Cálem

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Cálem

Wil je alle activiteiten in Cálem ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cálem

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 615 beoordelingen

De Fado was een leuke beleving als aanvulling bij de portproeverij

De rondleiding door de portkelder werd naar mijn gevoel wat snel afgehandeld, maar de aansluitende proeverij was heel goed en in een mooi aangepast en sfeervol kader. De Fado werd zeer gesmaakt: goede muzikale begeleiding en mooie zang. Precies goed van duurtijd om een impressie te geven van Fado. CD ter plaatse te koop.

Prima combinatie van uitleg, proeven en ervaren fado cultuur

Over port kun je natuurlijk uren praten maar de uitleg van ruim 25 minuten was adequaat, de hoofdlijnen worden geraakt. Proeven van een witte en rode Ruby onder begeleiding van twee fado zanger(+es). Na ruim een uur sta je met veel informatie weer buiten.

met volle teugen genieten van Port en Fado.

Een enthousiaste en goed verstaanbare gids die de kennis van Port vol overtuiging overbracht. Genieten van 2 goedgevulde glazen Port. Prachtige en emotionele Fado muziek met professionele muzikanten.

Tijd in het museum had wat langer gemogen, was 15 minuten. Rondleiding met Engelse gids was prima. Duidelijke uitleg. Proeverij met glaasje witte en glaasje rode port. Prima excursie

Was een leuke gids (Engels) goede uutleg over t proces en opslag. De fado, een man en jonge vrouw, was erg mooi. Het meisje had, wat mij betreft, meer mogen zingen!