken: - Saigon Waterbus: Geniet van een ontspannen boottocht op de Saigon rivier met een uitstekend uitzicht over de stad, een perfecte activiteit voor zonsondergang. - Geheime wapenbunker: Bijna drie ton wapens uit de Vietnamoorlog liggen nog steeds in dit kleine, verborgen museum. - Ho Thi Ky voedselstraat: Een aantal van de beste straatgerechten in Vietnam - Bitexco Financiële Toren: Uniek ontwerp gemodelleerd naar de afbeelding van een lotusknop die naar de hemel reikt. - Bình Tây Markt: oudste markt in Ho Chi Minhstad - Cholon: Grootste Chinatown van Vietnam - Jade Keizer Pagode: Een van de meest sfeervolle tempels vol met beelden van godheden & groteske helden. - Thien Hau Tempel: Tempel in Chinese stijl met een grote culturele & historische betekenis. Houd er rekening mee dat het niet gegarandeerd is dat je alle bezienswaardigheden in de lijst kunt bezoeken. Hoeveel plaatsen je kunt bezoeken hangt af van de lengte van de geboekte tour en hoeveel tijd je bij elke plaats doorbrengt. Na het boeken kun je de gedetailleerde route met je gids bespreken.

Hoogtepunten van Saigon met de auto

Hoogtepunten van Saigon met de auto

Ga op reis langs de levendige bezienswaardigheden van Saigon: Ben Thanh Markt (1914): Vang de levendige essentie van lokale marktactiviteiten met de eerste must-see attractie, met een overvloed aan artikelen waaronder keukengerei, souvenirs, kleding, eten en fruit. Saigon Notre Dame Basiliek (jaren 1870): Bewonder de neoromaanse schoonheid ontworpen door de Franse architect J. Bourad, met materialen geïmporteerd uit Frankrijk. Bekend als "Saigon kerk" of "Maagd Maria kerk", is het een favoriete plek voor pre-wedding foto's van lokale bruidsparen. Saigon Central Post Office (1891): Bewonder de verrassende architectuur, niet van Gustave Eiffel maar van Alfred Foulhoux. Dit historische postkantoor is een mix van functionaliteit en esthetiek. Herenigingspaleis: Verken dit betoverende paleis dat wordt omringd door uitgestrekte tuinen en geheime kamers, antieke meubels en een commandobunker verbergt. Naast de historische betekenis, kun je ook de architectonische waarden en Feng Shui sfeer waarderen. Oorlogsrestantenmuseum OF herenigingspaleis: Kies tussen het War Remnants Museum voor een beter begrip van de Amerikaanse oorlog in Vietnam of het iconische Reunification Palace, beroemd om zijn historische en architectonische betekenis. Jade Keizer Pagode (1909): Dompel jezelf onder in de spirituele sfeer van deze indrukwekkende pagode, gebouwd door de Chinese gemeenschap. Het is een heilige plaats voor lokale gelovigen en biedt een kans om getuige te zijn van de authentieke Aziatische aanbiddingscultuur en te bidden voor verschillende aspecten van het leven. Sluit je Saigon City Tour met de auto af, nadat je de rijke geschiedenis, diverse architectuur en culturele betekenis van deze iconische monumenten hebt ervaren.

