Kies data
Dingen om te doen

Clearwater

Clearwater: De beste dingen die je niet wil missen

Clearwater Sunset Celebration Cruise

1. Clearwater Sunset Celebration Cruise

Deze zonsondergangvieringscruise is een tour van 1 uur en 45 minuten van Clearwater Bay door Clearwater Pass. Vaar over de prachtige wateren van de Golf van Mexico terwijl je de prachtige zonsondergang in Florida bekijkt. En als je veel geluk hebt, kun je getuige zijn van de legendarische groene flits (er wordt gezegd dat een mooie groene flits soms over het water verschijnt net zoals de zon ondergaat). Uw kapitein zal u wijzen op enkele interessante feiten over de natuurlijke wonderen van de Golfkust, evenals populaire bezienswaardigheden onderweg. Gasten kunnen een polsbandje kopen met drankpakketten die te koop zijn, en een speciale champagnetoost bij zonsondergang. Nu kunt u genieten van een cocktail terwijl u de zon ziet ondergaan boven het diepblauwe water van Florida. Neem deel aan deze luxe cruise door Clearwater Pass en haal de stress uit je drukke routine terwijl je achterover leunt in de schoot van luxe.

Clearwater: Haunted History Tour op een oude trolleybus

2. Clearwater: Haunted History Tour op een oude trolleybus

Bezoek Clearwater Florida en leer over de spookachtige geschiedenis van dit tropische paradijs. Stap aan boord van een oude trolleybus, compleet met eikenhouten interieur en glanzende koperen afwerking, terwijl je de meest spookachtige locaties van de stad ontdekt. Sluit je aan bij je gids terwijl de nacht over de golf spoelt en luister naar verwrongen verhalen over het bovennatuurlijke door auteur Joshua Ginsberg, waarvan vele zelfs oude bewoners waarschijnlijk niet weten. Bezoek historische locaties in Clearwater en Dunedin, waaronder het Biltmore Hotel, Andrew's Chapel, Curtis Fundamental Elementary School en meer.

Van Orlando: Clearwater Beach Piratencruise met lunch

3. Van Orlando: Clearwater Beach Piratencruise met lunch

Begin de dag met het ophalen van Orlando in een luxe voertuig en ga vervolgens richting Clearwater Beach. Spring aan boord van de Pirate's Ransom en begroet je vriendelijke bemanning. Leer hoe Florida in de 17e en 18e eeuw een bekende piratenontmoetingsplaats was en luister naar verhalen over Captain Kidd en de beruchte Blackbeard. Vaar over het glinsterende water van de Golf van Mexico en kijk uit naar dolfijnen die in hun natuurlijke habitat zwemmen. Geniet tijdens je cruise van 2 uur gezinsplezier, waaronder een speurtocht, schminken, waterpistolen, verhalen vertellen en dansen. Geniet overdag van vrije tijd om te zonnebaden op het witte zand van Clearwater Beach of om te zwemmen. Een smakelijke lunch in een lokaal restaurant aan het strand is inbegrepen. Ontspan aan het einde van een echt episch avontuur op de terugreis naar Orlando.

Van Orlando: dagtocht naar Clearwater Beach met opties

4. Van Orlando: dagtocht naar Clearwater Beach met opties

Leun achterover, ontspan en laat uw chauffeur het snelwegverkeer van Central Florida naar de Golf van Mexico bestrijden. Geniet van handig en gratis ophalen en wegbrengen van veel hotels in Orlando, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw dag. Ontdek waarom Clearwater Beach een van de stranden van Amerika is. Kies uit de volgende touropties die iets voor het hele gezin bieden: • Dagtrip naar Clearwater Beach met toegang tot het Marine Aquarium: maak kennis met Winter, de dolfijn uit de kaskraker "Dolphin Tale" in het Clearwater Marine Aquarium. Kijk hoe dolfijnen dartelen vanaf de onderwaterplatforms en leer meer over hun ongelooflijke vaardigheden en natuurlijke habitats. • Dagtrip naar Clearwater Beach met piratencruise: zeil aan boord van Captain Memo's Piratencruise voor een avontuurlijke middag in de Golf van Mexico. Verdwaal in de capriolen van speurtochten, schminken, waterpistoolspellen, verhalen en dansen. Geniet tijdens de cruise van gratis bier, wijn en frisdrank. • Dagtrip naar Clearwater Beach met Dolphin Encounter Boat: Ga van Orlando naar Clearwater Beach en stap dan aan boord van de Dolphin Encounter-boot voor een tocht naar de Golf van Mexico. Bekijk dolfijnen in hun natuurlijke habitat en kijk hoe ze spelen terwijl u geniet van de zon en de zee. • Dagtrip naar Clearwater Beach met diepzeevissen: Verken 's ochtends het strand en heb dan de mogelijkheid om een verscheidenheid aan vissen te vangen en te houden in diepzeecondities. Ontvang alle benodigde visuitrusting, inclusief een visvergunning. Deze excursie gaat 10 mijl (16 kilometer) de golf in, wat 45 minuten duurt per enkele reis. • Dagtrip naar Clearwater Beach met lunch: deze reis is alleen voor vervoer en brengt je weg van de themaparken van Orlando naar het poederwitte zand van Clearwater Beach. Geniet van een dag om te doen wat u wilt met een inbegrepen lunchvoucher. Kajak in kristalhelder water of wandel over de promenade van de vissteiger van het resort. • Dagtrip naar Clearwater Beach en boottocht met Sea Screamer: reis naar Clearwater Beach voor een spannende rit op de Sea Screamer - de grootste speedboot aan de oostkust van de VS. Wees getuige van wilde dolfijnen die door het kielzog van de grote boot springen. • Dagtrip naar Clearwater Beach met expresbusvervoer: kies deze optie voor expresvervoer om alle ophaalhaltes te vermijden en rechtstreeks naar het strand te gaan. Eenmaal daar, luier op het witte zand, spring door het turquoise water, verken de pier, haal wat vers gevangen vis voor de lunch en meer.

