Datums kiezen

Circuito de Fiorano

Circuito de Fiorano: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Maranello: Ferrari-museum en Fiorano Track Combo Eco Tour

1. Maranello: Ferrari-museum en Fiorano Track Combo Eco Tour

Verrijk uw bezoek aan Maranello met een gecombineerde tour door het Ferrari-museum en de fabriek, en maak een exclusieve panoramische shuttletour op het circuit van Fiorano en langs de Viale Enzo Ferrari in Fabbrica. Volg je gids en ontdek de kenmerken en inhoud van het Ferrari-circuit, waar sinds 1972 race- en straatauto's worden getest, en van de Ferrari Citadel. Loop door de tentoonstelling van het steigerende paard, verdeeld in twee delen: een permanent en een tijdelijk. Bekijk de fabriek voordat je naar de Fiorano-baan gaat om ervaring op te doen, die wordt gebruikt om privétests uit te voeren, en een bus te nemen terwijl je luistert naar de geheimen en feiten die de gids onthult.

Van Bologna: privédagtour Lamborghini & Ferrari-musea

2. Van Bologna: privédagtour Lamborghini & Ferrari-musea

Begin aan een privétour door de Lamborghini- en Ferrari-musea vanuit Bologna. Begin met ophalen bij je hotel in Bologna. Ontdek de geschiedenis van de iconische auto's die in Italië zijn gemaakt tijdens een rondleiding in het Lamborghini Museum, van de eerste modellen zoals de Miura en de Countach tot de ultieme en exclusieve modellen zoals de Aventador SVJ. Om te volgen, bezoek het Ferrari-museum in Maranello en geniet van een rondleiding door de Cittadella Ferrari, waarin de gids informatie zal delen over de fabriek, de geschiedenis van het circuit van Fiorano en van alle Cittadella Ferrari, die nog steeds de originele fabriek behoudt toegangsdeur. Stop aan het einde van de tour bij een lokaal restaurant voor een smakelijke lunch met typische producten. Ontspan daarna op de reis terug naar Bologna.

Vanuit Bologna: Ferrari dagtour

3. Vanuit Bologna: Ferrari dagtour

Beleef een volledige dag in contact met de Mythe. Een ongelooflijke tour die je onderdompelt in de wereld van Ferrari en je de geschiedenis laat ontdekken van een van de meest begeerde luxe auto's. De privétransfer haalt je op bij je hotel en brengt je naar Maranello waar je het Ferrari-museum bezoekt, een duik in de geschiedenis van het steigerende paard vanaf de creatie tot de evolutie tot nu. Stap in de minibus voor een rondleiding door de Ferrari fabriek en de Pista van Fiorano, het Ferrari stalcircuit waar de auto's worden getest. Geniet van een uitstekende lunch in een typisch Emiliaanse agriturismo omgeven door groen voordat je de tour afsluit in het Casa Museo Enzo Ferrari in Modena. Ontdek het spannende en fascinerende verhaal van het genie Enzo Ferrari, van zijn kindertijd tot zijn succes. Bewonder de tentoongestelde auto's en bezoek enkele kamers in het huis waar de oprichter van Ferrari werd geboren. De Ferrari Full Day is de perfecte tour voor autoliefhebbers en iedereen die meer te weten wil komen over de man die de autogeschiedenis voorgoed veranderde. Een privétransfer haalt je direct bij je hotel op en begeleidt je de hele dag.

Maranello: Testrit Ferrari Portofino

4. Maranello: Testrit Ferrari Portofino

Rijd met een Ferrari Portofino (auto met 4 zitplaatsen) door de regio Maranello en geniet van het landschap terwijl je een spannende rit maakt. Ervaar het besturen van een Ferrari door deze prachtige regio, de thuisbasis van de beroemde autofabrikant Ferrari, die geen introductie behoeft. Kies de duur van de rit op de weg rond Maranello. Leer de geheimen van de geweldige Ferrari van een deskundige rij-instructeur voordat je op pad gaat. Trap het pedaal op het metaal na de korte tutorial, laat de motor draaien en geniet van de vrijheid van dit alles. Geniet van de snelheid, het vermogen (600 pk) en de acceleratie (0-100 km/u in 3,5 seconden) van dit beest nadat je in de bestuurdersstoel bent geschoven. Er is de mogelijkheid als u ook passagiers op de achterbank wilt hebben (maximaal 2). U kunt rechtstreeks ter plaatse passagiers toevoegen, tegen een toeslag van € 20,- per passagier.

Vanuit Milaan: Ferrari-dagtour met lunch

5. Vanuit Milaan: Ferrari-dagtour met lunch

Breng een hele dag door met het ontdekken van de wereld van Ferrari tijdens een privébusje vanuit Milaan. Bezoek het Ferrari Museum in Maranello en het Casa Enzo Ferrari Museum, evenals het Fiorano Track en Ferrari museum. Geniet ten slotte van een typische en lokale lunch na de bezienswaardigheden. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, vertrek je naar Maranello, waar je het Ferrari-museum zult bezoeken. Leer alles wat er te leren valt over Ferrari, zijn geschiedenis, voertuigen en mensen. Begin daarna aan een rondleiding met een busje om de fabriek en de Fiorano Track te zien, voordat u gaat lunchen in een boerderij in de buurt van Maranello. Bezoek ten slotte het Casa Enzo Ferrari Museum in Modena, voordat je terugkeert naar Milaan.

Circuito de Fiorano: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Circuito de Fiorano

Wil je alle activiteiten in Circuito de Fiorano bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.