Circus Maximus
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Bestsellers

Circus Maximus: tours & tickets

Circus Maximus: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Rome

Bekijk alle 1294 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Circus Maximus

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 8.173 beoordelingen

Zelfs in februari waren de rijen bij de Colosseum en Palatijn zo lang, dat je in gezelschap van (een) kind(eren) maar zou afzien als je geen skip-the-line zou hebben. Zonde natuurlijk, als je eindelijk in Rome bent. Leg wat extra neer om nog meer van het Colosseum te zien! Ondergronds is echt leuk om meegemaakt te hebben. Daar kregen we zelfs een aparte gespecialiseerde gids, voor de Palatijn een andere gids, beiden spraken Engels.

Great tour and worth the money! Much depends on the guide; she was great. Easy going and a lot of knowledge. The only tip we have: she could have some breaks during the tour where she doesn't talk. 3 hours is a lot time to listen and at some point you loose your attention.

De Gids (Tom) bij Forum Romanum & Palatijn bracht op een gevarieerde wijze een goed overzicht van de Romeinse gescheidenis, waarbij hij een vaste rode draad had en ook niet te beroerd was om de link met huidige maatschappelijke ontwikkelingen te leggen. Simply Great, Tom!

Rome: tour ondergronds Colosseum, Forum Romanum & Palatijn Beoordeeld door

Prachtige rondtocht gemaakt door Rome, gids gaf leuke en interessante uitleg over de prachtige bezienswaardigheden in Rome. De gehele tour bleef interssant ondanks de 4 uur durende tour.

Wad echt heel leuk om alles zo op de fiets te bekijken. Alle kleine straatjes van Rome waren niet vergeten. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen. Ook onze gids Carmen was top!

Rome: op een elektrische fiets langs de highlights Beoordeeld door