De populairste activiteiten van Chugoku

Van Hiroshima: Hiroshima en Miyajima Island 1-daagse bustour

1. Van Hiroshima: Hiroshima en Miyajima Island 1-daagse bustour

Bezoek Hiroshima Peace Memorial Park om de A-Bomb Dome te zien, een gedenkteken in de ruïnes van een gebouw dat is beschadigd door de atoomontploffing. Reis per veerboot naar het eiland Miyajima, de locatie van de Itsukushima Shinto-schrijn, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Geniet van een Japanse pannenkoek of Okonomiyaki als lunch. Kom naar het ontmoetingspunt en stap in de bus om te vertrekken vanaf het station van Hiroshima. Ga eerst naar Hiroshima Peace Memorial Park om de A-Bomb Dome te bezoeken, de ruïne van een voormalig gebouw, dat nu het Hiroshima Peace Memorial is. Leer meer over de tragische gevolgen van nucleaire oorlogsvoering en het belang van vrede. Probeer een authentieke Okonomiyaki of Japanse pannenkoek in Hiroshima-stijl met varkensvlees, kool, taugé en noedels in de stad Hiroshima. Neem daarna een veerboot naar het eiland Miyajima, een klein eiland in de baai van Hiroshima. Bekijk de beroemde Itsukushima-schrijn, een Shinto-schrijn en een beroemde rode poort die in de zee lijkt te drijven.

Van Osaka of Kyoto: Hiroshima en Miyajima trein- en bustour

2. Van Osaka of Kyoto: Hiroshima en Miyajima trein- en bustour

Vertrek vanuit Osaka of Kyoto op een dagtrip naar Hiroshima om de ontnuchterende Atomic Bomb Dome en het opbeurende Itsukushima-heiligdom te bezoeken. Leun achterover en ontspan in een ultrasnelle trein vanaf uw startpunt, en geniet vervolgens van het comfort van een tourbus terwijl u Hiroshima bezoekt. Ontmoet je gids en ga naar je bullet train, ook wel bekend als shinkansen, om je een weg te banen naar Hiroshima. Eenmaal aangekomen stapt u op uw tourbus om uw bezoek aan de belangrijkste attracties en werelderfgoedlocaties van de stad te beginnen. Ga eerst naar de Atomic Bomb Dome in Hiroshima Peace Memorial Park. Zie en voel het gewicht van de effecten van nucleaire oorlogsvoering uit de eerste hand, terwijl je naar de vervallen koepel voor je kijkt. Lunch is Authentieke Okonomiyaki in Hiroshima-stijl, gegarneerd met varkensvlees, kool, taugé en noedels (*in vermeld zoals opgenomen in het plan) Ga vervolgens terug naar de bus en begeef je naar de veerboot naar het eiland Miyajima. Eenmaal daar, bewonder je een van de mooiste locaties in Japan, de Itsukushima-schrijn. Wandel over het eiland, bekend als de historische plaats van Shinto, letterlijk vertaald als "de weg van de goden", en geniet van het vredige landschap. Beëindig uw dag door met de ultrasnelle trein terug te gaan naar Osaka of Kyoto.

Japan: Japan Rail Pass voor 7, 14 of 21 dagen

3. Japan: Japan Rail Pass voor 7, 14 of 21 dagen

Haal het gedoe uit uw vakantievervoer met de Japan Rail Pass. Verken het hele land met slechts één kaartje en maak een ritje in de beroemde Shinkansen-kogeltrein. Reis van Tokio naar Kyoto, van Osaka naar Hiroshima en van Hokkaido naar Kyushu - Japan is jouw oester met een pas voor 7, 14 of 21 dagen. Laat uw voucher naar uw huis- of kantooradres sturen, wissel deze vervolgens in voor uw echte Japan Rail Pass op een groot treinstation of internationale luchthaven in Japan en begin met reizen. Gebruik het gratis gidsboekje om het beste uit je Japan-reis te halen, dankzij insidertips en treindetails. Reis zoveel u wilt gedurende 7, 14 of 21 opeenvolgende dagen. De pas is inclusief: • Alle shinkansen-bullettreinen van de Japan Rail Group, behalve de vertrekkende Nozomi en Mizuho • Alle Japan Rail Group limited express, express, rapid, local, treinen en Bus Rapid Transit in Tohoku • Tokyo Monorail tussen Haneda airport en Hamamatsucho station (geen verbinding met Narita) • Aomori-spoorwegdiensten tussen Aomori en Hachinohe (enkele uitzonderingen) • Ishikawa-spoorwegdiensten tussen Kanazawa en Tsubata (alleen lokaal, beperkte vertrekken) • Ainokaze Toyama-spoorwegdiensten tussen Toyama en Takaoka (alleen lokale vertrekken) • Alle lokale lijnen van Japan Rail Bus (enkele uitzonderingen, geen expresdiensten), inclusief diensten van JR Hokkaido Bus, JR Bus Tohoku, JR Bus Kanto, JR Tokai Bus, West Japan JR Bus, Chugoku JR Bus, JR Shikoku Bus en JR Kyushu-bus • JR-West veerdienst tussen Miyajima en Miyajimaguchi (JR-station bij de pier met veerdiensten naar Miyajima)

