Colombo Fort Old Lighthouse & Clock Tower

16 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Colombo

800 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Colombo Fort Old Lighthouse & Clock Tower: topattracties in de buurt

Colombo Fort Old Lighthouse & Clock Tower: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Colombo Stadsrondleiding per Tuk Tuk Ervaring 's Ochtends of 's avonds

Colombo Stadsrondleiding per Tuk Tuk Ervaring 's Ochtends of 's avonds

1. Klokkentoren: Begin je avontuur bij de historische klokkentoren, een symbool van het koloniale verleden van Colombo. 2. Last King Prison Cell: Duik in de geschiedenis met een bezoek aan de Last King Prison Cell, waar je verhalen over vervlogen royalty kunt ontrafelen. 3. Dutch Hospital: Ervaar de charme van het Dutch Hospital, nu een levendige wijk vol winkels en eetgelegenheden. 4. Cargills Building: Verken de grootsheid van het Cargills Building, een bewijs van het architectonische erfgoed van Colombo. 5. Old Town Hall: Wees getuige van de architectonische schoonheid van het Old Town Hall, een overblijfsel uit het Britse koloniale tijdperk. 6. Pettah: Dompel je onder in de bruisende markten en levendige straten van Pettah, een zintuiglijk genot. 7. Keyman Gate: Bewonder het ingewikkelde ontwerp van Keyman Gate, een historische bezienswaardigheid in het hart van de stad. 8. Rode Moskee: Bezoek de iconische Rode Moskee, een opvallend architectonisch juweeltje met een fascinerende geschiedenis. 9. Sri Ponnampalamleswar Tempel: Ontdek de spirituele betekenis van de Sri Ponnampalamleswar Tempel. 10. Wolfenden Church: Ervaar de serene sfeer van Wolfenden Church, die een vredig toevluchtsoord biedt. 11. Drijvende markt: Geniet van de unieke ervaring van Colombo's Floating Market, een levendig centrum op het water. 12. Lotus Tower: Bewonder de moderne architectuur van Lotus Tower, die een panoramisch uitzicht over de stad biedt. 13. Sri Kathirvelautha Tempel: Verken de culturele rijkdom van de Sri Kathirvelautha Tempel, een hindoeïstische religieuze plek. 14. Gangarama Tempel: Breng een bezoek aan de beroemde Gangarama Tempel, met prachtige architectuur en religieuze artefacten. 15. Stadhuis: Geniet van het groen en de schoonheid van Town Hall, een goed onderhouden openbare ruimte. 16. Victoria Park: Ervaar de rust van Victoria Park, een serene ontsnapping in het hart van de stad. 17. Nationaal Museum: Duik in de geschiedenis van Sri Lanka in het Nationaal Museum, de thuisbasis van een fascinerende collectie kunstvoorwerpen. 18. Independence Memorial Hall: Sta stil bij de Independence Memorial Hall, een symbool van Sri Lanka's reis naar onafhankelijkheid. 19. Galle Face Green: Kom tot rust bij Galle Face Green, een populair stadspark aan zee met prachtig uitzicht op de oceaan. 20. Old Parliament: Ontdek de charme van het Old Parliament gebouw, een historisch architectonisch hoogstandje. 21. Vuurtoren: Sluit je tour af bij de Vuurtoren, waar je panoramische uitzichten over de kustlijn kunt vastleggen. Ga op dit Tuk Tuk avontuur en maak blijvende herinneringen aan de veelzijdigheid van Colombo.

Sightseeingtour in Colombo 's ochtends of 's avonds per Tuk Tuk

Sightseeingtour in Colombo 's ochtends of 's avonds per Tuk Tuk

Of je nu kiest voor een ochtend- of avondstart, je krijgt de kans om de bruisende stad Colombo op een unieke en spannende manier te verkennen. Gangaramaya Tempel: Begin je tour bij de Gangaramaya Tempel, een belangrijke boeddhistische tempel die bekend staat om zijn indrukwekkende architectuur en verzameling boeddhistische artefacten. Sri Kailawasanathan Swami Hindoe Tempel: Bezoek deze vereerde hindoetempel gewijd aan Heer Shiva, bekend om zijn ingewikkelde architectuur in Dravidische stijl. Independence Memorial Hall: Verken de Independence Memorial Hall, een monument ter herdenking van de onafhankelijkheid van Sri Lanka. Bewonder het unieke ontwerp en de omringende tuinen. Rode Moskee: Neem even de tijd voor een bezoek aan de Rode Moskee, ook bekend als Jami Ul-Alfar Moskee, met zijn levendige rood-wit gestreepte buitenkant. Maritiem Museum & Sambodhi Chaithya: Ontdek het maritieme erfgoed van Sri Lanka in het Maritiem Museum en bezoek de serene boeddhistische stoepa Sambodhi Chaithya die vlakbij ligt. Light House en Clock Tower: Stop bij de Light House, een historisch monument met een panoramisch uitzicht over de stad en de Indische Oceaan. Bewonder daarna de Clock Tower, een iconisch bouwwerk uit 1857. Pettah Drijvende Markt: Ervaar de levendige sfeer van Pettah Floating Market, waar je een verscheidenheid aan lokale producten kunt ontdekken, van verse producten tot kleding en elektronica. Lotus Toren: Bezoek de Lotus Tower, een modern architectonisch hoogstandje en een van de hoogste bouwwerken van Zuid-Azië. Geniet van het adembenemende uitzicht over Colombo vanaf het observatiedek. Oud Parlement: Ontdek het koloniale Old Parliament gebouw, een historische plek die inzicht geeft in het politieke erfgoed van Sri Lanka. Vihara Maha Devi Park: Maak een ontspannen wandeling of geniet van een picknick in het Vihara Maha Devi Park, een sereen openbaar park met weelderige groene ruimten en een rustig meer. Theefabriek gratis theeproeverij: Leer meer over de beroemde thee-industrie van Sri Lanka in een theefabriek, wees getuige van het theeproductieproces en proef gratis theemonsters. Pettah Markt: Verken Pettah Market verder, dompel je onder in de levendige handelscultuur en ontdek unieke artikelen, kruiden en lokale producten. Stadhuis: Bezoek het stadhuis, een opvallend gebouw uit het koloniale tijdperk dat dienst doet als hoofdkwartier van de gemeenteraad van Colombo. Bewonder de architectuur en de omliggende tuinen. Galle Face Green: Sluit je tour af bij Galle Face Green, een schilderachtig stadspark en promenade langs de kust. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de Indische Oceaan en ontspan in de serene sfeer van het park.

