Kies data

Igreja De São Domingos

Igreja De São Domingos: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Lissabon: rondleiding voor een overzicht van de stad

1. Lissabon: rondleiding voor een overzicht van de stad

Krijg een overzicht van de historische stadsdelen van Lissabon tijdens de Revelation-tour. Verken het hart van de stad als een local uit Baixa, Rossio en Bairro Alto. Geniet van een Pastel de Nata. Krijg een glimp van de speciale sfeer van Lissabon en de authenticiteit die het karakter van de bruisende stad heeft gevormd. Ga op de kronkelende sporen van de tram, de smalle straatjes en de beste uitzichtpunten van het gebied. Begin bij de meest verbluffende ingang van de stad, Praça do Comércio. Op weg naar het hart, het centrum van Lissabon sinds de middeleeuwen, Rossio, verken Baixa, de binnenstad die werd geschaafd na de aardbeving van 1755. Ga daarna de heuvel op om Bairro Alto te bezoeken. Krijg een adembenemend uitzicht over Lissabon. Bekijk enkele monumenten die de aardbeving hebben overleefd. Nadat u Chiado, het meest elegante winkelgebied, bent gepasseerd, begint u aan een tramrit naar Portas do Sol voor een van de beste uitkijkpunten in Lissabon.

Lissabon: Baixa en Chiado districten zelfgeleide wandeltocht

2. Lissabon: Baixa en Chiado districten zelfgeleide wandeltocht

Ontdek de wijken Baixa en Chiado die de Portugese hoofdstad eeuwenlang beroemd hebben gemaakt. Ook vandaag de dag komen veel Lisboetas (locals) en toeristen genieten van de terrassen van hun eeuwenoude cafés. Het enige dat je 1,5 uur hoeft te verkennen? Uw smartphone! De stem van een lokale gids zal je tijdens het bezoek begeleiden en de verhalen worden automatisch gestart terwijl je langs loopt. Begin je tour wanneer je maar wilt, alleen of met vrienden, ver weg van groepen toeristen... Bezoek tijdens deze audio-rondleiding van ongeveer 1,5 uur het beroemde Rossio-plein, de centrale zenuw van Lissabon. Ontdek de geschiedenis en bewonder het prachtige patroon van de zwart-witte straatstenen. Iets verderop kom je de retrofaçade van "A Ginga" tegen, waar al meer dan 100 jaar het favoriete drankje van de Lissabon-bevolking wordt geserveerd: de ginginha! Direct naast de deur leert de kerk van Sint-Dominicus u de tragische geschiedenis van de Joodse gemeenschap in Lissabon... Bereid u dan voor op het vinden van smakelijke traktaties onderweg! Ontdek de gastronomie van Lissabon. De vele kraampjes die je tegenkomt, laten je de basis van het Portugese eten ontdekken: kabeljauw, gemarineerde varkenskoteletten, koningstaart,... het zal moeilijk zijn om niet verliefd te worden! Een korte stop op een terras of een winkel, een kleine trek? Hervat de tour wanneer je maar wilt, precies waar je hem hebt onderbroken. Het is onmogelijk om te verdwalen. De gids biedt duidelijke audio-aanwijzingen en een kaart geeft de te volgen aanwijzingen in realtime aan. En als u een verkeerde afslag neemt, brengt de geïntegreerde interne locatiefunctie u snel weer op het goede spoor! Pas uw reisschema aan zoals u dat wilt, ontspan en geniet van een leuke en vermakelijke rondleiding door het kasteeldistrict, in uw eigen tempo. Vervolg uw reis door de chique straten van de wijk Chiado. Winkelstraten en typische winkels wachten op je. Zo maak je kennis met de oudste boekhandel ter wereld! Bewonder tussen de cafés een van de mooiste gevels van de stad azulejo, deze manifeste Portugese tegels. Ga iets verder naar het Karmelietenplein met zijn gotische kerk uit het einde van de 14e eeuw. Het is de getuige van de verschrikkelijke aardbeving die de stad in 1755 meemaakte... Het was de meest verwoestende die de stad ooit heeft gekend. Omdat aan alle goede dingen een einde komt, sluit je je bezoek op de tweede verdieping van de Santa Justa-lift af met een indrukwekkend en vrij uitzicht op zowel de oude wijk van Lissabon, waar een fort staat, maar ook op de rivier de Taag en van de wijk Baixa.

