De populairste activiteiten van Chubu regio

Van Tokio naar Mount Fuji: Hele dag tour en Hakone cruise

1. Van Tokio naar Mount Fuji: Hele dag tour en Hakone cruise

Ontdek de Japanse natuurwonderen Mt. Fuji en Hakone in 1 dag tijdens een rondleiding met gids. Stap weg van de drukte van Tokio en omring jezelf met de natuur terwijl je de hoogste berg van Japan bezoekt. Maak een ritje op de spannende Hakone Ropeway en geniet van een schilderachtige cruise op Lake Ashi. We beginnen de tour vanuit het centrum van Tokio, Shinjuku (Love statue) om 8 uur 's ochtends. Een comfortabele bus met airconditioning brengt je eerst helemaal naar het 5e station van Mt. Fuji, 2.000 meter boven de grond. Haal diep adem bij de prachtige natuur op Mt. Fuji terwijl je prachtige landschappen ziet. Voel ook de heilige sfeer bij de Japanse shinto Shrine! *Als we niet naar boven kunnen, gaan we naar het hoogst beschikbare punt op die dag en als het alleen het eerste station is of de oprit is gesloten, bezoeken we Oshino Hakkai of een alternatieve plek. Daarna brengt de bus je naar een lunchbuffet met een prachtig uitzicht op Mt. Fuji! Geniet van een Japans lunchbuffet met lokale verse ingrediënten zoveel je maar wilt! We nemen je ook mee naar een Japanse tuin met ninja's! Wandel door een traditionele Japanse tuin met een Japans landschap van Mt. Fuji. Misschien kun je op de foto met ninja's!!! *Vegetarische maaltijd, moslimvriendelijk is beschikbaar. Vraag dit aan wanneer je boekt. Na wat energie te hebben opgedaan, gaat de bus naar de omgeving van Hakone! We beginnen met "Owakudani", een vallei die ooit "Vallei van de Hel" werd genoemd. Het is nog steeds een actieve vulkaan waarvan je de stoom uit de grond kunt zien komen. We nemen een Hakone Ropeway, een opwindende ervaring met een geweldig uitzicht op de berg Hakone. Je ziet de rijke natuur van de berg en bij heldere hemel kun je zelfs Mt. Fuji zien! Deze kabelbaan brengt je naar Lake Ashi, een calderameer. Geniet van de verfrissende cruise op Lake Ashi en zie het prachtige natuurlijke landschap en Mt. Fuji. Mis niet om de Torii Poort te zien die op het water drijft! Het is nog niet voorbij! We eindigen bij Hakone Shrine, een van de beroemdste heiligdommen in de omgeving vanwege de fotogenieke rode torii poort die op het water drijft en "Torii of Peace" heet. Ja, dit is de poort die we vanaf de cruise zullen zien! Vraag je vriendelijke gids om foto's te maken die op je Facebook-foto kunnen! En vergeet niet je lege fles mee te nemen! Ga naar de hoofdschrijn, bid voor je gezondheid en haal wat bronwater waarvan gezegd wordt dat het je slechte geesten zuivert. Na een rustige tijd bij het heiligdom zal de bus een snelle stop maken bij Odawara Station en terugkeren naar Shinjuku Station, waar we rond 18.50 uur aankomen. Er zijn verschillende dagen dat deze tour eindigt op het Odawara station om files te vermijden. Lees voor meer informatie "Weet voordat je gaat".