Vanuit HCM: Cu Chi tunnels & Saigon - Geschiedenis van Vietnam

Vanuit HCM: Cu Chi tunnels & Saigon - Geschiedenis van Vietnam

Met deze reis kun je meer begrijpen over de geschiedenis van Vietnam door het waargebeurde verhaal op het bloedige slagveld, en je kunt de beroemdste plaatsen in Ho Chi Minh City ontdekken Om deze reis te beginnen, haalt onze gids je op voor je hotel. 1 Cu Chi Tunnels: -Cu Chi Tunnels zal de beste keuze voor je zijn om je meer te laten begrijpen over de geschiedenis van het Vietnamese volk. Een van de complexe netwerken van spinnenwebachtige tunnels staat bekend als de ondergrondse stad. -Je kunt zien hoe Vietnamese guerrilla's leefden, zich verzetten en vochten en hoe ze bladeren gebruikten om zich tijdens de oorlog te camoufleren en hoe ze de geheime schuilplaats creëerden. -Je krijgt de kans om de nauwe tunnel binnen te gaan om echt te voelen hoe Vietnamese guerrilla's op het bloedige slagveld vochten -Daarnaast kun je ook korte documentaires bekijken, authentieke beelden van de oorlog die door dappere cameraman zijn opgenomen -Daarnaast kun je schieten met echte kogels en echte beroemde geweren zoals AK-47 en M-60, .... -Tot slot proef je de smaak van tapioca die wordt gekookt door het Hoang Cam fornuis - een speciaal fornuis dat rook kan verbergen. 2 Saigon-stad -Je bezoekt de Ben Thanh Markt. Dit is een van de beroemdste markten in Ho Chi Minh, een van de plekken die de meeste toeristen trekt. Omdat deze plek duidelijk de bruisende activiteiten van een lokale markt kan beschrijven. Je kunt het enthousiasme van de verkopers voelen en overal diverse goederen vinden -Na de markt kun je genieten van de prachtige schoonheid van het Onafhankelijkheidspaleis. Je krijgt de kans om de luxueuze kamers te bewonderen die worden omringd door een grote tuin. - Je ontdekt geheime kamers - waar de president van Vietnam in de geschiedenis werkte, en kunt oude en zorgvuldige architectonische werken uit de Franse periode zien, maar zeer luxueus met unieke interieurs dure en zeldzame meubels, bovendien kun je meer begrijpen over de Vietnamese geschiedenis door middel van waargebeurde verhalen uit het verleden. Daarnaast ga je naar de Oorlogsmusea. In dit museum kun je zien hoe Vietnamese mensen vochten in de oorlog, samen met de wapens die ze gebruikten om te vechten, je kunt de pijn en het verlies voelen dat Vietnamese mensen leden tijdens de oorlog. -De volgende plek die je bezoekt is de Notre Dame kathedraal van Saigon. Deze kathedraal staat ook bekend als "Saigon Cathedral" of "Cathedral of the Virgin Mary" en is een favoriete plek voor lokale bruidsparen om trouwfoto's te maken. Je kunt er oude architectonische werken bewonderen die na vele jaren hetzelfde zijn gebleven -Je gaat naar het Central Post Office. Dit postkantoor is ontworpen door Gustave Eiffel - de man die beroemde werken als de Eiffeltoren heeft gemaakt. Je kunt hier in het centrum van Saigon klassieke architectuur en prachtige patronen uit de Franse tijd bewonderen. -Uiteindelijk kom je aan bij de Jade Keizer Pagode. Dit is een van de heiligste tempels om te bidden voor hun carrière of liefde, vooral voor het krijgen van baby's. Een bezoek aan deze tempel is een geweldige kans om de echte Aziatische aanbiddingscultuur te ontdekken. Einde Cu Chi Tunnels & Stadsrondleiding Saigon

Ontdek SaiGon met lokale gids - Stadsrondleiding Halve Dag

Ontdek SaiGon met lokale gids - Stadsrondleiding Halve Dag

Verken het bruisende aanbod van Saigon met deze iconische bestemmingen: Ben Thanh Markt: Opgericht in 1914, is het een bruisend centrum waar je de essentie van het lokale marktleven kunt vastleggen. Van keukengerei tot souvenirs, van kleding tot verse producten, het biedt een caleidoscoop aan goederen. Saigon Notre Dame Basiliek: Dit neoromaanse juweeltje is ontworpen door de Franse architect J. Bourad in de jaren 1870 en heeft geïmporteerde materialen uit Frankrijk. Ook wel de "kerk van Saigon" of de "kerk van de Maagd Maria" genoemd, is het een geliefde plek voor bruidsparen om herinneringen op te halen voor hun huwelijk. Saigon Centraal Postkantoor: Dit monument uit 1891, dat wordt toegeschreven aan Alfred Foulhoux en niet aan Gustave Eiffel, is een wonder van architectuur en blijft je verbazen. Het sierlijke ontwerp en de historische betekenis maken het een must-visit. Herenigingspaleis: Duik in de geschiedenis van dit grootse paleis, omringd door uitgestrekte tuinen. Ontdek de verborgen kamers, antieke meubels en een indrukwekkende bunker, die inzicht geven in het verleden van Vietnam en de architectonische pracht. Oorlogsrestenmuseum OF herenigingspaleis: Voor geschiedenisliefhebbers werpt het Oorlogsmuseum een licht op het turbulente verleden van Vietnam, met name de Amerikaanse oorlog. Het Reunification Palace staat symbool voor de geschiedenis en de architectonische betekenis van Saigon. Jade Keizer Pagode: Deze pagode, een spiritueel toevluchtsoord sinds 1909, is gebouwd door de Chinese gemeenschap en wordt vereerd door de lokale bevolking die op zoek is naar zegeningen voor carrièrevooruitgang, liefde en vruchtbaarheid. Dompel jezelf onder in het rijke tapijt van de Aziatische aanbiddingscultuur. Sluit je stadsrondleiding in Saigon per auto af, verrijkt met gedenkwaardige ervaringen en culturele inzichten.

Veelgestelde vragen over Chùa Ngọc Hoàng-Extreme sports & adrenaline

Welke andere activiteiten dan Chùa Ngọc Hoàng-Extreme sports & adrenaline zijn de moeite waard in Ho Chi Minhstad?

Andere onmisbare dingen om te doen in Ho Chi Minhstad:

De topbezienswaardigheden in Ho Chi Minhstad

Activiteiten in Chùa Ngọc Hoàng

Steden in Vietnam

Andere activiteiten in Chùa Ngọc Hoàng

Wil je alle activiteiten in Chùa Ngọc Hoàng bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.