Ontdek het beste van
Colombia

Alle activiteiten

860 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Plaatsen in Colombia

Onze aanbevelingen voor Colombia

Vanuit Medellin: Guatape El Peñol met boot, ontbijt & lunch

Vanuit Medellin: Guatape El Peñol met boot, ontbijt & lunch

Ontdek de stad Guatapé tijdens een rondleiding vanuit Medellín en kom dankzij de verhalen van de gids meer te weten over deze kleurrijke stad. Stap aan boord van een rondvaartboot naar de adembenemende Piedra del Peñol, gevolgd door een lunch. Begin de ochtend met een ophaalservice vanaf je accommodatie in Medellín en reis naar de bruisende stad Guatapé. Verken samen met de gids de vele kleurrijke straten met de artistieke betegelde gevels en fascinerende geschiedenis. Stap vervolgens aan boord van een boot en vaar over het stuwmeer. Geniet van een panoramisch uitzicht over Casa Museo, La Cruz, Piedras del Marial, Piedra del Peñol en de ruïnes van het vakantiehuis van Pablo Escobar. Luister naar de verhalen van de gids over de bezienswaardigheden. Ga van boord en bezoek de imposante Piedra del Peñol. Verken de weelderige omgeving en maak gebruik van de vele mooie fotomomenten, vooral als je ervoor kiest om dit indrukwekkende monument te beklimmen. Kom daarna weer op krachten met een heerlijke lunch. Maak nog een stop bij het Plaza de Zocalos en bewonder de kleurrijke muurschilderingen en hoor meer over de geschiedenis erachter. Na afloop van de rondleiding word je weer teruggebracht naar de plek waar je bent opgehaald.

Medellin: Comuna 13 Geschiedenis & Graffiti Tour met Kabelbaan

Medellin: Comuna 13 Geschiedenis & Graffiti Tour met Kabelbaan

Ontdek de transformerende graffitikunst van Columna 13 tijdens een rondleiding in Medellin. Berijd de metro, klim met de metrokabel naar de huizen op de bergtop en neem de openbare bus naar de graffitiwijk voor een wandeling vol kunst, muziek, eten en vriendelijke buurtgevoelens. Begin bij het metrostation Poblado en ontmoet je vriendelijke gids en groep voor vandaag. Spring op de metro om de kabelbaan van Medellin te bereiken met de metrokabel en rijd helemaal naar de bergtop. Geniet van het spectaculaire uitkijkpunt en leer meer over het transportsysteem van de stad. Ga verder met een bus naar de graffitiwijk waar je wandeltocht begint. Laat je gids je door de straten leiden vol expressieve kunst, waaronder graffiti, olieverfschilderijen en met graffiti bedrukte kleding. Ontmoet lekker eten, muziek en dansshows in deze traditionele wijk. Leer meer over de betekenis van de graffiti gemaakt door lokale kunstenaars en hoe dit gebied in de loop van de tijd is getransformeerd. Probeer wat traditioneel Colombiaans straatvoedsel voordat je naar een bar gaat met het beste uitzicht in de stad voor een drankje om je medereizigers te leren kennen.

Medellín: De echte Pablo Escobar Tour

Medellín: De echte Pablo Escobar Tour

De rondleiding is in het Engels. Begin je rondleiding met een bezoek aan het voormalige huis van Escobar, waar hij zijn familie verborg en vijanden bommen lieten plaatsen om hem te vermoorden. Leer meer over de transformatie van deze plek in een herdenkingspark voor de slachtoffers van de Colombiaanse drugsoorlog. Ga vervolgens naar "la cathedral", een gevangenis die Escobar voor zichzelf bouwde in een overeenkomst met de regering en waaruit hij later ontsnapte. Bezoek daarna het voetbalveld dat Escobar liet aanleggen, bekend om zijn visionaire ontwerp, waar hij toespraken hield in een poging om zijn intrede te doen in de Colombiaanse politiek. Als klap op de vuurpijl ga je naar de begraafplaats, waar Escobar begraven ligt samen met zijn familie en andere leden van zijn bende, waaronder Griselda Blanco. Aan het eind van de dag kun je de rondleiding verlaten met een beter begrip van de negatieve invloed die Escobar had op het land en het leven van de Colombiaanse bevolking. ..en voor een beperkte tijd: Deze tour bevat ook een gratis overnachting in het nieuwe Amazing: Adrenaline Hostal!!! ..vraag gewoon om je gratis overnachting!