Excursie Colombo Highlight Tour vanaf de passagierspier.

Excursie Colombo Highlight Tour vanaf de passagierspier.

Je chauffeur leidt je langs een zorgvuldig samengestelde route die is ontworpen om je het beste van de omgeving te laten zien. Persoonlijke aandacht voor je groep tijdens een privétour Zie Colombo in slechts een halve dag tijdens een uitgebreide tour Meerdere stops zijn gemakkelijk met reizen per privéauto Beweeg je in je eigen tempo door de stad. We gaan Colombo ontdekken door 18 top bezienswaardigheden te bezoeken, Zodra je deze lokale ervaring opdoet met onze vriendelijke chauffeurs heb je het gevoel dat je in je eigen stad bent. Colombo stad hoogtepunten niet op haast, We maken uw reis gemakkelijker en comfortabeler we altijd focussen op de speciale behoeften van onze klant met onze Colombo stad tour of excursies aan wal, kunt u Reizen per prive-voertuig en bezoek top bezienswaardigheden zoals Een 100-jaar oude Khan klokkentoren, St Anthony's Shrine, Colombo Fort, Colombo Fort Railway Station, Jami Ul- Alfar Moskee (Rode moskee) kleurrijke Pettah Bazaar, Wolandaal Kerk, Tempel van Sri Kalawasanathan Swami Devassthanam Kovil, Seema Malakaya Tempel, Gangaramaya Boeddhistische tempel, Viharamahadevi Park, dep Inendence Memorial Hall, Independence Square, Bandaranaike Memorial International Conference Hall (BMICH), Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksha Theater, Art Street, Green Path, Galle Face Green, Old Parliament Building, Sambodhi Chaitya, The Lighthouse, winkelen bij Dutch Hospital Shopping Precinct, One Galle Face, Wall Art Street, Traditional Gem Mine, Gem Museum en Ceylon Tea Supper Market. Terug naar de passagiersterminal.

Colombo Haven Excursies Colombo Stad & Kalaniya Tempel

Colombo Haven Excursies Colombo Stad & Kalaniya Tempel

We maken je reis gemakkelijker en comfortabeler en richten ons altijd op de speciale behoeften van onze klanten met onze excursies aan wal. Je reist met een privévoertuig en bezoekt topbezienswaardigheden zoals de 100 jaar oude Khan klokkentoren, het heiligdom van St Anthony, Colombo Fort, Colombo Fort Railway Station, Jami Ul- Alfar Moskee (Rode moskee) kleurrijke Pettah Bazaar, Wolandaal Kerk, Kelaniya Raja Maha Vihara, Kalawasanathan Swami Devassthanam Kovil, Seema Malakaya Tempel, Gangaramaya ( Viharaya )Boeddhistische tempel, Viharamahadevi Park, Independence Memorial Hall, Independence Square, Bandaranaike Memorial International Conference Hall, Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksha Theater, Nelum Pokuna Art Street, Green Path, Galle Face Green, Old Parliament Building, Sambodhi Chaitya, The Lighthouse, winkelen bij Dutch Hospital Shopping Precinct, One Galle Face, Wall Art Street, Traditional Gem Mine, Gem Museum Gem Warehouse en Ceylon tea supper market. terug naar de passagiersterminal.

