Toegangsticket

Paris: entreeticket voor Cité des Sciences et de l'Industrie

Paris: entreeticket voor Cité des Sciences et de l'Industrie

Vanaf € 12 per persoon

Ontdek de wonderen van de Cité des sciences et de l'industrie. Verken alle meeslepende permanente en tijdelijke tentoonstellingen van het museum en probeer zelf te vliegen in de Solar Impulse-vliegsimulator.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ontdek één van Europa's grootste wetenschapsmusea tijdens jouw verblijf in Parijs.
 • Neem deel aan praktische experimenten en meeslepende ervaringen.
 • Ontdek met het hele gezin de oorsprong van het universum.
 • Ontdek de leefomstandigheden aan boord van de Argonaute, een echte onderzeeër uit de jaren 1950.
 • Vlieg met de Solar Impulse, 's werelds eerste vliegtuig op zonne-energie, met behulp van de simulator.
Volledige beschrijving

Ontdek de Cité des sciences et de l'industrie met jouw gezin, vrienden of alleen. Krijg toegang tot alle tentoonstellingen en shows met dit enteebewijs. Bekijk de Argonaute en geniet van een meeslepende show in het Planetarium.

Stap binnen in dit fascinerende wetenschapsmuseum en bezoek de vele permanente en tijdelijke tentoonstellingen. Leer meer over het menselijk brein in de tentoonstelling BR4IN en ontdek de geheimen van het heelal in het Grote Verhaal van het Heelal.

Volg een rondleiding met audiogids door de Argonaute, een onderzeeër uit de jaren 1950, voordat je naar de sterren kijkt in een show in het Planetarium.

Sluit je bezoek af met het vliegtuig Solar Impulse, het eerste vliegtuig dat zonder brandstof vliegt. Kijk hoe het vliegtuig in het museum landt op de grote schermen en probeer zelf te landen in de vluchtsimulators.

Dit ticket geeft toegang tot de permanente en tijdelijke tentoonstellingen, buiten de Cité des enfants. Reserveringen voor het planetarium en de tentoonstelling Fragile worden rechtstreeks ter plaatse gemaakt, afhankelijk van de beschikbaarheid op de dag van je bezoek. "Crowds": van 18 oktober 2022 t/m 6 augustus 2023 Wat is de menigte? Wat doet deze met ons? Op het kruispunt van vele wetenschappelijke disciplines - vloeistofmechanica, korrelfysica, wiskunde, cognitieve wetenschappen en sociale psychologie - onthult de studie van de menigte, compact, uitgezet of op afstand, het sociale karakter van de mens. "Cancer": t/m 8 augustus 2023 Vandaag is kanker nog steeds een taboe: het is tijd om de wetenschappelijke, psychologische en sociale dimensies van deze ziekte te begrijpen. De tentoonstelling, opgevat door het prisma van de patiënt, het verplegend personeel en de begeleider, heeft ervoor gekozen de mens centraal te stellen, om zo het spreken over het leven tijdens en na de ziekte mogelijk te maken. Vanaf 14 jaar. "Industrial Developments": t/m 5 maart 2023 De tentoonstelling nodigt je uit om de huidige evolutie van de industriële wereld te begrijpen en biedt je een vergelijking met de grote ontwikkelingen van gisteren. Een meeslepende reis, afgewisseld door artistieke en didactische installaties. Wat is het effect van deze industriële ontwikkelingen op jouw dagelijkse leven? Moeten we er bezorgd of enthousiast over zijn? Vorm je eigen mening over dit voortdurend veranderende onderwerp! Van 19 februari 2022 t/m 8 januari 2023. Een poëtische en intuïtieve tentoonstelling om voorzichtig te beleven. Breekbare voorwerpen hanteren, delicate materialen testen, experimenteren met vallen en zich kwetsbaar voelen: hier verkennen kinderen het complexe begrip breekbaarheid. Het is misschien niet altijd waar we het verwachten... Zijn we, diep van binnen, niet net zo sterk als kwetsbaar?
Inbegrepen
 • Toegang tot permanente en tijdelijke tentoonstellingen en dagelijks entertainment.
 • Toegang tot het Planetarium en de onderzeeër Argonaute (vraag ter plaatse een voucher aan wanneer je aankomt).
 • Buggy's en rolstoelen kunnen worden geleend (ID verplicht).
 • Toegang tot de "Cité des enfants" (kaartjes kunnen ter plaatse worden gekocht).
 • Toegang tot de tentoonstelling "Fragile" voor kinderen van 2-6 jaar (extra kosten kunnen van toepassing zijn, tickets kunnen ter plaatse worden aangevraagd).
 • Rondleiding.
 • Audiogids.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Om het trefpunt met het openbaar vervoer te bereiken, neem je metrolijn 7 naar station Porte de La Villette, stap op buslijn 139, 150 of 152 naar station Porte de la Villette of reis met tramlijn T3B (Porte de Vincennes - Porte de la Chapelle) naar station Porte de la Villette. Als je per auto komt, neem je de Paris Ring Road North en neem je de afslag Porte de la Villette. Bij aankomst gebruik je de betaalde ingang van de parkeerplaats naar Quai de la Charente en Macdonald Boulevard. Je kunt de locatie ook bereiken via het busstation, met betaalde toegang (gratis drop-off voor 10 minuten) via Macdonald Boulevard.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Kindertickets (3-5 jaar) zijn alleen ter plaatse beschikbaar voor 3 EUR.
 • Gratis toegang op vertoon van geldige documentatie: onder 2 jaar, mindervaliden en begeleider.
 • De tentoonstelling "Cité des enfants" is niet inbegrepen. Een ticket moet rechtstreeks op de website van het museum of in het museum als extra ticket worden gereserveerd.
 • Tentoonstelling "Fragile": Kinderen van 3-5 jaar moeten 3 EUR per kaartje betalen aan de kassa om deze tentoonstelling te bezoeken.
 • De Cité des Sciences et de l'Industrie is geopend van dinsdag tot zaterdag 10:00 - 18:00 uur en zondag 10:00 - 19:00 uur.
 • Het museum is gesloten op maandag en op 1 januari, 1 mei en 25 december.
 • Toegang met korting op vertoon van geldige documentatie: jeugd onder de 25 jaar, senioren boven de 65 jaar en studenten.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,9 /5

