Cobá

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Cobá

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 729 beoordelingen

Goed georganiseerd,een geweldige dag gehad

Een zeer leuke dag gehad, we waren met een klein gezelschap en een zeer goede begeleider. Deze trip is zeer de moeite waard als je de vroegere cultuur wilt leren kennen. De Tempel beklimmen in Tulum is ook zeer de moeite waard, het geweldige uitzicht op 42 meter hoogte is adembenemend.

was erg interessant! vooral coba! het zwemmen in de grot viel ons wat tegen maar was wel interessant! eten was prima en tulum was super leuk om te zien! het einde op het strand had voor ons niet gehoeven. Maar zeker leuk om te doen!

We had an amazing day! Our guide Alberto was super friendly, answered all our questions and could give a lot of info. The tour is not the cheapest but definitely worth it! We will not forget this day soon!

Leuke tour, onze gids Miquel wist veel te vertellen over de geschiedenis van de Maya’s. Soms misschien iets teveel. Neem een hoed of paraplu mee, zeker bij Tulum heb je dat nodig!

Goed georganiseerd. Gids was erg aardig en enthousiast. Wel had er wat ons betreft iets meer op de inhoud gezeten kunnen worden.