Colombo: Stadsrondleiding vanuit Negombo

Colombo: Stadsrondleiding vanuit Negombo

Je wordt opgehaald bij je hotel in Negombo. Een rit van 20 minuten brengt je naar de ingang van de snelweg en nog eens 45 minuten op de snelweg brengen je naar Colombo stad. Afhankelijk van het tijdstip van de dag bezoek je Colombo van boven naar beneden of andersom. Je bezoekt de Gangarama tempel (zeer gastvrij) en observeert de moderne boeddhistische cultuur en rituelen in de tempel met professionele ondersteuning van je deskundige gids. Je krijgt de gelegenheid om verse bloemen te offeren bij de Bodhiboom. Daarna rijd je verder naar Cinnamon Gardens waar je het onafhankelijkheidsplein vindt. Je kunt over de geschiedenis en de huidige politieke zaken van het land leren in de onafhankelijkheidsherdenkingshal, heel handig met de natuurlijke bries van de tuinen aan de voorkant. Daarna begin je je rit naar Colombo Fort. Je eerste bezoek daar is het Galle Face Hotel (geopend in 1864) en het Galle Face Green Public Area. Dit is je kans om een prachtig uitzicht te hebben op de Indische Oceaan en de snel moderniserende stad Colombo met zijn gloednieuwe wolkenkrabbers. Daarna beklim je Sambodi Chaithya voor een vogelperspectief op de haven en de havenstad. Dan rijd je verder door de oude vuurtorens en koloniale gebouwen van Colombo Fort om Pettah binnen te gaan; het buitenste fort waar alle handel plaatsvindt. Afhankelijk van de tijd kun je overwegen om voor of na de Pettah marktwandeling een snack of een goede lunch te nuttigen in een restaurant in Colombo fort.*Het Dutch Hospital restaurantcomplex is gunstig gelegen voor de lunch. Daar maak je een wandeling om de drukke straatmarkten (Niet-toeristisch) voor kleding en diverse artikelen, fruit en groenten te ontdekken. Als de timing goed is, kun je ook Sri Sri Ponnambala Vaneswarar Kovil bezoeken. Vanaf daar rijden we in 20 minuten naar de ingang van de snelweg en nog eens 45 minuten over de snelweg terug naar Negombo.

Colombo: Sightseeing Tuk Tuk stadsrondleiding 's ochtends OF 's avonds

Colombo: Sightseeing Tuk Tuk stadsrondleiding 's ochtends OF 's avonds

Colombo Tuk Tuk Stadsrondleiding Route: 1. Galle Face Green: Begin je tour met een bezoek aan Galle Face Green, een schilderachtige promenade aan zee waar de lokale bevolking samenkomt om te ontspannen en te genieten van de zeebries. 2. Gangaramaya Tempel: Verken de serene omgeving van Gangaramaya Temple, een van de meest prominente boeddhistische tempels van Colombo, bekend om zijn indrukwekkende architectuur en heilige relikwieën. 3. Independence Memorial Hall: Breng een eerbetoon aan de onafhankelijkheidshelden van Sri Lanka in de Independence Memorial Hall, omgeven door prachtig aangelegde tuinen en van historische betekenis. 4. Pettah Markt: Dompel je onder in de levendige chaos van Pettah Market, een bruisend commercieel gebied waar je kunt winkelen voor alles van verse producten tot kleding en elektronica. 5. Oud Parlementsgebouw: Ontdek de geschiedenis van het politieke verleden van Sri Lanka in het Old Parliament Building, een architectonisch juweeltje dat het koloniale erfgoed van het land laat zien. 6. Rode Moskee: Bewonder de opvallende rode gevel van de Rode Moskee (Jami Ul-Alfar Mosque), een historisch herkenningspunt en symbool van de culturele diversiteit van Colombo. 7. Lotus Toren: Bewonder het moderne architectonische wonder van de Lotus Tower, een iconisch herkenningspunt dat een panoramisch uitzicht biedt op de skyline van de stad. 8. Colombo Fort: Verken het historische Colombo Fort, de thuisbasis van koloniale gebouwen, overheidskantoren en bruisende commerciële activiteit. 9. Viharamahadevi Park: Ontspan en kom tot rust in de rustige omgeving van Viharamahadevi Park, het grootste en oudste park in Colombo, perfect voor een ontspannen wandeling of picknick. 10. Nederlands Ziekenhuis: Sluit je tour af bij het Dutch Hospital Shopping Precinct, een gerestaureerd koloniaal gebouw dat nu trendy winkels, restaurants en cafés huisvest, waar je je tegoed kunt doen aan wat winkelen of kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Colombo per Tuk Tuk

Colombo per Tuk Tuk

Colombo city highlights not on hurry, We Make your travel easier and more comfortable we always focus on our client's special needs with our Colombo city tour or shore excursions, you can Travel by private vehicle and visit top sights such as A 100-year-old Khan clock tower, St Anthony's Shrine, Colombo Fort, Colombo Fort Railway Station, Jami Ul- Alfar Mosque (Rode moskee) colorful Pettah Bazaar, Wolandaal Church, Tempel van Sri Kalawasanathan Swami Devassthanam Kovil, Seema Malakaya Tempel, Gangaramaya ( Viharaya )Boeddhistische tempel, Viharamahadevi Park, Independence Memorial Hall, Independence Square, Bandaranaike Memorial International Conference Hall (BMICH), Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksha Theater, Nelum Pokuna Art Street, Green Path, Galle Face Green, Old Parliament Building, Sambodhi Chaitya, The Lighthouse, winkelen bij Dutch Hospital Shopping Precinct, One Galle Face, Wall Art Street, Traditional Gem Mine, Gem Museum en Ceylon Tea Supper Market. Terug naar de passagiersterminal of het hotel in Colombo.

