Kies data

Coco Bongo, Cancún

Coco Bongo, Cancún: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Cancun: Coco Bongo nachtclubervaring

1. Cancun: Coco Bongo nachtclubervaring

Maak je op voor een unieke avond die je nooit zult vergeten bij de beroemde Coco Bongo. Sta versteld van confetti en lichtshows, terwijl je geniet van heerlijke cocktails in deze spectaculaire Cancun. Ga naar het hart van de hotelzone en Coco Bongo Cancun. Maak je klaar om een club binnen te gaan op slechts een steenworp afstand van de majestueuze Caribische Zee, en bereid je voor op een van de meest schokkende en gedenkwaardige nachten van je leven. Eenmaal binnen sta je versteld van vliegende acrobaten, indrukwekkende muzikale eerbetoon en de continue feeststemming die Coco Bongo wereldberoemd heeft gemaakt. Betreed de dansvloer onder vallende glinsterende confetti, of geniet van een heerlijke cocktail terwijl tribute-acts het beste van Madonna, Michael Jackson en Beyoncé brengen. Kies uit opties, waaronder Premium, Gold Member, Double Gold en Front Row. Afhankelijk van de gekozen optie geniet je de hele nacht van verschillende voordelen, zoals nationale drankjes, premium drankjes en nog veel meer. U krijgt ook gratis toegang tot de Beach Club, welke optie u ook kiest.

Cancún: Coco Bongo Beach Party-ervaring

2. Cancún: Coco Bongo Beach Party-ervaring

Doe mee met de ultieme strandfeestervaring met uitzicht op de Caribische Zee. Ervaar op een van de beste nieuwe locaties in Cancun. Verwacht high-impact entertainment, een enorme parade van technologie, stunts en happenings die nog nooit eerder op een podium van dit type zijn gezien. Beleef een fantastisch dagje uit voor het kristalheldere water van de majestueuze Caribische Zee en het witte zand. Bewonder de uitzichten, kleuren, muziek en optredens met de beste dj's en acrobatische artiesten. Geniet van de avond met een scala aan heerlijke cocktails en drankjes.

Cancún: Coco Bongo Beach Party Celebrity-pakket

3. Cancún: Coco Bongo Beach Party Celebrity-pakket

Trakteer uzelf op het celebrity-arrangement bij Coco Bongo. Profiteer van toegang met voorrang en premium voorzieningen, waaronder een premium open bar, een snackplateau en een onovertroffen uitzicht op de oceaan en de zwembaden vanuit een gereserveerde ruimte op de tussenverdieping. Bereid je voor op de ultieme strandfeestervaring in de nieuwe Coco Bongo Beach Club. Feest met je groep op een nieuwe locatie aan de beeldschone Caribische Zee en eindeloos wit zand. Nip aan je favoriete drankje of spring in het zwembad. Dans mee met vaste dj's en kijk naar optredens van de getalenteerde acrobaten en het personeel. Neem een souvenir mee naar huis om je feest te herinneren.

  • Toegangstickets
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Coco Bongo, Cancún

Wil je alle activiteiten in Coco Bongo, Cancún ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.