Fuji en Kawaguchimeer: 1-daagse sightseeing-bustocht

2. Fuji en Kawaguchimeer: 1-daagse sightseeing-bustocht

Ontdek het landschap en de historische bezienswaardigheden rond het Kawaguchimeer tijdens een tour met gids vanuit Tokio. Bewonder het uitzicht op de berg Fuji terwijl je de traditionele huizen, prachtige pagodes en de kleurrijke bloemen en planten van Oishi Park ziet. Stap in de pendelbus of voeg je bij de excursie op het vertrekpunt in Shinjuku en ga op weg naar de omgeving van de berg Fuji. Op heldere dagen kun je Fuji tijdens de busrit al van verre zien. De eerste halte is bij één van de meest markante plekken in Japan: Arakurayama Sengen Park. Bewonder het fotogenieke uitzicht op de vijf symbolische pagodes met de berg Fuji op de achtergrond. Vervolgens rijd je vanaf de berg Arakurayama door naar het Kawaguchiko Craft Park, naast het Kawaguchimeer. Als je wilt, kun je hier de tijd nemen om te lunchen of langs het meer te wandelen met de berg Fuji weerspiegeld in het wateroppervlak. Daarna vertrek je richting het park Oishi, met seizoensgebonden natuur en veel verschillende soorten bloemen. Ten slotte stop je bij Saiko Iyashi no Sato Nenba, gelegen aan de oevers van het Saikomeer. Maak een wandeling door het dorp en bewonder de huizen met rieten daken, die je een kijkje in het leven in het oude Japan bieden. De dagtocht eindigt om 18:15 uur, wanneer je wordt afgezet in Shinjuku.

Vanuit Tokio: sightseeing-dagtour naar de berg Fuji

3. Vanuit Tokio: sightseeing-dagtour naar de berg Fuji

Ervaar de beroemdste bezienswaardigheden rond Mount Fuji. Leer meer over de Japanse geschiedenis en cultuur terwijl je geniet van de dramatische uitzichten rond de berg Fuji. Vertrek vanuit Tokio met de bus en kom aan bij Kawaguchiko Oishi Park waar je prachtige foto's kunt maken met het Kawaguchi meer en de berg Fuji op de achtergrond. Ga verder naar Arakura Sengen Park, gelegen halverwege Mount Arakura in Fujiyoshida in de prefectuur Yamanashi. Geniet van het panoramische uitzicht over de stad met de berg Fuji op de achtergrond en bewonder de kersenbloesems in de lente. Daarna ga je naar het 5e station (halverwege) van de berg Fuji, die 2300 m hoog is. Je kunt hier genieten van speciaal eten of unieke souvenirs kopen, met een zeer dicht uitzicht op de top van de berg Fuji. In de winter gaan we naar het Yamanakako Hananomiyako park om de zonsondergang van de Diamond Fuji te zien. De laatste plek is Oshino Hakkai, een van de beroemdste plekken in het Fujisan gebied. Je kunt er de 8 verschillende meren zien en het water van de berg Fuji proeven.

Tokio: Mt. Fuji, Hakone, cruise over het Ashimeer en de kogeltrein

4. Tokio: Mt. Fuji, Hakone, cruise over het Ashimeer en de kogeltrein

Beleef Mt. Fuji, de hoogste berg van Japan en opgenomen op de Werelderfgoedlijst in 2013. Geniet van de lunch voordat je Hakone bezoekt, dat beroemd is om zijn natuurlijke schoonheid en het adembenemende uitzicht over het Ashimeer. Stap eerst in een comfortabele bus met airconditioning en Wi-Fi die je naar het 5e station van Mt. Fuji brengt, 2.000 meter boven de grond. Stap uit en adem de natuur van Mt. Fuji en de heilige sfeer van de Japanse Shinto Shrine diep in. Daarna brengt de bus je naar een lunchbuffet met een prachtig uitzicht op Mt. Fuji! Geniet van een Japans lunchbuffet met lokale verse ingrediënten zoveel je maar wilt! We nemen je ook mee naar een Japanse tuin met ninja's! Wandel door een traditionele Japanse tuin met een Japans landschap van Mt. Fuji. Misschien kun je op de foto met ninja's!!! *Vegetarische maaltijd, moslimvriendelijk is beschikbaar. Vraag dit aan wanneer je boekt. Vervolgens brengt de bus je naar de omgeving van Hakone. Begin bij "Owakudani" een vallei die ooit de "Vallei van de Hel" werd genoemd, ooit en nog steeds een actieve vulkaan. Ervaar de geur van zwavel! Neem vanaf hier de Hakone Ropeway, een opwindende ervaring met een geweldig uitzicht op de berg Hakone. Bekijk de rijke natuur van de berg, en op een heldere dag, helemaal tot aan Mt. Fuji. Deze kabelbaan brengt je naar Lake Ashi, een calderameer waar je een boottocht maakt. Tenslotte sluit je je tour af bij Hakone Shrine. Bekijk de fotogenieke rode torii poort die op het water drijft en "Torii of Peace" wordt genoemd. Vul je lege fles bij de hoofdschrijn, bid voor je gezondheid en krijg bronwater waarvan wordt gezegd dat het je slechte geesten zuivert. Stap vervolgens in de bus richting Odawara Station en neem de Japanse kogeltrein, Shinkansen. Kom rond 18.00 uur terug in Tokio.