Vanuit Kalutara: Colombo Stadstour

Vanuit Kalutara: Colombo Stadstour

Reis naar het hart van Sri Lanka tijdens deze privétour en verken spectaculaire bezienswaardigheden in heel Colombo. Van de elegante koloniale gebouwen tot de uitgestrekte metropool van de stad, Colombo heeft een veelheid aan bezienswaardigheden en geluiden die je kunt ervaren. Bezoek historische bezienswaardigheden en leer over de boeiende geschiedenis achter een van de rijkste culturen in Azië, te beginnen met de Colombo-vuurtoren, de gevangeniscel van de laatste Sri Lankaanse koning en de vuurtoren met een klokkentoren ontworpen door Lady Ward. Leer vervolgens over de Galle Face Promenade met kanonnen uit de Tweede Wereldoorlog, York Street met zijn overblijfselen van Britse koloniale architectuur en het schilderachtige Beira-meer in het hart van de stad. Bekijk het oorlogsmonument, de openbare bibliotheek, het nationale museum, het Nelum Pokuna-theater, de Gangarama-tempel, de Dewatagaha-moskee, het Vihara Mahadevi-park, het stadhuis van Colombo en nog veel meer historische en belangrijke bezienswaardigheden die een interessant tapijt van het leven in Colombo vormen.

Colombo Excursie

Colombo Excursie

Colombo is de commerciële hoofdstad en de historische handelsbestemming in de oude zijderoute en is een heel bijzondere plek om te bezoeken. De multiculturele levensstijl, de lachende mensen en de vele heerlijke Zuid-Aziatische straatgerechten zorgen ervoor dat je al snel van deze kleine stad en de Sri Lankaanse sfeer gaat houden. Colombo City heeft een zeer rijke historische achtergrond en er zijn nog steeds veel architectonische bewijzen te vinden in de overgebleven gebouwen die relaties hebben met het koloniale en pre-koloniale tijdperk. Enorme tempels, lokale voedselmarkten, stranden, een nieuw gebouwde skyline met de lotustoren en prachtige vriendelijke mensen zullen je droomreis zeker onvergetelijk maken. Als jong kind kwam ik naar Colombo voor mijn studie en ik heb genoeg in deze prachtige stad doorgebracht om je met veel zorg en informatie te begeleiden. Tijdens deze rondreis neem ik je mee naar bijna alle belangrijke locaties in Colombo met veel verhalen. Ik kan niet wachten om mijn verhaal over Colombo met je te delen. Wacht niet te lang!

Fietsen door Colombo

Fietsen door Colombo

Maak je klaar voor een onvergetelijke fietstocht door Colombo, waar elke pedaalslag een nieuw hoofdstuk onthult van de levendige geschiedenis en diverse cultuur van de stad. Je begint bij de iconische vuurtoren van Colombo en geniet van het panoramische uitzicht op de kustlijn voordat je je een weg baant naar de klokkentoren van Colombo Fort. Dit historische uurwerk getuigt van het koloniale verleden van de stad. Terwijl je Pettah binnenrijdt, het bruisende commerciële centrum van Colombo, dompelen de levendige markten en het bruisende straatleven je onder in de lokale sfeer, waar je geniet van wat lokale versnaperingen en snacks. Ontdek vervolgens de Wolvendaalkerk, een architectonisch juweeltje met Nederlandse invloeden, en het Oude Stadhuis in Fort, met een indrukwekkende gevel die het koloniale erfgoed van de stad weerspiegelt. De tour brengt je vervolgens naar de Jami Ul-Alfar Moskee, een opvallend rood-wit meesterwerk dat het rijke islamitische erfgoed in Colombo laat zien. Vervolg je verkenningstocht naar de serene Gangaramaya Boeddhistische Tempel, waar de ingewikkelde architectuur en rustige omgeving zorgen voor een spiritueel intermezzo. Betuig je respect bij het Cenotaph War Memorial, een aangrijpende herinnering aan de oorlogsgeschiedenis van Sri Lanka, voordat je door het weelderige Viharamahadevi Park fietst. Neem een pauze in het park voor een korte picknick. Het groene park en het iconische Boeddhabeeld bieden een verfrissende pauze. Vervolg je weg naar de gemeenteraad van Colombo, een imposant gebouw uit het koloniale tijdperk, voordat je het symbolische Onafhankelijkheidsplein bereikt. Hier gaan modern en historisch naadloos in elkaar over en krijg je een kijkje in de reis van de natie naar de vrijheid. Sluit je tocht af bij Galle Face Green, een schilderachtige promenade langs de kust, waar je kunt ontspannen en de rustgevende zeebries kunt opsnuiven, terwijl je nadenkt over de rijke schakering aan ervaringen die je tijdens deze betoverende fietstocht door Colombo hebt opgedaan.