Cartagena: Catamaran op de Rosario-eilanden met lunch en snorkelen

Cartagena: Catamaran op de Rosario-eilanden met lunch en snorkelen

Zeil vanuit Cartagena naar het nationale park Corales del Rosario y San Bernardo tijdens een dagvullende tour. De catamaran vertrekt vanaf de Muelle de la Bodeguita-pier, gelegen voor de ommuurde stad. Na een welkomstdrankje geniet je op de catamaran van je reis naar de Rosario-eilanden, zeilend met en zonder motor. Het schip heeft comfortabele stoelen en je kunt zowel in de zon als in de schaduw zitten. Er is een bar aan boord, zodat je tijdens de reis kunt genieten van verschillende frisdranken.  Beleef het paradijs als je aanlegt bij een idyllisch strand met turquoise water en wit zand, waar je kunt zwemmen en spelen met opblaasbaar speelgoed. Als je wil, kun je snorkelen en het fascinerende onderwaterleven bewonderen, vol met kleurrijke vissen en verschillende soorten koraal. Terwijl je terug zeilt naar Cartagena geniet je van een heerlijke lunch die door de bemanning zelf is klaargemaakt.

Cartagena: 5-stops eilandtour met strandclubs, lunch, snorkelen

Cartagena: 5-stops eilandtour met strandclubs, lunch, snorkelen

Dit is de originele en hoogst gewaardeerde eilandhoppen tour in Cartagena die een complete ervaring biedt met professionele, gescreende gidsen. De tour heeft een snelle route met in totaal vijf stops, waarvan 3 strandtenten. Het is belangrijk op te merken dat niet elke stop een eiland is; er zijn drie toegankelijke eilanden voor bezoeken op de grond. Andere vergelijkbare aanbiedingen promoten snorkelactiviteiten (Coral Reef & Escobar's Plane) als eilandbezoeken, maar dat zijn activiteiten op het water. Wij zijn ook de enige excursie met toegang tot exclusieve beach clubs. Entree, lunch en snorkelspullen zijn inbegrepen, maar er is een toeristenbelasting in contanten die bij de pier moet worden betaald voordat je aan boord gaat (27.000 COP). Route: We ontmoeten elkaar in de buurt van het Historisch Centrum en gaan aan boord van een grote pendelboot die ons naar het kanaal van de eilanden brengt, 45 minuten verderop. Eerst ga je snorkelen bij een koraalrif in een plaats die bekend staat als Laguna. Vervolgens ga je snorkelen bij het gezonken vliegtuig van Pablo Escobar. Bij de derde stop gaan we naar een populaire strandclub op het eiland Rosario voor een Caribische lunch. Bij de vierde stop ga je naar een eco privé strandclub in Isla Grande. Alleen in het weekend (zaterdag en zondag) wordt deze vierde stop vervangen door het feesteiland Cholon. We eindigen met onze vijfde stop bij een andere strandclub in Baru tot het vertrek. Terugkeer naar Cartagena rond 16:45 uur. LET OP: Deze activiteit vereist enige fysieke inspanning. De boottochten zijn hobbelig en niet geschikt voor gewonden. Houd rekening met de kans op regen en kom voorbereid. Verwacht dat de nabijgelegen eilanden van Cartagena toeristisch zijn. Verkopers op de eilanden zijn hardnekkig en kunnen lastig zijn. Bedrijven op de eilanden hebben handelsmarges, er gelden hogere prijzen. Vraag vooraf naar de prijzen en controleer de bonnetjes. Kaarten worden geaccepteerd, maar contant geld wordt sterk aanbevolen. Strand- en zwemkleding is een must.

Medellin: Guatapé Tour, Lunch, Rondvaart, & Piedra del Peñol

Medellin: Guatapé Tour, Lunch, Rondvaart, & Piedra del Peñol

Ontdek Guatapé tijdens een dagtrip vanuit Medellín. Geniet van het uitzicht vanaf de top van Piedra del Penol, ontdek de omgeving van Zócalos tijdens een rondleiding, probeer traditionele, lokaal gemaakte Colombiaanse gerechten en geniet van een boottocht op het stuwmeer Penol-Guatapé. Geniet van de groene landschappen en glooiende heuvels en bergen terwijl je van Medellín naar Guatapé reist. Beklim 742 treden, op weg naar de top van de Piedra del Penol voor een prachtig uitzicht over de omgeving. Verken de kleurrijke Zócalos van Guatapé tijdens een rondleiding door de badplaats. Geniet van een typisch Colombiaans gerecht, klaargemaakt door de inwoners van de kleine 'pueblo'. Maak een rondvaart over een groot deel van het hydro-elektrische stuwmeer van Penol-Guatapé en geniet van de prachtige omringende landschappen.