Osaka: toegangsticket teamLab Botanische Tuin

5. Osaka: toegangsticket teamLab Botanische Tuin

Bezoek de onlangs heropende Nagai Botanical Garden, die wordt gerund door het kunstcollectief teamLab als een hybride tuin en kunstruimte. Dwaal door het terrein met ongeveer 1.200 plantensoorten en geniet daarna van de interactieve kunstinstallaties die 's avonds tot leven komen. Slenter door de botanische tuinen, met een terrein van 240.000 vierkante meter en een breed scala aan plantensoorten om te bewonderen. Stop bij de centrale vijver en ontspan in de serene natuurlijke schoonheid van de tuinen. Als de avond valt, blijf dan om het unieke kunstproject van teamLab te ontdekken, dat onderzoekt hoe de natuur kunst kan worden. Het concept van het project is dat niet-materiële digitale technologie zoals lichtschermen de natuur in kunst kan veranderen zonder haar te schaden. Bekijk ongelooflijke lichtspektakels die actief interageren met de omringende natuur, dieren en bezoekers, en word zelf onderdeel van het kunstwerk terwijl je het ervaart.

Tokio: dagtocht naar Hakone en Fuji met boottocht, gondel en vulkaan

6. Tokio: dagtocht naar Hakone en Fuji met boottocht, gondel en vulkaan

Vertrek vanuit Shinjuku in Tokio naar het schilderachtige landschap van Hakone, vlak bij de berg Fuji. Stap aan boord van een fraai versierd piratenschip om te midden van het groen op het Ashinokomeer te genieten van het adembenemende uitzicht op de berg Fuji. Nadat je de berg vanaf het water hebt bekeken, neem je de Hakone-gondel naar de top van de Hakoneberg om Mount Fuji vanaf de top van een andere berg te bewonderen.  De Ohwakudani ('groot kokend dal') is een andere beroemde vulkaan, die 4.000 jaar geleden tot uitbarsting kwam, waarbij brandende witte zwavel ontsnapte. Probeer de lokale specialiteit, het zwartgekookte ei 'Kuro Tamago', en ontdek of er iets waar is van de legende dat dit ei je leven met zeven jaar verlengt. Kies in de middag voor een bezoek van ongeveer 2 uur aan de Gotemba Premium Outlet. Gotemba Premium Outlet is een van de grootste outlets van Japan, en je kunt de berg Fuji vanuit het winkelcentrum zien. De andere optie is om de beroemde warmwaterbron te ervaren, vanaf waar je ook van het uitzicht op de berg Fuji kunt genieten. Warmwaterbronnen zijn een belangrijk onderdeel van de Japanse cultuur en zijn daarom ook erg geliefd onder toeristen die meer willen weten over de lokale tradities. Rond 18:00 uur vertrek je weer richting Shinjuku. 

