Chubu regio
Boten & jachten

Boten & jachten
19 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Chubu regio

Chubu regio

Chubu regio Boten & jachten: onze aanbevelingen

Tokio: Mt. Fuji, Hakone, cruise over het Ashimeer en de kogeltrein

Tokio: Mt. Fuji, Hakone, cruise over het Ashimeer en de kogeltrein

Beleef Mt. Fuji, de hoogste berg van Japan en opgenomen op de Werelderfgoedlijst in 2013. Geniet van de lunch voordat je Hakone bezoekt, dat beroemd is om zijn natuurlijke schoonheid en het adembenemende uitzicht over het Ashimeer. Stap eerst in een comfortabele bus met airconditioning en Wi-Fi die je naar het 5e station van Mt. Fuji brengt, 2.000 meter boven de grond. Stap uit en adem de natuur van Mt. Fuji en de heilige sfeer van de Japanse Shinto Shrine diep in. *Als je niet verder kunt dan het 4e station, bezoeken we Oshino Hakkai of een alternatieve plaats. Daarna brengt de bus je naar een lunchbuffet met een prachtig uitzicht op Mt. Fuji! Geniet van een Japans lunchbuffet met lokale verse ingrediënten zoveel je maar wilt! We nemen je ook mee naar een Japanse tuin met ninja's! Wandel door een traditionele Japanse tuin met een Japans landschap van Mt. Fuji. Misschien kun je op de foto met ninja's!!! *Vegetarische maaltijd, moslimvriendelijk is beschikbaar. Vraag dit aan wanneer je boekt. Vervolgens brengt de bus je naar de omgeving van Hakone. Begin bij "Owakudani" een vallei die ooit de "Vallei van de Hel" werd genoemd, ooit en nog steeds een actieve vulkaan. Ervaar de geur van zwavel! Neem vanaf hier de Hakone Ropeway, een opwindende ervaring met een geweldig uitzicht op de berg Hakone. Bekijk de rijke natuur van de berg, en op een heldere dag, helemaal tot aan Mt. Fuji. Deze kabelbaan brengt je naar Lake Ashi, een calderameer waar je een boottocht maakt. Stap vervolgens in de bus richting Odawara Station en neem de Japanse kogeltrein, Shinkansen. Kom rond 18.00 uur terug in Tokio.

Vanuit Tokio: Bezienswaardigheden op Mt. Fuji voor een hele dag

Vanuit Tokio: Bezienswaardigheden op Mt. Fuji voor een hele dag

Ervaar de beroemdste bezienswaardigheden rond Mount Fuji. Leer meer over de Japanse geschiedenis en cultuur terwijl je geniet van de dramatische uitzichten rond de berg Fuji. Vertrek vanuit Tokio met de bus en kom aan bij Kawaguchiko Oishi Park waar je prachtige foto's kunt maken met het Kawaguchi meer en de berg Fuji op de achtergrond. Ga verder naar Arakura Sengen Park, gelegen halverwege Mount Arakura in Fujiyoshida in de prefectuur Yamanashi. Geniet van het panoramische uitzicht over de stad met de berg Fuji op de achtergrond en bewonder de kersenbloesems in de lente. Daarna volgt Oshino Hakkai, een van de beroemdste plekken in het Fujisan gebied. Je kunt er de 8 verschillende meren zien en het water van de berg Fuji proeven. Als laatste ga je naar het 5e station (halverwege) van de berg Fuji, die 2300 m hoog is. Je kunt hier genieten van speciaal eten of unieke souvenirs kopen, met een zeer dicht uitzicht op de top van de berg Fuji. In de winter gaan we naar het 4e station/Mt. Fuji 1e station of het Yamanakako Hananomiyako park om de zonsondergang te zien.

Tokio: Mount Fuji en Lake Kawaguchi Scenic 1-daagse bustour

Tokio: Mount Fuji en Lake Kawaguchi Scenic 1-daagse bustour

Ontdek het landschap en de historische bezienswaardigheden rond het Kawaguchimeer tijdens een rondleiding vanuit Tokio. Bewonder het uitzicht op Mount Fuji terwijl je traditionele huizen, prachtige pagodes en de kleurrijke bloemen en planten van Oishi Park ziet. Neem deel aan de tour in het hart van Tokio, vertrekpunt Shinagawa of Shinjuku, en ga op weg naar het gebied van Mt. Fuji. Op heldere dagen kun je Mt. Fuji al van verre zien tijdens de busrit. Maak de eerste stop bij een van de meest iconische plekken van Japan: Arakurayama Sengen Park. Bewonder het beeldschone uitzicht op de 5 symbolische pagodes met de berg Fuji op de achtergrond. Ga verder vanaf de Arakurayama berg naar het Kawaguchiko ambachtspark direct naast het Kawaguchi meer. We bereiden een lunchpakket met wijnrundvlees of Houtou noodles naar keuze. Als je wilt, kun je na de lunch een wandeling maken rond het meer en genieten van het prachtige uitzicht op de weerspiegeling van Mount Fuji in het water. Ga hierna naar het Oishi park dat een seizoensgebonden landschap biedt met verschillende soorten bloemen. Stop tot slot bij Saiko Iyashi no Sato Nenba dat aan de oevers van het Saikomeer ligt. Wandel door het dorp en bewonder de huizen met rieten daken die je een kijkje geven in het leven in het Japan van vroeger. Sluit de tour af om 18:00 uur wanneer je wordt afgezet in Shinjuku.