Cartagena: historisch centrum en gedeelde wandeling door Getsemaní

Cartagena: historisch centrum en gedeelde wandeling door Getsemaní

Cartagena, een stad die betovert, heet je welkom voor de beste rondleiding door de prachtige en magische stad van het historische Cartagena vol verhalen, gezegden en fascinerende mythen over de muren, straten, kloosters en huizen van het ommuurde centrum en San Diego dat de stad overstijgt grenzen. Ontdek de geheimen, gewoonten en legendes van de traditie geërfd van de Spanjaarden en populair van onze Caribische rassenvermenging, waaronder Gabo (Nobelprijs voor Literatuur) ons vergezelt door zijn geschriften, zoals zijn boek "Honderd jaar eenzaamheid", een van de meest gelezen ter wereld. We starten, op het afgesproken tijdstip, de gedeelde tour in de Camellón de Los Mártires - Plaza de Cervantes, waar we meer te weten komen over de inheemse bevolking die vóór en tijdens de komst van de Spanjaarden was. We gaan naar de "Gouden Sleutel van Cartagena" of de klokkentoren die de Plaza del Ecuador binnengaat, vóór de Plaza del Esclavo, een opmaat om een deel van de slavernijroute door de straten Porto Carrero en Candilejo voort te zetten. Maar eerst verwelkomt Pedro de Heredía ons. We gaan verder naar de Portal de Los dulces, een symbool van vrouwelijke activiteit in tijden van slavernij en dat hun nakomelingen hun tradities nog steeds voortzetten. Het proces van commercialisering van koopwaar, inclusief dat van de tot slaaf gemaakte mensen, op het oude "Plaza de la Aduana", is van historisch belang geweest. Op "Plaza de la Aduana" zullen we belangrijke gebouwen zien, zoals het gemeentehuis. Natuurlijk is kunst geen onbekende op de tour, het Museum of Modern Art, een exponent van Caribische en Latijns-Amerikaanse kunst uit de jaren 50, het Goudmuseum opent zijn deuren met voorbeelden van inheemse stukken uit de Colombiaanse Caraïben en het Emerald Museum, stenen van mooi beschouwd als de mooiste ter wereld, gedragen door beroemdheden. Religie is aanwezig met San Pedro Claver, slaaf van de slaven, we zullen de architectuur van de kerk en het museumklooster zien dat zijn naam draagt en het hoofdkwartier van de mensenrechten is. Daarna gaan we naar het San Ignacio Bastion dat werd gebouwd om de "Bay of Souls" te verdedigen tegen aanvallen van piraten. Tijdens deze tour zullen we de geschiedenis achter de muren van Cartagena zien. Hou je van de heldendaden van piraten en zeerovers? We tellen ze bij een bezoek aan een bastion, als voorbeeld van Spaanse militaire constructies en strategieën, gaan we verder naar Plaza Bolívar, ter ere van de voorloper van de onafhankelijkheid, een plek om ons op te frissen. Ken je de luiaards, de eekhoorns, de leguanen? Je zult ze zien in een van de belangrijkste longen van Cartagena, Centennial Park, voormalig treinstation, een overblijfsel van het tropische droge bos waar we ons verfrissen in de schaduw van prachtige bomen. We zullen genieten van een van de belangrijkste en meest kleurrijke culturele gangen van Getsemaní, vanwege de paraplu's (symbool van de advertentie), de graffiti en de unieke architectuur. Ten slotte gaan we de Callejón Ancho in, om het einde van de route bij Calle San Juan te bereiken op het geluid van salsa en de Afrikaanse champeta.

Bogota: Fietstour door de stad

Bogota: Fietstour door de stad

Zie de hoofdstad van Colombia uit een uniek perspectief tijdens deze fietsrondleiding door Bogota. Fiets naar traditionele voedselmarkten, een koffiefabriek, de stierenvechtersarena, het centrale kerkhof, het historische centrum en langs de vele pleinen, parken en wijken van Bogota. De precieze route hangt af van de dag, het weer, en of er speciale evenementen gaande zijn in de stad, maar je hebt altijd de garantie van een eclectische mix aan plezier en cultuur. Zie Bogota en Colombia door de ogen van een insider; ontmoet locals en bezoek plekjes die buiten de gebaande paden liggen. Het terrein is voornamelijk vlak, en er zijn meer dan genoeg pauzes onderweg, maar dit is een stadsrondleiding dus verwacht wat verkeer en zorg dat je een redelijke conditie hebt.

