Church of San Luigi dei Francesi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Church of San Luigi dei Francesi: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rome: wandeltocht door Caravaggio-kunstwerk

1. Rome: wandeltocht door Caravaggio-kunstwerk

Ontdek meer over het leven van de beroemde Michelangelo Merisi van Caravaggio, ook wel bekend als Caravaggio. Kom meer te weten over een vernieuwer in de geschiedenis van de schilderkunst en zijn excentrieke levensstijl. Bezoek verschillende locaties in het centrum van Rome waar u zijn werk kunt bewonderen en verhalen over zijn leven kunt horen van een deskundige gids. Begin bij de kerk van San Luigi dei Francesi die drie meesterwerken van Caravaggio bevat. Ontdek binnen de Cappella Contarelli met schilderijen van Mattheus de Evangelist. Ga verder met een stop in de kerk van Sant'Agostino om de "Madonna dei Pellegrini" te zien. Bezoek ten slotte de Cappella Cerasi in de kerk van Santa Maria del Popolo, waar u de meesterwerken "Conversione di San Paolo" en "La Crocifissione di San Pietro" vindt. Verken tijdens de tour de straten en zie gebouwen die verband houden met het leven van Caravaggio, waaronder Via della Scrofa, Palazzo Firenze, Via della Lupa, Vicolo del Divino Amore, Via della Pallacorda en Palazzo Borghese.

...
Rome: 2000 jaar geschiedenis begeleide wandeltocht

2. Rome: 2000 jaar geschiedenis begeleide wandeltocht

Krijg een insider's blik op Rome en ervaar de eeuwige stad tijdens een historische wandeltocht samen met een lokale professionele gids. Bewonder het majestueuze Colosseum, het grootste oude amfitheater ooit gebouwd. Bekijk het Forum Romanum dat al in de 5e eeuw voor Christus het middelpunt was van het dagelijks leven in Rome. Loop door de bruisende Spaanse Trappen naar de beroemde Trevifontein, de grootste barokke fontein in de stad en een van de beroemdste fonteinen ter wereld. Stop bij de Piazza Colonna en het Italiaanse parlementsgebouw. Je vriendelijke lokale gids vertelt je interessante feiten en anekdotes over het verleden van de stad en hoe Rome de eerste republiek in de geschiedenis creëerde. Bezoek het Pantheon, het meest indrukwekkende en best bewaarde oude Romeinse gebouw, dat de regels van de moderne architectuur heeft bepaald. Dwaal door charmante kleine straatjes en laat je verrassen door de verbazingwekkende San Luigi de' Francesi-kerk waar het mogelijk is om drie spectaculaire meesterwerken van Caravaggio te zien. Geniet van een broodnodige espresso in de favoriete koffiebar van de senatoren naast het Senaatsgebouw, voordat je Piazza Navona bereikt, waar de prachtige Fontein van de Vier Rivieren ligt. Bereik ten slotte het Piazza del Campidoglio, ontworpen door de beroemde Michelangelo. Maak eeuwige herinneringen aan deze ongelooflijke stad en haar oude architectuur om te delen met je vrienden en familie.

...
Tour Caravaggio in Rome

3. Tour Caravaggio in Rome

Slenter door het district van Rome waar Michelangelo Merisi da Caravaggio woonde en werkte. Ontdek de verhalen, anekdotes en de uitstekende technische vaardigheden die zijn naam al meer dan 400 jaar over de hele wereld bekend hebben gemaakt. Caravaggio werd in 1571 in Milaan geboren en was tegen het einde van de 1580 in Rome. Bewonder enkele van de mooiste meesterwerken in de oorspronkelijke kerken waarvoor ze in opdracht zijn gemaakt. Zie in Santa Maria del Popolo: de bekering van Saint Paul en de kruisiging van Sint Pieter. Zie in Sant'Agostino, De Madonna der Pelgrims. Afwerking in San Luigi dei Francesi, een van de weinige Franse kerken in Rome, om de drie schilderijen te bewonderen die de verhalen van Saint Mathwe vertegenwoordigen. Dit waren de eerste altaarstukken ooit geschilderd door Caravaggio.

...
Rome: Caravaggio-wandeltocht en busexcursie naar Lazio

4. Rome: Caravaggio-wandeltocht en busexcursie naar Lazio

Geniet van een begeleide wandeling door de wijk Rome waar Caravaggio enkele van zijn meest opmerkelijke werken heeft gemaakt. Bezoek drie kerken in het historische centrum en reis vervolgens met de bus naar Ladispoli, zijn laatste verblijfplaats voordat hij stierf aan verwondingen opgelopen tijdens een bloedig duel. Begin je tour met het trio van kerken, Santa Maria del Popolo, Sant'Agostino en San Luigi de' Francesi. Verken de betoverende smalle steegjes van Rome terwijl je je een weg baant door het historische stadscentrum. Na de begeleide wandeling begeeft u zich naar de stad Ladispoli aan boord van een comfortabele GT-bus en ervaart u de noordkust van Lazio. Maak kennis met een internationaal bekende bestemming van natuurlijke schoonheid op slechts 30 km van de hoofdstad. Loop over het therapeutische zwarte zand, waar talloze Romeinse edelen hun tijd doorbrachten. Verken de plaats waar Maestro Caravaggio werd gearresteerd. Zie waar hij een gewaagde ontsnapping over zee maakte na een bloedig duel, toevlucht zoekend in het Odescalchi-kasteel in Palo Laziale. Luister terwijl je gids uitlegt hoe Ladispoli tegenwoordig een belangrijk ontmoetingspunt is voor kunstenaars en liefhebbers van Caravaggio's kunst. Voordat je tour eindigt, zie je het bronzen standbeeld van Caravaggio aan het water van de kunstenaar Sergio Bonafaccia.

...
Rome: privérondleiding door het stadscentrum

5. Rome: privérondleiding door het stadscentrum

Deze rondleiding door het stadscentrum geeft je de mogelijkheid om Rome te ontdekken vanuit artistieke, historische en legendarische gezichtspunten. Je wandelt van de Spaanse Trappen naar het Navona-plein en springt vooruit en achteruit in de tijd van het Romeinse rijk tot de moderne tijd. Begin bij de Spaanse Trappen, waar je de naam van dit deel van de stad leert kennen voordat je verder gaat naar de Trevi-fontein. Volg daarna je wandeling door de verbazingwekkende wegen van Rome en ga naar de St. Ignatius-kerk, die beroemd is om zijn 3D-effectplafond gemaakt in de 17e eeuw. Je bezoekt dan het Pantheon, het best bewaarde gebouw van het oude Rome, waar Raphael verzocht werd begraven te worden. Je tour gaat verder met de kerk van St. Luigi dei Francesi, waar je leert over een van de beroemdste kunstenaars uit de Italiaanse kunstgeschiedenis: Caravaggio. Eindelijk je tour op Piazza Navona, het symbool van de barokstijl in Rome. Dit was een plek gecreëerd door enkele van de grootste geesten van de 17e eeuw: Bernini en Borromini.

...

Sitemap Church of San Luigi dei Francesi

Wil je alle activiteiten in Church of San Luigi dei Francesi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.