Câmara de Lobos

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Câmara de Lobos

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.491 beoordelingen

Keurig op tijd opgehaald. We waren in totaal met zn 8en wat betekent dat de jeep helemaal vol zit. Achterin zitten dan vier mensen zijwaarts, dit is wel minder comfortabel dan voorin of in het middengedeelte zitten. Na ongeveer een half uurtje/uurtje kwamen we erachter dat de gids een andere tour voor ogen had dan die wij en de andere gasten geboekt hadden. Dit is uitstekend opgelost, we hebben gewoon de juiste tour gekregen! (TIP: vraag dus altijd even aan de gids welke route je gaat rijden zodat je weet of t overeenkomt). Tour zelf was super, twee gedeeltes off road en voldoende stops met mooie uitzichten!

We hadden een privé gids, omdat er minder toeristen zijn op dit moment door de COVID. Hij liet ons de westkant van Madeira uitgebreid zien. Doordat er gebruik werd gemaakt van een busje konden wij door de smalle straatjes rijden en kregen we meer te zien. De sfeer was relaxt en we kregen veel uitleg over de bloemen, planten en omgeving.

Prachtige route, maar door regen en mist veel gemist!

Een prachtige route gereden met veel spectaculaire hoogten en dalen. Door de mist en regen jammer genoeg ook veel hoogtepunten, zoals b.v. de levada wandeling gemist. Ook een paar stops, b.v. Sao Vicente had wat ons betreft niet gehoeven. De lunch was prima. Ook complimenten voor de uitleg/ rijkunst van onze gids/chauffeur Bruno.

Een unieke ervaring en een geweldige kennismaking met Madeira

Vanuit huis geboekt voor direct de dag na aankomst. Goed georganiseerd, mooie route gereden. Met een tour bus kom je niet op de plekken waar de jeep komt en het bleek een prachtige ervaring die bij ons op nummer 1 staat bij de tours die we hebben gedaan in Madeira! Denk wel aan het hoge stofgehalte wanneer je in een Jeep rijdt.

Nonnenvallei is hoog naar boven maar met busje goed te doen. Jammer genoeg was er veel bewolking dus vrijwel geen zicht naar het dal. Vissersplaatsje was leuk om even door te wandelen, maar plaatsje onderweg naar beneden had niet gehoeven. Was niet bijzonder.