Datums kiezen

Colombo International Airport, Ratmalana
UNESCO-locaties

UNESCO-locaties

Colombo International Airport, Ratmalana UNESCO-locaties: onze aanbevelingen

Sri Lanka: eSIM-gegevensabonnement

1. Sri Lanka: eSIM-gegevensabonnement

Maak uw reis naar Sri Lanka zorgeloos met uw handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in Sri Lanka, evenals in Cambodja, Japan en Bangladesh. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): smartone Info lokale operator: Sri Lanka: dialoog Cambodja: Hallo Axiata Japan: softbank Bangladesh: Robi

Sri Lanka: eSim Mobiel Data Plan

2. Sri Lanka: eSim Mobiel Data Plan

Maak uw reis naar Sri Lanka probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Sri Lanka. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Te gebruiken providers: Etisalat Lanka/ Hutchison Telecom Lanka Ltd

Colombo Internationale Luchthaven naar elke Bestemming Transfer

3. Colombo Internationale Luchthaven naar elke Bestemming Transfer

Lanka tours en transfers bieden de unieke luchthaventaxidiensten in Sri Lanka tegen de beste prijs. We hebben alle soorten taxi's, zoals eersteklas, economische, busjes, enz.. we hebben goed ervaren en Engels sprekende chauffeurs, meer veiligheid bij het vallen, schone taxi's. Wij geven om alle luchthaventransfers van onze klanten, evenals om comfort en veiligheid tijdens de reis. Wij nodigen u graag uit om de unieke ervaring te beleven. speciale opmerking Wij brengen via deze website alleen kosten in rekening voor de afspraak die leidt tot contact met ons. Wij laten u het relevante bedrag weten dat u moet betalen op basis van de transferbestemming waarnaar u wilt reizen.

Ontdek Amazin Ella ( 2 Nachten +3 Dagen met Overnachting )

4. Ontdek Amazin Ella ( 2 Nachten +3 Dagen met Overnachting )

het omliggende platteland is een reizigersparadijs, een plek vol natuurlijke schoonheid, gevuld met historische bezienswaardigheden en gekruid met legendarische Ravana-verhalen. waarom voeg je niet wat kwaliteitsdagen toe aan je leven vanuit deze hemel. bezoek Ella, een beroemd bergdorp en een paradijs van heuvels met een prachtig uitzicht. het uitzicht op de Ella-kloof is de belangrijkste attractie die het beste te zien is vanaf de top van de Ella-rots of de kleine Adams-piek. deze ontspannen wandeling door theeplantages naar tempels, watervallen en uitkijkpunten vertelt je alles over de natuurlijke schoonheid van Ella. tijdens je twee dagen krijg je de ervaring van ella gap vanaf de top van zowel de Ella-rots als de kleine Adams-piek en bezoek je de Demodara-lus en de negen boogbrug, rawana-watervallen, Diyaluma-watervallen, liptans-stoel, theefabriek een van de iconische bruggen in Sri Lanka. dag 1 aankomst op de internationale luchthaven van Colombia of op een andere plaats in Sri Lanka naar Ella of we geven het punt van Ella, Sri Lanka aan. * Little Adam's Peak View Point, Passara Road, Ella 90090 Sri Lanka * brug met negen bogen, ella sri lanka * demodara-lus, demodara, ella 90090 sri lanka. * accommodatie * overnachting een traphotel ella, sri lanka met ontbijt. dag 2 ella tot hapithale en beragala. * Lipton's stoel, haputale 90160 Sri Lanka * dambatenne theefabriek, haputale-dambethanna rd, haputale 90160 sri lanka * diyaluma watervallen, colombo - batticaloa hwy, koslanda 90190 sri lanka * rawana-watervallen, wellawaya-ella-kumbalwela hwy, ella 90090 sri lanka * accommodatie * overnachting een traphotel ella, sri lanka met ontbijt. dag 3 * ella rock, ella main street necs-natuuronderzoek en natuurbeschermingsvereniging sri Lanka, ella 90090 sir Lanka * na het ontbijt in het hotel vertrekken we. Als u een taxi voor u wilt regelen, maar tegen een toeslag.

Galle: privétransfer naar de internationale luchthaven van Colombo

5. Galle: privétransfer naar de internationale luchthaven van Colombo

Geniet van een ontspannen en comfortabele privétransfer van uw hotel in de omgeving van Galle naar de internationale luchthaven Colombo of Bandaranaike. Reis veilig in een gelicentieerd voertuig met een professionele chauffeur. Een vriendelijke chauffeur zal u ontmoeten en begroeten in uw hotel in Galle. Uw chauffeur begeleidt u en uw bagage naar het voertuig. Ervaar een comfortabele reis in een privévoertuig met airconditioning rechtstreeks vanuit het hotel. De reis duurt ongeveer 3-4 uur, afhankelijk van het verkeer en de weersomstandigheden. Ervaar een gemakkelijke en comfortabele reis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vooraf boeken of last-minute zoeken. Laat het uw chauffeur gerust weten als u moet stoppen voor verfrissingen of noodgevallen. Aan het einde van uw reis zet uw chauffeur u af op de luchthaven en helpt u met uw bagage voordat u afscheid neemt.

Weligama: privétransfer naar de internationale luchthaven van Colombo

6. Weligama: privétransfer naar de internationale luchthaven van Colombo

Geniet van een ontspannen en comfortabele privétransfer van uw hotel in het Weligama-gebied naar de internationale luchthaven Colombo of Bandaranaike. Reis veilig in een gelicentieerd voertuig met een professionele chauffeur. Een vriendelijke chauffeur zal u ontmoeten en begroeten in uw hotel in Weligama. Uw chauffeur begeleidt u en uw bagage naar het voertuig. Ervaar een comfortabele reis in een privévoertuig met airconditioning rechtstreeks vanuit het hotel. De reis zelf duurt ongeveer 3-4 uur, afhankelijk van het verkeer en de weersomstandigheden. Ervaar een gemakkelijke en comfortabele reis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vooraf boeken of last-minute zoeken. Laat het uw chauffeur gerust weten als u moet stoppen voor verfrissingen of noodgevallen. Aan het einde van uw reis zal uw chauffeur u op de bestemming afzetten en u helpen met uw bagage voordat u afscheid neemt.

Hikkaduwa naar Colombo Airport (CMB) Ligustertransfer

7. Hikkaduwa naar Colombo Airport (CMB) Ligustertransfer

Lanka tours en transfers bieden de unieke luchthaventaxidiensten in Sri Lanka tegen de beste prijs. We hebben alle soorten taxi's, zoals eersteklas, economische, busjes, enz. we hebben goed ervaren en Engels sprekende chauffeurs, meer veiligheid bij het vallen, schone taxi's. Wij geven om alle luchthaventransfers van onze klanten, evenals om comfort en veiligheid tijdens de reis. Wij nodigen u graag uit om de unieke ervaring te beleven.

1 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Colombo

Colombo

Veelgestelde vragen over Colombo International Airport, Ratmalana-UNESCO-locaties

Welke andere activiteiten dan Colombo International Airport, Ratmalana-UNESCO-locaties zijn de moeite waard in Colombo?

Andere activiteiten in Colombo International Airport, Ratmalana

Wil je alle activiteiten in Colombo International Airport, Ratmalana bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.