A-gebombardeerde Trein 653 Entry & VR Tour in Peace Memorial Park

4. A-gebombardeerde Trein 653 Entry & VR Tour in Peace Memorial Park

Vertrek vanaf het station van Hiroshima met trein nr. 653, die is gebombardeerd met een bomaanslag, die ten tijde van het bombardement opnieuw in de originele verf is geverfd. Bezoek de A-bombardementen terwijl je luistert naar uitleg van gidsen en monitoren die in de auto zijn geïnstalleerd met foto's en video's uit de tijd van de A-bombardementen op belangrijke locaties. Neem de Hijiyama-lijn, waar het kledingdepot van het Hiroshima-leger zich bevindt, en stap uit bij Atomic Bomb Dome-mae via het zwaar beschadigde centrum van de stad Hiroshima. Je loopt naar het Hiroshima City Peace Memorial Park Rest House, waar je de overgang van vóór de atoombom naar het heden in Hiroshima in VR zult ervaren, en leert over de gebeurtenissen die plaatsvonden in het centrum van Hiroshima City nabij het hypocentrum. Aan het einde van de rondleiding kunnen deelnemers hun gedachten over vrede naar buiten brengen, de weg naar herstel dieper dan ooit tevoren ervaren en nadenken over de kostbaarheid van vrede.

Japan: eSim mobiel data-abonnement

5. Japan: eSim mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Japan probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Japan. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u geen verbinding kunt maken met internet nadat u deze eSIM hebt geïnstalleerd, volgt u de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Te gebruiken vervoerders: Docomo(IIJ) APN (naam toegangspunt): vmobile.jp

Hiroshima: Helikoptercruise

6. Hiroshima: Helikoptercruise

【Helikoptertour van 8 minuten door de stad Hiroshima】 Vaar met een helikopter over het Hiroshima-monument. Dit is een helikoptertour van 8 minuten rond het Peace Memorial Park, Mazda Zoom-Zoom Stadium Hiroshima, Hiroshima Station, Seto Inland Sea, Hiroshima Castle en meer. Het is een geweldig plan met veel voldoening, zelfs met een klein budget. 〈Hoogtepunten〉: Peace Memorial, Mazda Zoom-Zoom Stadium Hiroshima, Hiroshima Station, Seto Inland Sea, Atomic Bomb Dome, Hiroshima Castle 〈Duur〉: 8 minuten 【17 Minuten Hiroshima Prefectuur Tour】 Cruisehelikopter boven de stad Hiroshima en Miyajima. Peace Memorial Park, Mazda Zoom-Zoom Stadion Een 17 minuten durende helikoptertour door Hiroshima, Miyajima, Itsukushima-schrijn, Seto Inland Sea, Hiroshima Castle en meer. Kijk naar de toeristische attracties van Hiroshima! 〈Hoogtepunten〉: Peace Memorial Park, Mazda Zoom-Zoom Stadium Een helikoptervlucht van 17 minuten door Hiroshima, Miyajima, Itsukushima-schrijn, Seto Inland Sea, Hiroshima Castle. 〈Duur〉: 17 minuten

Sushidiner en barhoppen in Hiroshima

7. Sushidiner en barhoppen in Hiroshima

"Geniet van authentieke sushi, bereid met meesterschap aan onze toonbank" Geniet van sushi, bereid door onze meesterkok, die zich 38 jaar lang exclusief heeft gewijd aan het perfectioneren van de kunst van sushi. Begin uw ervaring met 2-3 seizoenshapjes, die variëren op basis van onze dagverse voorraad. Na de hapjes dompel je onder in het hoofdevenement: prachtig met de hand gevormde sushi. De prijs van de maaltijd is bij de cursus inbegrepen, maar houd er rekening mee dat drankjes apart besteld moeten worden. Als je geïnteresseerd bent, bieden we ook aanbevelingen voor het verkennen van lokale bars in de avond. (Drankkosten worden apart in rekening gebracht.)

Izumo: autohuur voor 1 of 2 dagen

8. Izumo: autohuur voor 1 of 2 dagen

Boek vooraf een huurauto voor 1 of 2 dagen in Izumo en profiteer van een stressvrije en probleemloze autoverhuurservice. Haal gewoon je gereserveerde auto op bij het verhuurkantoor op Izumo Station, start de motor en begin aan je reis om het beste van Izumo te ontdekken. De huurduur voor een 1-daagse huur is van 08:00 - 20:00 uur. De huurduur voor een 2-daagse huur is van 08:00 uur op de 1e dag tot 20:00 uur op de 2e dag.

Fukuyama: autoverhuur voor 1 of 2 dagen

9. Fukuyama: autoverhuur voor 1 of 2 dagen

Boek vooraf een autohuur voor 1 of 2 dagen in Fukuyama en profiteer van een stressvrije en probleemloze autoverhuurservice. Haal gewoon je gereserveerde auto op bij het verhuurkantoor op Fukuyama Station, start de motor en begin aan je reis om het beste van Fukuyama te ontdekken. De huurduur voor een 1-daagse huur is van 08:00 - 20:00 uur. De huurduur voor een 2-daagse huur is van 08:00 uur op de 1e dag tot 20:00 uur op de 2e dag.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Chugoku

In de buurt van Chugoku

Meer zien

Andere activiteiten in Chugoku

Wil je alle activiteiten in Chugoku bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.