Datums kiezen

Ciutat de les Arts i les Ciències

Ciutat de les Arts i les Ciències

Ciutat de les Arts i les Ciències: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Valencia: toegangsticket Oceanogràfic

1. Valencia: toegangsticket Oceanogràfic

Oceanogràfic bevindt zich in het complex van de Stad van Kunsten en Wetenschappen en je vindt er soorten uit veel van 's werelds belangrijkste mariene ecosystemen. Dompel jezelf onder in deze unieke zeewereld en reis door de langste onderwatertunnel van Europa, bezoek een familie beluga-walvissen en kom oog in oog te staan met haaien. De bovenste verdiepingen zijn gebouwd op 2 niveaus en bieden buitententoonstellingen en worden omgeven door een prachtig zoetwatermeer dat wordt bewoond door pelikanen, aalscholvers en flamingo's. De onderste verdieping herbergt de grootste aquaria van Europa, vol vertegenwoordigers van de vele maritieme ecosystemen van de wereld. Ontdek de Middellandse Zee, Antarctica, de Noordpool, de Rode Zee en nog veel meer. Je kunt er meer dan 45.000 waterdieren ontmoeten verdeeld over 500 verschillende soorten, waaronder beluga's, walrussen, kwallen, zeeleeuwen en haaien. Als je even wilt pauzeren, ga dan naar het onderwaterrestaurant.

Valencia: 24 of 48-uurs ticket voor een sightseeingbus

2. Valencia: 24 of 48-uurs ticket voor een sightseeingbus

Bekijk de bezienswaardigheden van Valencia in je eigen tempo met de Valencia Bus Turistic! Met 24- en 48-uurskaartopties betekent het hop-on hop-off-concept dat u kunt uitstappen op de locaties die u het meest aanspreken, door gewoon in de volgende bus te stappen als u klaar bent. Er zijn 17 haltes door de hele stad waar je onbeperkt kunt in- en uitstappen. Bekijk de beste attracties en monumenten in Valencia. Realtime audiogids beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees, Portugees, Japans, Valenciaans en Russisch. 1. Poeta Querol 2. Plaza Toros 3. Museo Fallero 4. Ciudad Artes y Ciencias 5 Oceanogràfic 6 CC Aqua 7 Marina Real 8 Las Arenas 9 Puerto 10 Balearen 11 Mestalla Museo Militar 12 San Pio V 13 Nuevo Centro 14 Dama Iberica 15 Biopark 16 Museo H. Valencia 17 Ivam

Valencia: Combo's Oceanografic, Hemisferic & Science Museum

3. Valencia: Combo's Oceanografic, Hemisferic & Science Museum

Bepaal welke attractie van de Stad van Kunst en Wetenschap van Valencia je wilt bezoeken met de verschillende combo-opties die worden aangeboden. Je kunt kiezen uit verschillende combo-opties: - Combo Hemisferic en Wetenschapsmuseum - Combo Oceanografisch en Hemisferisch - Combo Oceanografic en Wetenschapsmuseum - Combo Oceanografisch, Hemisferisch en Wetenschapsmuseum (zorg ervoor dat je de juiste optie selecteert wanneer je je boeking afrondt). Beschrijving van de attracties: 1. Oceanografisch Bekijk meer dan 500 soorten zeedieren in het L'Oceanogràfic dat door Felix Candela is ontworpen in de vorm van een waterlelie. Verken tentoonstellingen die de aquatische milieus van de Noordpool, de Rode Zee en meer laten zien. Koop een maaltijd in een onderwaterrestaurant. Ga naar de bovenste verdiepingen voor buitententoonstellingen en word omringd door een prachtig zoetwatermeer dat bewoond wordt door pelikanen, aalscholvers en flamingo's. Op de onderste verdieping vind je zeeleven uit 's werelds belangrijkste mariene ecosystemen. Bekijk beluga's, walrussen, kwallen, zeeleeuwen en haaien. 2. Príncipe Felipe Wetenschapsmuseum Voel en denk na over allerlei wetenschappelijke theorieën in het interactieve Príncipe Felipe Wetenschapsmuseum. Laat je haren recht overeind staan als een ietwat excentrieke uitvinder de natuurkundige principes van elektriciteit demonstreert voor een auditorium met plaats voor maximaal 50 personen. 3. De Hemisfèric bioscoop De Hemisfèric Cinema werd in 1998 geopend en was het eerste gebouw in de Stad van Kunst en Wetenschap dat zijn deuren opende voor het publiek. Bewonder de spectaculaire constructie ontworpen door Santiago Calatrava in de Hemisfèric Cinema. Laat je verbazen door het eivormige dak dat meer dan 100 meter lang is en de grote bol bevat die een 3D-projectiezaal vormt. Kies een film uit een catalogus die films bevat van documentaires tot werken voor kinderen.