gebaseerd op 238 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Heel goed, niet genoeg tijd, we zullen terug moeten komen om door te gaan met de parkeerplaatsen die niet zijn voltooid of gezien, Let op parkeren erg duur als we daar de dag blijven, liever buiten parkeren, oneppark als voorbeeld omdat de parkeerplaatsen op straat ons anders verpesten zondag en feestdagen gratis parkeren rondom La Villette jammer wisten we niet eerder, anders gebrek aan interieur informatie en geen papieren plan altijd genoodzaakt op de laptop te kijken, als we er zijn om weer een mentale ruimte open te maken, jammer en dat allemaal niet iedereen heb geen laptop wat prima is anders is het heel goed om te doen en erg interessant en nog een ding wees voorzichtig om de onderzeeër eerder te boeken omdat we het niet konden doen de reserveringen werden twee dagen ervoor gemaakt het was compleet jammer

Verder lezen

15 augustus 2022

Goede keuze met interactieve activiteiten die de interesse van de kinderen stimuleren. Het zou handig zijn om bij de boeking te weten dat u voor een bezoek aan het planitarium en de argonaut een specifieke tijdreservering nodig heeft die in het museum is geregeld. Ook voor de kudsclub geldt een toeslag.

27 juni 2022

Der Besuch dieses Museums hat sich voll gelohnt. Die einzelnen Themen waren sehr anschaulich präsentiert. Die Angestellten dort waren sehr freundlich und hilfsbereit. Vor lauter Angeboten weiss man fast nicht, wo anfangen und wohin gehen. Es lohnt sich, vor dem Rundgang eine Route zu definieren. Insbesondere das Planetarium sollte genauer angeschaut werden, da tagsüber unterschiedliche Programme gezeigt werden. Je nachdem kann es lange Warteschlangen haben. Auch für die Kleinen und Kleinsten wird etwas geboten. Einziger Wermutstropfen ist, dass nicht alle Ausstellungen auch in anderen Sprachen als Französisch erklärt werden. Wenn jemand kein Französisch spricht, ist der Genuss eingeschränkt. Auch die App, die man herunterladen kann, hilft nicht wirklich. Trotzdem ein interessanter Ausflug gewesen. Ist zu empfehlen.

Verder lezen

2 november 2022

Vertalen

Product ID: 351896