Ciutat Vella

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Ciutat Vella

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 8.359 beoordelingen

David was een goede gids. We kregen eerst de kans om even te oefenen (20 minuten) dat was fijn. Dit viel buiten het uur. We hadden een klein groepje (4 personen). David spraak goed Engels en vertelde onderweg ook over Barcelona. Erg leuke tour!

Over de markt lopen, daar je ingrediënten scoren was een haastige bezigheid. Snel naar het viskraampje en snel uit de markt. In gezwinde pas naar de plek waar we leuk en gezellig gezamenlijk de paella koken. Leuk en een aanrader.

Fietstocht langs diverse highlights in het centrum van Barcelona met gids Oriol en 5 medefietsers. Veel uitleg en wetenswaardigheden van de gids, erg leuk. Een e-bike was niet echt nodig, maar wel leuk om uit te proberen.

Donatella is een leuke enthousiaste gids met veel kennis van de stad. Een fietstocht door de stad is zeker de moeite waard. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden. De fietsen waren in zeer goede conditie.

Very Nice tourgide who gave a lot of background and historicle info. My sons (18 f 16) alsof enjoyed the tour. Espacially driving on the Segway step.