Datums kiezen

Collectie van het Russische Museum, Malaga

Collectie van het Russische Museum, Malaga: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Málaga: Hop-on Hop-off Bus & Beleveniskaart-opties

1. Málaga: Hop-on Hop-off Bus & Beleveniskaart-opties

Malaga heeft mooie straten, lommerrijke boulevards en weelderige tuinen. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van deze prachtige stad met een 24-uurs Malaga Essential Experience-ticket voor een hop on, hop off-sightseeingtour of het Malaga Iconic Ticket inclusief toegang tot het MIMMA en het Carmen Thyseen Museum. Ontdek met behulp van het meertalige audiocommentaar aan boord waarom de kathedraal van Malaga La Manquita wordt genoemd: de eenarmige dame! Luister ook naar alles over het oude paleisfort en de twee ringen van muren. Geniet in de dubbeldekkerbus met open dak ook van een panoramisch uitzicht over de stad. Je kunt het Alcazaba bezoeken (toegang niet inbegrepen), waar je een museum, mooie tuinen en adembenemende uitzichten vindt. Als u in de buurt bent, stop dan bij Castillo de Gibralfaro voor een kijkje bij de wallen en meer spectaculaire uitzichten. Misschien wil je het oude Teatro Romano zien en de wederopbouwwerkzaamheden die aan de gang zijn. Vergeet het Picasso Museum niet, een andere belangrijke attractie in zijn geboortestad. Geniet ook van gratis toegang tot het Interactieve Muziekmuseum, wanneer een geschikt ticket is geselecteerd, waar u uw muzikale vaardigheden kunt benutten en een verscheidenheid aan instrumenten kunt uitproberen. Blauwe route Blauwe lijn:1.Vialia - Renfe2.Russische en automobielmusea3.Puerto p>4.Centre Pompidou5.Calle Larios Groene lijn: 1.Estación de Autobuses2.Vialia - Renfe3.Callejones del Perchel 4.Pasillo Santa Isabel5.Cruz Roja6.San José Parque7.Camino de Casa Bermeja8. Botánicotuin9.Camino de Casa Bermeja10. Estadio de Futbol11.Martiricos12.Guimbarda13.Cercanías Rode lijn: 1. Treinstation Renfe/Valia 2. Kunstcentrum 3. Puerto Alborania-museum 4. Plaza de la Marina Hoofdstraat 5. Paseo del Parque Auditorio 6. Centro Pompidou Malaga 7. Paseo de la Farola La-vuurtoren 8. Playa de la Malagueta Strand la Malagueta 9. Plaza de Toros-arena 10. Kasteel Castillo de Gibralfaro (tot nader order gesloten) 11. Basiliek van Sta. María de la Victoria-kerk 12. Plaza de la Merced 13. Museo Carmen Thyssen 14. Avenida Andalusië Als je kiest voor de Malaga Experience Card, ontvang je nog een hele reeks andere lekkernijen tijdens je Malaga-avontuur, waaronder toegang tot enkele van de beste attracties van de stad, zoals het Picasso Museum, en nog veel meer. Malaga Experience 24-uurs ticket inbegrepen: 24-uurs hop on, hop off bustourBoottochtToegang tot een van de volgende excursies:Casa Natal Picasso y Fundación Picasso Museo Carmen ThyssenMuseo Picasso MálagaMuseo RusoMuseo PompidouMuseo Revello de ToroCuevas del Tesoro De boottocht is inbegrepen op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag. Op woensdag, donderdag en zondag is in plaats van een boottocht een flamencoshow inbegrepen.Begeleide wandeltocht Inclusief 24-uurs hop on, hop off-ticket voor het iconische Malaga-ticket: 24-uur durende hop on, hop off-bustour met toegang tot het MiMMA (Interactief Muziekmuseum) en het Carmen Thyseen Museum

Malaga: Verzameling van het Russisch Museum Ticket

2. Malaga: Verzameling van het Russisch Museum Ticket

Begeef je op een reis naar de collectie van het Russisch Museum in Malaga door je kaartje van tevoren te bemachtigen, geniet van het voorrecht lange wachtrijen te omzeilen en jezelf zonder vertraging onder te dompelen in de meesterwerken. De collectie van het Russisch Museum presenteert een grote tentoonstelling met enkele honderden stukken die de verzamelpassie weerspiegelt van José María Castañé, een lid van de raden van toezicht van de Nationale Bibliotheek en het Prado Museum, en eigenaar van de grootste en beste collectie Russische schilderkunst in Spanje. Naast deze uitzonderlijke stukken zullen er andere worden tentoongesteld die de smaak en interesses van José María Castañé onthullen, variërend van het oude Egypte, het China van de Tang- en Ming-dynastieën en Japan in de Meiji-periode.

Beschikbare activiteiten

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Collectie van het Russische Museum, Malaga

Wil je alle activiteiten in Collectie van het Russische Museum, Malaga bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Collectie van het Russische Museum, Malaga

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 663 beoordelingen

Alles ging geweldig! Bussen kwamen altijd op tijd en waren nooit overvol, dus je had altijd een goede zitplaats. De hitte was op sommige plaatsen ondraaglijk, maar zo is het als je in de zomer een stad bezoekt. Graag weer :)

We hadden een geweldige onvergetelijke tijd om Malaga met de bus naar de bezienswaardigheden te toeren. Daarna namen we de prachtige rondvaart door de haven rond de kusten van de stad Malaga.

Voor korte tussenstops is dit de beste manier om de stad te ontdekken en de haltes te kunnen kiezen op basis van de te bezoeken plaatsen. De beschikbaarheid van chauffeurs is een pluspunt.

Geweldige ervaring in één dag dankzij dit pakket konden we de stad zien vanuit de bus, drie musea, de prachtige flamencoshow en de boottocht.

Zeer goed, praktisch om met de bus de heuvel op te gaan.