Tokio: Mount Fuji-gebied, Oshino Hakkai en Kawaguchi-meertour

7. Tokio: Mount Fuji-gebied, Oshino Hakkai en Kawaguchi-meertour

Verken het Japanse platteland tijdens een dagtour vanuit Tokio. Bewonder het panoramische uitzicht op de iconische berg Fuji vanuit het Arakurayama Sengen Park, stop bij Oshino Hakkai en ontvang Instagram-waardige foto's vanaf het Kawaguchiko Station. Ontmoet je chauffeur in Tokio en ga richting de berg Fuji. Stop bij de internetberoemde attractie Arakurayama Sengen Park, voor een prachtig panoramisch uitzicht op de berg Fuji. Beklim de 397 treden nabij de grote zaal om de 5 verdiepingen hoge Chureito-pagode te zien. Ga verder naar de Hikawa Clock Shop Street. Ontsnap aan de stedelijke drukte en bereik de 'Stairway to Mt. Fuji', een sereen pad dat naar de iconische berg leidt. Deze rustige weg, die lijkt op een trap naar de wolken, brengt je dichter bij de majestueuze Fuji. Mis de op Instagram bekende Hikawa Clock Shop niet, waar de samensmelting van Japanse straten en de prachtige achtergrond van de berg Fuji een schilderachtige ervaring creëren. Ga vervolgens verder naar Oshino Hakkai, 8 heldere bronnen gevormd door het smelten van de sneeuw van de berg Fuji. Proef het frisse water en krijg Instagramwaardige foto's. Vervolg je reis totdat je de Lawson Convenience Store bereikt, die onlangs beroemd is geworden op Instagram vanwege zijn pittoreske uitzicht op de berg Fuji. Nadat u uw foto's heeft gemaakt, kunt u in de winkel genieten van een ijsje of een warme snack. Sluit uw tour af met een stop bij Lake Kawaguchi. Bezoek, afhankelijk van het seizoen, Oishi Park of Maples Corridor. Bewonder de vele kleuren van de bloemen en planten in Oishi Park, met de berg Fuji in de verte torenhoog voordat je terugkeert naar Tokio.

Japan: Japan Rail Pass voor 7, 14 of 21 dagen

8. Japan: Japan Rail Pass voor 7, 14 of 21 dagen

Haal het gedoe uit uw vakantievervoer met de Japan Rail Pass. Verken het hele land met slechts één kaartje en maak een ritje in de beroemde Shinkansen-kogeltrein. Reis van Tokio naar Kyoto, van Osaka naar Hiroshima en van Hokkaido naar Kyushu - Japan is jouw oester met een pas voor 7, 14 of 21 dagen. Laat uw voucher naar uw huis- of kantooradres sturen, wissel deze vervolgens in voor uw echte Japan Rail Pass op een groot treinstation of internationale luchthaven in Japan en begin met reizen. Gebruik het gratis gidsboekje om het beste uit je Japan-reis te halen, dankzij insidertips en treindetails. Reis zoveel u wilt gedurende 7, 14 of 21 opeenvolgende dagen. De pas is inclusief: • Alle shinkansen-bullettreinen van de Japan Rail Group, behalve de vertrekkende Nozomi en Mizuho • Alle Japan Rail Group limited express, express, rapid, local, treinen en Bus Rapid Transit in Tohoku • Tokyo Monorail tussen Haneda airport en Hamamatsucho station (geen verbinding met Narita) • Aomori-spoorwegdiensten tussen Aomori en Hachinohe (enkele uitzonderingen) • Ishikawa-spoorwegdiensten tussen Kanazawa en Tsubata (alleen lokaal, beperkte vertrekken) • Ainokaze Toyama-spoorwegdiensten tussen Toyama en Takaoka (alleen lokale vertrekken) • Alle lokale lijnen van Japan Rail Bus (enkele uitzonderingen, geen expresdiensten), inclusief diensten van JR Hokkaido Bus, JR Bus Tohoku, JR Bus Kanto, JR Tokai Bus, West Japan JR Bus, Chugoku JR Bus, JR Shikoku Bus en JR Kyushu-bus • JR-West veerdienst tussen Miyajima en Miyajimaguchi (JR-station bij de pier met veerdiensten naar Miyajima)

