Kies data
Dingen om te doen

Cocorná

Cocorná: De beste dingen die je niet wil missen

Van Medellín: ATV Ride en Rafting Experience Combo Tour

1. Van Medellín: ATV Ride en Rafting Experience Combo Tour

Combineer adrenaline en avontuur met deze combo-tour. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, krijg je de kans om met je eigen ATV door de prachtige landschappen en bergen van het Colombiaanse regenwoud te rijden. Breng 1 uur door om je adrenaline te laten pompen terwijl je door weelderige ongerepte vegetatie rijdt. Geniet na je ATV-rit van een raftingervaring van 3 uur op de Calderas-rivier, een klasse IV-rivier. Naast het ervaren van de spanning en opwinding van wildwatervaren, heb je de unieke kans om door het hart van het meest ongerepte regenwoud van Colombia te reizen. Na een dag vol opwinding, ga je 's middags terug naar je hotel.

Van Medellín: paraglidingvlucht en Guatapé-tour

2. Van Medellín: paraglidingvlucht en Guatapé-tour

Combineer spectaculaire uitzichten met natuur en cultuur tijdens deze combi-tour. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ga je naar Cocorna, waar je kunt genieten van een paraglidingvlucht van 20 minuten, omringd door enorme bergen en watervallen. Na je vlucht, breng je een bezoek aan Guatapé, een van 's werelds kleurrijkste steden. Bewonder uniek panoramisch uitzicht op de stad vanaf de top van de rots van Guatapé en wandel langs de felbeschilderde huizen en kleurrijke straten. Na een dag vol avontuur word je 's middags teruggebracht naar je hotel in Medellín.

Van Medellín: combinatietour paragliden en raften

3. Van Medellín: combinatietour paragliden en raften

Combineer spectaculaire uitzichten met adrenaline en opwinding tijdens deze combo-tour. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ga je naar een kloof waar je kunt genieten van een paraglidingvlucht van 25 minuten, omringd door enorme bergen en watervallen. Geniet na de lunch van een raftingervaring van 3 uur op de Calderas-rivier, een klasse IV-rivier. Naast het ervaren van de spanning en opwinding van wildwatervaren, heb je de unieke kans om door het hart van het meest ongerepte regenwoud van Colombia te reizen. Na een dag vol opwinding wordt u 's middags weer afgezet bij uw hotel in Medellín.

Veelgestelde vragen over Cocorná

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Cocorná?

Sitemap Cocorná

Wil je alle activiteiten in Cocorná ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cocorná

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 11 beoordelingen

Tom was mijn gids en hij overtrof mijn verwachtingen de hele dag met geweldige avonturen en de beste snacks en drankjes gelukkig wil ik snel terugkomen