Kies data

Citadel van Dinant

Citadel van Dinant: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Brussel: dagexcursie naar Luxemburg en Dinant

1. Vanuit Brussel: dagexcursie naar Luxemburg en Dinant

Via een schilderachtige reis door de Ardennen ontdek je het landelijk gelegen Groothertogdom van Luxemburg tijdens deze dagexcursie vanuit Brussel. Je bezoekt vervolgens de stad Luxemburg, de hoofdstad van het Groothertogdom. Hier neemt je gids je mee naar de wijk Kirchberg, waar veel gebouwen van de Europese Unie zich bevinden, zoals het Europese Hof van Justitie en de Europese Commissie. Je wandelt door de straten van de oude stad en gaat naar de indrukwekkende Kathedraal van Luxemburg, een prachtig voorbeeld van laatgotische architectuur met Renaissanceversieringen. Je bewondert het paleis van de Groothertog en ziet de vestingwerken van de stad tijdens je vrije tijd in het stadscentrum. Na wat tijd vrijaf, bezoek je het pittoreske dorpje Dinant met zijn collegiale kerk, citadel uit de vijftiende eeuw en het kleine saxofoonmuseum (optioneel). Je kunt kiezen tussen een privé- en een gedeelde optie.

  • Dagtochten
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Citadel van Dinant

Wil je alle activiteiten in Citadel van Dinant ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Citadel van Dinant

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 230 beoordelingen

We stopten eerst in Dinant. We konden de kabelbaan niet naar het fort nemen omdat het gesloten was (mijn bezoek was op 20 december). Verder was er niet veel te doen in Dinant, maar het was een mooi stadje en het was een goede stop om de benen te strekken. We kwamen net voor 13.00 uur in Luxemburg aan en hadden 90 minuten vrije tijd voor de lunch, daarna een wandeltocht die nog eens 90 minuten duurde. Kortom, een geweldige manier om van de dag te genieten.

De lokale gids is erg goed, en ik hoop dat ik het in de toekomst beter zal doen.Als je een bestelling naar elke boekingsklant stuurt, kunnen de naam van de gids en contactgegevens op de vertrekdag ook naar de mobiele telefoon van het reserveringspersoneel worden gestuurd in de vorm van een sms-herinnering! Het is handig om te verdwalen of om op elk moment dringend contact met elkaar op te nemen

De heergids die ons supervriendelijk en erg geduldig aanraakte, vertelde ons de belangrijkste van de twee steden. De bus erg schoon, alles erg punctueel en veilig. De prachtige steden, deze rondreis is echt 100% waard, de stad Dinant is een van de mooiste die ik heb gezien! Ik wou dat ze meer tijd konden besteden

We nemen meestal alleen gratis rondleidingen, we hadden er nog nooit zoveel voor betaald, maar het was het zeker waard. Het is heel goed georganiseerd en onze gids, Miriam, was super aardig. Hij gaf de rondleiding in drie talen en herhaalde alle informatie drie keer met hetzelfde enthousiasme.