Colombo Fort Old Lighthouse & Clock Tower: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Colombo Stadsrondleiding per Tuk Tuk Ervaring 's Ochtends of 's avonds

Colombo Stadsrondleiding per Tuk Tuk Ervaring 's Ochtends of 's avonds

1. Klokkentoren: Begin je avontuur bij de historische klokkentoren, een symbool van het koloniale verleden van Colombo. 2. Last King Prison Cell: Duik in de geschiedenis met een bezoek aan de Last King Prison Cell, waar je verhalen over vervlogen royalty kunt ontrafelen. 3. Dutch Hospital: Ervaar de charme van het Dutch Hospital, nu een levendige wijk vol winkels en eetgelegenheden. 4. Cargills Building: Verken de grootsheid van het Cargills Building, een bewijs van het architectonische erfgoed van Colombo. 5. Old Town Hall: Wees getuige van de architectonische schoonheid van het Old Town Hall, een overblijfsel uit het Britse koloniale tijdperk. 6. Pettah: Dompel je onder in de bruisende markten en levendige straten van Pettah, een zintuiglijk genot. 7. Keyman Gate: Bewonder het ingewikkelde ontwerp van Keyman Gate, een historische bezienswaardigheid in het hart van de stad. 8. Rode Moskee: Bezoek de iconische Rode Moskee, een opvallend architectonisch juweeltje met een fascinerende geschiedenis. 9. Sri Ponnampalamleswar Tempel: Ontdek de spirituele betekenis van de Sri Ponnampalamleswar Tempel. 10. Wolfenden Church: Ervaar de serene sfeer van Wolfenden Church, die een vredig toevluchtsoord biedt. 11. Drijvende markt: Geniet van de unieke ervaring van Colombo's Floating Market, een levendig centrum op het water. 12. Lotus Tower: Bewonder de moderne architectuur van Lotus Tower, die een panoramisch uitzicht over de stad biedt. 13. Sri Kathirvelautha Tempel: Verken de culturele rijkdom van de Sri Kathirvelautha Tempel, een hindoeïstische religieuze plek. 14. Gangarama Tempel: Breng een bezoek aan de beroemde Gangarama Tempel, met prachtige architectuur en religieuze artefacten. 15. Stadhuis: Geniet van het groen en de schoonheid van Town Hall, een goed onderhouden openbare ruimte. 16. Victoria Park: Ervaar de rust van Victoria Park, een serene ontsnapping in het hart van de stad. 17. Nationaal Museum: Duik in de geschiedenis van Sri Lanka in het Nationaal Museum, de thuisbasis van een fascinerende collectie kunstvoorwerpen. 18. Independence Memorial Hall: Sta stil bij de Independence Memorial Hall, een symbool van Sri Lanka's reis naar onafhankelijkheid. 19. Galle Face Green: Kom tot rust bij Galle Face Green, een populair stadspark aan zee met prachtig uitzicht op de oceaan. 20. Old Parliament: Ontdek de charme van het Old Parliament gebouw, een historisch architectonisch hoogstandje. 21. Vuurtoren: Sluit je tour af bij de Vuurtoren, waar je panoramische uitzichten over de kustlijn kunt vastleggen. Ga op dit Tuk Tuk avontuur en maak blijvende herinneringen aan de veelzijdigheid van Colombo.

Sightseeingtour in Colombo 's ochtends of 's avonds per Tuk Tuk

Sightseeingtour in Colombo 's ochtends of 's avonds per Tuk Tuk

Of je nu kiest voor een ochtend- of avondstart, je krijgt de kans om de bruisende stad Colombo op een unieke en spannende manier te verkennen. Gangaramaya Tempel: Begin je tour bij de Gangaramaya Tempel, een belangrijke boeddhistische tempel die bekend staat om zijn indrukwekkende architectuur en verzameling boeddhistische artefacten. Sri Kailawasanathan Swami Hindoe Tempel: Bezoek deze vereerde hindoetempel gewijd aan Heer Shiva, bekend om zijn ingewikkelde architectuur in Dravidische stijl. Independence Memorial Hall: Verken de Independence Memorial Hall, een monument ter herdenking van de onafhankelijkheid van Sri Lanka. Bewonder het unieke ontwerp en de omringende tuinen. Rode Moskee: Neem even de tijd voor een bezoek aan de Rode Moskee, ook bekend als Jami Ul-Alfar Moskee, met zijn levendige rood-wit gestreepte buitenkant. Maritiem Museum & Sambodhi Chaithya: Ontdek het maritieme erfgoed van Sri Lanka in het Maritiem Museum en bezoek de serene boeddhistische stoepa Sambodhi Chaithya die vlakbij ligt. Light House en Clock Tower: Stop bij de Light House, een historisch monument met een panoramisch uitzicht over de stad en de Indische Oceaan. Bewonder daarna de Clock Tower, een iconisch bouwwerk uit 1857. Pettah Drijvende Markt: Ervaar de levendige sfeer van Pettah Floating Market, waar je een verscheidenheid aan lokale producten kunt ontdekken, van verse producten tot kleding en elektronica. Lotus Toren: Bezoek de Lotus Tower, een modern architectonisch hoogstandje en een van de hoogste bouwwerken van Zuid-Azië. Geniet van het adembenemende uitzicht over Colombo vanaf het observatiedek. Oud Parlement: Ontdek het koloniale Old Parliament gebouw, een historische plek die inzicht geeft in het politieke erfgoed van Sri Lanka. Vihara Maha Devi Park: Maak een ontspannen wandeling of geniet van een picknick in het Vihara Maha Devi Park, een sereen openbaar park met weelderige groene ruimten en een rustig meer. Theefabriek gratis theeproeverij: Leer meer over de beroemde thee-industrie van Sri Lanka in een theefabriek, wees getuige van het theeproductieproces en proef gratis theemonsters. Pettah Markt: Verken Pettah Market verder, dompel je onder in de levendige handelscultuur en ontdek unieke artikelen, kruiden en lokale producten. Stadhuis: Bezoek het stadhuis, een opvallend gebouw uit het koloniale tijdperk dat dienst doet als hoofdkwartier van de gemeenteraad van Colombo. Bewonder de architectuur en de omliggende tuinen. Galle Face Green: Sluit je tour af bij Galle Face Green, een schilderachtig stadspark en promenade langs de kust. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de Indische Oceaan en ontspan in de serene sfeer van het park.