Van Tokio naar Mount Fuji: Hele dag tour en Hakone cruise

Van Tokio naar Mount Fuji: Hele dag tour en Hakone cruise

Ontdek de Japanse natuurwonderen van Mt. Fuji en Hakone in 1 dag tijdens een rondleiding. Stap weg van de drukte van Tokio en omring jezelf met de natuur terwijl je de hoogste berg van Japan bezoekt. Maak een ritje op de spannende Hakone Ropeway en geniet van een schilderachtige cruise op Lake Ashi. We beginnen de tour vanuit het centrum van Tokio, Shinjuku (Love statue) om 8 uur 's ochtends. Een comfortabele bus met airconditioning brengt je eerst helemaal naar het 5e station van Mt. Fuji, 2.000 meter boven de grond. Haal diep adem bij de prachtige natuur op Mt. Fuji terwijl je prachtige landschappen ziet. Voel ook de heilige sfeer bij de Japanse shinto Shrine! *Als je niet verder kunt dan het 4e station, bezoeken we Oshino Hakkai of een alternatieve plaats. Daarna brengt de bus je naar een lunchbuffet met een prachtig uitzicht op Mt. Fuji! Geniet van een Japans lunchbuffet met lokale verse ingrediënten zoveel je maar wilt! Wandel door een traditionele Japanse tuin met een Japans landschap van Mt. Fuji. *Vegetarische maaltijd, moslimvriendelijk is beschikbaar. Vraag dit aan wanneer je reserveert. Na wat energie te hebben opgedaan, gaat de bus naar de omgeving van Hakone! We beginnen met "Owakudani", een vallei die ooit "Vallei van de Hel" werd genoemd. Het is nog steeds een actieve vulkaan waarvan je de stoom uit de grond kunt zien komen. We nemen een Hakone Ropeway, een opwindende ervaring met een geweldig uitzicht op de berg Hakone. Je ziet de rijke natuur van de berg en bij heldere hemel kun je zelfs Mt. Fuji zien! Deze kabelbaan brengt je naar Lake Ashi, een calderameer. Geniet van de verfrissende cruise op Lake Ashi en zie het prachtige natuurlijke landschap en Mt. Fuji. Mis niet om de Torii Poort te zien die op het water drijft! Na de cruise maakt de bus een korte stop bij het Odawara Station en rijdt dan terug naar het Shinjuku Station, waar je rond 18.50 uur aankomt. Er zijn verschillende dagen dat deze tour eindigt op het Odawara station om files te vermijden. Lees voor meer informatie "Weet voordat je gaat".

Vanuit Tokio: Dagtrip met gids naar het meer van Kawaguchi en Mt. Fuji

Vanuit Tokio: Dagtrip met gids naar het meer van Kawaguchi en Mt. Fuji

Ontsnap aan de drukte van Tokio voor een ontspannende pauze op Mt. Fuji tijdens deze dagtrip met een gids. Bezoek Lake Kawaguchi, de Mt. Fuji Panoramic Ropeway en Oshino Hakkai. Ga na de ontmoeting met je gids naar de populaire Instagram-waardige plek bij Mount Fuji-een Lawson buurtwinkel voor Kawaguchi Station. Ervaar de unieke schoonheid van Mt. Fuji en ontvang een gratis ijsje of warme drank op deze locatie. Verrijk je ervaring met een matcha sessie. Doe mee aan een matcha-making ervaring met lokale instructeurs, geniet van een kopje en dompel je onder in de authentieke Japanse cultuur. Na de matcha-ervaring kun je naar de oevers van het Kawaguchimeer gaan om een schilderachtige foto van Mt. Fuji te maken. Lake Kawaguchi ligt op een hoogte van 830 meter en heeft een oppervlakte van 5,7 vierkante kilometer. Bewonder de kronkelende en ingewikkelde kustlijn met talloze uitkijkpunten om Mt. Fuji te bewonderen. Leg de fascinerende weerspiegeling van Mt. Fuji in het water van het meer vast. Stap vervolgens op de Mt. Fuji Panoramic Ropeway en geniet onderweg van prachtige landschappen. Ga verder naar het observatiedek, dat op 1075 meter hoogte ligt en dient als de beste locatie voor een panoramisch uitzicht op Mt. Fuji en het Kawaguchimeer. Op heldere dagen kun je ook de Zuidelijke Alpen zien. Wandel vervolgens door Oshino Hakkai, gelegen temidden van de bronnengroep tussen het Yamanaka meer en het Kawaguchi meer in de Yamanashi prefectuur. Het heeft zijn naam te danken aan de harmonieuze opstelling van acht heldere bronnen. Deze bronnen vormen samen met de majestueuze Mt. Fuji een prachtig landschap. Daarna volg je je gids voor de terugreis naar Tokio.

