City Hall, Dublin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap City Hall, Dublin

Wil je alle activiteiten in City Hall, Dublin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over City Hall, Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 4.634 beoordelingen

Kevin, de gids (+ Tom de chauffeur) waren ongelooflijk goed geïnformeerd. Hij heeft ons eigenlijk de gehele dag van alles kunnen vertellen over de geschiedenis, manier van leven, cultuur etc. Hij vertelt alles met zoveel enthousiasme, geweldig gewoon! De excursie is absoluut de moeite waard! Je ziet in één dag meerdere bijzondere dingen van onder andere de Dunluce Castle, de Giant's Causeway en de Dark Hedges. Zelf denk ik dat de Dark Hedges in de zomer wat indrukwekkender is dan in de winter maar dat mocht de pret niet drukken. Je krijgt ook de optie om in Belfast het Titanic museum te bezoeken. Dit is absoluut de moeite waard!

Dan de gids was ongelooflijk goed geïnformeerd en gaf ons een fantastische dag op Northern Island (Giant Causeway, Dark Hedges & Belfast). We leerden over geschiedenis, cultuur en nog veel meer. We waren goed gereisd en hebben hoge normen, en we waren erg blij met Dan & Obviosly de Supe Bryan Tijd en geld goed geïnvesteerd.

Het was een erg leuke reis waarbij we niet alleen de mogelijkheid hadden om de geweldige natuur te zien, maar ook om veel te leren over de geschiedenis en de cultuur van Ierland!

Prachtig uitzicht en tonnen craic. Peter en Larry hebben geweldig werk geleverd door een aangename ervaring te bieden met veel leuke geschiedenis en feiten?

Fantastische mooie trip met goede reisleider Antony en chauffeur Brian!