Excursie Colombo Highlight Tour vanaf de passagierspier.

Excursie Colombo Highlight Tour vanaf de passagierspier.

Je chauffeur leidt je langs een zorgvuldig samengestelde route die is ontworpen om je het beste van de omgeving te laten zien. Persoonlijke aandacht voor je groep tijdens een privétour Zie Colombo in slechts een halve dag tijdens een uitgebreide tour Meerdere stops zijn gemakkelijk met reizen per privéauto Beweeg je in je eigen tempo door de stad. We gaan Colombo ontdekken door 18 top bezienswaardigheden te bezoeken, Zodra je deze lokale ervaring opdoet met onze vriendelijke chauffeurs heb je het gevoel dat je in je eigen stad bent. Colombo stad hoogtepunten niet op haast, We maken uw reis gemakkelijker en comfortabeler we altijd focussen op de speciale behoeften van onze klant met onze Colombo stad tour of excursies aan wal, kunt u Reizen per prive-voertuig en bezoek top bezienswaardigheden zoals Een 100-jaar oude Khan klokkentoren, St Anthony's Shrine, Colombo Fort, Colombo Fort Railway Station, Jami Ul- Alfar Moskee (Rode moskee) kleurrijke Pettah Bazaar, Wolandaal Kerk, Tempel van Sri Kalawasanathan Swami Devassthanam Kovil, Seema Malakaya Tempel, Gangaramaya Boeddhistische tempel, Viharamahadevi Park, dep Inendence Memorial Hall, Independence Square, Bandaranaike Memorial International Conference Hall (BMICH), Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksha Theater, Art Street, Green Path, Galle Face Green, Old Parliament Building, Sambodhi Chaitya, The Lighthouse, winkelen bij Dutch Hospital Shopping Precinct, One Galle Face, Wall Art Street, Traditional Gem Mine, Gem Museum en Ceylon Tea Supper Market. Terug naar de passagiersterminal.

Colombo Haven Excursies Colombo Stad & Kalaniya Tempel

Colombo Haven Excursies Colombo Stad & Kalaniya Tempel

We maken je reis gemakkelijker en comfortabeler en richten ons altijd op de speciale behoeften van onze klanten met onze excursies aan wal. Je reist met een privévoertuig en bezoekt topbezienswaardigheden zoals de 100 jaar oude Khan klokkentoren, het heiligdom van St Anthony, Colombo Fort, Colombo Fort Railway Station, Jami Ul- Alfar Moskee (Rode moskee) kleurrijke Pettah Bazaar, Wolandaal Kerk, Kelaniya Raja Maha Vihara, Kalawasanathan Swami Devassthanam Kovil, Seema Malakaya Tempel, Gangaramaya ( Viharaya )Boeddhistische tempel, Viharamahadevi Park, Independence Memorial Hall, Independence Square, Bandaranaike Memorial International Conference Hall, Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksha Theater, Nelum Pokuna Art Street, Green Path, Galle Face Green, Old Parliament Building, Sambodhi Chaitya, The Lighthouse, winkelen bij Dutch Hospital Shopping Precinct, One Galle Face, Wall Art Street, Traditional Gem Mine, Gem Museum Gem Warehouse en Ceylon tea supper market. terug naar de passagiersterminal.