Tokio: Dagtrip naar het Mt.Fuji gebied, Oshino Hakkai & Kawaguchi meer

Tokio: Dagtrip naar het Mt.Fuji gebied, Oshino Hakkai & Kawaguchi meer

Verken het Japanse platteland tijdens een dagtour vanuit Tokio. Bewonder het panoramische uitzicht op de iconische berg Fuji vanuit het Arakurayama Sengen Park, stop bij Oshino Hakkai en ontvang Instagram-waardige foto's vanaf het Kawaguchiko Station. Ontmoet je chauffeur in Tokio en ga richting de berg Fuji. Stop bij de internetberoemde attractie Arakurayama Sengen Park, voor een prachtig panoramisch uitzicht op de berg Fuji. Beklim de 397 treden nabij de grote zaal om de 5 verdiepingen hoge Chureito-pagode te zien. Ga verder naar de Hikawa Clock Shop Street. Ontsnap aan de stedelijke drukte en bereik de 'Stairway to Mt. Fuji', een sereen pad dat naar de iconische berg leidt. Deze rustige weg, die lijkt op een trap naar de wolken, brengt je dichter bij de majestueuze Fuji. Mis de op Instagram bekende Hikawa Clock Shop niet, waar de samensmelting van Japanse straten en de prachtige achtergrond van de berg Fuji een schilderachtige ervaring creëren. Ga vervolgens verder naar Oshino Hakkai, 8 heldere bronnen gevormd door het smelten van de sneeuw van de berg Fuji. Proef het frisse water en krijg Instagramwaardige foto's. Vervolg je reis totdat je de Lawson Convenience Store bereikt, die onlangs beroemd is geworden op Instagram vanwege zijn pittoreske uitzicht op de berg Fuji. Nadat u uw foto's heeft gemaakt, kunt u in de winkel genieten van een ijsje of een warme snack. Sluit uw tour af met een stop bij Lake Kawaguchi. Bezoek, afhankelijk van het seizoen, Oishi Park of Maples Corridor. Bewonder de vele kleuren van de bloemen en planten in Oishi Park, met de berg Fuji in de verte torenhoog voordat je terugkeert naar Tokio.

Vanuit Tokio: Mt. Fuji 5, Oshino Hakkai & Onsen Hele dagtrip

Vanuit Tokio: Mt. Fuji 5, Oshino Hakkai & Onsen Hele dagtrip

Ga op een schilderachtige odyssee Begin je avontuur met een schilderachtige rit van Tokio naar Mount Fuji, de hoogste top van Japan en een actieve vulkaan. Geniet van een comfortabele rit met airconditioning onder begeleiding van een deskundige gids. Als je opstijgt naar de iconische berg, stop je halverwege bij het 5e Station. Bewonder hier het ontzagwekkende uitzicht op het platteland en voel de majestueuze schoonheid van Mount Fuji van dichtbij. Als je tussen december en april aan deze tocht begint, bezoek dan het Arakurayama Sengen Park. Deze internetsensatie staat bekend als een van de '21 plaatsen die fotografen over de hele wereld moeten bezoeken voordat ze sterven'. Beklim hier de 397 treden en bekijk de 5 verdiepingen tellende Chureito Pagode, een bezienswaardigheid die je niet mag missen. Oshino Hakkai Vijvers & Traditionele Japanse Onsen Dompel je na Mount Fuji onder in de rustgevende schoonheid van Oshino Hakkai. Bezoek de heilige reeks van 8 vijvers gevuld met kristalhelder water afkomstig van de smeltende sneeuw van de berg Fuji. De zuiverheid van dit water is beroemd, wordt beschouwd als een van de beste in Japan en wordt gebruikt in heilige Shinto-rituelen. Vervolgens kun je kiezen tussen een traditionele Japanse Onsen (warmwaterbron) of een bezoek aan een winkelcentrum. Als je voor de Onsen kiest, bereid je dan voor op een reinigingsritueel dat zowel lichamelijke ontspanning als spirituele verjonging belooft. Deze harmonieuze mix van serene natuurlijke schoonheid en boeiende culturele tradities maakt deze tour een absolute must voor elke reislustige ziel.

