Kies data

Cité des sciences et de l'industrie

Cité des sciences et de l'industrie: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Paris: entreeticket voor Cité des Sciences et de l'Industrie

1. Paris: entreeticket voor Cité des Sciences et de l'Industrie

Ontdek de Cité des sciences et de l'industrie met jouw gezin, vrienden of alleen. Krijg toegang tot alle tentoonstellingen en shows met dit enteebewijs. Bekijk de Argonaute en geniet van een meeslepende show in het Planetarium. Stap binnen in dit fascinerende wetenschapsmuseum en bezoek de vele permanente en tijdelijke tentoonstellingen. Leer meer over het menselijk brein in de tentoonstelling BR4IN en ontdek de geheimen van het heelal in het Grote Verhaal van het Heelal. Volg een rondleiding met audiogids door de Argonaute, een onderzeeër uit de jaren 1950, voordat je naar de sterren kijkt in een show in het Planetarium. Sluit je bezoek af met het vliegtuig Solar Impulse, het eerste vliegtuig dat zonder brandstof vliegt. Kijk hoe het vliegtuig in het museum landt op de grote schermen en probeer zelf te landen in de vluchtsimulators. Dit ticket geeft toegang tot de permanente en tijdelijke tentoonstellingen, buiten de Cité des enfants. Reserveringen voor het planetarium en de tentoonstelling Fragile worden rechtstreeks ter plaatse gemaakt, afhankelijk van de beschikbaarheid op de dag van je bezoek. "Crowds": van 18 oktober 2022 t/m 6 augustus 2023 Wat is de menigte? Wat doet deze met ons? Op het kruispunt van vele wetenschappelijke disciplines - vloeistofmechanica, korrelfysica, wiskunde, cognitieve wetenschappen en sociale psychologie - onthult de studie van de menigte, compact, uitgezet of op afstand, het sociale karakter van de mens. "Cancer": t/m 8 augustus 2023 Vandaag is kanker nog steeds een taboe: het is tijd om de wetenschappelijke, psychologische en sociale dimensies van deze ziekte te begrijpen. De tentoonstelling, opgevat door het prisma van de patiënt, het verplegend personeel en de begeleider, heeft ervoor gekozen de mens centraal te stellen, om zo het spreken over het leven tijdens en na de ziekte mogelijk te maken. Vanaf 14 jaar. "Industrial Developments": t/m 5 maart 2023 De tentoonstelling nodigt je uit om de huidige evolutie van de industriële wereld te begrijpen en biedt je een vergelijking met de grote ontwikkelingen van gisteren. Een meeslepende reis, afgewisseld door artistieke en didactische installaties. Wat is het effect van deze industriële ontwikkelingen op jouw dagelijkse leven? Moeten we er bezorgd of enthousiast over zijn? Vorm je eigen mening over dit voortdurend veranderende onderwerp! Van 19 februari 2022 t/m 8 januari 2023. Een poëtische en intuïtieve tentoonstelling om voorzichtig te beleven. Breekbare voorwerpen hanteren, delicate materialen testen, experimenteren met vallen en zich kwetsbaar voelen: hier verkennen kinderen het complexe begrip breekbaarheid. Het is misschien niet altijd waar we het verwachten... Zijn we, diep van binnen, niet net zo sterk als kwetsbaar?

Parijs Museumpas: 2, 4, of 6 dagen

2. Parijs Museumpas: 2, 4, of 6 dagen

Geniet van voorrangstoegang tot meer dan 60 musea en monumenten in en rond Parijs, waaronder het Louvre, Musée d'Orsay en Centre Pompidou, met de Parijs Museumpas. Je kunt kiezen voor een pas voor 2, 4 of 6 dagen, en het ophaalpunt bevindt zich op slechts 10 minuten lopen van het Louvre. Met deze pas profiteer je van gratis toegang tot vele bezienswaardigheden, attracties en musea. In Parijs: Musée de l'Armée Tombeau de Napoléon 1er Centre Pompidou Musée national d'Art moderne Musée national des Arts asiatiques Guimet Les Arts décoratifs Musée des Arts et Métiers Musée de l'Assistance Publique, Hôpitaux de Paris Musée du quai Branly Picassomuseum Parijs Chapelle Expiatoire La Cinémathèque française Musée du Cinéma Cité des Sciences et de l'Industrie Conciergerie Musée national Eugène Delacroix Musée des Égouts de Paris Musée du Louvre - Musée national de la Marine Musée de la Monnaie Cité de l’Architecture et du Patrimoine Musée national des Monuments français Musée Gustave Moreau Musée national du Moyen Âge, Thermes et hôtel de Cluny Cité de la Musique, Musée de la Musique Crypte Archeologique de Notre-Dame Tours de Notre-Dame Musée national de l'Orangerie Musée de l'Ordre de la Libération Musée d'Orsay Panthéon Musée des Plans-reliefs Musée de la Poste Musée Rodin Sainte-Chapelle Buiten Parijs: Musée de l'Air et de l'Espace Musée d'Archéologie nationale de Saint-Germain-en-Laye Musée national de Céramique de Sèvres Abbaye Royale de Chaalis Musée et domaine nationaux du Château de Compiègne Musée Condé, Château de Chantilly Musée départemental Maurice Denis Château de Fontainebleau Château de Maisons-Laffitte Musée national des Châteaux de Malmaison et Bois-Préau Château de Pierrefonds Musée national de Port-Royal des Champs Château de Rambouillet Musée national de la Renaissance Château d'Ecouen Maison d’Auguste Rodin à Meudon Basilique cathédrale de Saint-Denis Villa Savoye Musée national des Châteaux de Versailles et de Trianon Château de Vincennes

  • Toegangstickets
  • Citycards
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Cité des sciences et de l'industrie

Wil je alle activiteiten in Cité des sciences et de l'industrie ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cité des sciences et de l'industrie

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.973 beoordelingen

De gids bevat bijna alles wat je zou willen zien. Dit is mijn 6e keer in Parijs en heb een hele week doorgebracht met het nemen van enkele van de gebruikelijke favorieten, Louvre, D'Orsay en bezocht vele kleinere locaties, waarvan we de meeste nog nooit eerder hadden gezien. De museumpas is bijna altijd de beste manier om meer te zien tijdens je tijd, omdat je een aantal extreem lange rijen overslaat! Sterk aanbevelen.

Een zeer interessant museum. Ik zou 2 dagen nodig hebben om alles te zien en te horen wat het te bieden heeft. Sommige interactieve knoppen werkten niet, maar desondanks vond ik het erg leuk. Een bezoek waard. Toen we vertrokken en naar de metro gingen, troffen we mensen aan die er niet erg aanbevelenswaardig uitzagen, maar we hadden geen problemen.

Ik kocht de vierdaagse pas ($ 70) en bezocht 8 van de sites op de pas. Het is het geld absoluut waard, maar houd rekening met "museum burn-out"; als je denkt dat je snel doorbrandt, is een tweedaagse pas misschien beter voor je, maar als je vastbesloten bent om elke dag op te staan en erop uit te trekken, koop dan een langere :)

De gemakkelijkste en beste manier om plaatsen in Parijs te bezoeken, aangezien u geen schema hoeft te volgen zoals u zou doen als u een tour boekt. Het was vooral perfect voor mij omdat mijn vriend maar 5 dagen in Parijs was, in sommige dagen improviseerden we onze plannen op het laatste moment en het was geen probleem dankzij deze pas.

Prima! Het extra Seine ticket had niet gehoeven, daar heb je in 2 dagen geen tijd voor. Voor entree Versailles moet je onder in het winkelcentrum zijn!