Datums kiezen

Cologne Zoological Garden

Cologne Zoological Garden

Cologne Zoological Garden: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Keulen: 24h Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus Ticket

1. Keulen: 24h Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus Ticket

Ga mee met deze 90 minuten durende rit door Keulen en leer meer over de bewogen geschiedenis van de stad, verenigingen en persoonlijkheden. Stap aan boord van een dubbeldekkerbus voor een tour langs alle belangrijke plekken van Keulen. Met dit 24-uurs hop-on hop-off ticket kun je bij elk van de 14 haltes uitstappen om bezienswaardigheden als de Dom, de dierentuin, de oude stad en de Chlodwigplatz te bekijken. Stap in de bus en maak je klaar om de stad te verkennen. Ga naar het bovendek of blijf beneden terwijl de bus door de straten van Keulen rijdt. Luister naar het informatieve commentaar terwijl de bus door de schilderachtige stad rijdt. Kom en ga uit de bus wanneer je wilt, met keuze uit 14 haltes om in of uit te stappen. Verken de stad op je gemak zonder een tijdschema te hoeven volgen, zodat je spontaan kunt beslissen wat je wilt zien. Ontdek de stad terwijl je langs bezienswaardigheden zoals het chocolademuseum van Keulen, het congrescentrum Gürzenich en de Eigelsteinpoort glijdt. Maak kennis met het hoge Triangle-gebouw in Keulen, het Odysseum en de Lanxess Arena. De haltes voor de bustours zijn: - Dom (de eerste bus vertrekt om 10 uur, de laatste bus om 17 uur) - Oude Stad - Rothgerberbach - Chlodeigplatz - Chocolademuseum - Driehoekige toren - Lanxess Arena - Odysseum/Köln Arcaden - Dierentuin/Bloemen - Eigelstein - Mediapark - Friesenplatz - Neumarkt - Kathedraal (de eerste bus komt om 11:30 uur terug en de laatste bus komt om 18:30 uur aan) Elke 30 minuten komt er een nieuwe bus aan bij elke halte.

Keulen: stadsrondvaart over de Rijn langs de oude binnenstad

2. Keulen: stadsrondvaart over de Rijn langs de oude binnenstad

Alle tochten leiden langs het panorama van de oude stad en langs de Rheinauhafen met de kraanhuisjes en terug langs de Rijn naar Keulen-Mülheim. Ga verder de Rijn op naar de dierentuin/kabelbaan, waar u ook kunt in- en uitstappen. Uiteindelijk keert de cruise terug naar het startpunt, de pier bij Dom/Hohenzollernbrücke waar de reis eindigt.

Keulen: Toegangsbewijs voor de dierentuin en het aquarium van Keulen

3. Keulen: Toegangsbewijs voor de dierentuin en het aquarium van Keulen

Een belangrijke mededeling voor onze bezoekers, vanwege gevallen van vogelgriep in delen van onze vogelpopulatie, zijn delen van onze vogels momenteel niet zichtbaar voor het publiek. Dit is uit veiligheid voor onze dieren maar ook voor onze bezoekers. Dit geldt voor de onoverdekte vogelverblijven en dierenverblijven waarin vogels worden gehouden. De momenteel gesloten verblijven zijn: "Hippodom", "Tropenhuis", "Uilenklooster" en het "Arnulf en Elizabeth-Reichert-Huis". Het Elefantenhuis, Giraffenhuis, Madagaskarhuis en Junglehuis blijven volledig open. De speeltuinen, snackpunten en de dierentuinwinkel zijn ook open. Het restaurant is momenteel gesloten tot 1 maart 2024, vanwege waterschade. Kijk op onze website www.koelnerzoo.de voor de laatste informatie voordat je tickets/vouchers koopt. Hartelijk dank! Reserveer je toegangsbewijs voor de dierentuin van Keulen, een van de oudste dierentuinen ter wereld. Bekijk meer dan 850 verschillende diersoorten in alle soorten en maten voor een leuk dagje uit voor het hele gezin. Verken het 2 hectare grote Aziatische olifantenpark en zie de kudde samen rondlopen. Bezoek het Hippodom, een ruim opgezette habitat die een Afrikaanse rivieromgeving nabootst. Bekijk vele kleine diersoorten, maar ook grotere dieren zoals nijlpaarden, nijlkrokodillen en Sitatunga-antilopen. Ga op jungleavontuur in het Historische Zuid-Amerika Huis en verken landschappen met luiaards, gordeldieren, zoutkatten, brulapen, apen, piranha's en nog veel meer bewoners van Midden-Amerika. Geniet van nieuwe hoogtepunten zoals de Amoer tijger faciliteit, waar je de grote katten van dichtbij kunt observeren. Bezoek het Clemenshof, een replica van een traditionele boerderij waar inheemse Duitse diersoorten leven. Zeg hallo tegen een aantal boerderijdieren op de kinderboerderij (alleen geiten en schapen kunnen worden geaaid), een perfecte activiteit voor gezinnen. Wandel door de Regenwoudzaal, waar je een verscheidenheid aan Midden- en Zuid-Amerikaanse junglesoorten kunt zien, waaronder luiaards, brulapen en piranha's. Bekijk vrij vliegende tropische vogels en reptielen. Bekijk vrij vliegende tropische vogels en reptielen die door de hal zwerven.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Cologne Zoological Garden: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Cologne Zoological Garden

Wil je alle activiteiten in Cologne Zoological Garden bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.