Fuji-Q Highland Amusement Park: dagkaart

Fuji-Q Highland Amusement Park: dagkaart

De Fuji-Q One-Day Pass (inclusief Fuji-Q en Thomas Land) geeft je de hele dag toegang tot Fuji-Q Highland en onbeperkte toegang tot attracties. Maak je klaar om je hart te laten racen terwijl je Fuji-Q Highland verkent, waar je kunt genieten van vier grote achtbanen met de iconische berg Fuji op de achtergrond. Ga helemaal op in Fujiyama, de hoogste en snelste achtbaan, de 10e snelste, 8e hoogste en 5e langste rit ter wereld. Bekijk Do-dodonpa's nieuwe verticale lus en 's werelds snelste acceleratie van een achtbaan, met een snelheid van 111,9 mijl per uur in 1,6 seconden. Takabisha staat bekend om zijn valhoek van 121 graden, de steilste achtbaan ter wereld. Op Eejanaika kun je het leven in 4-D ervaren. Als je niet op een spannende achtbaanrit bent, bekijk dan het Labyrinth of Fear, attracties met anime-thema en kindvriendelijke attracties.

Osaka: toegangsticket teamLab Botanische Tuin

Osaka: toegangsticket teamLab Botanische Tuin

Bezoek de onlangs heropende Nagai Botanical Garden, die wordt gerund door het kunstcollectief teamLab als een hybride tuin en kunstruimte. Dwaal door het terrein met ongeveer 1.200 plantensoorten en geniet daarna van de interactieve kunstinstallaties die 's avonds tot leven komen. Slenter door de botanische tuinen, met een terrein van 240.000 vierkante meter en een breed scala aan plantensoorten om te bewonderen. Stop bij de centrale vijver en ontspan in de serene natuurlijke schoonheid van de tuinen. Als de avond valt, blijf dan om het unieke kunstproject van teamLab te ontdekken, dat onderzoekt hoe de natuur kunst kan worden. Het concept van het project is dat niet-materiële digitale technologie zoals lichtschermen de natuur in kunst kan veranderen zonder haar te schaden. Bekijk ongelooflijke lichtspektakels die actief interageren met de omringende natuur, dieren en bezoekers, en word zelf onderdeel van het kunstwerk terwijl je het ervaart.

Japan: Japan Rail Pass voor 7, 14 of 21 dagen

Japan: Japan Rail Pass voor 7, 14 of 21 dagen

Haal het gedoe uit uw vakantievervoer met de Japan Rail Pass. Verken het hele land met slechts één kaartje en maak een ritje in de beroemde Shinkansen-kogeltrein. Reis van Tokio naar Kyoto, van Osaka naar Hiroshima en van Hokkaido naar Kyushu - Japan is jouw oester met een pas voor 7, 14 of 21 dagen. Laat uw voucher naar uw huis- of kantooradres sturen, wissel deze vervolgens in voor uw echte Japan Rail Pass op een groot treinstation of internationale luchthaven in Japan en begin met reizen. Gebruik het gratis gidsboekje om het beste uit je Japan-reis te halen, dankzij insidertips en treindetails. Reis zoveel u wilt gedurende 7, 14 of 21 opeenvolgende dagen. De pas is inclusief: • Alle shinkansen-bullettreinen van de Japan Rail Group, behalve de vertrekkende Nozomi en Mizuho • Alle Japan Rail Group limited express, express, rapid, local, treinen en Bus Rapid Transit in Tohoku • Tokyo Monorail tussen Haneda airport en Hamamatsucho station (geen verbinding met Narita) • Aomori-spoorwegdiensten tussen Aomori en Hachinohe (enkele uitzonderingen) • Ishikawa-spoorwegdiensten tussen Kanazawa en Tsubata (alleen lokaal, beperkte vertrekken) • Ainokaze Toyama-spoorwegdiensten tussen Toyama en Takaoka (alleen lokale vertrekken) • Alle lokale lijnen van Japan Rail Bus (enkele uitzonderingen, geen expresdiensten), inclusief diensten van JR Hokkaido Bus, JR Bus Tohoku, JR Bus Kanto, JR Tokai Bus, West Japan JR Bus, Chugoku JR Bus, JR Shikoku Bus en JR Kyushu-bus • JR-West veerdienst tussen Miyajima en Miyajimaguchi (JR-station bij de pier met veerdiensten naar Miyajima)

Veelgestelde vragen over Boten & jachten in Chubu regio

Welke andere activiteiten dan Boten & jachten zijn de moeite waard in Chubu regio?

Andere onmisbare dingen om te doen in Chubu regio:

De topbezienswaardigheden in Chubu regio

Activiteiten in Chubu regio

Steden in Chubu regio

Andere activiteiten in Chubu regio

Wil je alle activiteiten in Chubu regio bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.