Valencia: Fietstour met gids door de stad

4. Valencia: Fietstour met gids door de stad

Fiets met een plaatselijke gids door de gezellige straten van het oude centrum van Valencia. Ontdek spectaculaire gebouwen, waaronder de kathedraal van Valencia. Je kunt je aansluiten bij een fietstour in groepsverband, of kies voor een privétour en pas de route aan om je favoriete locaties in Valencia te zien. Fiets richting de rivier de Túria en bezoek de prachtige tuin. Kom langs het Palau de la Música (Het muziekpaleis) en de gigantische speeltuin van Gulliver uit het boek Gullivers reizen. Tijdens het laatste gedeelte van de tour verken je de Stad van de Kunsten en Wetenschap. Bekijk de beroemde modernistische gebouwen van de architect Santiago Calatrava, voordat je weer terugkeert naar het centrum van de stad.

Valencia: ticket voor wetenschapsmuseum Principe Felipe

5. Valencia: ticket voor wetenschapsmuseum Principe Felipe

Leer meer over wetenschap en ruimtevaart op een interactieve, informatieve en onderhoudende manier met toegang voor een hele dag tot het Principe Felipe Wetenschapsmuseum in Valencia's baanbrekende Stad van Kunst en Wetenschap. Het gebouw is ontworpen door Santiago Calatrava in de vorm van een walvisskelet en is bedoeld om wetenschap en technologie op een leuke manier dichter bij het publiek te brengen. Het motto is: "Verboden om niet aan te raken, niet te voelen en niet te denken". Onder de tentoonstellingen waar je wordt uitgenodigd om aan te raken, te voelen en na te denken is het Elektriciteitstheater. Voor een auditorium met maximaal 50 zitplaatsen gaan je haren letterlijk overeind staan als een ietwat gekke uitvinder de natuurkundige principes van elektriciteit demonstreert. Verken meer dan 40.000 vierkante meter van de galerijen van het Principe Felipe Wetenschapsmuseum en leer meer over concepten als klimaatverandering, bewakingstechnologie en biometrie, allemaal in gemakkelijk te begrijpen taal.

Valencia: complete tour met een Tuk-Tuk door de stad

6. Valencia: complete tour met een Tuk-Tuk door de stad

Bezoek de belangrijkste historische en culturele bezienswaardigheden van het stadscentrum per tuk-tuk tijdens deze rondleiding door Valencia. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals het strand van Malvarrosa, de haven en de Valenciaanse Art Nouveau Colón-markt. Begin bij het Tourism Hub-kantoor op het station Valencia Noord. Passeer historische plaatsen zoals de oude Torres de Quart, de Torres de Serranos, het Museum voor Schone Kunsten en het oude ziekenhuis van Valencia, een bibliotheek die ooit het eerste krankzinnige sanatorium van Europa was. Verken de moderne haven van Valencia, La Marina Real, en wandel langs het uitgestrekte strand van Malvarrosa. Ontdek het avant-gardistische en artistieke karakter van Valencia in de Stad van Kunsten en Wetenschappen. Bekijk het Oceanogràfic, het grootste aquarium van Europa, het Museum van Wetenschappen, de Hemispheric en het Reina Sofía Palace of the Arts. Volg de oude rivierbedding van de Turia en bekijk bezienswaardigheden zoals de Ciutat Vella, Mercado de Colón, het Palacio del Marqués de Dos Aguas. Rij langs het beroemde Plaza de Toros. Profiteer van commentaar van uw gids en geniet van het onbelemmerde uitzicht van de tuk-tuk zonder dat u uit het voertuig hoeft te stappen.

Valencia: 48-Hour Hop-On-Hop-Off Bus & Oceanogràfic Ticket

7. Valencia: 48-Hour Hop-On-Hop-Off Bus & Oceanogràfic Ticket

Met dit gecombineerde ticket profiteer je van een handige hop-on-hop-off-bustour door de stad Valencia in een dubbeldekker sightseeingbus. Er zijn 17 haltes en je kunt bij alle haltes in de stad in- en uitstappen voor een geldigheid van 48 uur. Terwijl je door de stad rijdt, kun je luisteren naar de audiogids in een van de 10 beschikbare talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees, Portugees, Japans, Valenciaans en Russisch. Stap uit bij halte #5 om het beroemde Oceanografic Center te ontdekken, een van de grootste aquaria ter wereld met meer dan 500 verschillende diersoorten. Mis de spectaculaire dolfijnenshow niet die bij de prijs van je ticket is inbegrepen.