Lissabon: zie Lissabon als een local tijdens een privéwandeling

3. Lissabon: zie Lissabon als een local tijdens een privéwandeling

Verken Lissabon met een lokale gids tijdens deze privéwandeling. Probeer lokale koffie en een kopje ginja (kersenlikeur). Geniet van de sfeer van de oude Arabische wijk en de levendige kleuren in Alfama. Bewonder het Praça do Comércio-plein aan de haven en verschillende uitkijkpunten. Ontmoet je gids in de gezellige bar 'A Ginjinha' en proef een glas van hun speciale zure kersenlikeur. Wandel naar de oude Arabische wijk Mouraria, de geboorteplaats van de fadomuziek. Leer meer over de oorsprong van deze specifieke muziekstijl en de nauwe relatie met de Arabische wereld. Stop bij verschillende uitkijkpunten om prachtige foto's van de stad te maken. Ga naar een café bij het uitkijkpunt Miradouro de Graça voor een kopje koffie. Verken historische kerken en kloosters terwijl je loopt. Geniet van de levendige sfeer op rommelmarkten. Ga verder naar het district Alfama dat ongedeerd was door de aardbeving van 1775. Baan je een weg door de smalle, kronkelende en glooiende straatjes om kleine pleinen, cafés en charmante boetieks te ontdekken. Volg je gids naar het grote plein Praça do Comércio dat dramatisch uitkomt op de zee. Ontspan op het plein en maak foto's van de rivier de Taag en de voetgangersbrug 'Cais das Colunas' die ooit door koningen werd gebruikt.

Lissabon: 2 uur durende privé-stadstour met hoogtepunten kickstart

4. Lissabon: 2 uur durende privé-stadstour met hoogtepunten kickstart

Voel de magie van Lissabon tijdens een privérondleiding van 2 uur door de meest charmante en fascinerende wijken van de stad. Leer de essentie van de stad kennen terwijl je door de straten van de wijken Chiado en Baxa Pombalina loopt. Ontmoet je gids in Largo do Chiado en geniet van een wandeling in de omgeving. Bezoek de prachtige kerken van Nossa Senhora do Loreto en de kerk van Sao Roque. Betreed Cervejaria Trindade, een historisch Portugees restaurant met tegels, fresco's en bogen. Ga daarna naar de beroemde Santa Justa-lift om te genieten van een spectaculair uitzicht over de stad. Bezoek gemakkelijk de ruïnes van het Carmo-klooster met skip-the-line tickets. Neem even de tijd om te ontspannen onder de bomen op het Largo do Carmo-plein. Bewonder de neo-Manueline-architectuur van het station Rossio en de neo-Moorse stijl van het beroemde restaurant Casa do Alentejo, een voormalig paleis uit de 17e eeuw. Probeer tijdens je tour Ginja, de meest populaire drank in Portugal, en bezoek ook de kerk van Sao Domingos. Loop langs de elegante Rua Augusta naar de prachtige boog die leidt naar de Plaça do Comercio, de ingang van de stad. Sluit uw tour af door te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de rivier de Taag.

Privé-dagtour door Lissabon - Geschiedenis, lokaal leven en eten &

5. Privé-dagtour door Lissabon - Geschiedenis, lokaal leven en eten &

Verken de belangrijkste bezienswaardigheden, traditionele buurten en heerlijke gerechten van Lissabon, met een deskundige deskundige gids over een leuke en inzichtelijke wandeltocht. Bekijk de elegante moderne straten van de stad en de oudste buurten, die de grote aardbeving van 1775 hebben overleefd. Deze tour combineert rustige wandelingen, ritjes met de beroemde trams en beklimmingen met behulp van prachtige liften. Bezoek de ruïnes van het klooster van Carmo, verwoest door een verschrikkelijke aardbeving die meer dan twee eeuwen geleden toesloeg. Ga naar het majestueuze Plaça do Comercio, een plein aan de haven met een fantastisch uitzicht op zee. Neem de tijd om de heerlijkste Portugese gastronomie te proberen. Probeer de beroemde vis, zeevruchten of vlees uit Lissabon in een typisch restaurant in de oude wijk Mouraria. Je lokale gastheer geeft je tips en advies om het meeste uit je dagen te halen om de stad te verkennen.

Sitemap Igreja De São Domingos

Wil je alle activiteiten in Igreja De São Domingos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.