Colombo: Stadsrondleiding vanuit Negombo

Colombo: Stadsrondleiding vanuit Negombo

Je wordt opgehaald bij je hotel in Negombo. Een rit van 20 minuten brengt je naar de ingang van de snelweg en nog eens 45 minuten op de snelweg brengen je naar Colombo stad. Afhankelijk van het tijdstip van de dag bezoek je Colombo van boven naar beneden of andersom. Je bezoekt de Gangarama tempel (zeer gastvrij) en observeert de moderne boeddhistische cultuur en rituelen in de tempel met professionele ondersteuning van je deskundige gids. Je krijgt de gelegenheid om verse bloemen te offeren bij de Bodhiboom. Daarna rijd je verder naar Cinnamon Gardens waar je het onafhankelijkheidsplein vindt. Je kunt over de geschiedenis en de huidige politieke zaken van het land leren in de onafhankelijkheidsherdenkingshal, heel handig met de natuurlijke bries van de tuinen aan de voorkant. Daarna begin je je rit naar Colombo Fort. Je eerste bezoek daar is het Galle Face Hotel (geopend in 1864) en het Galle Face Green Public Area. Dit is je kans om een prachtig uitzicht te hebben op de Indische Oceaan en de snel moderniserende stad Colombo met zijn gloednieuwe wolkenkrabbers. Daarna beklim je Sambodi Chaithya voor een vogelperspectief op de haven en de havenstad. Dan rijd je verder door de oude vuurtorens en koloniale gebouwen van Colombo Fort om Pettah binnen te gaan; het buitenste fort waar alle handel plaatsvindt. Afhankelijk van de tijd kun je overwegen om voor of na de Pettah marktwandeling een snack of een goede lunch te nuttigen in een restaurant in Colombo fort.*Het Dutch Hospital restaurantcomplex is gunstig gelegen voor de lunch. Daar maak je een wandeling om de drukke straatmarkten (Niet-toeristisch) voor kleding en diverse artikelen, fruit en groenten te ontdekken. Als de timing goed is, kun je ook Sri Sri Ponnambala Vaneswarar Kovil bezoeken. Vanaf daar rijden we in 20 minuten naar de ingang van de snelweg en nog eens 45 minuten over de snelweg terug naar Negombo.

Colombo: Sightseeing Tuk Tuk stadsrondleiding 's ochtends OF 's avonds

Colombo: Sightseeing Tuk Tuk stadsrondleiding 's ochtends OF 's avonds

Colombo Tuk Tuk Stadsrondleiding Route: 1. Galle Face Green: Begin je tour met een bezoek aan Galle Face Green, een schilderachtige promenade aan zee waar de lokale bevolking samenkomt om te ontspannen en te genieten van de zeebries. 2. Gangaramaya Tempel: Verken de serene omgeving van Gangaramaya Temple, een van de meest prominente boeddhistische tempels van Colombo, bekend om zijn indrukwekkende architectuur en heilige relikwieën. 3. Independence Memorial Hall: Breng een eerbetoon aan de onafhankelijkheidshelden van Sri Lanka in de Independence Memorial Hall, omgeven door prachtig aangelegde tuinen en van historische betekenis. 4. Pettah Markt: Dompel je onder in de levendige chaos van Pettah Market, een bruisend commercieel gebied waar je kunt winkelen voor alles van verse producten tot kleding en elektronica. 5. Oud Parlementsgebouw: Ontdek de geschiedenis van het politieke verleden van Sri Lanka in het Old Parliament Building, een architectonisch juweeltje dat het koloniale erfgoed van het land laat zien. 6. Rode Moskee: Bewonder de opvallende rode gevel van de Rode Moskee (Jami Ul-Alfar Mosque), een historisch herkenningspunt en symbool van de culturele diversiteit van Colombo. 7. Lotus Toren: Bewonder het moderne architectonische wonder van de Lotus Tower, een iconisch herkenningspunt dat een panoramisch uitzicht biedt op de skyline van de stad. 8. Colombo Fort: Verken het historische Colombo Fort, de thuisbasis van koloniale gebouwen, overheidskantoren en bruisende commerciële activiteit. 9. Viharamahadevi Park: Ontspan en kom tot rust in de rustige omgeving van Viharamahadevi Park, het grootste en oudste park in Colombo, perfect voor een ontspannen wandeling of picknick. 10. Nederlands Ziekenhuis: Sluit je tour af bij het Dutch Hospital Shopping Precinct, een gerestaureerd koloniaal gebouw dat nu trendy winkels, restaurants en cafés huisvest, waar je je tegoed kunt doen aan wat winkelen of kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Colombo per Tuk Tuk

Colombo per Tuk Tuk

Colombo city highlights not on hurry, We Make your travel easier and more comfortable we always focus on our client's special needs with our Colombo city tour or shore excursions, you can Travel by private vehicle and visit top sights such as A 100-year-old Khan clock tower, St Anthony's Shrine, Colombo Fort, Colombo Fort Railway Station, Jami Ul- Alfar Mosque (Rode moskee) colorful Pettah Bazaar, Wolandaal Church, Tempel van Sri Kalawasanathan Swami Devassthanam Kovil, Seema Malakaya Tempel, Gangaramaya ( Viharaya )Boeddhistische tempel, Viharamahadevi Park, Independence Memorial Hall, Independence Square, Bandaranaike Memorial International Conference Hall (BMICH), Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksha Theater, Nelum Pokuna Art Street, Green Path, Galle Face Green, Old Parliament Building, Sambodhi Chaitya, The Lighthouse, winkelen bij Dutch Hospital Shopping Precinct, One Galle Face, Wall Art Street, Traditional Gem Mine, Gem Museum en Ceylon Tea Supper Market. Terug naar de passagiersterminal of het hotel in Colombo.

