Datums kiezen

Church of St. Peter, Zurich

Church of St. Peter, Zurich: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Zürich: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

1. Zürich: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin uw rondleiding door het Landesmuseum met unieke tentoonstellingen over de Zwitserse cultuur en beschaving! Bezoek de Bahnhofplatz met zijn prachtige standbeeld en leer meer over Johann Heinrich Pestalozzi, een man aan wie we waarschijnlijk te danken hebben wat we nu zijn. Fotografeer Lindenhof met zijn unieke esthetiek en bewonder de Sint-Pieterskerk, de oudste kerk in Zürich. Dan wacht het stadhuis van Zürich op u met zijn unieke mix van stijlen. Het Meer van Zürich vervolgt uw prachtige reis naar het hart van de stad. Bewonder het unieke operagebouw van Zürich met uitstekende akoestiek! De Grossmünster zal u verbazen, terwijl de oude binnenstad van Zürich met zijn unieke steegjes de kers op de taart zal zijn van deze unieke tour. Download de ‘’World City Trail’’ app uit de winkel. Start dan uw tour en geniet ervan!

Zürich: Zelf rondleiding met audiogids

2. Zürich: Zelf rondleiding met audiogids

Welkom in Zürich, een stad waar traditie en moderniteit naadloos in elkaar overgaan, genesteld in het hart van Zwitserland. Ga op een fascinerende reis door de charmante straten en iconische monumenten met onze Zurich Self-guided audiogids. Deze meeslepende ervaring is ontworpen om de rijke geschiedenis, cultuur en levendige sfeer van Zürich te onthullen. Terwijl je de stad in je eigen tempo doorkruist, vertelt onze zorgvuldig samengestelde audiogids verhalen over het verleden van Zürich, van de middeleeuwse oorsprong tot de opkomst als mondiaal financieel centrum. Ontdek de betoverende oude binnenstad, waar smalle geplaveide straatjes je leiden naar middeleeuwse gildehuizen, sierlijke kerken en gezellige cafés. Dompel je onder in de culturele scène in gerenommeerde musea zoals het Kunsthaus Zürich, met meesterwerken van Zwitserse en internationale kunstenaars. De rondleiding leidt je ook langs de rustige oevers van het Meer van Zürich, waar het prachtige panorama en het serene water een schilderachtige achtergrond vormen voor de dynamische energie van de stad. Verken de trendy wijken van Zürich West, waar je getuige bent van de transformatie van voormalige industriegebieden in hippe en creatieve ruimtes. Kom meer te weten over de 16 belangrijkste toeristische attracties in Zürich. De geschiedenis, cultuur, mythen, architectuur en andere belangrijke feiten staan in dit audiocommentaar dat begint bij het centraal station van de stad en dan de route geleidelijk één voor één aflegt. 1. Zürich Hauptbahnhof 2. Landesmuseum 3. Meer van Zürich 4. Limmat 5. Oude binnenstad Zürich 6. Lindenhofplatz 7. Bahnhofstrasse 8. Sint-Pieterskerk 9. Fraumünster Kerk 10. Grossmünster 11. Kunsthaus Zürich 12. Operagebouw Zürich 13. Botanische tuin 14. FIFA Museum 15. Dierentuin Zürich 16. Uetliberg Of je nu van geschiedenis houdt, van kunst houdt of gewoon de levendige sfeer wilt opsnuiven, onze Zürich Zelfrondleiding met gids belooft een onvergetelijke verkenning van deze fascinerende stad. Dus zet je koptelefoon op, speel af en laat de verhalen van Zürich tot leven komen terwijl je door de straten navigeert en de verborgen juweeltjes ontdekt.

