Kies data

Iglesia de San Nicolás

Iglesia de San Nicolás: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas .

1. Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas .

Ontmoet je vriendelijke lokale gids in de oude stad en loop door de pittoreske straten van Valencia. Ontdek de schatten van de historische oude stad tijdens deze wandeling van 1 uur en bewonder de unieke mix van architecturale stijlen, die dateren uit de Romeinse, Moorse, barokke en gotische periode. Volg je gids naar de beroemdste pleinen van Valencia, zoals Plaza  de  la  Reina  en Plaza  de  la  Virgen, en leer over hun rijke geschiedenis. Bezoek vervolgens een van de verborgen juweeltjes van de oude stad, de kerk van San Nicolas, en bewonder het schitterende interieur en de spectaculaire fresco's. Later krijg je exclusieve toegang tot een historisch monument uit de 11e eeuw in het hart van de oude stad. Binnen kun je genieten van een heerlijk 10-gangen  tapas  menu met het beste van de Valenciaanse keuken en lokale producten. Geniet van een verscheidenheid aan bekroonde regionale wijnen die perfect samengaan met het eten.

Valencia: San Nicolas, Zijdemuseum en Santos Juanes-kerk

2. Valencia: San Nicolas, Zijdemuseum en Santos Juanes-kerk

Haal het uiterste uit je bezoek aan Valencia met een gecombineerd ticket voor 3 unieke plekken: het Zijdemuseum, de Nicolaaskerk en de kerk van los Santos Juanes, die ook wel bekend staat als de Sint-Jan van de Markt, omdat hij naast de markt staat. In de 13e eeuw was dit plein al de belangrijkste open plek in de stad. Leer meer over deze drie plekken met de inbegrepen audiogids, beschikbaar in 5 talen.  Na een ongelooflijke restauratie is het Zijdemuseum weer geopend om je zijn geschiedenis en buitengewone ontwikkeling te laten ontdekken. Spreek je over zijde, dan spreek je over het gouden tijdperk van Valencia, tijdens welke het landschap en de manier van leven in de stad voor eeuwen werd veranderd. Leer alle geheimen van de Gremi de Velluters - de wevers van het zijdefluweel in Valencia - in het gebouw waar ze zich in de 15e eeuw vestigden: het tegenwoordige Zijdemuseum. Dankzij je audiogids leer je over de ontdekking van het zijde, het houden van zijdewormen, de manier waarop dit luxeproduct in de bijna 5000 weverijen in de stad werd geproduceerd en het succes van de zijdefabrieken in de 18e eeuw. De Nicolaaskerk, een van de oudste parochies in Valencia, werd meer dan 700 jaar geleden gesticht. Dit oude, gotische godshuis werd eeuwen later gerenoveerd om het haar huidige uiterlijk te geven. Hier kun je de prachtige, barokke decoratie bewonderen die alle bezoekers verstelt doet staan. Ontdek het interieur dat versierd is met bijna 2000 m2 aan fresco's aan het plafond en sta versteld van deze "Sixtijnse Kapel" van Valencia.

Van Benidorm: begeleide dagtocht naar Valencia

3. Van Benidorm: begeleide dagtocht naar Valencia

Een kans om diep in de geschiedenis, kunst, cultuur, tradities, mythen en legendes van de op twee na grootste stad van Spanje te duiken. We zullen de beroemde Stad van Kunsten en Wetenschappen verkennen (met futuristische structuren, zoals het planetarium, het oceanarium en een interactief museum); gevolgd door een bezoek aan het historische centrum van de stad met meer dan 2000 jaar geschiedenis. De stad Valencia is de thuisbasis van Romeinen, Visigoten en moslims sinds de oprichting in 138 voor Christus, en heeft een van de grootste historische centra van Europa. Ontdek het werk van de Valenciaanse architect Santiago Calatrava, die verschillende gebouwen heeft die iconen van de stad zijn geworden. Het is een wetenschappelijk en cultureel recreatiecomplex dat beter bekend staat als de Stad van Kunsten en Wetenschappen. Verken de heilige kelk in de kathedraal en voel de emotie in de basiliek van de Maagd van de Forsaken. Maak kennis met de Centrale Markt met al zijn kraampjes vol vers voedsel van topkwaliteit. Rust uit en geniet van wat tapas in de zon op een van de terrassen en ga verder met de Lonja de la Seda, een juweel van burgerlijke gotiek. En als u nog kracht over heeft, mag u de zogenaamde Valenciaanse Sixtijnse Kapel niet missen: de kerk van San Nicolás.

  • Rondleidingen
  • Toegangstickets
  • Dagtochten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Iglesia de San Nicolás

Wil je alle activiteiten in Iglesia de San Nicolás ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Iglesia de San Nicolás

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 233 beoordelingen

Advies om idd de tour aan het begin vh verblijf in Valencia te doen. Goede communicatie vanuit deze organisatie voorafgaand aan de tour. Overzichtelijke tour door de stad. Je krijgt leuke weetjes te zien en te horen. Het eten vervolgens, de wijnen en de entourage zijn in 1 woord: top. Van alles is ruim voldoende en wordt heel smakelijk en smaakvol geserveerd. Gezelschap is prima qua aantallen. Samen met de VS, VK, Noorwegen en Duitsland aan tafel. Aanrader dus!!

Dit was zo een leuke toer! Super goed uitgelegd op een toffe manier De wijn en tapas was tip top inorde!! Hebben veel leuke en Nieuwe mensen leren kennen Sharin was een een top gids

Beste Dani, We hebben een fijne dag gehad, goed uitleg van Valencia en aansluitend een heerlijk wijn en tapas eten. Dank voor deze fijne dag. Peter en Jetty

De tour was top! Sharin leidde ons rond in het oude stadsgedeelte waarna ze ons verraste met heerlijke tapas vergezeld van lekkere wijnen. Zeker doen!

Gezellige tour met fijne gids (Dani). Heerlijke gegeten en gedronken!