Valencia: Stad van Kunst en Wetenschap 3D Film in Hemisfèric

8. Valencia: Stad van Kunst en Wetenschap 3D Film in Hemisfèric

Geniet van een show met animatie en projectie in de IMAX Dome van het Hemisfèric Theater in Valencia, ontdek het fascinerende ontwerp van het gebouw en ervaar een 3D-show met dit toegangsbewijs. Betreed het theater, het eerste in de Stad van Kunsten en Wetenschappen van Valencia dat zijn deuren voor het publiek opent. Bewonder de spectaculaire constructie van het theater, ontworpen door de Valenciaanse architect Santiago Calatrava. Kijk omhoog om het lange ovale dak te zien dat de immense bol van de moderne projectieruimte bedekt. Ervaar een meeslepende 3D-film in de IMAX-dome van Hemisfèric, met adembenemende digitale projecties, fascinerende animaties en entertainment van topkwaliteit. Gedurende 45 tot 50 minuten, afhankelijk van de show, wordt u midden in een nieuwe wereld getransporteerd. Bekijk animaties alsof ze recht voor je neus staan en heb het gevoel alsof je de bewegende objecten in de film kunt aanraken.

Valencia: fietstocht

9. Valencia: fietstocht

Ontdek de straten, pleinen, monumenten en belangrijkste historische bezienswaardigheden van Valencia in minder tijd tijdens een begeleide fietstocht. Combineer oud met nieuw terwijl je langs historische gebouwen zoals de Quart Towers en nieuwe zoals de Stad van Kunst en Wetenschap vaart. Ontmoet je gids en ga aan de slag met je fiets. Begin je rondreis door Valencia door bergafwaarts te trappen naar de unieke Turia-tuinen die zijn aangelegd in een voormalige rivierbedding en zich 13 kilometer lang door de stad uitstrekken. Fiets langs de Serranos-torens, een klein kasteel dat vroeger de hoofdingang was van de middeleeuwse ommuurde stad. Vaar langs belangrijke historische gebouwen zoals de Mercado de Colón, de tuinen van het oude ziekenhuis, het Pillar-plein en de Quart-torens. Snuif de sfeer op terwijl je langs de oude universiteit, de Patriarca-kerk en de Glorieta-tuinen glijdt. Ga verder langs de voormalige rivierbedding en passeer de Music Hall totdat u de Stad van Kunsten en Wetenschappen bereikt. Bewonder dit nieuwe herkenningspunt van Valencia, bekend om zijn futuristische witte architectuur, ontworpen door de wereldberoemde architect Santiago Calatrava. Vanaf hier ga je terug naar het startpunt langs de rivierbedding en langs het Museum voor Schone Kunsten.

Valencia: Stadsrondleiding op de fiets

10. Valencia: Stadsrondleiding op de fiets

Ga op reis naar het hart van Valencia en ontdek deze prachtige stad op de fiets in het gezelschap van een gids. Volg je gids terwijl je langs een aantal van de belangrijkste culturele en historische bezienswaardigheden van de stad fietst. Begin je avontuur door op je huurfiets te stappen. Geniet van een korte ontmoeting met je gids en begin je reis door de historische straten, levendige markten en charmante pleinen van de stad. Fiets door de prachtige Turia Tuinen in een weelderige oase van groen die door de stad slingert. Stop bij de futuristische Stad van Kunst en Wetenschap, een architectonisch meesterwerk dat bijna zo uit een sciencefictionroman lijkt te komen. Bezoek populaire landschappen zoals Torres de Serrano, Mercado Central of Lonja de Seda; allemaal gemakkelijk bereikbaar met behulp van je huurfiets. Verken de stad met een gids die je zoveel mogelijk zal helpen en je kennis laat maken met de interessantste plekjes in Valencia. Bekijk de verborgen juweeltjes van de stad tijdens deze 3 uur durende tour. Geniet van een fietstour en bekijk de belangrijkste locaties in Valencia

70 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Ciutat de les Arts i les Ciències: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Ciutat de les Arts i les Ciències

Wil je alle activiteiten in Ciutat de les Arts i les Ciències bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ciutat de les Arts i les Ciències

Gemiddelde beoordeling

4.5
(3.094 beoordelingen)

Het was een zeer goed georganiseerde en informatieve activiteit, met veel te zien en te doen. De dolfijnenshow is een must-see, samen met alle aquaria en het wandelen door de tunnel met alle soorten vissen die je maar kunt bedenken die rond en boven je zwemmen.

Geweldige kans om Valencia en zijn bezienswaardigheden comfortabel te verkennen. Adrian was een geweldige gids en wist alles van alles! Ik kan het alleen maar van harte aanbevelen.

Teleurgesteld dat sommige haltes niet beschikbaar waren vanwege las fallas. Ik had dit graag geweten tijdens het boeken.

Absoluut de moeite waard om te zien. Heel mooi en interessant. Zeer goed verzorgde faciliteit

geweldig! 17 haltes, altijd een stop in de buurt van locaties die toeristen willen bezoeken!