Van Tokio: begeleide dagtocht naar Hakone, Owakudani en Mt. Fuji

9. Van Tokio: begeleide dagtocht naar Hakone, Owakudani en Mt. Fuji

Als je wilt genieten van een ontspannende dag weg van de drukte van Tokio, dan is deze eendaagse tour naar Hakone, Owakudani en Mt. Fuji precies wat je nodig hebt. Stap in de bus vanuit Shinjuku, het hart van deze drukke stad. De bus haalt je uit je routine en laat je frisse lucht inademen aan het meer in het Hakone-gebied. Begin uw dagtocht door te cruisen met het beroemde Hakone-piratenschip. Dit prachtige schip brengt je in 25 minuten van de Motohakone-pier naar de Togendai-pier. Verwen uw ogen met zijn magnifieke exterieur- en interieurontwerp. Nadat je onder de indruk bent geraakt van het piratenschip, rust je een beetje uit tijdens de lunch. Maak je klaar om versteld te staan van het uitzicht vanaf de Hakone-kabelbaan. Na de lunch brengt deze tour je in 30 minuten van Togendai naar Owakudani met behulp van de Hakone-kabelbaan. Het heeft het hele jaar door een kenmerkend uitzicht voor elk seizoen. Het gebied rond de krater die is ontstaan door de laatste uitbarsting van de berg Hakone, die ongeveer 3000 jaar geleden plaatsvond, staat bekend als Owakudani. Zwaveldampen, warmwaterbronnen en hete rivieren kunnen worden ervaren in een groot deel van de regio, die momenteel een actief vulkanisch gebied is. Op een heldere dag biedt Owakudani ook een fantastische glimp van de berg Fuji. Bij aankomst op Mount Fuji 5th Station, besteed je 40 minuten aan het ontdekken en genieten van het adembenemende uitzicht op Japan. De spectaculaire Mt.Fuji, een bekend symbool van Japan met een hoogte van 3776 meter, is in de hele Japanse geschiedenis onderwerp geweest van literatuur en kunst. Daarna wordt u teruggebracht naar Tokio.

Tokio: Dagtocht naar Mt.Fuji, Oshino Hakkai en Onsen Hot Spring

10. Tokio: Dagtocht naar Mt.Fuji, Oshino Hakkai en Onsen Hot Spring

Ga op een schilderachtige Odyssee Begin je avontuur met een mooie rit van Tokio naar de berg Fuji, de hoogste berg van Japan en een actieve vulkaan. Geniet van een comfortabele rit met airconditioning, begeleid door een deskundige gids die vloeiend Engels, Japans of Chinees spreekt. Terwijl je richting de iconische berg klimt, stop je bij het 5e station, halverwege gelegen. Bewonder hier het ontzagwekkende uitzicht op het platteland en voel de majestueuze schoonheid van de berg Fuji van dichtbij. Als je tussen december en april aan deze tour begint, bezoek dan het Arakurayama Sengen Park. Deze internetsensatieplek staat bekend als een van de ‘21 plaatsen die fotografen over de hele wereld moeten bezoeken voordat ze sterven.’ Beklim hier 397 treden en bekijk de 5 verdiepingen tellende Chureito-pagode, een bezienswaardigheid die je niet mag missen. Oshino Hakkai-vijvers en traditionele Japanse onsen Post Mount Fuji, dompel jezelf onder in de rustige schoonheid van Oshino Hakkai. Bezoek de heilige reeks van 8 vijvers gevuld met kristalhelder water afkomstig van de smeltende sneeuw van de berg Fuji. De zuiverheid van dit water staat bekend, wordt beschouwd als een van de beste in Japan en wordt gebruikt in heilige Shinto-rituelen. Maak vervolgens een keuze tussen genieten van een traditionele Japanse Onsen (warmwaterbron) of winkeltherapie in een bruisend outlet-winkelcentrum. Als u voor de Onsen kiest, bereid u dan voor op een reinigingsritueel dat zowel fysieke ontspanning als spirituele verjonging belooft. Als winkelen aantrekkelijker is, duik dan in een wereld van internationale en lokale merken die kortingsprijzen aanbieden. Deze harmonieuze mix van serene natuurlijke schoonheid en boeiende culturele traditie maakt deze tour tot een absolute must voor elke reislustige ziel.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Chubu regio

Topactiviteiten

Chubu regio: de topbezienswaardigheden

Alle activiteiten

289 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

In de buurt van Chubu regio

Meer zien

Veelgestelde vragen over Chubu regio

Wat zijn de topattracties van Chubu regio?

De topattracties van Chubu regio zijn:

Andere activiteiten in Chubu regio

Wil je alle activiteiten in Chubu regio bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Chubu regio

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.319 beoordelingen

Zeer mooie dag met zeer mooi uitzicht op de berg Fuji, uitzonderlijke panorama's... De enige kleine spijt is de tijd die ik te lang heb doorgebracht om te winkelen (1u30...) Ik had liever bijvoorbeeld 15-30 minuten meer besteed aan het meer van Kawaguchi ...het was zo mooi!! Mijn beoordeling van 4 sterren en niet daarom 5... Verder was het perfect, gids Aan de top!