Vanuit Kalutara: Colombo Stadstour

Vanuit Kalutara: Colombo Stadstour

Reis naar het hart van Sri Lanka tijdens deze privétour en verken spectaculaire bezienswaardigheden in heel Colombo. Van de elegante koloniale gebouwen tot de uitgestrekte metropool van de stad, Colombo heeft een veelheid aan bezienswaardigheden en geluiden die je kunt ervaren. Bezoek historische bezienswaardigheden en leer over de boeiende geschiedenis achter een van de rijkste culturen in Azië, te beginnen met de Colombo-vuurtoren, de gevangeniscel van de laatste Sri Lankaanse koning en de vuurtoren met een klokkentoren ontworpen door Lady Ward. Leer vervolgens over de Galle Face Promenade met kanonnen uit de Tweede Wereldoorlog, York Street met zijn overblijfselen van Britse koloniale architectuur en het schilderachtige Beira-meer in het hart van de stad. Bekijk het oorlogsmonument, de openbare bibliotheek, het nationale museum, het Nelum Pokuna-theater, de Gangarama-tempel, de Dewatagaha-moskee, het Vihara Mahadevi-park, het stadhuis van Colombo en nog veel meer historische en belangrijke bezienswaardigheden die een interessant tapijt van het leven in Colombo vormen.

Colombo Excursie

Colombo Excursie

Colombo is de commerciële hoofdstad en de historische handelsbestemming in de oude zijderoute en is een heel bijzondere plek om te bezoeken. De multiculturele levensstijl, de lachende mensen en de vele heerlijke Zuid-Aziatische straatgerechten zorgen ervoor dat je al snel van deze kleine stad en de Sri Lankaanse sfeer gaat houden. Colombo City heeft een zeer rijke historische achtergrond en er zijn nog steeds veel architectonische bewijzen te vinden in de overgebleven gebouwen die relaties hebben met het koloniale en pre-koloniale tijdperk. Enorme tempels, lokale voedselmarkten, stranden, een nieuw gebouwde skyline met de lotustoren en prachtige vriendelijke mensen zullen je droomreis zeker onvergetelijk maken. Als jong kind kwam ik naar Colombo voor mijn studie en ik heb genoeg in deze prachtige stad doorgebracht om je met veel zorg en informatie te begeleiden. Tijdens deze rondreis neem ik je mee naar bijna alle belangrijke locaties in Colombo met veel verhalen. Ik kan niet wachten om mijn verhaal over Colombo met je te delen. Wacht niet te lang!

Fietsen door Colombo

Fietsen door Colombo

Maak je klaar voor een onvergetelijke fietstocht door Colombo, waar elke pedaalslag een nieuw hoofdstuk onthult van de levendige geschiedenis en diverse cultuur van de stad. Je begint bij de iconische vuurtoren van Colombo en geniet van het panoramische uitzicht op de kustlijn voordat je je een weg baant naar de klokkentoren van Colombo Fort. Dit historische uurwerk getuigt van het koloniale verleden van de stad. Terwijl je Pettah binnenrijdt, het bruisende commerciële centrum van Colombo, dompelen de levendige markten en het bruisende straatleven je onder in de lokale sfeer, waar je geniet van wat lokale versnaperingen en snacks. Ontdek vervolgens de Wolvendaalkerk, een architectonisch juweeltje met Nederlandse invloeden, en het Oude Stadhuis in Fort, met een indrukwekkende gevel die het koloniale erfgoed van de stad weerspiegelt. De tour brengt je vervolgens naar de Jami Ul-Alfar Moskee, een opvallend rood-wit meesterwerk dat het rijke islamitische erfgoed in Colombo laat zien. Vervolg je verkenningstocht naar de serene Gangaramaya Boeddhistische Tempel, waar de ingewikkelde architectuur en rustige omgeving zorgen voor een spiritueel intermezzo. Betuig je respect bij het Cenotaph War Memorial, een aangrijpende herinnering aan de oorlogsgeschiedenis van Sri Lanka, voordat je door het weelderige Viharamahadevi Park fietst. Neem een pauze in het park voor een korte picknick. Het groene park en het iconische Boeddhabeeld bieden een verfrissende pauze. Vervolg je weg naar de gemeenteraad van Colombo, een imposant gebouw uit het koloniale tijdperk, voordat je het symbolische Onafhankelijkheidsplein bereikt. Hier gaan modern en historisch naadloos in elkaar over en krijg je een kijkje in de reis van de natie naar de vrijheid. Sluit je tocht af bij Galle Face Green, een schilderachtige promenade langs de kust, waar je kunt ontspannen en de rustgevende zeebries kunt opsnuiven, terwijl je nadenkt over de rijke schakering aan ervaringen die je tijdens deze betoverende fietstocht door Colombo hebt opgedaan.

Topattracties in Colombo

Activiteiten in Colombo Fort Old Lighthouse & Clock Tower

Rondleidingen in Sri Lanka

Wat te doen in Sri Lanka

Andere activiteiten in Colombo Fort Old Lighthouse & Clock Tower

Wil je alle activiteiten in Colombo Fort Old Lighthouse & Clock Tower bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.