Kies data

Dingen om te doen Ciampino

Ciampino: De beste dingen die je niet wil missen

Rome: directe bustransfer Ciampino Airport - Rome Termini

1. Rome: directe bustransfer Ciampino Airport - Rome Termini

Boek je snelle en handige luchthaventransfer van tevoren en bespaar. Er zijn geen boekingskosten en je kunt je bagage gratis meenemen. Alle bussen zijn comfortabel en voorzien van airconditioning. De bushalte op de luchthaven Ciampino bevindt zich net buiten de aankomsthal bij bushalte nummer 1. De bushalte in het stadscentrum bevindt zich aan de Via Giolitti (station Termini). Vanaf daar kun je je hotel gemakkelijk te voet bereiken, met de bus of met de metrolijnen A of B. Het wordt aanbevolen om een bus te kiezen die ten minste 2 uur vóór je geplande vertrektijd van de vlucht op de luchthaven aankomt om tijd voor het inchecken mogelijk te maken.

Rome: vervoer van of naar luchthaven Ciampino

2. Rome: vervoer van of naar luchthaven Ciampino

Stap aan boord van een frequente en betrouwbare shuttlebus tussen de luchthaven Ciampino (CIA) en het treinstation Termini in het centrum van Rome.  Profiteer van voertuigen met airconditioning die regelmatig worden onderhouden volgens hoge hygiënische normen. Kies een enkele pendeltrip van of naar de luchthaven, of als alternatief een open retourticket. Je wordt begroet door medewerkers die op je wachten bij de bus. Ga aan boord als je eenmaal bent ingecheckt en je bagage veilig is opgeborgen.  Bespaar jezelf de moeite van het navigeren in het openbaar vervoer voor of na een lange reis. In plaats daarvan kun je ontspannen en genieten van het uitzicht op Rome vanuit het comfort van jouw stoel.

Privévervoer van luchthaven Ciampino of Fiumicino naar Rome

3. Privévervoer van luchthaven Ciampino of Fiumicino naar Rome

Vergeet de stress die normaal gesproken bij vervoer vanaf de luchthaven komt kijken en boek van tevoren comfortabel en handig privévervoer tussen de luchthavens van Rome en het stadscentrum, of andersom. De dienst is beschikbaar van en naar luchthaven Fiumicino en luchthaven Ciampino. Na het landen heb je een uur de tijd om naar je chauffeur te gaan. Een vriendelijke en professionele chauffeur wacht je met een naambordje op zodat je hem of haar makkelijk kunt herkennen. Hij of zij neemt vervolgens je bagage van je over en begeleidt je naar het voertuig. Ga lekker zitten en ontspan terwijl je profiteert van een snelle en veilige reis naar je hotel of je accommodatie in het stadscentrum. Deze alomvattende dienst draagt zorg voor alle elementen van je reis en houdt ook de status van je vlucht in de gaten, zodat je chauffeur klaarstaat wanneer je aankomt, onafhankelijk van wanneer je vlucht precies arriveert. De chauffeurs zijn ten alle tijden respectvol en discreet, en de verschillende schone, goed onderhouden voertuigen zijn geschikt voor groepen en budgetten van allerlei afmetingen.

Private Transfer tussen Hotels Rome Ciampino en de Stad

4. Private Transfer tussen Hotels Rome Ciampino en de Stad

Zorgen voor een zorgeloze aankomst op de luchthaven van Rome Ciampino bij het boeken van deze 60 minuten durende privé-transfer op voorhand. Vermijd de lange rijen wachtende passagiers voor taxi's op een dienst die is geprijsd voor een groep van maximaal 8 passagiers. De chauffeur zal wachten op u in de luchthavens aankomsthal, met een bordje met je naam erop. U zult worden getoond aan uw voertuig en al snel op weg naar uw accommodatie in het centrum van Rome. Vertrek transfers zijn ook beschikbaar. In dit geval zal de chauffeur u te ontmoeten in de lobby van uw hotel in het centrum van Rome. Your 1-way overdracht zal bevestigd worden binnen 24 uur na het boeken, en u zult worden voorzien van een voucher aan de chauffeur te presenteren. Het is zo makkelijk!

Rome: privétransfer van/naar luchthaven Ciampino

5. Rome: privétransfer van/naar luchthaven Ciampino

Deze transfer van 40 minuten is geprijsd voor een groep van maximaal 3 passagiers en omvat een deur-tot-deurservice tussen het centrum van Rome en de luchthaven Rome Ciampino. Bij aankomsttransfers heeft u 1 uur gratis wachttijd om uw chauffeur te ontmoeten nadat uw vliegtuig is geland. Nadat hij u heeft geholpen met uw bagage, zorgt de chauffeur ervoor dat u snel op weg bent naar uw bestemming in Rome. Kies deze service van Rome Ciampino Airport naar uw accommodatie in het centrum van Rome of van het stadscentrum naar de luchthaven. Profiteer van de rit om de schoonheid van Rome te bewonderen en begin of eindig uw bezoek op de beste manier.