Medellín: Guatapé-tour in kleine groep en luxe boottocht

Medellín: Guatapé-tour in kleine groep en luxe boottocht

Om 8:30 uur begint onze reis, vol verwachting en opwinding. Om de dag met de beste energie te beginnen, genieten we om 9:45 uur van een traditioneel ontbijt. Daarna trekken we door het charmante stadje El Peñol, waar we om 11 uur aankomen bij de beroemde replica. Deze replica op schaal van het oude stadsplein biedt een majestueus uitzicht op het stuwmeer en laat de koloniale charme van de architectuur zien. Maar wacht, er staat ons nog meer te wachten: de Penol rots! Stel je voor dat je de 740 treden beklimt die naar de top van deze kolossale batholiet leiden. Als je de top bereikt, word je beloond met een adembenemend 360º uitzicht over het omringende landschap. Het is een ervaring als geen ander, waarbij je je kunt verwonderen over de enorme omvang van de natuur terwijl je deze torenhoge granieten rots beklimt. Je hebt ongeveer 1 uur en 20 minuten om de klim te bedwingen. Ben je klaar voor de uitdaging? Na een heerlijke lunch, om 14:30 uur, gaat ons avontuur verder met een exclusieve boottocht langs het stuwmeer. Bereid je voor om eilanden uit het water te zien opdoemen en prachtige landschappen en eigendommen in de omgeving te zien. Onze laatste stop is het pittoreske stadje Guatapé. Hier leidt je gids je langs de hoogtepunten, waaronder de malecon, de iconische paraplustraat, het zócalos plein, de herinnerings- en handelsstraat en het belangrijkste park en de kerk. Daarna heb je 1 uur en 10 minuten om dit charmante stadje in je eigen tempo te verkennen. Begin aan deze onvergetelijke tour en ontdek de magie van Guatapé. Het is een ervaring die je voor altijd zult koesteren!

Medellín: Comuna 13 Graffiti Tour w/Street Food & Kabelbaan

Medellín: Comuna 13 Graffiti Tour w/Street Food & Kabelbaan

Geniet van de ervaring van het doorlopen van de prachtige transformatie van Comuna 13 met de hulp van een vriendelijke lokale gids, een van de meest gevaarlijke en gewelddadige gemeenschappen in Latijns-Amerika is nu een symbool van transformatie en vooruitgang van de stad, neem de metro om te horen hoe belangrijk het is voor de stad, met de kabelbaan bergopwaarts krijg je een verbazingwekkend landschap, Ook zul je de geschiedenis van deze buitengewone transformatie leren kennen, neem de geïntegreerde bus naar de graffiti-wijk waar je een wandeltour vol kunst, muziek, typisch eten en de lokale omgeving zult ervaren, je sympathieke gids zal je alle kunst uitleggen die in elke hoek van deze prachtige straten is belichaamd, op dezelfde manier zul je weten hoe al deze kunst de Comuna 13 heeft getransformeerd, je zult de prachtige kunstscène bewonderen als je de roltrappen van de buurt beklimt (deze roltrappen zijn in de open lucht), in het midden van deze roltrappen (deze roltrappen hebben 6 stukken) kun je genieten van een heerlijk traditioneel voorgerecht van een restaurant met een bekroonde gemeentelijke gastronomie, je bezoekt ook de populaire neonhuisjes van de zone, je gaat verder tot je bij een bar komt die bovenaan het gebied ligt en waar je een bevoorrecht uitzicht hebt, op deze plek drink je een verfrissend drankje terwijl je je medereizigers en de plaatselijke bevolking ontmoet..

De topbezienswaardigheden in Colombia

Steden in Colombia

Regio's in Colombia

Andere activiteiten in Colombia

Wil je alle activiteiten in Colombia bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Colombia

Gemiddelde beoordeling

4.7
(7.684 beoordelingen)

Cesar, mijn gids en Jezus, onze chauffeur, waren zeer verantwoordelijk en op tijd om mij op te halen. Cesar stelt alles voor en geeft ons de tips voordat we naar de modderpoel gaan. Het is door de mens gemaakt, maar erg diep. Geen zorgen, je zult stromen. Er worden volledige diensten aangeboden. Eén maakt een foto, één draagt je kleding of schoenen, één voor massage, één helpt bij het afvegen van de modder, één helpt bij het wassen. (Op het einde geef je ze allemaal een fooi. Ik heb eerder de dode zee-modder gedaan en ik vind deze vulkaanmodder erg leuk. Een echte aanrader. Zeer unieke ervaring. Vergeet niet om contant geld mee te nemen en slippers te dragen.

Dit is zonder twijfel mijn favoriete tour in Medellin. Dit was mijn tweede keer en het eten was deze keer en twee jaar geleden zelfs nog beter! Alle gidsen waren ongelooflijk, maar de mooie Sergio was duidelijk mijn favoriet! Zo vriendelijk en informatief! Ik kom terug met meer vrienden en familie als ze op bezoek komen!

Het was een geweldige reis. Je ziet echt de belangrijkste punten van de stad en tijdens de pauze gingen we naar een koffiebranderij en naar de markt en proefden we de geurige vruchten. Iedereen die een veilige en goed begeleide rondreis door Bogota wil, moet dit doen!

Vriendelijke gidsen, bereid om te helpen en goede aanbevelingen te doen. Allemaal heel goed

ginna onze gids wist echt over alles wat te vertellen.