City Hall Theater

City Hall Theater: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Barcelona: flamencoshow in het stadhuistheater

1. Barcelona: flamencoshow in het stadhuistheater

Ga naar het stadhuis van Barcelona om te genieten van de traditionele Spaanse kunstvorm flamenco, die in 2010 de status van UNESCO-werelderfgoed kreeg. Zie hoe enkele van de meest getalenteerde artiesten van Spanje een unieke sfeer creëren met muziek, zang en dans. Geef je over aan de charmes van enkele van de meest prominente dansers in de Catalaanse flamencowereld, tijdens hun optreden in het voormalige Teatro de Barcelona. Bewonder de prachtige ornamenten van het theater uit de vroege 19e eeuw, waaronder een podium omlijst met lampen, fluwelen gordijnen, en de originele podium-machinerie. De geïmproviseerde flamenco-'jamsessies' kruipen onder je huid en al snel word je meegevoerd door de intense emotie op het podium. Ga terug naar de wortels van de authentieke flamenco met optredens als het snelle "Bulerías," gitaarsolo's, percussie, zang in zijn puurste vorm, face-to-face duels en "Soleás". Je ziet legendarische dansers waaronder Ivan Alcalà, Raúl Ortega, Patricia Dominguez en Yolanda Cortés. Hoor verleidelijke zangers als Antonio el Mantecao, Miguel de la Tolea, La Tana en Josefa G.Contreras. Bewonder de flamencogitaristen, Oliver Haldon en Eduardo Cortés, samen met de percussionisten Joni C. Sanchez en Jacobo C. Sanchez.

Barcelona: flamencoshow van 1 uur in de VIP-zone

2. Barcelona: flamencoshow van 1 uur in de VIP-zone

Krijg VIP-zitplaatsen bij de Best Flamenco Show, ontvanger van de Traveller's Choice Award 2020, een van de top 10% van de beste attracties ter wereld, en ontvanger van het Certificaat van uitmuntendheid van 2016 tot 2019. Geniet van een magische flamencoshow op een historische locatie vanaf een fantastische achterbank. De stoelen bevinden zich in Zone VIP, de eerste twee rijen in het theater, zodat u vrij uitzicht heeft op de show. Twee gratis drankjes inbegrepen: rode wijn, witte wijn, sangria, cava, bier, frisdrank of water Geniet van een spektakel met 6-8 flamencoartiesten van wereldklasse die live optreden. Bewonder de combinatie van dansen, gitaren en liedjes die plaatsvinden op een 19e-eeuws podium. Dit is een unieke kans om een uniek deel van de Spaanse cultuur te zien. Leun achterover en ontspan in een stoel die elegant en comfortabel is. Het personeel zal er alles aan doen om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

  • Toegangstickets
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap City Hall Theater

Wil je alle activiteiten in City Hall Theater ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over City Hall Theater

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.297 beoordelingen

Dansers waren uitstekend net als de zangers en muzikanten. Kwam hier voor onze laatste nacht in Barcelona en mijn vriend en ik hebben echt genoten van deze ervaring! Je krijgt geen zitplaatsen toegewezen, dus afhankelijk van welk ticket je koopt, krijg je een kaart met kleurcodes om in een bepaalde rij te zitten. Was gemakkelijk te vinden, volgde gewoon de aanwijzingen met behulp van de app Get the Guide. Ticket inclusief een drankje en het personeel was attent. Zou het zeker aanbevelen!

De flamencoshow was voor ons een bijzondere ervaring. Ik zou het iedereen aanraden die geïnteresseerd is in de cultuur en dansstijlen van de regio of gewoon iets bijzonders wil ervaren. We vonden de locatie direct met Google Maps. De medewerkers waren ook allemaal uiterst vriendelijk.

Een geweldige show voor iedereen die flamenco wil proeven. Duur: ca. 1 uur - dat is ruim voldoende. De dansers kunnen de emoties heel goed overbrengen - zelfs voor degenen die geen Spaans spreken. Een tip: neem zeker een jas mee, want de kamer is erg koud.

Ongelooflijk krachtige prestaties. De dansers demonstreerden vanaf de eerste minuut hun kunsten en de zanger en de twee gitaristen leverden virtuositeit. Ik was opgetogen, opgewonden en gefascineerd door deze schitterende prestatie.

Ongelooflijke show met 2 perfecte dansers en 3 danseressen.Prachtige jurken en een heel muzikaal flamenco orkestje. De show was voor mij veel te kort!