Rome: privétransfer van/naar luchthaven Fiumicino/Ciampino

6. Rome: privétransfer van/naar luchthaven Fiumicino/Ciampino

Door je eigen privétransfer te boeken (dag of nacht) tussen de luchthavens Fiumicino of Ciampino en Rome, begin je je trip al ontspannen. Tijd verspillen met zoeken naar taxi's en onderhandelen over de prijs is niet nodig. Er kunnen maximaal 8 personen mee, dus iedereen krijgt rustig aandacht. De vriendelijke en professionele chauffeurs, comfortabele busjes of luxe auto's, en redelijke prijzen zorgen voor een plezierige rit van en naar Luchthaven Da Vinci-Fiumicino of Ciampino. In de aankomsthal, buiten de gate, staat je chauffeur al te wachten met een bordje met je naam erop. Ontspan tijdens de comfortabele, schone en goed onderhouden busjes of luxe auto's met airconditioning. Kinderzitjes zijn beschikbaar. Nu hoef je geen tijd meer te verspillen. Kom ontspannen en verfrist aan en geniet direct van je reis.

Transfer tussen Rome Ciampino en Civitavecchia Port

7. Transfer tussen Rome Ciampino en Civitavecchia Port

Zorg ervoor dat u uw aankomst of vertrek uit en naar Rome verlaat door vooraf een boeking te boeken voor uw groep tussen Ciampino Airport en Civitavecchia Port. Vermijd de lange lijnen voor taxi's op het vliegveld en spring gemakkelijk in je transfer voertuig. De chauffeur wacht op u bij de aankomsthal, met een klembord met uw naam om u snel en probleemloos naar Civitavecchia Cruise Terminal te brengen. Het laatste ding waar je je zorgen over hoeft te maken wanneer je reist, is een ritje, dus ontspan met het weten dat je er een op hebt. Uw eenmalige overschrijving wordt binnen 24 uur na de boeking bevestigd, en u krijgt een reisbewijs ter beschikking van de chauffeur. Het is zo makkelijk! U bent de enige passagiers van uw voertuig, en we brengen u naar uw eindbestemming zonder tussenstop.

Privé enkele reis van de luchthaven Ciampino naar Rome

8. Privé enkele reis van de luchthaven Ciampino naar Rome

Geniet van een stressvrije reis naar Rome en bespaar uzelf de stress van het zoeken naar een taxi op de luchthaven of het vinden van uw weg met het openbaar vervoer. Boek deze privétransferservice van de luchthaven Ciampino naar uw hotel in Rome eenvoudig van tevoren. Ontmoet uw persoonlijke chauffeur bij aankomst op de luchthaven en geniet van een comfortabele rit naar Rome. Uw professionele chauffeur zal u ontmoeten in de aankomsthal en ervoor zorgen dat u veilig uw bestemming bereikt. Hij helpt u graag met uw bagage en navigeert door de gecompliceerde straten van Rome terwijl u achterover leunt en onderweg geniet van het uitzicht over de stad.

Beschikbare activiteiten

  • Transfers
9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Ciampino

Wil je alle activiteiten in Ciampino ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ciampino

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.587 beoordelingen

De chauffeur werd 's ochtends om 09.00 uur besteld. Onze vlucht was twee weken voor vertrek naar voren geschoven. Ik heb dit gemakkelijk kunnen verduidelijken via het chataanbod. De chauffeur was op tijd en om 8.40 uur in de lobby van het hotel waren we nog aan het uitchecken. We zouden meteen opnieuw en opnieuw boeken. Er is geen minder stressvolle manier om naar de luchthaven te gaan. Zeer goede chauffeurs.

De shuttlebus is een zeer gemakkelijke en soepele optie. We zijn verheugd dat we het van de luchthaven Ciampino naar het stadscentrum hebben gebracht en vervolgens van het stadscentrum naar Da Vinchi Airport. We reisden met een klein kind jaar oud en we hadden letterlijk geen problemen. Ik raad het ten sterkste aan.

Zeer nette wagen met een vriendelijke chauffeur die zo goed als niets zei. We hadden graag de ene of de andere uitleg gehad, maar het was waarschijnlijk niet een van zijn taken. Goed geregeld ophalen op de luchthaven.

Ik raad dit bedrijf aan, ik had een tegenslag en ze hebben me alle hulp gegeven. chauffeur Ant nio zeer attent, onderweg liet hij ons verschillende monumenten zien. Ik raad aan.

De chauffeur stond te wachten toen we om 4.00 uur in de nacht beneden kwamen bij ons appartement. Hij was vriendelijk en behulpzaam.