Zürich - privéwandeling door de oude stad

3. Zürich - privéwandeling door de oude stad

Begin je tour door de Grossmünster te bezoeken en zijn verhalen te horen. Het is een van de belangrijkste kerken in Zürich en een van de beroemdste bezienswaardigheden van Zürich, gelegen in de oude binnenstad. Gebouwd rond 1100, beeldt het romaanse stijl uit. Hier bewonder je de dubbele torens van deze magnifieke kerk. Als we verder gaan, ziet u het pittoreske Rathaus (het stadhuis). Gebouwd langs de rivier de Limmat, is het een historisch gebouw gebouwd tegen het einde van de 17e eeuw. Je zult merken dat het gebouw een mix heeft van barok- en renaissancestijlen. Loop over de voetgangersstraat die bekend staat als Niederdorf en is gemaakt van kasseien. Het heeft kronkelende steegjes, coffeeshops, fastfoodrestaurants en boekhandels onderweg. Het loopt parallel aan de rivier de Limmat en de straat Limmatquai. Je voelt een middeleeuws gevoel terwijl je hier bent. Gelegen tussen de rivier de Limmat en de straat Bahnhofstrasse, loop je over de Lindenhof, een openbaar plein in het historische centrum van Zürich. Het is de plaats waar een Romeins kasteel bestond en is een van de plaatsen met de vroegste nederzettingen in Zürich. Vanaf hier heeft u uitzicht op de Grossmünster, het stadhuis en andere gebouwen. Verken een van de oudste delen van Zürich, je loopt over de Rennweg, de middeleeuwse weg van Zürich die nu een verkeersvrij voetgangersgebied is. Het ligt zeer dicht bij het centraal station van Zürich en is een van de exclusieve winkelstraten van de stad langs de Bahnhofstrasse. Bezoek de Sint-Pieterskerk, gelegen naast de plaats van de Lindenhof-heuvel, de plaats van het Romeinse kasteel. Tussen de 8e en 9e eeuw stond hier al een kerk. Hier ziet u een van de grootste kerkwijzerplaten van Europa met een diameter van 8,7 meter. Als u het centraal station van Zürich verbindt met het meer van Zürich, bezoekt u de Bahnhofstrasse, de bovenste winkelstraat van de stad en de thuisbasis van meer dan 200 banken van over de hele wereld. Het staat ook wel bekend als de Zwitserse Wall Street, is de thuisbasis van 's werelds grootste goudmarkt en wordt ook wel de duurste winkelstraat ter wereld genoemd. Tot slot bezoekt u de Fraumünster, die is gebouwd op de plaats van een abdij uit 853. Hier ziet u glas-in-loodramen ontworpen door de Russisch-Franse kunstenaar Marc Chagall.

Zürich in de spiegel van het verleden: Zelf rondleiding met audiogids

4. Zürich in de spiegel van het verleden: Zelf rondleiding met audiogids

Ga op pad met deze boeiende audiogids en ontdek alle belangrijke bezienswaardigheden van Zürich. Tot de hoogtepunten behoren: - iconische bezienswaardigheden zoals Grossmünster, Fraumünster, de Sint-Pieterskerk en de Waterkerk; - prominente locaties zoals het stadhuis, het operagebouw, Lindenhof, Romeinse baden, Cabaret Voltaire, Lenin's huis en Urania Observatorium; - monumenten ter ere van Alfred Escher, Johann Heinrich Pestalozzi, Ulrich Zwingli en Hans Waldmann; - artistieke hoogstandjes met de 'Ganymed' en 'Pavilion' sculpturen; - bruisende plekken zoals Paradeplatz en Bahnhofstrasse; - historische gebouwen die de gilden van molenaars, bakkers, zout- en specerijenhandelaars en de vrijmetselaarsloge vertegenwoordigen. Ga met ons mee en onthul meer dan alleen de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad - we nemen je mee op een reis door de tijd en vertellen je verhalen over degenen die deze plek ooit hun thuis noemden. Ontdek de verhalen van mensen die goed en kwaad deden, moedige beslissingen namen en intriges uithaalden, bloedvergieten voorkwamen en onschuldigen executeerden, vochten voor macht en kinderen hielpen. Leer over hun harde werk, menselijkheid en moed, maar ook over tragedies en geluk dat ze hadden kunnen hebben. We willen echt dat Zürich een bron van inspiratie voor je is en deze audiogids wil het unieke karakter ervan belichten. Naast het standaard toeristische beeld, zul je boeiende verhalen horen en je verdiepen in een aantal gevoelige en tot nadenken stemmende onderwerpen.

6 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Church of St. Peter, Zurich: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Church of St. Peter, Zurich

Wil je alle activiteiten in Church of St. Peter, Zurich bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.