Van Orlando: Clearwater Beach met Lunch Dagtrip

5. Van Orlando: Clearwater Beach met Lunch Dagtrip

Ontsnap aan de drukte en wachtrijen tijdens deze reis naar Clearwater, waar je plezier kunt hebben in de zon. Reis naar het witte zand en het warme water van de westkust van Florida. Geniet van een geweldige lunch terwijl je de koele bries voelt en geniet van het prachtige landschap om je heen. Laat het zoete zand tussen je tenen vallen terwijl je een wandeling maakt over dit prachtige strand. Upgrade uw tour met een aantal optionele activiteiten: Dolphin Encounter Boat Tour: Begin aan een boottocht van 2 uur vanuit Clearwater Bay naar het helderblauwe water van de Golf van Mexico. Leun achterover en ontspan terwijl uw kapitein enkele fascinerende feiten over de Gulf Coast, beroemde herenhuizen en de spelende dolfijnen belicht. Sea Screamer Ride: Klim aan boord van de Sea Screamer, 's werelds grootste speedboot! Ervaar de dubbele twin-turbo dieselmotoren, want de 72 'lange Sea Screamer geeft je een spannende rit die je nooit zult vergeten. Piratencruise: Vaar weg met Captain Memo's Original Pirate Cruise naar een wereld compleet met zilte boekaniers en zeevaarders. Laat je door de kalme wateren van de pittoreske Golf van Mexico leiden door de tropische eilandmuziek. Diep zee vissen: Florida heeft door de jaren heen deel uitgemaakt van de visserij-folklore en er zijn veel verhalen over. Het sportvissen is inderdaad uitstekend, dus hier is je kans om erop uit te trekken en te strijden. Aquarium: Ga verder dan een typische aquariumervaring en dompel jezelf onder in de wereld van redding van het zeeleven in Clearwater Marine Aquarium. Deze unieke reddingsfaciliteit zonder winstoogmerk is gewijd aan het herstel en de vrijlating van zeedieren.

Vanuit Orlando: speedboottocht naar Clearwater Beach met lunch

6. Vanuit Orlando: speedboottocht naar Clearwater Beach met lunch

Spring aan boord van 's werelds grootste speedboot, de Sea Screamer, en ontdek het prachtige Clearwater Beach. Met zijn dubbele twin-turbomotoren is de Sea Screamer de perfecte manier om langs de kustlijn van Clearwater te brullen en de dolfijnen uit te nodigen om in zijn schuimend pad te springen terwijl hij een topsnelheid van 35 mph bereikt. Na je opwindende maritieme avontuur heb je nog steeds het plezier en genot van America's Beach om de rest van de dag van te genieten. Met zijn kleine golven is dit strand ideaal voor gezinnen, en de lange Beach Walk-promenade biedt een verleidelijk aanbod aan winkels, restaurants en bars. Raak Pier 60 voor iconische Clearwater Beach-foto's en geniet van een lunch bij een van de vele diners aan het strand, waar u kunt genieten van klassieke lokale gerechten.

Van Orlando: Clearwater Beach-dag met transfers en lunch

7. Van Orlando: Clearwater Beach-dag met transfers en lunch

Breng een dag door met spelen en loungen op Clearwater Beach met uw dierbaren tijdens een dagtocht met een bus met airconditioning. Kies hoe u uw tijd op het strand doorbrengt en profiteer van een inbegrepen lunch (indien optie geselecteerd) in een van de restaurants aan zee. Leun achterover en ontspan in de wetenschap dat uw rit van en naar het strand is georganiseerd. Ga naar een van de beroemdste oceaanlocaties van Florida: Clearwater Beach. Duizenden bezoekers zijn sinds de jaren vijftig elk jaar naar de kust gekomen en het blijft de belangrijkste kustervaring van de staat bieden. Er is een eindeloze uitgestrektheid van wijd, open strand voor elke emmer en schop. Leun achterover en ontspan in het comfort van een bus met airconditioning terwijl u van Orlando naar de kust wordt gebracht en op het eersteklas strandgebied wordt neergestreken. Geniet van de zacht kabbelende golven, de vele bars en restaurants, de iconische Pier en de prachtige Beach Walk - een bijna 1,6 km lange kronkelende promenade die veel van de lokale attracties met elkaar verbindt. Geniet van het strand in je eigen vrije tijd en zwem in het warme water van de zee. Hoewel het zelden koud is, zelfs in de winter, nodigt het zachte zand je uit om achterover te leunen en je tenen in te graven. Selecteer de lunchoptie en dineer in een klassiek restaurant aan het strand, zodat u het uitzicht niet mist terwijl u bijtankt met een smakelijke maaltijd die de lokale zeevruchten en andere verleidelijke gerechten benadrukt. Dwaal door dit prachtig in het oog springende stuk strand, inclusief de drukke jachthaven (die tal van zeegaande geneugten biedt, waaronder vistochten en verhuur van golfrunners), Clearwater Marine Aquarium en een verleidelijke reeks winkels en souvenirwinkels. Ga aan het eind van de dag terug naar Orlando, met de zachte geur van de zee die je vergezelt.

Veelgestelde vragen over Clearwater

Welke topattracties zijn een must-see in Clearwater?

De topattracties in Clearwater zijn:

Sitemap Clearwater

Wil je alle activiteiten in Clearwater ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.